Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ovszer Durex vagy Lifestyle (3 db)

Melyik a legvékonyabb ovszer? Durex vagy Lifestyle?

Legjobb válasz: Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)

Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)
Szerintem az utóbbi, egyszer ajánlották nekem. (LF. Ultrathin)
Mi is Lyfestyles-t használunk, eddig teljesen bevált.
LifeStyle...szerintem ez jobb (Durex már szakadt ki nekünk..)
Lifestyle
DuReX
Uj Durex UltraThin...piros doboz;)
amúgy ezzel most nem elriasztani akarlak, de bármelyik kiszakadhat, látod azt olvashatod, hogy a LifeStyle a jó, vagy azt hogy a Durex, hát figy ez mindenkinél más lehet...nekünk pölö a durex elszakadt..
Life.... SKYN
crown skin less skin, nálunk ez a legvékonyabb

Melyik óvszer az erősebb? A Durex vagy a Lifestyle?

Legjobb válasz: Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.

Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.
Nekem a Durex tökéletesen bevált :)
Mi is többnyire Rako-t használunk. Szerintem elég biztonságos. Lehet hogy nektek nem fog bejönni, de meg kell probálni:) 17/L.
Nekünk a Durex válik be!
én évekig Lifestylest használtam és sosem szakadt ki, nagyon bevált.
Nekünk inkább a Rako vált be.:)
A kérdező hozzászólása: Már mint melyik bírja tovább! Bár nálam a Durex viszi a pálmát!
mi Durexet használunk még nem szakadt ki! Bár az elején Lifestyles-t használtunk egy db-ig, és annak se lett semmi baja, csak nekem nem volt túl jó, túl vastagnak éreztem:S 16/L
Nálam ugyan ez. Az elején Lifestyle, de késõbb Durex.Sztem többet is érezni benne.

Milyen óvszert ajánlotok az első alkalomra? Nektek melyik vált be? A Lifestyle ultra safe-ről azt hallottam, hogy elég jó. Vagy a Durex nem szakad olyan könnyen?

Legjobb válasz: nem szakad könnyen a durex!de egyébként ez a kettõ a legjobb,én is ezek közül választok mindig.

nem szakad könnyen a durex!de egyébként ez a kettõ a legjobb, én is ezek közül választok mindig.
ja még az is hozzá tartozik hogy elsõ alkalomnál szinte ideje sem lenne kiszakadni a guminak:) tapasztalat...de ez normális.
Ha normálisan használjátok, akkor nem szakad ki. Nem is értem hogy van az, hogy itt minden egyes nap vagy 3 embernek kiszakad. Egyszer beletöltöttünk barátommal vagy 5 liter vizet (poénból) és alig akart szétszakadni. 6 éve használok óvszert. Volt már Masculan, Durex-bõl vagy 5 féle, Lifestyles...soha semelyik nem szakadt ki.
én pl elsõ alkalmommal el sem tudtam menni annyira a csajra figyeltem ha az elsõ akkor örülj neki szexelsz életeben elõre ne az óvszeren parázz. Ennél apróbb dolgokon bukhat a siker :) )))))
Mi Masculant használ(t)unk. Nekünk bejött!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!