Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ovszer Durex vagy (9 db)

Melyik a legvékonyabb ovszer? Durex vagy Lifestyle?

Legjobb válasz: Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)

Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)
Szerintem az utóbbi, egyszer ajánlották nekem. (LF. Ultrathin)
Mi is Lyfestyles-t használunk, eddig teljesen bevált.
LifeStyle...szerintem ez jobb (Durex már szakadt ki nekünk..)
Lifestyle
DuReX
Uj Durex UltraThin...piros doboz;)
amúgy ezzel most nem elriasztani akarlak, de bármelyik kiszakadhat, látod azt olvashatod, hogy a LifeStyle a jó, vagy azt hogy a Durex, hát figy ez mindenkinél más lehet...nekünk pölö a durex elszakadt..
Life.... SKYN
crown skin less skin, nálunk ez a legvékonyabb

Melyik jobb óvszer a Masculan vagy a Durex? Be vagyok parázva.

Eddig mindig Durexet hasznaltunk es most vett Masculant, mivel, hogy olcsobb es tenyleg se neki se nekem nincs penzem. Eddig a Durex nem szakadt ki sosem, vajon a Masculanban meg lehet bizni? Melyik fajtat erdemes venni a Masculanbol?

Legjobb válasz: A Masculan elég "erõs" óvszer. Szerintem biztonságosabb, mint a Durex. Mi használtuk már mind 2 fajtát, és a Durex nem egyszer kiszakadt... Igen érdemes venni Masculant.

A Masculan elég "erõs" óvszer. Szerintem biztonságosabb, mint a Durex. Mi használtuk már mind 2 fajtát, és a Durex nem egyszer kiszakadt... Igen érdemes venni Masculant.
ez a cheers tényleg olcsó, hol lehet ilyet kapni?
Szerintemis lifestyles:D
Masculan-nak nincs semmi baja. mi mindíg az használjuk.
Lyfestile, Durex is szakadt ki, azóta hanyagoljuk mind a kettõt. Viszont ha olcsón akarsz jó minõséget, próbáljátok ki a Cheers-t, mi azt használjuk, és eddig nem volt vele még probléma.
Nálunk már szakadt durex is, masculan is, lifestyle is. Én Lifestyle-ra szavazok, mert az a legkényelmesebb, de masculannal sincsen semmi baj, az viszont plusz pont, hogy tök jó illata van :)
nekem is durex szakadt eddig csak ki, semelyik másik nem, pedig volt masculan meg lifestyle is
Én lifestyle párti vagyok durex vmiért nem jön be, a masculanból pedig vagy nem jó méretet vettem, vagy túl vastag a farkam, de alig bírtam felhúzni
Attól még hogy a masculan olcsóbb, ugyanolyan biztonsági szabványnak kell hogy megfeleljen mint egy drágább (de nem biztos hogy jobb minõségû) fajtának! Én nem tudom miért "mindenki" a durexre szavaz amikor a masculannál nem hallottam annyi szakadásos sztorit mint a durexnél!
Mi mindig masculant használtunk (tesómék és mi is).Semmi gond nem volt vele.Bár a spermicid (azt hiszem ez volt) hatásútól viszkettek a fiúk.
Mi a párommal mindig masculant vettünk és jól vizsgázott. A tesómék durexel már többször jártak pórul, még jó, hogy nem lett gyerek belõle.
hallod ilyen ügy érdekében láltatlanban is inkább adok mint h gyereked legyen, valahonnan csak tucc szerezni annyit, gondojj bele h ha lesz gyerek az sem olcsóbb
DUREX Elite:D:D:D Aki durva, annál még a Tescos szatyor is szakadna, tök mindegy:D

Melyik óvszer a vékonyabb? Durex elite vagy Durex ultra thin

Legjobb válasz: Az ultra thin annyit jelent mint ultra vékony, szóval van egy tippem.

Az ultra thin annyit jelent mint ultra vékony, szóval van egy tippem.
hát én nem vagyok bunkóó..:) mert tudok normálisan válaszolni.:) azaz a Durex Ultra Thin vékonyabb.:) mi is azt használjuk..:) joszórakozást:)
A juhbél tutira a legvéknyabb!! Azt használd!
A kérdező hozzászólása: de bunkók vagytok
Miért pont Durex. Ezüst LifeStyle az is vékony nagyon és szerintem jobb mint bármelyik Durex.
A volt barátommal azért használtunk Durexet, mert nagyobb mint mondjuk a LS. Neki csak azok voltak jók, a többi nehezen se ment fel.. Az ultra thin vékonyabb az elitenél.

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Melyik óvszer az erősebb? A Durex vagy a Lifestyle?

Legjobb válasz: Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.

Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.
Nekem a Durex tökéletesen bevált :)
Mi is többnyire Rako-t használunk. Szerintem elég biztonságos. Lehet hogy nektek nem fog bejönni, de meg kell probálni:) 17/L.
Nekünk a Durex válik be!
én évekig Lifestylest használtam és sosem szakadt ki, nagyon bevált.
Nekünk inkább a Rako vált be.:)
A kérdező hozzászólása: Már mint melyik bírja tovább! Bár nálam a Durex viszi a pálmát!
mi Durexet használunk még nem szakadt ki! Bár az elején Lifestyles-t használtunk egy db-ig, és annak se lett semmi baja, csak nekem nem volt túl jó, túl vastagnak éreztem:S 16/L
Nálam ugyan ez. Az elején Lifestyle, de késõbb Durex.Sztem többet is érezni benne.

Melyik óvszer a legjobb az első alkalomhoz? A Durex vagy a LifeStyles? Többi infó lent.

Az első alkalomhoz melyik óvszert javasoljátok? És melyik a jobb a DUREX, vagy a LIFESTYLES? LifeStyles -SKYN vagy a -Ultra Sale ? Durex -Ultra Thin vagy a -Extra Safe ?

Legjobb válasz: Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?

Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?
Én LifeStyles Skyn mellett tettem le a voksom. Kényelmes, jól idomul és nincs büdös gumi szaga mert nem latex :) És még sosem szakadt. 23/F
nem hinném hogy az óvszeren múlik az alkalom.
Mi használtunk már ezt is, azt is, soha semelyikkel nem volt problémánk, mind a két márkát megbízhatónak, jónak találjuk a párommal. Hidd el, nem ezen fog múlni. Ha kiszakad, az nem az óvszer hibája, figyeljetek oda a felhelyezésre és a behatolásokra, és akkor nem lesz baj.
Lifestyles-skyn.
Most én hiába mondom melyik a jó..neked kell rájönnöd. Legyen valakid akivel tudod tesztelni:D Ez a lényeg!
Nem mellesleg te lány vagy gondolom...a gumi vásárlás meg a srác dolga...vagy vegyél te tök mindegy milyet.
Mi masculan-t használunk..nekem tökéletes..mert hamar nedvesedek, és nem kell nagyon síkos.:)

Melyik a jobb óvszer? A DUREX vagy a KAMASUTRA?

Legjobb válasz: Kamasutra? Ez valami gagyi kínai?

Kamasutra? Ez valami gagyi kínai?
A legjobb a tescos szatyor befõttes gumival
A kérdező hozzászólása: Természetesen a Durex közül van-e kisebb óvszer az 54 mm-esnél?
A kérdező hozzászólása: Esetleg link is jöhet, ahol le van írva az összes Durex óvszer mérete (hivatalos durex oldalon nem volt leírva a méret).
Az összes Durex ugyanakkora, kivéve az XL, ami ugye nagyobb. Ha kisebb kell, lehet, hogy gyógyszertárban érdemes kérdezõsködni. Lehet, hogy õk adnak valamit, én nem tudom.:)
ejha, vékonyka lehet akkor neked..amúgy meg elmész a boltba, pl tescoba vagy auchanba nem is olyan intim olvasgatni mint egy kis boltban és megnézed a méreteket. :) 18L
a durex sensation 52mm-es. be is fürödtünk vele. :D azt hittem mindegyik 56 mm-es (eddig amiket próbáltunk, mind 56okak voltak). egy kollégám, srác, ajánlotta a sensationt, a párom meg is vette, erre látjuk, h csak 52mm-es. :D eléggé számít az a 4 mm, mivel a páromat az 56-os is baromira szorítja...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem az 56 milis is feszül, nincs gond a mérettel, viszont az 54 mm-es extra safe jobban szorított, és gondolom az biztonságosabb, viszont túl vastag a gumi és abban tényleg alig lehet érezni vmit. Azért érdekelne más fajta.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 52 mm-es a normál óvszerek mérete :)
Vékonyított lifestyle vagy Rako.

Milyen óvszert ajánlotok az első alkalomra? Nektek melyik vált be? A Lifestyle ultra safe-ről azt hallottam, hogy elég jó. Vagy a Durex nem szakad olyan könnyen?

Legjobb válasz: nem szakad könnyen a durex!de egyébként ez a kettõ a legjobb,én is ezek közül választok mindig.

nem szakad könnyen a durex!de egyébként ez a kettõ a legjobb, én is ezek közül választok mindig.
ja még az is hozzá tartozik hogy elsõ alkalomnál szinte ideje sem lenne kiszakadni a guminak:) tapasztalat...de ez normális.
Ha normálisan használjátok, akkor nem szakad ki. Nem is értem hogy van az, hogy itt minden egyes nap vagy 3 embernek kiszakad. Egyszer beletöltöttünk barátommal vagy 5 liter vizet (poénból) és alig akart szétszakadni. 6 éve használok óvszert. Volt már Masculan, Durex-bõl vagy 5 féle, Lifestyles...soha semelyik nem szakadt ki.
én pl elsõ alkalmommal el sem tudtam menni annyira a csajra figyeltem ha az elsõ akkor örülj neki szexelsz életeben elõre ne az óvszeren parázz. Ennél apróbb dolgokon bukhat a siker :) )))))
Mi Masculant használ(t)unk. Nekünk bejött!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!