Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ovszer (215 db)

Véleményeket szeretnék hallani! Szerintetek melyik a legjobb fogamzásgátló módszer? Óvszer vagy tabletta? Milyen tapasztalataitok vannak? Melyiknek mi a hátrány, előnye?

Legjobb válasz: Én évekig szexeltem óvszerrel, de nagyon nem volt jó a sex, és csak késõbb jöttem rá, amikor már gyógyszerre váltottam, hogy az óvszer miatt nem tudtam élvezni, mert rettentõen irritál. Miután megpróbáltam óvszer nélkül aztmondtam soha többet azzal, annyira rossz, tényleg mintha zokniban fürdenél. Hatalmas a különbség. Én gyógyszerpárti vagyok, 3 éve szedem semmi baj nincs.

Én évekig szexeltem óvszerrel, de nagyon nem volt jó a sex, és csak késõbb jöttem rá, amikor már gyógyszerre váltottam, hogy az óvszer miatt nem tudtam élvezni, mert rettentõen irritál. Miután megpróbáltam óvszer nélkül aztmondtam soha többet azzal, annyira rossz, tényleg mintha zokniban fürdenél. Hatalmas a különbség. Én gyógyszerpárti vagyok, 3 éve szedem semmi baj nincs.
"Hülyeség hogy teljesen felborítja a hormonháztartást" Miért lenne hülyeség? Szerinted ha mesterségesen hormonokat visz be vki a szervezetébe, az teljesen természetes? Szted miért hízik tõle annyi nõ? Miért csökken a libidójuk nullára? Miért lesz abbahagyás után totál rendszertelen az addig (tabi elõtt) teljesen szabályos ciklusuk?
80%-os: Örülj neki. Természetesen van ilyen is. Bnõm meg hízott tõle, és a libidója is nulla lett. Másik barátnõmnek csak a libidója lett nulla. Attól, hogy neked nem volt vele ilyen problémád, még másoknak lehet.
Én nem híztam egy dekát sem, nem csökkent a libidóm, a menstruációmat lerövidítette, gondtalan szeretkezés, bárhol, bármikor. Ennél nem kell több indok. Persze csak ha elég idõs vagy már, és nem az elsõ alkalom lesz. Én 21 éves koromban kezdtem el szedni, most 24 vagyok.
szia! Az óvszert helyezném elõnybe, meg lehet szokni, van olyan amit szinte nem is érezni, persze ha nincs az idegesítõ. Viszont a tabletta felborítja a hormonháztartást, libidócsökkenéshez vezethet, stb és ha babát szeretnél lehet az abbahagyása után évekig nem sikerül, mert nem áll vissza normálisan a ciklusod, és nem indul meg a peteérés, általában a legtöbb hátrány azután jön ki miután abbahagyják a tablettát, persze van egy kevés % akinek nincs baja tõle.
nekem pont hogy libidónövekedés lett és egyáltalán nem híztam tõle...
Ha most kezdenél nemi életet, óvszer. A tabletta nagyon felborítja a hormonháztartást, többet árt mint használ. Viszont védekezés nélkül soha, semmit!
19 éves korig óvszer. Utána tabletta. Az óvszer felhelyezése egyszerû, viszont ha a párodnak kicsi a mérete akkor hülye hangot ad miközben gyûrõdik a vége. Egyes óvszereknek gumi szaga is van, ami ugye csak erõsödik a súrlódással. Tablettát rendszeresen szedni kell, viszont teljesen természetes úton élvezhetitek a szexet.Hülyeség hogy teljesen felborítja a hormonháztartást, csak akkor ha serdülsz, és alapból össze van kavarodva, ezért is írtam hogy tabi 19+, de inkább 22.
Mindennek van elõnye és hátránya... Óvszer elõnyei: - véd a betegségek ellen is - megbízható - látod, hogy ha vmi gond van vele (pl kiszakad) - nem avatkozik bele a szervezett mûködésébe Óvszer hátrányai: - sokak szerint kényelmetlen (bár én 5 éve használok óvszert, és sosem volt ilyen gondom, és a páromnak sem..) - elég idegesítõ, ha éppen nincs kéznél - ha vki gyakran él nemi életet, akkor elég drága Tabletta elõnyei: - akármikor egymásnak lehet esni - beleélvezhet a fiú a lányba - sok nõnek kevesebb lesz tõle a vérzése, rövidebb ideig tart és enyhülnek a görcsök (nem mindenkinél!!) Tabletta hátrányai: - csak orvos írhatja fel - teljesen beleavatkozik a normális hormonháztartásba - rengeteg mellékhatása van (betegtájékoztató leírja): pl. a leggyakoribb a libidócsökkenés és a hüvelyszárazság, de sok nõnél elõfordul migrén, étvágynövekedés/hízás stb. - nagyon figyelni kell a szedésére (hányás, hasmenés, más gyógyszerek stb). Én személy szerint a kapcsolat elején inkább az óvszert javaslom. A tablettát csak 18 év felett, normális kivizsgálás után szabadna felírni. És csak akkor, ha MINDKÉT fél szeretné (nem a fiú erõlteti rá a lányra pl), összeszokott már a páros, komoly a kapcsolat. Futó kalandért pl nem kezdenék el tablettát szedni...
én két évig gumival, 3hónapja tablettával...és most sokkal jobb.mellékhatást nem érzek. 19/L

Melyik a legbiztonságosabb óvszer? Mitõl lyukadhat ki az óvszer?

Legjobb válasz: Az óvszer nem azért szokott kilyukadni, mert rossz minõségû, hanem többnyire azért, mert rosszul helyezik fel az emberek. Oda kell figyelni arra, hogy jó irányból görgesd rá, valamint hogy kiszorítsd a végébõl a levegõt, stb. Az is fontos, hogy ne legyen túl szoros vagy túl bõ a péniszre. A Durex jó minõségû nagyon, 5 éve élek szexuális életet, abból 4 évig használtunk óvszert, és csak ezt, ebbõl a márkából több fajtát is kipróbáltunk, soha nem szakadt ki.

Az óvszer nem azért szokott kilyukadni, mert rossz minõségû, hanem többnyire azért, mert rosszul helyezik fel az emberek. Oda kell figyelni arra, hogy jó irányból görgesd rá, valamint hogy kiszorítsd a végébõl a levegõt, stb. Az is fontos, hogy ne legyen túl szoros vagy túl bõ a péniszre. A Durex jó minõségû nagyon, 5 éve élek szexuális életet, abból 4 évig használtunk óvszert, és csak ezt, ebbõl a márkából több fajtát is kipróbáltunk, soha nem szakadt ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Az elsõ kb mindent leírt, amit én is írtam volna. Mi is Durexet használunk, eddig nagyon jól bevált.

Melyik a legjobb óvszer a piacon, vagyis melyik az az óvszer, ami valóban olyan érzést nyújt, mintha semmit sem viselnél?

Egyszer külföldön olyan óvszeres szeretkezésben volt részem, ami 100%-ban valódi, óvszer nélküli élményt nyújtott. Ez abban nyilvánult meg, hogy mindent éreztem a hüvelyb?l; az anatómiai red?zöttségét, a melegségét, és még a nedvességét is; ezen kívül pedig tökéletesen illeszkedett, nem szorított, nem lötyögött, és abszolút nem volt gumiszaga.

Legjobb válasz: Durex Real Feel

Durex Real Feel
ez engem is érdekelne.
Durex
nagyon sokat segit, ha jól benedvesited az egész f..kad , mielõtt felhúzod.
Biztos, hogy durex...
8.58: tényleg sokat segít, csak akkor vigyázni kell jobban, mert könnyebben lecsúszik....
Hát, én nõ ként a durex real feelt sem éreztem valódinak....

Melyik a legbiztonságosabb óvszer?

Tudom hogy volt már egy párszor ez a kérdés mindet visszaolvasta és kíváncsi vagyok az újabb véleményekre.Kérlek titeket a nevét pontosan írjátok le ha tudjátok:)

Legjobb válasz: Szia! Én A Durex Love-ot tudom ajánlani. Bár nálunk a Lifestyle is jó volt, egyszer sem szakadt el soha semelyik óvszer sem. A masculan volt nagyon kényelmetlen. Nem sokáig használtunk óvszert, mert kiderült, hogy allergiás vagyok rá, de ameddig használtuk tényleg semmi probléma sem volt.

Szia! Én A Durex Love-ot tudom ajánlani. Bár nálunk a Lifestyle is jó volt, egyszer sem szakadt el soha semelyik óvszer sem. A masculan volt nagyon kényelmetlen. Nem sokáig használtunk óvszert, mert kiderült, hogy allergiás vagyok rá, de ameddig használtuk tényleg semmi probléma sem volt.
szerintem a bridgestone gumi a legjobb. a firestone-t nem ajánlom, mert könnyen leszakad a futófelülete és a kiszakadt guminál nincs rosszabb...
Nekünk az összes Durex bejött, de a kedvencem az Elite (lila dobozos). Ja, meg ha félsz, hogy kiszakad, akkor vegyetek Durex Extra Safe óvszert:) http://ecx.images-amazon.com/images/I/51lHss1P2QL._SL500_AA2.. http://condomunity.com/wp-content/uploads/durex-elite-3.jpg
balta
Nekünk a durex elite jött be. Masculannal próbálkoztunk de barátomat nagyon szorította.

Melyik a biztonságosabb módszer: óvszer vagy hüvelykúp/krém?

Legjobb válasz: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz.. 5. a hüvelykúp/krém 7. az óvszer Azért elég nagy fölénnyel nyer az óvszer a biztonság terén.

http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz.. 5. a hüvelykúp/krém 7. az óvszer Azért elég nagy fölénnyel nyer az óvszer a biztonság terén.
mi mindig gumival csináljuk
http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz.. Ebbõl kiderül, mik a biztonságos, kevésbé biztonságos, megbízhatatlan védekezési formák. Inkább óvszer, mint pharmatex.
Akkor pedig kúp vagy hormonális fog.gátló(ha használhatsz) pl bogyó, hüvelygyûrû.
Attól függ. Ha csak elõváladéktól kell félni, akkor elég hüvelykúp/tabletta. Ha betegségektõl és spermától (nagy mennyiségûtõl, amikor el is élvez a srác), akkor kell gumi, vagy gumi és kúp együtt.
Óvszer kell mindenképp, az a legbiztosabb, betegségek ellen is tökéletes védekezési mód. Ha viszont tudod, hogy a másiknak nincs semmilyen nemi betegsége, akkor megfelel a kúp és egyéb ilyen dolgok. De az óvszer a leges-legbiztosabb, az a tuti :)
Én nem mondtam, hogy nincs spermaölõ hatása. (Bár azt sem, hogy van, de a korábbi válaszokból ez kiderül) De amihez hasonlítani tudom: pohárba engedsz egy kevés vizet (phermatex), majd a közepére teát öntesz gyorsan (a pénisz spermát lövell ki). A sötét tea el fogja érni a pohár alját is. Egyre világosabb lesz, de az elején még sötétebb foltban megmarad. Szerintem ugyanígy a sperma is áthatolhat, ezért 4-20 között van a Pearl-Index-e. De elfogult vagyok, én nem bízok az ilyen módszerben. (3-mal ezelõtti vagyok)
Hogy lehet a teát spermiummal összehasonlítani???3 perc alatt úsznak 1 mm-t!Ha megszakítással alkalmazzák, akkor az esetleges elõváladékban lévõket simán elpusztítja!Szóval nem kell teás példával ijesztgetni!Ez nevetséges!Arról nem is beszélbe, hogy a hüvely sem egy pohár víz...
Gumi kiszakadhat, ha nem veszitek észre, akkor gáz van. Krémmel, kúppal, tablettával spermaölõ anyag kerül a hüvelybe, amivel tényleg keveredik a sperma, és amihez hozzáér, azt elpusztítja kémiai úton. Szétroncsolja a sperma fejét, képtelenné válik mozogni, utat találni, megtermékenyíteni.
Ezek a kúpok spermaölõ hatásúak.
Hát akkor gondolkozzunk kicsit, ha a számok nem meggyõzõek: egy óvszer gumiból készül, ha nem szakad ki, akkor a gumifal megfogja a spermát, hozzád sem ér. Phermatex pedig egy bevonatot képez a hüvelyben, ezzel keveredik el a sperma. Ha valamelyik mégis utat talál magának, akkor viszont eljuthat a petéig. Legalábbis így tudom elképzelni. Emiatt, ha ezt használod, akkor megszakítás a minimum, így maximum az elõváladékból kerül oda 1-2 spermium, amivel csak elbán :)
Úgy vannak ezek a statisztikás dolgok, hogy vagy saccra odaírnak valamit, vagy kifognak X nõt, akinek teljesen más a szervezete, mint a tied, és az õ tapasztalataik szerint osztályoznak. Magyarán: [email protected] se ér, se a berlin, se a pharmatex táblázat. Ha nem szeretnétek gumit, se hormonális dolgokat, akkor tényleg ez a legjobb. Megszakítással együtt biztonságos.
Mondjuk kúp+megszakítás!
A kérdező hozzászólása: Pharmatex honlapján a Pearl index: pharmatex: 0, 74, óvszer: 3-28. Ez más, mint amit belinkeltetek! Hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Eddig óvszert használtunk, de szeretnénk kipróbálni anélkül, viszont védekezni meg kell! A fogamzásgátlót még nem szeretném...
A kérdező hozzászólása: Betegségtõl, fertõzéstõl nem kell félnem, állandó, stabil kapcsolatom van!
Látom semmi képzelõerõ, de mindegy. Mindenki csinálja, ahogy akarja :)

Melyik a biztonsagosabb? Fogamzasgatlo v ovszer? Fogamzasgatlo v fogamzasgatlo es megszakitas? Ki melyiket szereti es tartja a legjobbnak?

Legjobb válasz: Elvileg az óvszer Pearl indexe 5, a fogymzásgátlóé 0-1, viszont az óvszernél közbe tudtok lépni, ha gáz van, tablettánál viszont csak a pozitív tesztnél derül ki. Én ennek ellenére a tablettára szavazok, sokkal nagyobb mozgásteret hagy.

Elvileg az óvszer Pearl indexe 5, a fogymzásgátlóé 0-1, viszont az óvszernél közbe tudtok lépni, ha gáz van, tablettánál viszont csak a pozitív tesztnél derül ki. Én ennek ellenére a tablettára szavazok, sokkal nagyobb mozgásteret hagy.
egyik sem 100%, de emiatt nem éri meg parázni Egyik sem tiszta, mindegyikkel vannak problémák, tisztasági stb. Én óvszer párti vagyok, bár múltkor az is kiszakadt és nem vettem észre (eddig azt hittem mítosz, hogy ki tud szakadni, tudod 300-ból 1), tablettának barátnõmnél túl sok mellékhatása volt. Emiatt abbahagyta, mert kezdte tönkrevágni teljesen a libidóját.
Én is tablettát szedek. Óvszernél nem voltam annyira felszabadult, és kényelmetlen is tud lenni, a lányok számára is. Viszont az igaz, hogy a tabinak vannak mellékhatásai (sajnos én is megszívtam), de nagyobb biztonságérzetet ad. 23/N
Ha egyéjszakás kalandban gondolkodsz, akkor az óvszer a legbiztonságosabb a nemi betegségek miatt. Komoly kapcsolatnál viszont a fogamzásgátlóra szavazok. Párommal mi fél évig óvszert használtunk, de kellett mellé sikosító, mert simán óvszerrel nagyon kényelmetlen volt. Meg aztán a tudat is elég zavaró, hogy van köztünk valami. Aztán egy ideje átváltottunk fogamzásgátlóra. Nekem semmi rossz mellékhatás nincs, sõt a bõröm is szebb, a hajam is kevésbé zsírosodik, tehát jelenleg erre szavazok.
Eddig minden barátnõm szedett fogamzásgátlót, összesen 4 volt eddig. soha egyiknek sem volt semmi baja tõle semmi változást nem okozott neki. És soha nem lett gyerek sem.
ez változó kinek mennyire hat. Barátnõm a leg-gyengébb tablettát szedte, mégis észrevehetõ volt rajta a hangulatingadozás, a libidó csökkenés és még vagy 3 dolog. Valakinél nem. Persze sok pozitív mellékhatása is van, de azért is abbahagytuk, mert kell 1-2 év, hogy teljesen visszaálljon a szervezete. Plusz nem ajánlatos sok ideig szedni. És neki sem volt baja az elsõ pár évben, fõleg amikor elkezdte szedni, de hosszú távon nem tesz jót.
Fogamzásgátló plusz megszakítás. Mondjuk a megszakítás része leginkább azért, mert elég könnyen szedek össze fertõzéseket, nem százas a hüvelyflórám (tabletta elõtt is gyenge volt) és nagyban gyengíti ha belém élvez. És akkor jönnek a jó kis 10 napos kezelések én meg a végére a falat kaparom annyira kívánom, Róla nem is beszélve. De tabletta mellett sokkal felszabadultabbak vagyunk. Óvszerrel már fürödtünk be, pedig elég nagy gyakorlat van mögöttünk, mégis besikerült mikor kicsit felszabadultabbak lettünk, mint kellett volna. Az meg nem játszik, hogy mindig kontrolláljuk magunkat. Úgy mindent lehet csak elélvezni nem. Szóval váltottunk, az elsõ 1-2 hónap szenvedés volt amíg ráállt a szervezetem de így a 3. levél végén minden príma. Elmúlt az összes mellékhatás kb. Se fejfájás, se hüvelyszárazság, de libidócsökkenés, se semmi. A hajam kevésbé zsírosodik és hullik, az arcom is kezd rendbejönni, nincsenek hangulatingadizások, szóval marad ez a gyógyszer. De egyébként az nettó hülyeség, hogy nem lehet tartósan szedni és néha szünetet kell tartani. A mai fogamzásgátlók alacsony hormontartalmúak így nyugodtan lehet évtizedekig szedni és akár 1 nap alatt kiürülnek a szervezetbõl (ezért is veszélyes 1 szemet is kihagyni). A népiesen megfogalmazott abbahagyás után várjunk a kiürüléssel igazából arra vonatkozik, hogy sokaknak alapból defektes a hormonrendszere ezért idõ kell amíg helyreáll, hogy akkor innentõl rendesen kell mûködnie és addig ne csináljanak gyereket. Szóval tartós párkapcsolatban azt mondom fogamzásgátló és egyénfüggõen megszakítással a legbiztonságosabb. Alkalmi kapcsolatban csak is óvszerrel. Nem kellenek valami majdnem hogy vadidegennek a nyavalyái, meg amíg esetleg friss a kapcsolat és ki tudja mi lesz belõle és éppen nem szed a lány fogamzásgátlót csak úgy a bõre miatt vagy a pontos ciklusért vagy pcos miatt (gyakran ezzel tartják szinten).

Az lenne a kerdesem hogy kinek melyik durex ovszer ill sikosito jon be? Mi a velemenyetek a durex play 2in1 massege zselerol? Es miert szeretitek azt a durex ovszert amit irtatok?

Legjobb válasz: Az óvszert nem tudom, de a massage zselé szerintem a legjobb. Más márkát is kipróbáltunk, amit DM ben, gyógyszertárba kapni, nem a legolcsóbb, de ezt érdemes venni.

Az óvszert nem tudom, de a massage zselé szerintem a legjobb. Más márkát is kipróbáltunk, amit DM ben, gyógyszertárba kapni, nem a legolcsóbb, de ezt érdemes venni.
nekünk a Durex Ultra Thin (piros) jött be

Szerintetek melyk a legjobb Óvszer?

értelmes válaszokat kérnék

Legjobb válasz: Durex Elite ^^ AZ egyetlen normális óvszer, amiben érezni is lehet vmit :D

Durex Elite ^^ AZ egyetlen normális óvszer, amiben érezni is lehet vmit :D
Birkabél
Ez szerintem függ a méretedtõl..de én is a Durexet ajánlom.
LifeStyles SKYN
Mi Masculan PUR-t használunk. A párom szerint érezni benne mindent, ahhoz képest hogy gumi van rajta. Nem a legdrágább az tuti, de jó minõségû. (999ft a 10-es csomag.) 17/L

Melyik a legjobb óvszer?

Bár tablettával védekezünk, alkalmanként szükség van óvszerre. A legtöbb márkával azonban az alábbi problémák közül legalább egy felmerül: túl rövid; túl sz?k; irritáló az anyaga; kellemetlen szagú; a felhelyezés problémát okoz; rendszeresen kiszakad; nem érezni semmit; vagy pedig éppen érzékennyé tesz A legjobb márka eddig a Masculan Pur, azt egyszer? felhelyezni, és aránylag kényelmes is, érezni is lehet benne valamit. Méretben épp, hogy elég, és annyira nem is szorít, az anyag jellege és szaga sem irritáló, viszont a probléma: már többször kiszakadt azon kevés alkalmak során is, amikor óvszert használunk a tabletta mellett. A többi márka sosem szakad ki, viszont a fent említett hibák közül általában többet is magával hordoz... A felhelyezés problémája nem a gyakorlat hiányából fakad, hanem abból, hogy nagyon rugalmas a b?röm, és ha az óvszer feszesebb a b?rnél, akkor helyenként hajlamos felgy?r?dni.

Legjobb válasz: ha megkérdezhetem mért használtok tabletta mellé óvszert ?

ha megkérdezhetem mért használtok tabletta mellé óvszert ?
A kérdező hozzászólása: Kiszakadási probléma csak a Masculannal volt.
Talán meg kellen tanulni helyesen felhelyezni és használni az óvszert! Ha eddig az összessel problémátok volt/kiszakadt akkor nem gondoltál még arra hogy nem a gyártókkal van a probléma hanem a technikátokkal. Nem bántásból mondtam, de ezen gondolkodj el, mert olyan nincs hogy valakibej az ÖSSZES márkával/fajtával problémája van!
Taurust vegyél vagy Michelint egyik se szakad ki XD
Mi szoktunk Rossmann-ban venni Preventivo-t. Abból van pár fajta, XXL-es is. Ízesített is, vékony is, stb. Legutóbb Rako-t vettünk, az extra vékonyat, még talán ez volt a legjobb (a LifeStyles ultra thin mellett, de az nektek nem jött be).
A zokni.
én Masculat használtam 4 évig ebbõl 1x kiszakadt nem tudom milyen okból de azonnal észrevettem. bár engem néha szorított más márkát nem próbáltam sosem az elsõ dobozt még a szüleimtõl kaptam :D utólag is köszi anya megmentettél !! xD
A kérdező hozzászólása: # 8/8 ma 15:46 Hál' istennek. De nem hiszem, hogy a mi esetünkben pechsorozat lett volna, mert 5-bõl 2 szakadt ki Masculan márkából. Más márkából jóval többet használtunk, de egy sem szakadt ki soha.
Mi a barátommal mindigis Masculant használtunk, de még soha nem volt vele olyan jellegû problémánk, hogy kiszakadt volna... 18/L
az meg h szorit megoldhato ugy h ngyobbat vesztek egy mérettel
akkor viszont ajánlom h menjetek gyogyszertárba ott elöadjátok a problémát és az elado tuti segit
A kérdező hozzászólása: * egy helyett néhány a végén, de gondolom értettétek :)
A kérdező hozzászólása: Prof. Shevy: én tapasztalataim szerint ez volt a két legrosszabb. Durex kicsi, szórít, irritáló anyagból van. A Lifestyles hasonló. Kismillió márkát próbáltam már.
A kérdező hozzászólása: Ennek különbözõ okai lehetnek. Mint mondtam, viszonylag ritka alkalom. Néhány lehetséges okot sorolok. Szerintem nem mi vagyunk az egyetlen pár a világon, aki használt volna tabletta mellé olykor óvszert, sõt nem lennék meglepve, ha ez lenne a többség :) - havi 1 hét szünet - gyógyszertõl függõen néhány havonta hosszabb szünet - gyermekvállalás elõtti szünet - extrém paranoia - fertõzés lehetõsége - véletlenül kihagyott tabletta Ez csak egy ok volt a kismillió közül. Átlagban havonta 1-szer elõfordul emiatt, hogy óvszert kell használni. Néha egy kihagyott szem miatt napokig, hetekig kellhet. Úgyhogy nem az a kérdés, hogy tabi mellé miért kell :)
a durex nagyon jo meg a lifestyle nekem mindettönél pozitivak voltak a tapasztalataim
Én a Durex Elite (lila) -ra szavazok. 2 éve azt használjuk és eddig nem volt vele probléma, illetve nem hallottam még errõl rossz tapasztalatot sem! :) Barátomat például sok gumi szorította, de ez nem. Amikor épp nem kapunk lilát ami elég ritka, akkor a love-t használjuk. Eddig nem volt probléma :) Egyébként masculan pur nekünk is szakadt ki már, illetve a lifestylerõl sincs jó véleményem!
Szia mennyel szex shopban és ott találhatsz ilyen ázsiai óvszereket.Köztudott, hogy nekik kisebb a péniszük igy az óvszert is kisebbre gyártják.próbáld ki
Ne a drogériákban, hanem pl. szexshopban keresgélj.Ott nagyobb a választék. Simán kapsz magadra.
és hány éves vagy?
mennyi az a nagyon kicsi?, lehet csak te gondolod nagyon kicsinek. Normál nem jó rá? Próbáltad már?
Nem olyan kicsi az. Átlaghoz közeli. Szerintem bármelyik boltban simán kapsz.
A vastagságot megmérheted ilyen papir-centivel ami hajlik, és nem merev, vagy a cerkádat körbetekered egy cérnával, majd leveszed, és megméred a cérna hosszát.Nem vmi bonyolult....
ugyanmár, a lányoknak is 16 éves koruktól kaphatnak fogamzásgátlót
Az tuti, h mosolyogni fognak, de ha sexelni akarsz, akkor válalni kell!:D
16 éves lány vagyok és én is voltam már szexshopban. :D ennyi. am ott biztos találsz.és nem csak azt:D am meg nem csak 16 éves lányoknak irnak fel fogamzásgátlót, hanem orvosi engedélyel már 12-13 éves kortól is lehet. egyes embereknél kell is. na mindegy. szerintem ne aggodj, ha 16 éves vagy sztem fog nöni még, szóval... hameg nagyon zavar menj el dokihoz lehet tud vmi értelmeset mondani:D és ez komoj. :D 16/L
A durex és a lifestyles nagyobbak (54, 56mm). Az átlag az 52-es. A legtöbb óvszer ezen méretû. Így pl. romantic, kama sutra, masculan, rako stb.
Masculant próbáltad? Az 52-es méretû, elvileg a legkisebbek közé tartozik. Ha az átmérõd 3-3, 5 akkor jónak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: hát köszi:$
Sztem ha annyira zavar h leesik a többi óvszer...meg gondolom kellemetlen is ez neked, akkor áldozatot kell hoznod, és be kéne h menj abba a sexshopba! Én voltam bennt a barátnõmmel (én is lány vagyok egyébként) de mi "poénból" ugrottunk be, mivel azelõtt egyikünk sem volt ilyen helyen. És semmi különös nem történt. Inkább csak ámultunk a sok látványtól. Ott aztán van választék! Az eladók hidd el sokféle emberkét láttak, biztos sok mindent tapasztaltak, nem hinném h leesik az álluk ha bemegy egy fiatal srác. Láttak õk már durvábbat is ettõl sztem :) !
A kérdező hozzászólása: 16 évesen betopantok szexshopba az nempara?xD
A kérdező hozzászólása: A sima leesik mondom:S legalábbis csuszkál.
A kérdező hozzászólása: 16 vok 11.5 cm:S
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de szószerint leesik. hát vastagságot hogymérjem?:D a hossza oan 9-10 :S szoval mondom nagyon kicsi:S
igen, ha elmész szexshopba, az jó, ott tuti találsz, de neten is lehet rendelni szerintem akár szexshopból is. nálunk forstíva vanm, a barátomnak 17 centi(szalaggal mérve) a farka, és neki meg a normális, boltban vett óvszer kicsi:D ha pl egy dm-ben veszünk óvszert, akkor ott van többféle méret, mert én eskü nem láttam?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!