Találatok a következő kifejezésre: Melyik a orrszívó (24 db)

Kézi orrszivó, vagy porszivós orrszivó? Melyik a jobb?

Van már kézink, de nagyon nem tudom vele kitisztitani. Viszont ugy érzem a porszivós meg tul drasztikus...

Legjobb válasz: Nekünk kézi elemes van medilab! Szuper!

Nekünk kézi elemes van medilab! Szuper!
A kérdező hozzászólása: Nem minden porszivón lehet állitani a sziváserösséget...!!!
A kérdező hozzászólása: Hol olcsóbb? DM, patika vagy tesco? Errõl mik a tapasztalatok?
Porszívós! Kizárólag. A többi semmit sem ér. Profi vagyok náthában.
Kisfiam pont meg van fázva. A porszívóval használt változat pillanatok alatt kikapja, amit ki kell. Szegény már nem is sír - tûri már 1 hete :S Egy arcüreggyulladás lenne a drasztikus! Amúgy próbáljátok ki magatokon, egyáltalán nem "fáj", de még csak kellemetlennek sem kellemtelen:)
A porszívós jobb.
Patikában vettünk pár hónappal ezelõtt porszi orrszit, 1700-ért.
Mi patikában vettük tavaly az Ariana porszívós orrszívót 1300 Ft körül volt.
Nem kell szívóerõsséget állítanod magát szabályozza az orrszívó.
nekünk van mindkettõ, én úgy érzem a kézi humánusabb, halkabb, viszont nem is ér semmit :( legalábbis én sem tudtam vele kiszedni a váladékot ezért vettem porszívósat, én is tartottam tõle, hogy ez nagyon állat, de nem, mivel a szívóka vége keskeny, semmi gondja nincs a gyerekenek, csak hangos, és ezért fél tõle, de mindenképpen jobb, mint a kézi
porszívós.én csak azzal tudom kiszívni a 7 hetes kisbabám orrából a száraz fikuszokat. :) miért lenne drasztikus? ne a maximummal szívd, csak a legkisebb fokozaton. a nagyfiam 10 éves, nála is porszívósat használtam, és semmije nem sérült. nyugodtan használd!
Porszívós egyértelmûen. A kézi xart sem ért, és próbáltam konnektoros pesztonkát, hááát, az sem gyõzött meg. Nem tudta kiszívni rendesen a trutyit. :(
Porszívós Arianna és szintén szuper!
Arianna márkájú porszívós van nekünk, nagyon jó. Magamon is kipróbáltam, nem drasztikus egyáltalán, csak a gyerekek megijednek a hirtelen porszívótól. De nem fáj, sõt kellemes érzés (szerintem). Mindenképp ajánlom, a kézivel a fele sem jön ki (legalábbis nekünk).

Sima kézi orrszívó vagy porszívós orrszívó? Melyik a jobb?

És az Orrszi-porszi orrspray vagy a baby Sterimar? Nagyon küszködünk a náthával...

Legjobb válasz: Egyértelmûen a porszivos. A kézi max ha utaztok, de csak akkor ha nem szottyos. Én sterimart használok.

Egyértelmûen a porszivos. A kézi max ha utaztok, de csak akkor ha nem szottyos. Én sterimart használok.
baby bruint ne vegyél! ariana vagy orrszi-porszi. a lényeg, hogy olyan legyen, amihez gumi csõ is van és nem lekerekített amit az orrába kell dugni, hanem olyan legyen, mint egy vastagabb ceruza. googlezd meg a baby bruinosat és jól jegyezd meg, hogy az semmit sem ér!
Orszink is van, ez könnyen tisztítható, arianánk is ez nehezebben tisztítható, de jobban kézre áll. zerintem Orrspayk közül az orrszi jóval olcsóbb, mint a sterimar. Náthára nekünk szuper a babyluuf illetve orrszívás után az nh-s orrcsepp, ezt a doktor bácsi írja fel.
A kezi semmit sem er azzal ki se jon semmi. Vagy porszivos modszer vagy az aksis is. De ez a pumpas sima semmire se jo. Foleg egy nathas orrhoz.
A kérdező hozzászólása: Kézink van de nem tudom neki rendesen kiszívni az orrából. Újra és újra próbálkozunk, szegényem már ordított. Azt hittem én vagyok ilyen béna hogy csak nekem nem megy. Meg ezzel az orrszi-porszi orrspray-vel sem vagyok túl elégedett... És a porszívós orrszívóból melyiket vegyem meg? Vagy az mindegy?
Nekunk is orrszi-porszink van. Soha nem volt az h nem jott ki az orrabol. Legjobb nekunk. Sogornomeknek is ilyen van egyszer sem panaszkodtak meg ra :-)
A kérdező hozzászólása: Vettem egy orrszi-porszit. És egy Sterimar baby-t. Csodálatosan le tudtam szívni a kis orrából a trutymót 2 másodperc alatt. zseniális találmány, nem is értem eddig miért nem vettem.

Szerintetek melyik a legjobb orrszívó?

Melyik orrszívó a jobb: Porszívós vagy a kézi?

Legjobb válasz: Mi megvettük a drága kézit, de nagyon rossz volt, nem szívta ki rendesen. ORRSZÍVÓ-PORSZÍVÓ. Ez a tuti, nekünk ez vált be. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.....

Mi megvettük a drága kézit, de nagyon rossz volt, nem szívta ki rendesen. ORRSZÍVÓ-PORSZÍVÓ. Ez a tuti, nekünk ez vált be. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.....
5.vagyok Na igen valóban nem olcsó.De nagyon megéri az árát.És nem olyan hangos mint a porszívós.
Én a vaterán vetten vadi újat 3000 ft-ért nézz ott szét lehet találsz te is!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem azt a pesztonka elektromos orrszivot de nagyon drága.legolcsóbb helyen is 8000ft.azért ennyiert nem szeretnék venni :-S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszaitokat.mi is porszivosat akarunk venni csak kíváncsi voltam a véleményekre.ariana nevut ajánlottak nekem is a boltba.nálunk 1800 ft.kinek melyik márkájú vált be?
Nekünk is Pesztonka van, elektromos.Adapterrel és elemmel is mûködik.És tökéletes.Szív úgy mint egy porszívós.És még ami az elõnye, ha náthás a kislányom nem kell a porszívót elõvenni(fõleg éjjel lehet kellemetlen).És bárhová magaddal viheted.
Nekem a Pesztonkának az orrszívója van és tökéletesen bevált!
Kézi semmit sem ért! Nekünk tescoban kapható orrszi porszi nevû orrszívó van, ami porszívóra csatlakoztatható, 3 éve megvan, 1500 Ft kb.
a kézi semmit se ér. porszívós. ariana vagy milyen van nekünk kb 1800ft
Porszívós! (Arianna) Nem drága.


Melyik elemes orrszívó a jó? Melyik szívja ki rendesen az orrát?

Azért szeretnék venni, hogy amikor elmegyünk valahova is meg tudjuk oldani a "tiszta orrot".

Legjobb válasz: Nekünk Livinglab van.Nagyon jól mûködik.

Nekünk Livinglab van.Nagyon jól mûködik.
Nem akarlak elkeseríteni de egyik sem. Mi vettünk és használtunk de csak a nagyon külsõ részt szívja ki. Nem hatásos. Persze ha nincs más jobb mint a semmi. De szerintem pénzkidobás.

Az orrszivashoz melyik orrszivot hasznaljatok? Melyik a jobb, hatekonyabb?

Legjobb válasz: A porszívós a legjobb, hidd el. Gyorsan és egyszerûen ki lehet szívni a baba orrát, mire felfogja, hogy mi történik, már vége is :-)

A porszívós a legjobb, hidd el. Gyorsan és egyszerûen ki lehet szívni a baba orrát, mire felfogja, hogy mi történik, már vége is :-)
Mi a porszívós megoldást használjuk. Nekünk nagyon bevált. Egyszerû, gyors, hatékony. A kisfiam megnyugszik a porszívó hangjától, szépen viseli az orrszívást, nem ficánkol. Utána neki is sokkal jobb. A tisztítása ennek az eszköznek egyszerû, mivel már van hozzá külön kis tisztító kefe. Az egyetlen hátrány, ha éjszaka kell kiszívni az orrát. Azt a szomszédok a panelban nem nagyon értékelik :)
Porszívós a leghatékonyabb. Mi ezt használjuk: http://www.orrszivoporszivo.hu/
Nekünk a Graco elemes orrszívó vált be. Nem olyan gyors, mint a porszívós, de nem sír tõle a babánk. Elnézelõdik közben, sokszor még kuncog is, mert rezegteti a kis nóziját. :) Én csak ajánlani tudom, bár az tény, hogy nem olcsó, a porszívós orrszívóhoz képest. De megéri az árát!
Nekem Pestonka elektromos van. Nagyon bevált már a nagyoknál is és a picinél is csak ezt használom. Jól kitisztítja a váladékot, de nincs olyan erõs hangja, mint a porszívósnak.
Nekünk is pesztonka elektromos van. Ha nem éhes a baba, amikor szívom az orrát, meg se nyikkan. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a porszívós nem szívna ki több váladékot.
nekünk az elemes nem valami hatékony, de tényleg nem sír tõle, a porszívós nagyon jó, viszont üvölt közben
Én kipróbáltam anno a porszívósat..a fiam már a porszívózás hangjára õrjöngeni kezdett (még ha nem is közeledtem hozzá!). Utána vettem a Pestonkát. Szerintem nem kevésbé hatékony, mint a porszívós és legalább nincs üvöltés..

Melyik a legjobb elektromos orrszívó?

A Pesztonkán kivül, mert az semmit nem szív.

Legjobb válasz: Szerintem ilyet még nem találtak ki. :( Porszi orrszinál nincs jobb.

Szerintem ilyet még nem találtak ki. :( Porszi orrszinál nincs jobb.
En is vettem elektromost, semmit nem er. 8000 Ft - kidobott penz. A porszivosnal nincs jobb
Sajnos én is így jártam, megvettük az elektromosat és semmit nem szív, úgyhogy a fiókban van. Csak a porszívós jó.

Melyik porszívós orrszívó a legjobb?

melyik márka?

Legjobb válasz: baby-vac nekünk nagyon bejött

baby-vac nekünk nagyon bejött
Szia! Nekünk ilyen van (Pisze), én nagyon meg vagyok vele elégedve, könnyen tisztítható, mûanyag. http://www.minimano.hu/termekeink/higienia/orrszivo/pisze_po.. Bár sztm a porszívós orrszívók mind jók. 1 éves kislány anyukája
1. vagyok. megnéztem, amit a 2. válaszoló belinkelt és tök olyan mint a miénk. csak amit mi vettünk, 12 euro volt... szóval mostmár én is azt mondom, tök egyformák, és mindegy, csak porszívós legyen. 17 hónapos a kisfiam, most lett taknyos elõször, eddig még nem volt beteg, így nem volt itthon orrszívónk sem. ezt adták a patikában nekünk, tényleg jó, de ezek szerint a többi is ugyan olyan:)

Szerintetek melyik a legjobb elektromos orrszivó?

Legjobb válasz: egyik sem jó egyáltalán nem szív ki semmit egyik sem, csak ha vizes a takony.

egyik sem jó egyáltalán nem szív ki semmit egyik sem, csak ha vizes a takony.
ket gyerekem van, az elsonel elektromosat hasznaltunk, es neha atjartunk a szomszedba porszivosert. a masodiknal mivel a vegigprobald 4 elektromos nem segitett, vettem egy porszivosat hat, sokkal gyerekbaratabb mint az elektromos, hiaba irtoztam tole (es olcsobb is volt) ha semmikeppen nem akarsz porszivosat, keress rá a csaposra, de az elektromosat felejtsd el. (ha nincs nagy gond, akkor ok, de komolyabb dolgoknal nem segit)

Melyik a legjobb orrszívó?

Milyen márkát érdemes megvenni??Milyen fajta legyen??Mivel boldogul az ember a legjobban?

Legjobb válasz: nekünk egy éve rossmanos és brandonos orszívó porszívónk van. már ha porszívóra csatlakoztathatóra gondoltál. nekünk a kéziek nem igazán jöttek be.

nekünk egy éve rossmanos és brandonos orszívó porszívónk van. már ha porszívóra csatlakoztathatóra gondoltál. nekünk a kéziek nem igazán jöttek be.
Orrszívóból még láttam olyat, hogy a nem porszívóra csatlakoztathatók bármire is használhatók lettek volna. Ha valaki dicsérte, megmutattam, hogy mit tud egy porszívóra kötött 1400 Ft-os, és elég hamar átértékelte a véleményét, legfeljebb annyit tett hozzá, hogy a gyerek nem szereti a porszívót/éjszaka felkelti a szomszédot. Mindkettõre azt mondom: na és? A mélyen megülõ fikusz sokkal több bajt csinál. Késõbb meg a gyerek megszokja a porszívót, 3 év körül már össze is rakja, ha be van dugva, be is indítja és elintézi magának, vagy õ kéri, hgy szívjuk ki. Utazáshoz lehet beszerezni egy kis kézit, az is jobb, mint a semmi, de ha nem vagytok sokat úton, akkor nem javaslom ezeket.
Nekünk volt porszívós orrszívónk (Pisze üveg) a porszívónkat konkrétan leégette. Mi nagyon sokat jövünk-megyünk a nagyszülõkhöz, anyuéknak pont olyan porszívójuk van, mint nekünk volt, anyósék meg folyton hurcibálják a porszívójukat a lakásuk és a telek között (nem mindig ott van a porszívó, ahol õk). Na, meg máshova is szoktunk menni, így hamar beszereztünk egy elemeset (LivingLab). Tény, hogy a porszívóssal a ragadós trutyi hamarabb eltávolítható, de csak fellazítás és feltét kérdése, hogy boldogulsz-e. 3 "csõre" van: egy újszülöttnek, egy a híg és egy a ragadós trutyihoz. Nekünk nagyon bejött.
Nekünk a csapra szerelhetõ vált be de az nagyon, nincs helyhez kötve mint a porszívós, akár nyaraláskor is lehet használni, bárhol ahol csap van.
Nekem 3 gyerekem van és én kézit használtam. Pumpálósat. Semmi baja nem lett a gyerekeknek (arc vagy homloküreg gyulladás nem volt). Hamar meg lehet tanítani, hogy magának kifújja, kb. 1 évesen már fújták az orrukat. (És nem sírnak, ha bekapcsolom a porszívót, nem félnek tõle.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Melyik a legjobb orrszivo?

Porszivora csatlakoztathatok kozul melyik valt be a legjobban?

Legjobb válasz: azok közül már mindegy. a lényeg, hogy porszívós, az a leghatékonyabb

azok közül már mindegy. a lényeg, hogy porszívós, az a leghatékonyabb
Arianna. Corában vettem.
én gyógyszertárban vettem.
én elmentem érte és talán 1100 Ft volt a mosókefével együtt, ez rémlik
Ha bp-i vagy és nem esik ki, akkor itt: http://www.baby-vac.hu/?menupont2=3 ha igen, akkor kérheted postán, úgy se vészes az ára. Vagy marad a gyógyszertár. úgy a legolcsóbb, ha ide elmész
Nekünk is Arianna van nagyon jó, gyógyszertárban kb. 1600 forint. Lehet kapni hozzá tisztító kefét is Kb. 300 forintért. Elõtte volt Baby Bruin, az olcsóbb, de kevésbé hatékony és a tisztítása is nehézkes.
Én gyógynövényboltban vettem, de szerintem gyógyszertárban, vagy bababoltban is lehet kapni.
nem tudom milyen volt nekünk az elsõ, Orrszi*porszi volt csak a dobozra írva. egy év után egy hónapja leesett az üvegvég ami az orrba kellett és darabokra tört. most én is Arianna-t vettem. két vég és tényleg mûanyag. 1600Ft körül volt. jobban szeretem mint a régit, jobban bemegy a pici orrába is.
A kérdező hozzászólása: Azt az ariannat honnan lehet beszerezni?
Arianna. Elég jól ki lehet pucolni, mûanyagból van, nem törik el. Igaz, másikat nem is próbáltam.
Mi a Pesztonkát szeretjük, ez nem porszívós, hanem elektromos (konnektorba dugható, nem elemes). A porszívó hangját nem tudta megszokni, rettegett az orrszívástól, ezzel ment.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!