Találatok a következő kifejezésre: Melyik a oldal ahol blogot (7 db)

Melyik a legjobb oldal ahol blogot irhatok?

Eddig a blogol.hu-n voltam. De mást akarok. Olyat ahol anonim lehet. Tippeket tudtok mondani? magyar legyen, és könnyen használható.

Legjobb válasz: blog.hu

blog.hu
A kérdező hozzászólása: Már regisztráltamis, meg is bántam. Nekem az bonyolult, másnak talán nem, de én szemítás technika zseni vagyok, én csak egy lányvagyok, aki blogozni szeretne..:( Azért köszi.
freeblog.hu, blogol.hu, ezeket ismerem...
Ha nem megy akkor tudok segíteni.:) Szerintem a blog.hu a legjobb. (elsõ válaszoló)
Egy egyszerûbb: http://naplo.hoxa.hu Fórumhozzászólás szerûen írhatod a hozzászólásokat, minden hozzászólás mellé képet is feltölthetsz, illetve videó kódokat, ticker kódokat, ilyesmiket is írhatsz bele.
blogger.com Én ezt használom
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a nekem megfelelõ oldalt:D http://www.buzz.hu
bloggeren nem kell fizetni, és szerintem az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: már sikerult.. nem tudom hogy mit benaztam rajta annyit..de nem is kellett megadni a szamom. csak rossz uton haladtam :D
Márciusban regisztráltam a bloggerre. Akkor még nem kérte. Mindegy, az a legjobb. Ha ez olyasmi, hogy add meg a számod, kiküldenek valami kódot, akkor szerintem semmi baj nem lehet belõle. Nem hinném, hogy egy ilyen népszerû oldalon visszaélnének az adataiddal. De amúgy meg egyértelmû, hogy akkor nem te lennél az elsõ áldozat. Ha valami baj lenne azzal az oldallal, akkor panaszkodnának rá. De nem teszik. Fölösleges aggódnod. Regisztrálj. :)
Blog.hu
A kérdező hozzászólása: de én teszem hogy uj blog irasa es kijon az az oldal h adjam meg a számom..és onnan nem tudok továbbjutni.. ti nektek hogy an sikerult.. vagy leirnád pontosan h mit csinlaltal rajta? elore is koszonom :)
tegnap 19:00 vagyok 2 hete kezdtem blogot a bloggeren, kérte a számom, de nem adtam meg, attól függetelenül tudok blogolni, más blogokba kommentelni, szóval mindent. A számomat nem adom ki semmilyen oldalnak, akkor inkább nem írnék blogot...
fura. nekem már több mint egy éve megvan a blogom, sztem lehet azóta más a rendszer :S
A kérdező hozzászólása: de ha nem adom meg, akkro nem tudok blogot csinalni :/. vagy mar nem is ertem :S
én nem adtam meg a számom, mert elõfizetéses és könnyen visszaélhetnek vele
A kérdező hozzászólása: de kéri a telefonszámom, hogy hitelesitse a számlám, vagy hogy kell azt mondani.. szoval megadhatom nekik a számom?? mert ebben nem voltam biztos :P
És hogy csináltad én nem tudok a telefonos részen továbbjutni?

Kinek melyik a kedvenc blogja vagy oldala ahol történeteket lehet olvasni?

Létszike írjatok mert én kifogytam az ötletekb?l:)

Legjobb válasz: http://www.puruttya.hu http://www.napiszar.com Mondjuk elég érdekes történeteket mutatnak be mindkét blogon. Tulajdonképpen az idióta hülyegyerekekkel foglalkoznak, akik ezt idõnként elég nehezen viselik el. Pedig ezek az oldalak igazi médisztárokká teszik õket, amik a képeik tanúsága szerint mindig is lenni szerettek volna.

http://www.puruttya.hu http://www.napiszar.com Mondjuk elég érdekes történeteket mutatnak be mindkét blogon. Tulajdonképpen az idióta hülyegyerekekkel foglalkoznak, akik ezt idõnként elég nehezen viselik el. Pedig ezek az oldalak igazi médisztárokká teszik õket, amik a képeik tanúsága szerint mindig is lenni szerettek volna.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)
ha jóra gondolok h mit szeretnél, akkor http://www.fanfic.hu/merengo


Melyik a legjobb öltözködéssel foglalkozó blog/oldal? Ahol esetleg tanácsokat is lehet kérni egy új ruhatár kialakításához.

Bár akár ti is segithettek.

Legjobb válasz: én nem tudok olyan oldalt de HA tudok szívesen segítek ;)

én nem tudok olyan oldalt de HA tudok szívesen segítek ;)
Elõzõhöz csatlakozok.Én már akartam indítani egy oldalt, csak sajnos már szerkesztek egy más témájút, plusz blogot is írok, ezen felül sokmindent csinálok, így nem lenne idõm.De ha gondolod segítek, ugyanis elég sokat tudok az ilyen dolgokról.Divattervezõ/stylist, vagy ilyesmi szeretnék lenni.:)

Ha olyan blogot szeretnék nyitni a neten, ahol levelekre tudok válaszolni, melyet nekem írnak, hol tehetem meg? Olyan oldalt szeretnék nyitni, ahol tanácsokat adhatok másoknak.

Legjobb válasz: blogspot.com vagy tumblr.com Csinálhatnál egy külön e-mail címet, amire küldhetnék a "segélykérõ" e-maileket:) Egyébként kedves dolog, hogy segíteni akarsz másokon. A kamaszok nagy hasznát vennék pár értelmes tanácsnak.

blogspot.com vagy tumblr.com Csinálhatnál egy külön e-mail címet, amire küldhetnék a "segélykérõ" e-maileket:) Egyébként kedves dolog, hogy segíteni akarsz másokon. A kamaszok nagy hasznát vennék pár értelmes tanácsnak.

Melyik az a blog oldal, ahol dátum szerint sorba tudom rakni a bejegyzéseimet? (. és könnyű kezelni, képeket beszúrni)

Jelenleg ezt az oldalt használom, de kényelmetlen a blogírás és szeretnék most 2009-es eseményeket bejegyezni, de azt is a mai dátummal látja el. Szerver lehet?ségem van, ahol a blogon lév? képeket tudnám tárolni.

Szerintetek melyik a legjobb receptes oldal, blog, ahol viszonylag könnyen elkészíthető ételekről találok képekkel illusztrált recepteket?

Jelige: Ffi vagyok, de f?zni akarok! :)

Legjobb válasz: http://www.nosalty.hu/ Nekem ez jon be a legjobban :)

http://www.nosalty.hu/ Nekem ez jon be a legjobban :)
Szia! Szerintem ezek nagyon jó oldalak: http://www.nosalty.hu/ http://www.tutireceptek.hu/ http://olcso-receptek.hu/ http://www.kepesrecepttar.hu/viewpage.php?page_id=45 Azt hiszem egyelõre ennyi elég. Az utolsó kimondottan neked való, ha jól néztem kezdõknek ajánlják. De nosalty is nagyon jó, leírják pontról pontra hogy készítsd az ételt.
Én is a Nosalty-t ajánlom. Hamihami.hu
Ez is nagyon jó oldal: http://www.videkize.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!