Találatok a következő kifejezésre: Melyik a oldal, ahol (235 db)

MElyik azaz oldal ahol ilyen szexis kepeket kell feltenned magadrol vmi felirattal a kezedben es kapsz erte nemtudom mennyi penzt?

asszem modelvision vagy nemtudom milyen felirat az.

Legjobb válasz: van iylen oldal?:O

van iylen oldal?:O
.
erotikusmasszazs.hu
bloggeren nem kell fizetni, és szerintem az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: már sikerult.. nem tudom hogy mit benaztam rajta annyit..de nem is kellett megadni a szamom. csak rossz uton haladtam :D
Márciusban regisztráltam a bloggerre. Akkor még nem kérte. Mindegy, az a legjobb. Ha ez olyasmi, hogy add meg a számod, kiküldenek valami kódot, akkor szerintem semmi baj nem lehet belõle. Nem hinném, hogy egy ilyen népszerû oldalon visszaélnének az adataiddal. De amúgy meg egyértelmû, hogy akkor nem te lennél az elsõ áldozat. Ha valami baj lenne azzal az oldallal, akkor panaszkodnának rá. De nem teszik. Fölösleges aggódnod. Regisztrálj. :)
Blog.hu
A kérdező hozzászólása: de én teszem hogy uj blog irasa es kijon az az oldal h adjam meg a számom..és onnan nem tudok továbbjutni.. ti nektek hogy an sikerult.. vagy leirnád pontosan h mit csinlaltal rajta? elore is koszonom :)
tegnap 19:00 vagyok 2 hete kezdtem blogot a bloggeren, kérte a számom, de nem adtam meg, attól függetelenül tudok blogolni, más blogokba kommentelni, szóval mindent. A számomat nem adom ki semmilyen oldalnak, akkor inkább nem írnék blogot...
fura. nekem már több mint egy éve megvan a blogom, sztem lehet azóta más a rendszer :S
A kérdező hozzászólása: de ha nem adom meg, akkro nem tudok blogot csinalni :/. vagy mar nem is ertem :S
én nem adtam meg a számom, mert elõfizetéses és könnyen visszaélhetnek vele
A kérdező hozzászólása: de kéri a telefonszámom, hogy hitelesitse a számlám, vagy hogy kell azt mondani.. szoval megadhatom nekik a számom?? mert ebben nem voltam biztos :P
És hogy csináltad én nem tudok a telefonos részen továbbjutni?

Melyik azaz oldal ahol kitudom számolni a baba becsült sulyát az Uh-os adatok alapján?

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. igaz ez olasz weboldal,de en ezt hasznaltam gratulalok a babahoz 6 hetes kisfiu anyuja :)

http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. igaz ez olasz weboldal, de en ezt hasznaltam gratulalok a babahoz 6 hetes kisfiu anyuja :)
Hmm, kerdezo, nalad mukodik? Mert nekem a sulya eleg elkepzelhetetlen, hogy 37 hetesen 785 gramm....
Nekünk 25 hetesen elképzelhetõnek tûnik 750gr körül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Igen nekem is müködik.:)
Hulye vagyok, mukodik :) Amugy koszi elso ;)
Szivesen, igazan nincs mit, en is elszurtam parszor, mig rajottem, hogy nem szabad osszekeverni a cm-t a mm-rel :P
Nalam is ez volt a baj :) ) Rosszul szamoltam at :) (S en voltam matek-versenyeken altalanosban es liciben is, es meg nyertem is nehanyszor :) ) ) no comment :)
Nekem az ultrahangos papíron mindig rajta volt a becsült súly.Magándokihoz jártam és járok most is a 3-dik babával , lehet hogy csak õ írja rá?
Szerintem te a Messenger Plus!-ra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem mert az megvan hanem volt még 3-4 vagy több évvel ezelõtt nagy menõ dolog egy weboldal ahova beírtad hogy virág és többféle betûtípussal kidobta és bemásolhattad de nem feltételn msn-re másolhattad be hanem akkor még myvip-re meg iwiw-re is
A kérdező hozzászólása: hasonló mint ez az oldal úgynevezett msn név generátor de ez nem az az oldal és beírtam google és nem találom még mindíg http://www.flashgame.netau.net/msnname/

Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítő oldal, ahol sokféle szerkesztési lehetőség van és ahol a legtöbb látogatót lehet szerezni?

Legjobb válasz: szerintem egy ingyen .tk domain és egy ingyen tárhely pl. 000webhost.com összekapcsolása névszerverekkel + valamit tartalomkezelõ rendszer pl. joomla, drupal, wordpress stb. elõnyök: könnyen szerkeszthetõ, 100 százalékban testreszabható, NINCS reklám :) a látogatókról meg annyit, hogy megfelelõ hírdetettséggel + érdekes témákkal foglalkozó oldalnak tuti lesznek látogatói, ha bõvebb infókra van szükséged, meséld el hogy mit szeretnél tudni üziben :)

szerintem egy ingyen .tk domain és egy ingyen tárhely pl. 000webhost.com összekapcsolása névszerverekkel + valamit tartalomkezelõ rendszer pl. joomla, drupal, wordpress stb. elõnyök: könnyen szerkeszthetõ, 100 százalékban testreszabható, NINCS reklám :) a látogatókról meg annyit, hogy megfelelõ hírdetettséggel + érdekes témákkal foglalkozó oldalnak tuti lesznek látogatói, ha bõvebb infókra van szükséged, meséld el hogy mit szeretnél tudni üziben :)
Ingyenes és legjobb nem éppen passzol egymáshoz. Látogatókat már befolyásolja.
Tudod egy weblapnak nem csak az a lényege, hogy rengeteg oldallátogatásod legyen, hanem az, hogy hozzád vissza is menjenek! Amúgy webnode.hu!
A polgárin a jobbon. A templomin a bal oldalon, legalábbis a katolikusoknál, a többit nem tudom.
A võlegény jobbján.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A reformátusoknál mind a polgári esküvõn mind a templomi esküvõn a võlegény jobb oldalán áll a menyasszony. :) Tapasztalat:)
Barátnõm katolikus templomban a bal oldalon állt:)
Polgárin, ahol végig "egy irányba" néznek, a jobbján, a templomin(katolikus) a szertartás alatt a bal oldalon, hogy a kivonuláskor férj- feleségként már a ffi jobbján legyen a nõ:) .

Hol találok olyan internetes oldalt, ahol ki tudom számítani a születési adataim alapján, hogy melyik házban melyik bolygó áll, és ezt jellemzi is nekem?

már meggugliztam,de nem találok semmi

Legjobb válasz: Pedig van pár... pl: http://femina.hu/horoszkop az oldal közepe felé nagy betûkkel ott lesz, hogy "Készíts személyre szabott horoszkópot!" Ez eléggé részletes.

Pedig van pár... pl: http://femina.hu/horoszkop az oldal közepe felé nagy betûkkel ott lesz, hogy "Készíts személyre szabott horoszkópot!" Ez eléggé részletes.
A kérdező hozzászólása: hû, köszönöm, pont erre vágytam!

Melyik fajta számítógépasztal jobb? Ahol csak elöl és hátul van nyitva a gépháznál, vagy ahol oldalt is? Az egyik ugye a szellõzés miatt jobb, de jobban belemegy a por. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.

a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.
A kérdező hozzászólása: A takarítás alapvetõ. Meg ugye a hûtést se papírlegyezõvel gondoltam. De azt hittem a porosodást vagy a melegedést ennél jobban befolyásolja.
egyébként az ilyen számítógépasztaloktól a hideg kiráz: http://images.kika.com/db/3/a/3/15080443_2_z.jpg Szerintem sokkal jobb egy ilyesmi, ami nincs tele felesleges elemekkel a gép meg mehet a földre, vagy ha van tartója mint itt akkor arra: http://taneszkoz.unas.hu/shop_ordered/6083/shop_pic/EBR80_8... De hát kinek mi a jó.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ valami családi központ lehet. Ráfér a kislánynak a póni is. Az enyém a másodikra hajaz, csak van oldalt egy rekesz a gépháznak, és az oldala zárt. Tehát hátul a kábelnél nyitott csak, meg elöl a gomboknál. Erre mondták azt nekem, hogy így a melegedés miatt hamarabb lesz baja, nem éri a levegõ. Ezért írtam ki a kérdést.
A mai gépek egyébként sem melegednek fõleg az intel. Nem tudom elképzelni hogy emiatt gond lenne, max 2-3 fokkal melegebb lesz a házban, ami semmit sem jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.

Melyik az az oldal ahol ingyen megadják a fizetős pornó oldalak kódját?

Olvastam már az oldalon valamelyik kérdésnél

Legjobb válasz: "az oldal amelyiktol tele lesz virussal a geped". ne is probalkozz ilyenekkel:p

"az oldal amelyiktol tele lesz virussal a geped". ne is probalkozz ilyenekkel:p
expressz.hu/álláskeresés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!