Találatok a következő kifejezésre: Melyik a oldal, (1640 db)

Melyik a legjobb ingyenes torrent oldal?

Legjobb válasz: Ez sok dologtól függ. Pl a TPB azért jó, mert azon van fent a legtöbb torrent de mivel nem jár érte büntetés ezért bárki nyugodtan bármikor kiléphet a seed-bõl így máris tele van az oldal halott torrentekkel. Egy zárt oldalon ilyet nem látsz. nCore is jó oldal és mivel zárt ezért mindig van valaki aki seed-el. Sok jó oldal van, kinek melyik tetszik a legjobban.

Ez sok dologtól függ. Pl a TPB azért jó, mert azon van fent a legtöbb torrent de mivel nem jár érte büntetés ezért bárki nyugodtan bármikor kiléphet a seed-bõl így máris tele van az oldal halott torrentekkel. Egy zárt oldalon ilyet nem látsz. nCore is jó oldal és mivel zárt ezért mindig van valaki aki seed-el. Sok jó oldal van, kinek melyik tetszik a legjobban.

Szerintetek, melyik oldal lenne a legmegfelelobb a sajat oldal keszitesre? Ugy ertem, melyik a legnepszerubb, legfelkapottabb sajat oldalkeszito . Oldal? :D

Legjobb válasz: Attól függ, milyen "oldalt" szeretnél. Tumblr-n vannak magyarok is, de gyakoribbak az angol nyelvûek, viszont rengeteg témájú blog van. Aztán ott a Blogspot, Blogger, Weheartit, neon esetleg.

Attól függ, milyen "oldalt" szeretnél. Tumblr-n vannak magyarok is, de gyakoribbak az angol nyelvûek, viszont rengeteg témájú blog van. Aztán ott a Blogspot, Blogger, Weheartit, neon esetleg.

Ha kibontom az óvszert honnan tudom melyik a belső és külső fele? Számít hogy melyik részét húzom fel azaz melyik oldalát, vagy az mindegy?

Legjobb válasz: Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!

Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!
egyféle képpen tudod rágördíteni a farkadra. Inkább próbálj ki egyet mielõtt még élesbe használod.
Édes Jó Istenem! Azt sem tudod, hogy hogyan kell használni az óvszert, de már dugni akarsz. Apukáddal miért nem beszélsz? biztosan segítene! Hány éves vagy? Egyébként dicséretes, hogy ilyen fiatalon legalább a védekezésre gondolsz.
nem mindegy h rágörgetve teszed fel, vagy visszafele forgatva teszed fel...
Onnan, hogy fentrõl lefelé kell görgetni a peremet. Ha simán megy, akkor jól raktad fel, ha akad, mert befelé fordulna, ahogy ráhúzod, akkor nem jó. Másképp nem tudom elmagyarázni, remélem érted. De egyébként van hozzájuk használati útmutató is ábrákkal a gyengébbek kedvéért. 28L
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.. Azért kérdeztem , mert úgy beszéltük a barátommal, hogy most én teszem fel a gumit.. és nem szeretnék bénázni, vagy valamit rosszul csinálni.Köszönöm a válaszokat.
egyébként ha kétféleképpen szereztél már rá gyakorlato, elmondésod szerint még egyszer sem, a másodiknál már tudni fogod.próbál kesztyüt kiforditva felvenn. majd megtudod melyik egyszerübb.

Melyik a PTC oldal fizet ki legjobban?

Úgy értem hogy 1hét alatt legalább 1dollár összegyűljön és felvehető legyen. Vagy legalább felvehessem 2héten belül az akármennyi összeget?

Legjobb válasz: Melyik PTC oldal fizet?

Melyik PTC oldal fizet?
1 hét alatt 1 dollár reffek nélkül sehol sem fog neked összejönni.. Amúgy a NeoBux meg a Clixsense az, amik tuti, hogy nem fognak eltûnni.. ott napi 2-3 centet tudsz megkeresni..
Találtam nagyon jókat, 20-30€ jön ki hetetne belõle vagy még több, ha érdekel írj privátot.

Melyik ingatlanos oldalra érdemes feltölteni az eladó lakás adatait? Melyik a legnézettebb?

Legjobb válasz: Én az ingatlan.com, ingatlanok.hu és az ingatlannet.hu oldalakon szoktam nézelõdni, ezeknek van elfogadható keresõjük, de én venni akarok. Tényleg, mit árulsz, hol, mennyiért?

Én az ingatlan.com, ingatlanok.hu és az ingatlannet.hu oldalakon szoktam nézelõdni, ezeknek van elfogadható keresõjük, de én venni akarok. Tényleg, mit árulsz, hol, mennyiért?
Szia! Én Szigetszentmiklóson árulom a házam, de közelebb van Csepelhez. Közvetlen vízparti ha érdekel.

Melyik a legjobb internetes póker oldal?

Hallottam valami oldalról ahol alapból kapsz valami kezd? összeget.

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy legjobb, szerintem.Ha nagyon jól is játszol, akkor is be lehet bukni.Az internetes póker -az élõvel ellentétben - szerencsejáték.És nincs olyan oldal, tudomásom szerint, ami ad kezdõtõkét.(elég sok oldalra vagyok regisztrálva, mivel változó, épp melyiken vannak jó versenyek).Amit max. kaphatsz, az a kezdõbónusz, aminek a számládra kerüléséhez kell asztalnál játszani, bizonyos számú leosztás után kapod meg, darabokban. Ha kell még valami, szólj:D

Nincs olyan, hogy legjobb, szerintem.Ha nagyon jól is játszol, akkor is be lehet bukni.Az internetes póker -az élõvel ellentétben - szerencsejáték.És nincs olyan oldal, tudomásom szerint, ami ad kezdõtõkét.(elég sok oldalra vagyok regisztrálva, mivel változó, épp melyiken vannak jó versenyek).Amit max. kaphatsz, az a kezdõbónusz, aminek a számládra kerüléséhez kell asztalnál játszani, bizonyos számú leosztás után kapod meg, darabokban. Ha kell még valami, szólj:D
A kérdező hozzászólása: kb mennyi az amit bekell tenni , és ha óvatosan játszol nem is nagyon veszted el. mert igazából én elég ha csak akkor játszok ha jó lapjaim vannak. esetleg csak úgy tudom elveszteni ilyen lassú folyamattal, hogy nagy vak vagyok:D Vagy ez nem így van? így nem lehet játszani? mert elvileg lehet csak hajt, hogy te is megadod azt a sok pénzt mert hiszel a lapjaidban.
Ha a bónuszt le akarod szedni, benne kell lenned legalább az elsõ licitkörig, különben nem számolja a rake-eket.Igazából el lehet szórakozgatni úgy is, ahogy te írod, de ugyanúgy, mint ha versenyen játszol és sokáig nem adod meg semmire, úgyis behúz valamivel.Általában én két ásszal szoktam hatalmasakat bukni.Úgy szoktam ezért asztalnál játszani, hogy a flop-ot mindig megnézem, hacsak nincs valami nagy hívás.Én 5 éve játszom, kb. nullán vagyok, talán kis mínuszban.Viszont élõ játékban (általában haverokkal) plusszos vagyok. Fiú vagy amúgy?
Ja az lemaradt ha kb. 100 eurót/dollárt raksz rá, azzal el lehet pötyögni, kisebb versenyekre beülni, vagy sit'n'go-ra, ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Igen Fiu, -ban nem szeretnék enni:D nem akarok nagyobb összeget berakni mint amim van, ilyen több 10ezreket. pl ha valaki aztmondja, hogy emeli 100dolcsival, vagy ilyesmi, akkor én nem pakolnám rá, hanem bedobnám. de ha végig csak tartják, akkor én is ha jó lapom van, de nem emelnék nagy összeget és énsem tartanám a nagy emelést, elvileg így el lehet szórakozni. ha csak jó lapod van akkor játszol.
A kérdező hozzászólása: jah, ezt már leírtam:D
Nem úgy gondoltam.Hanem ráraksz a számládra 100 dollárt/eurót.Beülsz elõször egy kis tétes(akár fix limites) asztalhoz (mondjuk 0, 05-0, 10-es asztalhoz), kb 2 euróval be is ülhetsz.Itt gyakorolsz.Ha gondolod, no limites-hez is beülhetsz, de ott nagyobb az esély, hogy 2 perc alatt elveszíted, gyakorlásnak én a fix limitest vagy a pot limitest ajánlom.Vagy beülsz egy továbbjutós versenyre, amire 1 eurótól már be lehet ülni, de 2 vagy 3 euróért is(ez azért még nem nagy összeg), de ingyenes versenyek is vannak. Na, kérdezz, ha van még valami.:D
Emelned viszont igenis kell, ha mondjuk kézbe van egy magas párod, inkább vigyed el a kis pénzt, mindhogy csak megadod, és valaki lúzer lappal bejön, és lejön neki valami lap(két pár stb.)Tehát jó lapra igenis emelj!

Melyik sportlapok/oldalak megbízhatóak és melyek híresztelnek a legtobb kacsát?

sokszor egy hírben azt írják h a ... értesulései szerint stb. melyek azok a források amelyek a legmegbízhatóbbak?

Legjobb válasz: Az egyesület hivatalos oldala, vagy Sky Sports.

Az egyesület hivatalos oldala, vagy Sky Sports.
Dezs oldala! Isteni!!
Az eretlenek.hu -n szerintem egész jó volt az emelt töri, csak baromi hosszú, de nagyjából benne volt ami kell.
Szerintem az a legjobb, ha magadnak írod a tételt, aztán elolvastatod a tanárral. Biztos szívesen segít a kijavításban. Már csak azért jobb ez a módszer, mert a saját szavaidat könnyebben megjegyzed. De pl emelt magyarban nekem a tételekhez kiadott könyv jött be, elég összeszedett volt.

Melyik internetes oldalt ajánljátok, ha OBJEKTÍVEN szeretném követni a politikát?

Legjobb válasz: Nincs egyetlen ilyen oldal. Sok oldalt kell olvasni és mérlegelni. Úgy talán lesz egy viszonylag objektív képed.

Nincs egyetlen ilyen oldal. Sok oldalt kell olvasni és mérlegelni. Úgy talán lesz egy viszonylag objektív képed.
Személy szerint az indexet preferálom, általában egységesen kritizálnak mindenkit. Társaként origo, hvg, adott témában meg elõveszem a jó öreg google-t, ha több szemszöget is meg akarok vizsgálni.
Én mostanában 444-et olvasok.
"Ha ma tájékozódni akarok magyar szemmel, felmegyek a Kurucra." ? Objektivitásról beszélgettünk és a kuruc az te is tudod remélem hogy nagyon-nagyon nem objektív.
"Ilyet nem is érdemes keresni, mert ilyen a magyar "hírkultúra"." Hagyjuk már ezt. Mit gondolsz külföldön nem ugyanígy megy? Dehogynem. A kuruc infó meg aztán végképp minden csak nem objektív :D Persze azt is érdemes elolvasni, de mellette minden mást is, ha tényleg képben akarsz lenni. Fõleg az tud érdekes lenni, amikor ugyanaz a téma van különbözõ helyeken tálalva. :)
Ha ma tájékozódni akarok magyar szemmel, felmegyek a Kurucra.
Ha tudsz objektíven gondolkodni Te magad, akkor bármelyik jó, ha nem, akkor egyik sem.
Nos, ha objektíven szeretnéd követni, akkor egyiket se olvasd kizárólagosan, és még amit sok helyen olvasol, azt se feltétlenül hidd el. Sõt, éppenséggel egy kurucinfóból is lehet objektíven tájékozódni, csak ennek nem az a módja, hogy bebiflázod az ott olvasottakat, hanem az, hogy elgondolkodsz az ott leírtakon, átrágod, mi lehet belõle igaz, mi lehetséges és mi tuti baromság, és máris helyben vagy.
"mert ilyen a magyar "hírkultúra"." Nemcsak a magyar. Vannak kevésbé objektívak és vannak objektívabbak, de sokszor nemcsak a szerkesztõtõl függ, érdemes azt is nézni, hogy ki írta a cikket. Ne csak egy hírportált olvass, hanem többet, hallgass meg véleményeket és ellenvéleményeket, alkoss saját képet, hogy ne azt büfögd vissza automatikusan, amit valahol olvastál, mint vmi papagáj.
[link]
"Hír24, Index, Origo? Ezek esetleg?" Ezek messze vannak az objektivitástól.
Kérdezõ: ezek nem független médiumok, egyik magyar hírportál sem független politikailag: sem az általad említettek, sem a kuruc.info, sem a 168menóra, sem semmi. Ilyet nem is érdemes keresni, mert ilyen a magyar "hírkultúra".
#4 Putyin szócsövére gondolsz?
rt.com
A kérdező hozzászólása: Hír24, Index, Origo? Ezek esetleg?
Ilyen nincsen, sehol sem fogsz találni ilyet.
Nézd, rendes magyar szemmel nézve a Kuruc is objektív. Megakarom valamirõl tudni ténylegesen hogy kik állnak mögötte, miért is történt, akkor oda megyek fel. Tegyük fel politikáról vagy kisebbségrõl van szó, biztos lehetsz benne hogy a többi oldalon úgy kussolnak és ferdítenek ahogy azt a gazdáik meghagyták nekik. A Kurucon leírják a nettó valóságot, ami történik ténylegesen a világban. Nem azt amit a többiek láttatni szeretnének, vagy éppen nem szeretnének láttatni. Elég megnézni csak azokat a híreket amik a Jobbikról vagy a két kisebbségrõl szólnak, és máris kiderül kik is fizetik õket.

Régen a férfiak melyik oldalukon vitték a barátnőjüket/feleségüket, és melyiken a 'rossz lányokat'?

Legjobb válasz: Akard volt a bal oldalon amit jobb kézzel kirántva védték a nõket, így a jobb oldalon mentek a nõk, aki bárkije lehetett.

Akard volt a bal oldalon amit jobb kézzel kirántva védték a nõket, így a jobb oldalon mentek a nõk, aki bárkije lehetett.
Jaj ez akkora baromság, szerinted ha ez igaz lenne, mégis ki az a hülye aki a "rossz" oldalra beállt volna?
régen a férfiak úriemberek voltak, és a qrvát is a jobb oldalukra engedték ... szóval hülyeség a felvetés
Alapvetõen a jobb oldalon mennek a nõk, de ha biztonság úgy hozza, akkor ez nem számít. És egyébként sem számít ma már ez. Én akkor érzem magam jól, ha a férfi az én baloldalamon van, de mert így kényelmes nekem, a jobb kezem szabad marad. Szerinted annó melyik nõs pasi vállalta volna fel, hogy a bal oldalán visz egy prostit, és mindenki látja ? :)
A régi mondás szerint "Bal oldalon a kutyák és k*rvák, jobb oldalon pedig az úrinõk mennek", ma már ennek nincs jelentõsége.
Igen, én nagyon nagyon nem tartok be szabályokat, fõleg, ami hülyeség, de ha Anyukámmal megyek valahova, én is nõ vagyok, a jobb oldalamon megy. El sem tudnám máshogy képzelni, ha meg férfivel vagyok, akkor én megyek a pasi jobb oldalán, akkor az ellenkezõje zavar. EZ csak szokás nálam talán, de kényelmetlenül érzem magam egy férfi bal oldalán.
Csatlakozom az elsõhöz. Viszont sok fiatalember még mindig tudja ezt a baromságot, pedig nincs jelentõsége, fõleg ma amikor senki nem tart be már semmit.
#6 az indoklásod eleje jó, a többi nem: tehát azért mentek jobb oldalon, hogy a bal oldalon hordott kard ne csapkodja menet közben a másikat ... ez lehetett nõ, és lehetett felsõbb rangú valaki is és úgy gondolom az baj, ha ma van aki nincs tisztában azzal, hogy a tisztelet jele valakit a jobb oldalára engedni menet közben ... vannak olyan illemtani szabályok amiket célszerû továbbörökíteni ... hogy miért? csak
#8 látszik, hogy némiképp idõsebb vagyok ... igen, az a tisztelet jele
Az a tisztelet jele, hogy a másik hol megy mellette ez most komoly? Hagyjuk már a hülyeségeket, hagyományokat meg akkor kell betartani ha mindet betartom nem csak kényem kedvem szerint párat ami nekem kedvez.
Nekem is a tikkem :D Ennyi válasz egy ilyen kérdésnél :)
a tik, tikkelés nem helyes kifejezés ebben az értelemben
az a hepp
Én alapból nem mennék sehova olyannal, aki rosszlányokkal is mászkál, így nem kell ez a megkülönböztetés.
mi az a tik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!