Találatok a következő kifejezésre: Melyik a nyugdjpénztár (1 db)

Melyik a legjobb nyugdjpénztár?

Melyikbe érdemes belépni? Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Prémium nyugdíjpénztár. Az egyetlen ami részvényekbe is fektet, és ugye tudjuk, hogy 40 év alatt folyamatos befizetések mellett ezen csak nyerhetünk... :) http://www.premiumpenztar.hu/magunkrol/sajtoszoba?gpm=243&ax..

Prémium nyugdíjpénztár. Az egyetlen ami részvényekbe is fektet, és ugye tudjuk, hogy 40 év alatt folyamatos befizetések mellett ezen csak nyerhetünk... :) http://www.premiumpenztar.hu/magunkrol/sajtoszoba?gpm=243&ax..
A http://www.pszaf.hu -n fenn van az összes nyugdíjpénzár eddigi elért hozama, a Prémium egy új lehetõség amirõl egyelõre nincs adat. Nem mondom, hogy rossz megoldás de ha több a részvény a kockázat is magasabb. Viszont magasabb hozamot is ígérnek. A kérdés, hogy Te hajlandó vagy-e vállalni ezt a magasabb kockázatot. Ha jól tudom vannak olyan cégek is, ahol választhatsz különbözõ portfóliók közül egy neked tetszõt.
Független tanácsadóként én is a Prémium Pénzttárat javaslom, mert a részvényhányad ott a legnagyobb. Max. 40-45 éves korig, e fölött nem biztos hogy ez a legjobb javaslat, hiszen nõ a kockázat, de fiataloknak kizárólag Prémium: és ezt igazolni fogja a több év múlva kimutatott hozamadat is!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van akkor ha nem fizetem be az Axa Univerzum II-es első számláját? Jár-e ez nekem valami fajta költséggel?

2 napja kötöttem szerződést egy EFS-es üzletkötővel. Ha jól tudom 8 napon belül el lehet állni a szerződéstől.

2

Posta életbiztosító halál esetén mennyit fizet?

Fontos lenne

3

Fizet az Aegon biztosító ilyen esteben?

2008-ban kötöttünk életbiztositást és most 2012-ben kórházba kerültem 4 napra. A terhességemmel volt gond.Fizet ilyen esetben Az Aegon?

3

Elhunyt házastárs esetén, honnan lehet megtudni, hogy volt-e életbiztosítása? Ilyenkor kutakodni kell otthon a papírok után? Vagy a biztosító értesül valahonnan a dologról? Nem tudom hogy működik.

2

Mennyibe kerül a Generali egészségbiztosítása?

Ha megfeszülök sem találok árat az oldalon. Van lehetőség arra, hogy megadjam az adataimat, és ők megkeresnek, viszont azt írják, hogy akkor felhasználják marketing célokra. Nekem meg ez pont nem hiányzik.

3

Miert kaptam a Tb. -tol csekkeket, ha be voltam regisztralva a rendszerben es meg tanultam? Ha nem fizetem be, le tudnak foglalni valamit az otthonunkbol? Semmi nincs a nevemen.

3

Megbüntet a rendőr, ha nem tudom felmutatni az autó kötelező biztosítási díjbefizetési csekkét?

Márc 1 a fordulónapunk,azóta már többször kerestem a biztosítót,de még most sem küldött csekket a következő negyedévre. Így csak azt tudom bemutatni,ami dec1-márc-1ig érvényes.

Megbüntethet,vagy nyaggassam őket??

4

Beázott lakásnál a kárfelmérés meddig tart?

Megvan az időpont, mennyi ideig lesz itt az ügyintéző? Csinál pár fotót és majd megküldi az ajánlatát? Azért kérdezem, mert utána sürgősen elintéznivalóm van, szintén időpontra, és nem akarom az ügyintézőt megkérdezni erről, nehogy azt gondolja hogy le akarom rázni...

2

Nem fizet a lakás biztositom de tudom hogy nekem van igazam mit tegyek?

14

Életbiztosítás megkötése?

Életbiztosítás megkötése előtt állok,de nem tudom merre induljak el.Motorozom leginkább emiatt kötném meg.Hallottam oyan lehetösegröl amiben Xösszeget befizetve havonta,X idö után ki lehet venni a felhalmozodott papirdarabokat.Erről akinek van valami +os tapasztalata,szivesen meghallgatom.
Kik veszik a fáradságot a kérdés megválaszolására,azoknak előre köszönöm.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!