Találatok a következő kifejezésre: Melyik a napolaj, (2 db)

Melyik a legjobb napolaj?

olyan ami tényleg el?segítette a barnulást látványosan!

Legjobb válasz: A legjobb napolaj,nem elõsegiti a barnulást,hanem megvéd attól hogy ne égj le ha napozol! Az barnitós napolaj lehet max amire gondolsz,azt meg nem ajánlom.Viszont attól függ milyen a böröd,nekem nem hófehér,igy tudom ajánlani,hogy a sima egyszerü sundance (dm-es) átlátszó fújós 20-as faktorszámút használd,amig nem vagy barna (ez kb mivel gagyibb 15ösnek felel meg) 20 perccel mielõtt viz érne kend be vele magad,és folyton locsold a tested vizzel. Szerintem nagyon jó igy együtt.:) És nem égtem le,viszont nagyon barna lettem. Arcodra jó krémet használj! Arra ez nem jó. Én pl a Nivea direkt arcra való 30-as ráncmegleözö naptejét használom.

A legjobb napolaj, nem elõsegiti a barnulást, hanem megvéd attól hogy ne égj le ha napozol! Az barnitós napolaj lehet max amire gondolsz, azt meg nem ajánlom.Viszont attól függ milyen a böröd, nekem nem hófehér, igy tudom ajánlani, hogy a sima egyszerü sundance (dm-es) átlátszó fújós 20-as faktorszámút használd, amig nem vagy barna (ez kb mivel gagyibb 15ösnek felel meg) 20 perccel mielõtt viz érne kend be vele magad, és folyton locsold a tested vizzel. Szerintem nagyon jó igy együtt.:) És nem égtem le, viszont nagyon barna lettem. Arcodra jó krémet használj! Arra ez nem jó. Én pl a Nivea direkt arcra való 30-as ráncmegleözö naptejét használom.
Yves Rocher üzletben láttam ilyeneket, kék flakonban vannak a nevét sajnos nem tudom..de én azért nem vettem meg, mert volt bennük egy kicsi önbarnító is, és félek, hogy foltos lennék
Én a Garniert ajánlom. Nekem nagyon bevállt. 30 faktorosat vettem, mert régebb mindig nagyon leégtem napozáskor, viszont attól nem nagyon barnultam, de legalább nem égtem le. Úgyhogy szerintem kisebb faktorosat vegyél, attól biztos szépen, egyenletesen fogsz lebarnulni ;)

Melyik a legjobb napolaj, ami védelmet is nyújt?

Sajna az Avonost amilyet szerettem volna már kivonták a forgalomból.A DM-t már próbáltam. Esetleg vmi drága min?ségi terméktippet adjatok.Vagy olcsót, de jót!!!

Legjobb válasz: Én a Sun Ozon 8 mit vitamin E-t használom és nekem nagyon bejött...

Én a Sun Ozon 8 mit vitamin E-t használom és nekem nagyon bejött...
Ilcsi paradicsomos napozó! Napallergiásoknak is jó!
nekem jók voltak a Niveák
garnier AMBRE SOLEIRE vagy hogy írják, 30 faktoros, pumpás és olajszerû! Az tuti volt nekünk, a párom hófehér ultra napérzékeny bõrû és nem barnul, hanem pirul mint a malac. Ez jó volt , bár nem olcsó, de inkább 3200 mint a kemo késõbb!és tök jó illata van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!