Találatok a következő kifejezésre: Melyik a név a Levente vagy (2 db)

Szerintetek melyik szebb név, a Dominik, a Bence vagy a Levente?

Legjobb válasz: Nekem eleve a kedvenc nevem a Levente. Lányban meg az Olivia. Ha két gyerekem lesz, majd kiabálhatok nekik hogy Lívi, Levi :D

Nekem eleve a kedvenc nevem a Levente. Lányban meg az Olivia. Ha két gyerekem lesz, majd kiabálhatok nekik hogy Lívi, Levi :D
Bence.
Ha már nagyon kell választani akkor Bence.De õszintén szólva, egyik sem tetszik.
Bence
Nekem a Bence nagyon tetszik :]de szerintem azt válaszd, ami illik a vezetéknévhez, és nektek is tetszik.
Levente
En egyiket sem adnam, de ezek normalis nevek. Amugy 4 fius anyukabol, akit ismerek 3 fianak Levente a neve, a 4-dik Dominik. Szerintem a Dominik nem rossz nev, de a Domi becezes nagyon nem tetszik.
Levente.(Vadász) De lehetne esetleg Benedek(Áldott), és akkor kiskorában Bence, nagykorában Benkõ Bácsi. Az idegenül csengõ Dominiknál nekem jobban tetszik a Domonkos(Az Úré), volt egy ilyen tanárom. Régen ezt a vasárnap született gyerek kaphatta. Vagy a Domokos. Domi.
Levente. Az a legnormálisabb.
Nekem a Levente tetszik ezek közül a legjobban, bár a Bence sem rossz. A Dominik egyáltalán nem tetszik-inkább a Domonkos formája.
Bence: Túl sok van belõle, ezért szerintem nem érdemes gyereknek adni. Dominik: Nekem nagyon nem tetszik, kicsit olyan b-uzis. Levente: Na, ez egészen jó.
Szerintem is a József :)
Dominik! :)
Levente :)
régóta tervezem ha egyszer fiam születik, Levente lesz. Az egyik kedvenc fiú nevem :)
Dominik
Levente és Bence tuti, a Domininkokat nem akarom megsérteni, sztem sok függ a vezetéknévtõl. Lehet, h épp a Dominik illik hozzá. Egyébként meg teljesen mindegy úgyis imádni fogod.
Nekem a Levente:) sztem egy nagyon szép régi magyar név:)
Bence annyira sok van, hogy iszonyatosan tucatnév, ráadásul felnõtt emberhez nem illik. a Levente sem igazán. a Dominik viszont tetszik, ha fiam születik ezt kapta volna második névnek.
mind 3 oké, de ha választani kell, akkor Dominik.
Nekem a Bence tetszik legjobban^^ szerintem szép név.
a Levente szerintem nagyon szép:) a Bence nem rossz :/ a Dominik nem igazán tetszik...
Dominik tetszik :)
Mindhárom jó.:) Nekem a Levente tetszik a legjobban.
Bence rettenetesen gagyi, nagyjából 3 éves korig esetleg.. de ugye nevet hosszabb idõre választunk... brr, de utálom, annyira gagyi :) Levente, Dominik, ezek jók.
DOMINIK! :)
A Bence nagyon gyerekes név, mindig kisbabák jutnak rólam eszembe:D A Dominik és a Levente is tetszik, de inkább a Levente, fõleg a becézése, Levíí:) )
Nekem a Levente tetszik a 3 közül. Az enyém Lehel lesz, amit itt jó páran le is fikáztak, de tojok rá! :) 25/N
Bence

Melyik a szebb név a Levente vagy a Dániel?

Nem tudom eldönteni,eddig a Dánielre gondoltam,de igazából magyar eredet? nevet szerettem volna..viszont az ami tettszik igazán(Álmos)az a férjemnek nem tettszik ,mert beszél? név.NEki a Huba tettszik az meg nekem nem.ezek tettszenek mindkett?nknek.úgy ahogy-mondjuk arany középút ,de nem tudom melyik legyen.Segítsetek légyszi.39hetes kismama

Legjobb válasz: jaj,a Levente olyan szép!ha babánk lenne én is ezt a nevet választanám!

jaj, a Levente olyan szép!ha babánk lenne én is ezt a nevet választanám!
Szia! Nekem a nagyfiam Levente, nagyon szép név és tudod mit jelent? Kicsiny lelket. Ezért is tetszett. Nem gáz az utolsó pillanatban megváltoztani. Nélunk a kisfiúnk a második a 37 hétig a család számára Lehel Gergely volt, mert nem tudtunk dönteni. végül az utolsó pillanatban dölt el, hogy Gergely lesz.
DÁNIEL
A kérdező hozzászólása: Az mrá nagyon hosszu lenne a vezetéknévhez..8karakter és nehezen is ejthetõ..ill.sosem értik meg rögtön a vezetéknevet..sztem csak kiszúrás lenne a gyerekkel, mert mikor le is kell írni nagyon hosszu lesz.Én kötõjellel vettem fel a férjem vezetéknevét az én lánykori nevemhez-pedig ez rövidebb, de már báánom, hogy nem hagytam el a lánykori vezetéknevemet, mert nagyon hosszu leírni, pláne ha sokszor kell egymás után..nekem szokott lenni ilyen..na a gyereknek meg még hosszabb lenne.A másik sokáig én is úgy gondoltam jobb ha két keresztneve van, de kezdem azt érezni ahogy az ilyen meberekkel beszélgetek akiknek kettõ van, hogy felesleges.Egyet fog használni amit megszok...az meg nem hiányzik ha épp serdülõ korba lép, hogy a nevével tüntessen, hogy a családban mást használ mint az ismerõseinél...szval lehet csak egy lesz neki..
Miért nem lesz Levente Dániel? :) Az én csemetémnek is két neve lesz. És majd útközben eldöntitek melyiket használjátok. Esetleg neki is ott lesz a döntés joga, ha véletlen az egyik neki nem annyira tetszik. Bár sztem mindkét név nagyon szép:)
Nekem is a Levente tetszik jobban ! :)
szerintem Levente, Dani már olyan elkoptatott.az én kisfiam is majd nem az lett, csak nekünk mégis Flóriánunk lett.gratula babihoz:)
Az én fiam Levente. Nekünk is hosszú és bonyolult a vezetéknevünk mégis nagyon jól hangzik hozzá a Levente!
Dániel szebb!
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezért bizonytalanodtam el, pedig 20hetes kora óta Daninak készül..a vezetéknév hosszu és bonyolult de tulajdon képpen mindkettõ kb ugyan úgy hangzik vele.NEm furi szerintetek az utolsó pillanatban megválltoztatni a nevet??Kb olyn mintha a szülõszobán változna meg..a másik ami kicsit zavar, hogy a családban már van egy Dani..mondjuk ez a legkevesebb..
Nekem a Dani a kedvencem. De ahogy az elsõ hozzászóló is írta, már túl sokan adják/adták ezt a nevet a fiuknak. Szerintem Levente még nincs annyi, és az is nagyon szép név :-)
Szia! Szerintem a vezetéknévtõl is függ, melyikkel hangzana esetleg jobban. Nekem személy szerint a Levente jobban tetszik, igazi belevaló kispasi:-)
a mi kisfiúnk Levente! Most ismét babát várok, még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Ha kisfiú lesz, a Dániel az elsõk között van nálunk, hogy azt adjuk neki! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!