Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mosogatógép tabletta és (2 db)

Melyik a legjobb mosogatógép tabletta és öblítő?

Legjobb válasz: Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1,5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)

Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1, 5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)
Én DM saját márkás öblítõt és tablettát veszek, bevált.:)

A mosogatógépbe csak tablettát lehet tenni, hogy elmosogasson szépen? Ha nem, akkor mi mást lehet még? Ti melyik tablettát használjátok és mennyibe kerül? (Hol veszitek? )

Legjobb válasz: Port is lehet,sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el,az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .

Port is lehet, sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el, az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!