Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mosogatógép tabletta (3 db)

A mosogatógépbe csak tablettát lehet tenni, hogy elmosogasson szépen? Ha nem, akkor mi mást lehet még? Ti melyik tablettát használjátok és mennyibe kerül? (Hol veszitek? )

Legjobb válasz: Port is lehet,sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el,az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .

Port is lehet, sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el, az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .

Szerintetek melyik a legjobb mosogatógép tabletta?

És az mennyibe kerül ?

Legjobb válasz: Mi ilyen drága féléket vettünk amikbe minden volt,de ha nem tettünk + sót és öblítõt a géppbe nem voltakk szépek a poharak...Majd a lidlbe vettünk olcsó tablettát amihez amúgy ugyan úgy teszünk sót és öblítõt mint eddig és pont ugyan olyan minden mint a másikkal csak éppen kb negyed annyiba kerül.Próbálkoztam recept alapján házilag csinálni,de az amelyik kipróbáltam nem igazán jött be és nem próbálkoztam tovább.

Mi ilyen drága féléket vettünk amikbe minden volt, de ha nem tettünk + sót és öblítõt a géppbe nem voltakk szépek a poharak...Majd a lidlbe vettünk olcsó tablettát amihez amúgy ugyan úgy teszünk sót és öblítõt mint eddig és pont ugyan olyan minden mint a másikkal csak éppen kb negyed annyiba kerül.Próbálkoztam recept alapján házilag csinálni, de az amelyik kipróbáltam nem igazán jött be és nem próbálkoztam tovább.
Aldisat szeretem meg a folyékony Somatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . Nekem is mindennap fog menni a gép, az tuti :) nagyon sok az edényünk mindig.
Az Aldis Alio vált be. Olyan 25-35 Ft darabja teljes árban.
Nekem a Lidl-ben kapható tabletta nem jött be. A dm-ben szoktam Somat-ot venni, a Finish-sel sem vagyok elégedett. Ha van kuponom, akkor szoktam venni, utoljára a 90 db-ost vettem 2000 Ft-ért. Sót és öblítõt dm saját márkásat veszek, olcsó és nagyon jó. Lidl-bõl még sót vettem, nincs különbség a dm-s és a Lidl-ben kapható között. 1 flakon öblítõ és 1 doboz só kb. 5-6 hónapig elég és nálam minden nap megy a gép.
A kérdező hozzászólása: Értem :) Köszi szépen . Egy Lidl-s öblítõ kb hány mosogatásra elég ?
Ott szoktam, de most utoljára mindent egy helyen vettünk így tescos sót vettünk és somat öblítõt...amúgy a somat és a lidlbe kapható olcsóbb öblítõ között nem fedeztem fel különbséget. Jah és most a tescoba volt port a leértékelt cuccok között, ha jól emlékszem valami 700ft volt és fitt power a neve 10az1-ben 750g és 30 mosogatáshoz elég és láttam még össz 4-5 dobozzal szóval szerintem veszek mert ha úgy van könnyebb a porból kevesebbet vagy többet tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi . Nekem most lett mosogatógépem, most mi is a Lidl -ben vettük meg hozzá a dolgokat . A sót, öblítõt is mindig a Lidl-ben veszed ? Árban ezek is olcsóbbak itt, mint máshol ?
Bocsánat a hibákért, telefonról nyomom
én most pont, hogy a somatot szidom mint a okrot, ilyen 1000000 az egyben cuccot vettem tök drágán, és nyomába nem ér a finish all in one-nak. Az olcsóbbakat nem tudom, eddig csak finisht használtam.

Melyik a legjobb mosogatógép tabletta és öblítő?

Legjobb válasz: Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1,5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)

Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1, 5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)
Én DM saját márkás öblítõt és tablettát veszek, bevált.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!