Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mosogatógép (10 db)

Melyik a legjobb mosogatogép ami energiatakarékos is?

Legjobb válasz: http://www.markabolt.hu/zanussi/zanussi_mosogatogep/_8-9_ter.. Ennek a legjobb az energiatakarékossága . De ha leírod hogy mennyi pénzt szeretnél rászánni és hogy be e szeretnéd építeni , akkor tudnék pontosan márkákat mondani .

http://www.markabolt.hu/zanussi/zanussi_mosogatogep/_8-9_ter.. Ennek a legjobb az energiatakarékossága . De ha leírod hogy mennyi pénzt szeretnél rászánni és hogy be e szeretnéd építeni , akkor tudnék pontosan márkákat mondani .
Nem az A+++ a legtakarékosabb gép?
Nem csak azt kell nézni hanem a fogyasztását ami 0, 8 (kWh). A legkevesebbet https://www.muszakidepo.hu/haztartasi_nagygep/beepitheto_kes.. fogyasztja de amit elõször írtam annak a legjobb az ár érték aránya . De jó volna tudni hogy mennyit szánna max rá és akkor írnák olyat ami valóban a legjobb lenne a max árhoz .

Melyik a gazdaságosabb, mosogatógéppel mosogatni, vagy kézzel, víztakarékosan?

Sok helyen olvastam már, hogy a mosogatógép gazdaságosabb, de beleszámítják az áramot és a drága tablettákat, sókat, öblít?ket is? Én víztakarékosan mosogatok, nem folyatom a vizet mosogatás közben, 40 fokos és h?tárolós gázkazán csinálja a meleg vizet. Vajon nekem is megérné mosogatógépet venni?

Legjobb válasz: A mosogatógép nem anyagilag jobb. Én kiszámoltam már, kb. havi 2000-2500 Ft plusz kiadást jelent ötünkre. Na de az idõ! A rend! Hogy nem ázik ki a kezem! Nem kell sikálni! Hogy lemossa a tûzhelyrácsot és a kuglófformát! Naponta egy-másfél óra szabadidõt nyerek általa. Bõven megéri azt a plusz pénzt.

A mosogatógép nem anyagilag jobb. Én kiszámoltam már, kb. havi 2000-2500 Ft plusz kiadást jelent ötünkre. Na de az idõ! A rend! Hogy nem ázik ki a kezem! Nem kell sikálni! Hogy lemossa a tûzhelyrácsot és a kuglófformát! Naponta egy-másfél óra szabadidõt nyerek általa. Bõven megéri azt a plusz pénzt.
nekem a vizem 4 m3 al kevesebb a vízszámlám és nem ázik szét a kezem és szépen dolgozik!!!! az enyim nem fogyaszt sokat mert energiatakarékos whirlpool imádom !!!
nekünk gyönyörûen szárít, azelõtt sosem volt ilyen tiszta, foltmentes :) minden olyan, mint új korában! csak azoknak a mintáit koptatja, amik nem alkalmasak arra, hogy betedd a gépbe.. de az újabb holmik közül minden mehet bele. ja, és simán beteszem a porcelánokat is alacsony hõfokra, ha beporosodnak. minden csillog. imádom. ja igen, és jól kell belepakolni. de aki azt mondja, hogy retyósabb, mintha kézzel lenne mosva, hát, ott valamit tényleg elbaltázott a csajszi, mert a mosogatógépek foltmentesre, csíkmentesre, kristálytisztára mosnak. persze van amit nem (kicsi odakozmált paprikáspöris lábas), de azt simán benthagyom még egy körre.
az evõeszközök is szépek.. nem lehet, hogy a mosogatógép tablettával volt a gond? esetleg a vízzel? mi is kisérleteztünk egy ideig, mire megtaláltuk a tökéletes motyót.
Márpedig az tökéletesen tisztára mos, csak a gépet is tisztán kell tartani és nem szabad hagyni, hogy beleszáradjon. ha minden nap megy a gép, akkor minden tiszta lesz
Nem is az, hogy piszkosak maradnak az edények, hanem foltosan szárad meg. Ezt leginkább a poharakon és az evõeszközökön lehet észrevenni. Na meg persze koptatja a mintákat elég rendesen. Sosem felejtem el anyám arcát, amikor kivette a féltve õrzött esküvõre kapott étkészletét a gépbõl az elsõ mosás után...
Persze, a mosogatógéppel való mosogatásnak is megvannak a trükkjei. És hát igen sok béna háziasszony van, akik nem bírnak vele. Megfelelõ használat mellett jóval szebben dolgozik a kézi mosogatásnál.
mindenkinek megéri mosogatógépet venni. 30éve van mosogatógépem, rossz volt pár éve 1hétig, majdnem megõrültem.
Bocsi, de havi 5 köbméter vizet hogy lehet elmosogatni? :O Amúgy a villanyszámla az, amit megdob, mérettõl, fogyasztástól és programtól függõen 50-150 Ft-tal alkalmanként.
Én akárhány helyen voltam vendégségben, ahol mosogatógéppel mosogattak, ott sosemvolt teljesen tiszta az elém tett pohár vagy tányér..
Én is a mosogatógépre szavazok. A villanyszámlát ugyan megdobja kb.2000-2500 forinttal, de 2-3 köbméter vizet (ami csatornadíjjal együtt minimum ugyanennyi) tuti megspórolok. Van trükkje a bepakolásnak, erre rá kell érezni, ki kell tapasztalni, hogy melyik edényt hová és milyen sûrûn érdemes rakni. Nem minden edény és pohár bírja a gépet, sajnos apránként érdemes lecserélni (töréskár mindig van, a pótlást pedig megfelelõen kell választani), addig kézzel el lehet mosogatni azt a néhány érzékeny darabot. Az idõ! Csodálatos, hogy sosem állnak a mosogatóban az edények, hanem folyamatosan a gépben gyûjtjük, amikor megtelik, megnyomom a gombot és kész. Nem ázik a kezem (mondjuk a nagyobb fazekat, lábost én is kézzel mosogatom el, mert rengeteg helyet foglal a gépben).
Igen, jóval kevesebb víz (na meg a csatorna díj is), valamivel több áram, és anyagilag kb. ugyanott vagy, viszont tényleg rengeteg idõt és fáradtságot spórolsz vele. Ha kicsi a konyhád, vehetsz 45cm-es gépet is, ez 9 terítékes, nekem is csak ez fért be. Valószínûleg ekkora családnál naponta is beindíthatod, de addig is tudsz mást csinálni, amíg mosogat. A nagyobb edényeket én inkább elmosom a csapnál, mert elfoglalja az egész kosarat.
ahogy én észrevettem vizet spórolok, de áramot annál inkább fogyasztok.de kényelmes az tuti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Gondolkodom rajta, hogy majd idõvel beszerzek egyet, mert 4-en vagyunk és lehet hogy lesz még egy gyerkõc, minden nap fõzök, van hogy több fajtát is (kisgyereknek), bõven összegyûlik a mosatlan. Viszont kicsi a konyhám, csak a következõ bútorcserekor lehetne megoldani, de a gép is elég drága. A villanyszámlátok mennyivel emelkedett meg, miután beszereltétek a gépet, mindennapi használat mellett?
"Elolvasnám a használati útmutatót, ha lenne (neten sem találtam)" A mosógépek mûködési alapelve ugyan az. Biztos vagyok benne, hogy valamelyik hasonló gépnek fent van a leírása. De persze ha nem érdekel, nem kell elolvasni, csak utána ne fogd erre a dolgot.
Msogató gép inkább a nagy családosoknak éri meg, ahol foylton sok a mosogatni való. Mi ketten vagyun, ezért nem éri meg. :) És még ha sok is a mosogatni való, max 10 perc alatt végzek. Énis észrevettem, hogy a mosogatógépnél mosott pl poharakon sokszor ott marad valami dzsuva. Poharakat hatékonyabban lehet kézzel mosni. Egy gép, hogy sikálja ki belül?
a mosogatógép tényleg azért jó, mert idõt és energiát takarítasz meg vele. pénzt tuti nem. ha azt nézed, h egy jobb gép 100 rugó. ebbõl egy évig mosogatsz kézzel, a vizet és mindenféle más tartozékot beleszámítva. mondjuk nálam nem fér el a gép, szóval marad a gumikesztyû és a sikálás. bár annyi cuccot sosem koszolunk össze, h sírjak miatta. talán majd ha gyerekünk lesz. akkor tuti veszek egyet, mert a mosogatás helyett biztos lesz egy halom más dolgom :)
havi 5 m3 bol mosogatni???? úgy hogy nálunk szokott lenni nagyobb családi összejövetel és én folyóvizel mosogattam és nagy házam van vannak gyerekeim is akikhez jönnek a barátnõik barátai és így nincs az mikor hazamegyek és nincsenek evõezközök poharak tábyérok és nem kell órákig mosogatnom!!!! na és én még elmosogatok 50 literbõl a gép megoldja 13 ból!!!!! és szép tiszták mindeneim!!!!!!
Elolvasnám a használati útmutatót, ha lenne (neten sem találtam). De mivel a konyhabútorral és a beépített konyhai gépekkel együtt vettem meg a lakást az elõzõ lakótól, aki nem adta át a papírjait. Anyám a lakásavatóra hozta át az étkészletet, elõtte már használtam többször is a gépet, nem volt semmi gond. Végül engem annyira nem érdekel, mert egyedül élek, a barátnõm még nem lakik nálam, így az a napi egy tányért és poharat inkább elmosogatom magam. Majd ha három fogásos vacsorákat fogunk adni, akkor bevetem. Addig marad az, hogy néha-néha megjáratom, hogy ne menjen állásába tönkre.
Ha foltosan szárad, akkor nem jó az öblítõ. Attól lesz ugyanis foltmentes. És hát a herendit nem ajánlott belerakni nyilván. De a manualban ezt le is írják, ha az ember nem ért a géphez, ajánlott elõször azt elolvasni.
A mosogatógépen különféle programok vannak, nekem van 30 perces programom is, vendégség után a poharakat nem kell 140 percig futtatni. Ja, és minden ragyog.

Mosogatógépek közül melyik a jó? PL:Candy? Whirpool? És ami árban is jó? .

Legjobb válasz: Whirlpoolt ne vegyél, csapágyasok, még az eladó is ezt mondta. Nekem indesit van, sztem jó, árban sem vészes.

Whirlpoolt ne vegyél, csapágyasok, még az eladó is ezt mondta. Nekem indesit van, sztem jó, árban sem vészes.
Mi Bosch-t vettünk 12 terítékeset az Euronics-ban 90ezerért. Árban jó, de még nem próbáltuk ki. Beépíthetõ.
Jó rendben... Igazad van, odairtad!Bocsika!!!! egyébként Lidl-s mosóporral mosunk, és a mosogatógépbe is ezt használjuk!!!Mármint Lidl-s terméket. Nagyon jó. Egyébként 12 éve vettünk használtan egy Whirpool mosógépet, most adta meg magát. Ezzel a mosószerrel kifogástalanul tisztára mosott mindent! Tehát a recept: végy egy drágább mosógépet, és akkor az olcsóbb mosópor is megteszi. Ja jónéhány háztartási-gépszerelõ ismerõsöm: mindd azt mondja? Whirpool, Elektrolux stb. nem érnek semmit! már a maiak! Tipp vegyél Koreait! Én pl. ma megyek egy LG-t venni 70.000 pénz. Mondjuk Fagor a portára sem jöhetne, egy Spanyol ipari hulladék!
Kedves Utolsó! MosoGATógép van a kérdésben :) (Egyébként a mosógépem Fagor kiválóan mûködik, jól döntöttél.) Nekünk Indesit mosogatógépünk van, 12 terítékes, állítható felsõ kosár magasság. Ha legközelebb vennék, akkor olyat vennék, aminek lehajthatóak a tányértartói, úgy beférnének kényelmesen a nagyobb edények is. A Candy szervízhálózatát nagyon lehúzták.
a régi házban Bosch volt szuper . most Fagor van, sajnos a szárítása nem tökéletes, de hát 3 hónap után nme fogom cserélni, csak Boscht vennék, ha még egyszer választok
Szervizesek nem ajánlják az olasz modelleket.
Ha ha ha! Te kis okoska!!! Ezek szerint a Coca Cola is gagyi mert reklámozzák!!! Ien hülyeséget még nem hallottam! De a témához hozzászólva: nekünk Whirpool 4615-ös van 3 éve! Eddig kifogástalanul mükszik!!! Igaz anno 100.000 pénz volt az ára, dehát a minõséget meg kell fizetni!!!13 lityi vizzel, és 1.05kwh elektromos energiával gyönyörüen dolgozik. Ja, és a Lidl-ben vesszük a sót, a mosogatóort, és az öblitõt. Én ffi vagyok , de nem gondoltam volna hogy a rántottás serpenyõt egycsapásra gyönyörûen elmosogatja,
ÚÚÚÚÚÚ Bocs! Elnézést a melléolvasásért, de a leírtak igazak , még ha nem is ide tartoznak XD XD XD Utolsónak: Én okoska? Oda volt írva hogy NEM minden esetben!!!!!! (pl: BMW, Coca Cola, Pepsi Max, ) DE Nehogy bemagyarázd nekem, hogy te TESCO gazdaságos mosóporral mosol???? (ki se jön rendesen az adagolóból)
Nekünk a whirpool a párától zárlatos lett, a hawerunknak az Indezit vezérlõelektronikája xart be(25-30000), másik ismerõsünknek -szintén indezit- csapágyas lett , (dobcsere mindenestül, mert a csapágyak össze vannak öntve a dob mûanyag alkatrészeivel, ezért csak kompletten lehet cserélni.) Épp ma rendeltem én is a netrõl Fagor felültöltõs mosógépet. (az unokatesóméknak Fagor van, és már 10 éve HIBÁTLANUL mûködik) Hátha nekünk is beválik. 900 fordulatos, és "long life system" Remélem jót jelent ;) (szállítással eggyütt vidékre 66000 ft) Szerintem egy próbát megér, mert figyeld csak meg, hogy csak azokat a dolgokat reklámozzák, amik nem fogynak, és gagyik. (de ez nem minden esetben igaz) Nos én még sose láttam Fagor reklámot.
Nekem is Candy van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szia!Nekem candy van, októberben volt 1 éves, de eddig kifogástalanul mûködik(kopp-kopp).
Nekem SIEMENS van, már 2 éve.Tökéletesen mûködik, gyönyörûen tisztrít, és alulra még a 13 literes fazék is belefér.Minden elindításnál imába foglalom a feltalálója nevét, mert egy 4 tagú családom van, ahol 2 gyerkõc él, és eszik iszik folyamatosan.Ami mint tudjuk ahány alakalom, annyi pohár, tányér, stb :-)Nem növelte meg sem a víz, sem a villanyszámlámat túlzottan, pedig minden nap elindítom!És ilyen szép csillógóra az áletben nem mosnám el a poharakat, , , ,
utolsó elõtti vagyok. Temészetesen tudom, hogy kell bele pakolni. Nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy a poharak pl nem tiszták, hanem homályosak és apró szemcse van rájuk száradva. Fõleg az üveg dolgokon vehetõ ez észre de természetesen a többi sem tökéletes. Volt egyszer olyan baja hogy a forgólapát telement mindennel eldugult azt kicserélték aztán kicseréltek valami érzékelõt is de akkor sem az igazi . Egy ismerõsömnek is whirpool volt. Elköltözött másik márkát vett valami A betûset és azt mondta 100 jobb mint a whirlpool, márpedig ha valami jó akkor hogy lehet tõle sokkal jobb más... tehát én nem ajánlom az tuti.
UTOLSÓ... Hát nem semmi... nekem, és jó pár ismerõsömnek van Wirpool mosogatógépe, de iet még nem hallottam! Mindenki meg van elégedve vele... Ja, mondjuk az biztos hogy meg kell tanulni belepakolni... Nem csak ebbe!!! Szval qrva jó!!!
Szia nekem whirlpool mosogatógépem van októberben volt egy éves és már vagy 6x elvitték szerlni. csak az elsõ két hónapban mosogatott jól aztán állandóan hívtam a szervízt elvitték visszahozták nem találtak problémát igazán ezt azt kicseréltek benne de nem mondhatnám hogy meg vagyok vele elégedve hiába erõsködtem, hogy cseréljék ki, végül nem lett belõle semmi. Most meg már le járt a garanciája. Tehát whirlpoolt ne vesgél, Nem is alapverzió mert 89000 be került:S
Szia. Nekünk Indezit van már 6 éve és még soha nem kellett semmit javítani rajta. Jó szívvel ajánlom.
Nem vicc!! Nem én találtam ki!! Én tv szerelõ vagyok, de van jó csomó háztartásigépes barátom még a gelkás idõbõl... Ha valaki mé emlékszikrá! Õk monddták, de télleg: most ezek a megbizható márkák! Én hittem neki, most fut az elsõ program az LG mosógépen... Mellesleg sógoromék 7 éve vettek egy Whirpool 6-érzék mosógépet... Néhány hete adta be az unalmast: nem a dob hátulja, hanem az eleje szakadt szanaszét!!! Tönkretette a szivattyút is stb. A javitás kb50.000 pénz lenne! De hallottam már mosógéprõl müanyag dobbal... Ennyit errõl!!!
Hát hogy õszinte legyek......Dél-Kórea Pffffff Mondjuk minden onnan jön( Daewo, Lg, Samsung) De már megint a reklámmokkal érvelek: ezeket mindet reklámozzák. Láttál te már valaha mondjuk BOSCH reklámot??? Tuti nem, azért, mert ami faxa, és bírja a strafát, azt nem reklámozzák. Nézd meg a BMW-t! Reklámozzák, az oké, faxa autó, az is oké, de nézz majd meg egy X6-ost 10 év múlva!!! (túl lesz már vagy 3 motorcserén, és ráköltöttek már egy zsák pénzt) Nekünk Opelunk van, (jó, oké azt is reklámozzák)de még a faxa F-es astra. Most van kb. vételárral eggyütt 400000-be, 13éves autó). Minden sarkon hozzádvágnak akármit ami ke hozzá pár ezerért. Míg egy Bömösbe ha csak gyertyát kell venni, az is 30000-nél kezdõdik. De ez már OFFOLÁS, úgyhogy ezt én részemrõl lezárom!
A kérdező hozzászólása: és mit szoltok bõvebben a Candy-rol?
Nekünk lassan 10 éve van meg a gép, és még egyetlen egyszer sem volt baj vele...egyébként HAJDU-s:)


A mosogatógépbe csak tablettát lehet tenni, hogy elmosogasson szépen? Ha nem, akkor mi mást lehet még? Ti melyik tablettát használjátok és mennyibe kerül? (Hol veszitek? )

Legjobb válasz: Port is lehet,sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el,az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .

Port is lehet, sõt a rövid programoknál csak ez jó . A tabletta nem olvad el, az öblitõ is is csak habzik tõle . Nagyon jó a DM ben lévõ minden mosogató géphez való szer. Az ára sem elhanyagolható .

Szerintetek melyik a legjobb mosogatógép tabletta?

És az mennyibe kerül ?

Legjobb válasz: Mi ilyen drága féléket vettünk amikbe minden volt,de ha nem tettünk + sót és öblítõt a géppbe nem voltakk szépek a poharak...Majd a lidlbe vettünk olcsó tablettát amihez amúgy ugyan úgy teszünk sót és öblítõt mint eddig és pont ugyan olyan minden mint a másikkal csak éppen kb negyed annyiba kerül.Próbálkoztam recept alapján házilag csinálni,de az amelyik kipróbáltam nem igazán jött be és nem próbálkoztam tovább.

Mi ilyen drága féléket vettünk amikbe minden volt, de ha nem tettünk + sót és öblítõt a géppbe nem voltakk szépek a poharak...Majd a lidlbe vettünk olcsó tablettát amihez amúgy ugyan úgy teszünk sót és öblítõt mint eddig és pont ugyan olyan minden mint a másikkal csak éppen kb negyed annyiba kerül.Próbálkoztam recept alapján házilag csinálni, de az amelyik kipróbáltam nem igazán jött be és nem próbálkoztam tovább.
Aldisat szeretem meg a folyékony Somatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . Nekem is mindennap fog menni a gép, az tuti :) nagyon sok az edényünk mindig.
Az Aldis Alio vált be. Olyan 25-35 Ft darabja teljes árban.
Nekem a Lidl-ben kapható tabletta nem jött be. A dm-ben szoktam Somat-ot venni, a Finish-sel sem vagyok elégedett. Ha van kuponom, akkor szoktam venni, utoljára a 90 db-ost vettem 2000 Ft-ért. Sót és öblítõt dm saját márkásat veszek, olcsó és nagyon jó. Lidl-bõl még sót vettem, nincs különbség a dm-s és a Lidl-ben kapható között. 1 flakon öblítõ és 1 doboz só kb. 5-6 hónapig elég és nálam minden nap megy a gép.
A kérdező hozzászólása: Értem :) Köszi szépen . Egy Lidl-s öblítõ kb hány mosogatásra elég ?
Ott szoktam, de most utoljára mindent egy helyen vettünk így tescos sót vettünk és somat öblítõt...amúgy a somat és a lidlbe kapható olcsóbb öblítõ között nem fedeztem fel különbséget. Jah és most a tescoba volt port a leértékelt cuccok között, ha jól emlékszem valami 700ft volt és fitt power a neve 10az1-ben 750g és 30 mosogatáshoz elég és láttam még össz 4-5 dobozzal szóval szerintem veszek mert ha úgy van könnyebb a porból kevesebbet vagy többet tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi . Nekem most lett mosogatógépem, most mi is a Lidl -ben vettük meg hozzá a dolgokat . A sót, öblítõt is mindig a Lidl-ben veszed ? Árban ezek is olcsóbbak itt, mint máshol ?
Bocsánat a hibákért, telefonról nyomom
én most pont, hogy a somatot szidom mint a okrot, ilyen 1000000 az egyben cuccot vettem tök drágán, és nyomába nem ér a finish all in one-nak. Az olcsóbbakat nem tudom, eddig csak finisht használtam.

Melyik a legjobb mosogatógép tabletta és öblítő?

Legjobb válasz: Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1,5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)

Tabletta: Somat 7 in 1 vagy 5 in 1 (A calgonittól hamar büdi lesz a gép, legalábbis nekem. Mivel a tabiban minden benne van azért teszek sót és öblítõt is a gépbe. Ezt a 2 mindig a lidl-ben veszem W5 a neve. Amító ezt az öblítõt használom a tabi mellé sokkal szebbek az üveg poharaim Havonta vagy 1, 5 havonta veszek tísztító löttyöt (Somat) és azzal átmosom a gépet:-)
Én DM saját márkás öblítõt és tablettát veszek, bevált.:)

Mosogatógépet szeretnék, melyik márka a "legjobb"? (Tapasztalatok nagyon érdekelnének! )

Ár/érték érdekelne els?sorban. 60-80 eft közt gondolkodom.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod, de ettõl nem lettem okosabb... Használtat nem szeretnék. Nincs olyan mosigép, amelyik ilyen árban jól is mosogat??

A kérdező hozzászólása: Beépíthetõt, csendeset.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, de ettõl nem lettem okosabb... Használtat nem szeretnék. Nincs olyan mosigép, amelyik ilyen árban jól is mosogat??
nem tudnék jó szívvel ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ajánlj 80 felett:)
83 ezerért vettünk egy 12 terítékes Bosch-t egy netes boltban. Kiválóan mosogat.
Bosch, egyértelmûen.
bosch, aeg, whirlpool, siemens
Én a bosch, aeg, és a siemens dolgai közül választanék. A bosch belépõ szintje elég megbízható. Persze kérdés, hogy milyet keresel, szabadon állót? beépíthetõt? csendeset?
Nekem is Bosch van. Karácsony elõtt volt már errõl kérdés kiírva, igen ki lett vesézve a mosogatógép téma. Olvasd el azokat a válaszokat is.
Én is a Boschra szavaznék.
Én ebben az ársávban inkább valami megbízható használt gépet javasolnék.Az a baj, hogy ebbõl ha nem veszel jót nem lesznek tiszták az edények.
Csak a Bosch-ról tudok nyilatkozni, két éve mûködik tökéletesen. Egy mosogatás cca. 50-60 forint, mindenestül. Vízfelhasználása egy mosogatásra éppen megtölti a mosogató medencét.(teszteltem) Javaslatok: -mindenképpen 12 terítékes, mert abban a nagyobb edény is befér -nem kell a gyártó által javasolt méregdrága mosogató, só, öblítõ stb. Megfelel a dm-ben harmadáért kapható "gagyi"is. -általában elég a legalacsonyabb hõfok, csak fokozott szennyezõdésnél a közepes, a maximumot csak kipróbáltuk. Összességében nejem véleménye: a család leghasznosabb tagja, persze csak utánam...

Kinek milyen mosogatógép vált be, és melyik nem, mik a tapasztalatok?

Szeretnék venni, de olyat, ami szépen végzi a dolgát. Pl. volt, aki mondta, hogy az övé olyan, hogy elõtte áztatni kell mindent, vagy utána súrolni stb.

Legjobb válasz: [link]

A kérdező hozzászólása: [link]
én még tapasztalgatom.. az aristonunkat fúrt kúttal :)
9 éves ARDO DBI 60L tipúsú mosogatógépünk van és 4/5 fõs családot szolgál heti 4-6 mosási alkalommal! 2x hibásodott meg, csak de az utóbbi magától megjavult!
Egyik gépnek sem kell elõáztatni csak a nagyobb ételmaradékokat kell eltávolítani értsd: egy fél krumplit nem hadgyj a tányéron.....Mindegyik szép és jó addig amíg lejár a gari.Az öregebbeket úgy csinálták hogy sokat bírja nak a maiakra ez nem jellemzõ. Egyszõval tökmindegy hogy milyet veszel.Neked tetszen olcsó legyen és sok gari legyen rá.

Milyen mosogatógépet vegyek? Melyiknek állítható a felső kosara?

sziasztok! szívesen vennék tanácsokat!

Legjobb válasz: Szia! Mi a Whirlpool 6 érzék típust vettük. Állítható a felsõ kosara, van fél program és antibakteriális öblítés. Én nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom. A típusa: ADP 4737 így utána tudsz nézni a honlapjukon. Remélem segítettem.

Szia! Mi a Whirlpool 6 érzék típust vettük. Állítható a felsõ kosara, van fél program és antibakteriális öblítés. Én nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom. A típusa: ADP 4737 így utána tudsz nézni a honlapjukon. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! nagyon kedves vagy! sokat segítettél, mert kisbabám van, így nem nagyon tudom járni a boltokat. meg kell mondanom a férjemnek, melyik kell :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!