Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mobilszolgáltató, (19 db)

Melyik a kedvenc mobilszolgáltatód, és miért? Követed a legújabb akciókat? Mi a döntő, amikor mobilszolgáltatót választasz?

Legjobb válasz: Vodafone. Azért mert a családban szinte mindenki vodás. Így nekem jobban megéri.

Vodafone. Azért mert a családban szinte mindenki vodás. Így nekem jobban megéri.
Én nagyot csalódtam a Vodafonban, szépen beetettek. Djuice-os vagyok, és nagyon jó.
Én Telenor-os vagyok már több éve, a párom is, az õ családja is, és a közelebbi barátaink is, és havi 7000 forintos havidíj mellett (ez három telefon havidíja) ingyen hívjuk egymást.
szerintem a t-mobile a legjobb. A családi csomag 890 ft/szám havonta(ingyen hívás a tagok között), ingyen facebook hozzáférést kapsz a 0.facebook.com webhelyen. nekem ez a 2 a lényeg.(más szolgáltatónál nincs ingyenes fb)
hát nekem a facebook nem lényeg, mert gyûlölöm, ha meghallom rosszul vagyok:P
telenor...már vagy 10 éve ott vagyunk mindannyian...2 éves elõzizetés lejárta után 7500 forint kedvezmény bármelyik telefonra.Családi csomag 500 forint/ kártya és kártyás felhasználó 0 forintal is hivhatja a csomagban szereplõket...továbbá lebeszélhetõ havidíj, olcsó perc és sms díj...én legalábbis megsem érzem, jah és mindez havi 2100 forintos havidíjjal értendõ, a drágábbnál megmég kitudja mennyivel nagyobbak a kedvezmények
T-Mobil és mindig az marad. Elsõ telómat ezzel vettem sok éve és mivel csalódásmentes, ezért soha nem is szeretném cserélni. Amúgy az akciókat nem figyelem egyenlõre, mivel jelenleg nem telefonálok túl sokat.

Melyik a legjobb angol mobilszolgáltató?

Holnap költözök Londonba és szeretnék majd venni a pay&go csomagos telefont. Melyik szolgáltatót ajánljátok?

Most melyik a legjobb mobilszolgáltató Magyarországon?

Úgy összességében.

Legjobb válasz: 1. T-mobile 2. Vodafone 3. Telenor

1. T-mobile 2. Vodafone 3. Telenor
T-mobile. Legkorrektebb, legtöbb helyen van lefedettsége még a szomszédos országok határaiban is jócskán lehet fogni a magyar hálózatát. Ez mellett elfogadható árai vannak még. Vodafone: Nem éppen a legjobb de ez is elég jó áron kínálja a szolgáltatásait de viszont a nonstop hibabejelentõjére sokan panaszkodnak, nem segítõkészek fõleg a mobil internet terén, és egyáltalán nincs az a lefedettség meg minõsége amit már hónapok óta magyaráznak. Egyik ismerõsömnek van internetje meg mobiltelefonja is külön-külön és csak a baj van vele ezt mondja, plusz drága. Telenort meg hagyjuk.
1/2 ez mibe van ? vodafonnak nincs lefedettsége ?? Annak van az egyik legnagyobb , , de az a vicces h a tv is ezzel van tele. pfff
Amit a TV-ben mondanak, fõleg reklámokban annak a nagyrésze nem igaz. A Vodafone meg több reklámjában hazudott már.(Mondjuk rajtuk kívül még ezren)
A Voda reklámjaiban arra törekedik hogy a másik 2 szolgátatót parodizálja, lekicsinyíti, pl a rallys reklámjukban kék meg rózsaszín ellenfelek vannak. Na de visszatérve a kérdésre, én ezelõtt 8 évig voltam vodás. nemrég tértem át a t-mobilehoz. szerintem a t-mobilenak jobb árai vannak, jobb ajánlatai. a lefedettség nekem nem nagyoon számít, mert hát fõként városokban tartózkodom. szóval én az ár miatt jöttem át t-mobilehoz.


Melyik a legkedvezőbb mobilszolgáltató Londonban?

Legjobb válasz: Three -olcso és jo

Three -olcso és jo
Szerintem az O2 jobb, mert nekik meg van valami kedvezményes csomagjuk, amivel Mo-t lehet hívni nagoyn olcsón. Kérdezz rá.

Melyik a legjobb mobilszolgáltató, ha külföldre utazom?

Anyumnak pannonos, nekem t-mobile-os telefonom van. Külföldre utazom, melyik telefont vigyem magammal?

Legjobb válasz: Attól függ hova utazol? Mert ez nem derül ki a kérdésedbõl. Amúgy érdeklõdj mindkét szolgáltató ügyfélirodájában a percdíjjakról, és a roaming feltételekrõl. Vagy nézed meg a szolgáltató veboldalán. Ott az is kiderül, hogy külföldön melyik szolgáltatót kell majd választanod, amivel partnerkapcsolatban van a T-mobil vagy a Pannon.

Attól függ hova utazol? Mert ez nem derül ki a kérdésedbõl. Amúgy érdeklõdj mindkét szolgáltató ügyfélirodájában a percdíjjakról, és a roaming feltételekrõl. Vagy nézed meg a szolgáltató veboldalán. Ott az is kiderül, hogy külföldön melyik szolgáltatót kell majd választanod, amivel partnerkapcsolatban van a T-mobil vagy a Pannon.
A kérdező hozzászólása: Romániába megyek. A T-mobile honlapja szerint az Orange Romania a direkt roaming partner. De egyik ismerõsöm volt kint és nem tudott egy hívást sem kezdeményezni...
Külföldi mobilhasználatra a vodafone a legjobb, igaz mi Görögországba voltunk, de semmi gond nem volt, mindig tudtuk használni.
A kérdező hozzászólása: Oh... Hát sajnos Vodafone-os telefon nincs a családban... :( A T-mobile-lal jól elvoltam Olaszországban, de Romániáról rosszat hallottam... Valakinek esetleg tapasztalata? Köszi!
Az 1. válaszoló vagyok, azthiszem az itthoni szogáltatódnál aktiválni kell a roamingot, másképp nem enged majd be a külföldi partner. Fõleg ha kártyás vagy és nem elõfizetõs.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi, ez lehetett az ismerõsömmel, biztosan elfelejtette aktiváltatni. Megnéztem az én szerzõdésemet, nekem van hozzá roaming. Nagyon sokat segítettél!
A vodafone a legjobb. Sulival voltam angliába busszal mentünk jópár országon át és mindig jött az sms hogy most ebben az országban mire váltott a hálózat... Most nyáron Dél-Afrikában voltam és ott is mûködött minden hiba néltül csak ott vodacom volt a neve. Anyám t-mobilos telcsije viszont behalt.

Hol találom meg, hogy hány elõfizetõje van a mobilszolgáltatóknak, és szerintetek melyik a legjobb szolgáltató ahol érdemes lenne kártyásként szerzõdést kötni, ha szinte minden irányban telefonálok?

T-Mobile, Telenor, Vodafoe,Bluemobil Mol MObile, Djuice,tesco, érdekelne.

Legjobb válasz: Igazából ezek elég bizalmas infók, úgyhogy nem hiszem hogy valós, hiteles adatot találni fogsz róla.

Igazából ezek elég bizalmas infók, úgyhogy nem hiszem hogy valós, hiteles adatot találni fogsz róla.

Melyik magyar mobilszolgáltató hálózata a legjobb összességében?

Elsõsorban olyanok válaszát várom akik értenek hozzá, továbbá a szubjektív véleményekbõl nem kérek és az sem érdekel, hogy X város Y utcában van-e térerõ. Összességében, országos szinten érdekelne a válasz a kérdésre. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem a Vodafone-é. :)

Szerintem a Vodafone-é. :)

Melyik a legnépszerűbb mobilszolgáltató? Te melyiknél vagy?

Pannon V Vodafon V T-Mobil? És egyébként melyiket válasszam, ha csak SMS-ezni szeretek, telefonálni meg nem? Hogy olcsó legyen

Legjobb válasz: van olyan a vodafonenál hogy 20 forintért hivhatsz hálozaton belül és smst is ennyiért tudsz küldeni szintén hálozaton belül.

van olyan a vodafonenál hogy 20 forintért hivhatsz hálozaton belül és smst is ennyiért tudsz küldeni szintén hálozaton belül.
én pár hónapja váltottam T-m -ra vodától és nagyon örülök a döntésnek. (elõtte 6évig voltam vodás)
T-mobile
T-mobile

Szerintetek melyik a legjobb mobilszolgáltató előfizetésnél. Vodafonos vagyok van amelyik jobb nála?

Telefon

Legjobb válasz: Attól függ mire esküszöl az a legjobb. Az én véleményem a T-mobile

Attól függ mire esküszöl az a legjobb. Az én véleményem a T-mobile

Mostanság melyik a legjobb mobilszolgáltató Magyarországon?

T-mobile,Vodafone,Telenor?

Legjobb válasz: T-Mobile! Talán fanboyosnak hangzik, de nekem akkor is szimpatikus, hogy árulnak iPhone-t, sokakat támogatnak és a minõséggel is meg vagyok elégedve! A Telenor ügyintézése valami szörnyû, a Vodafone-nal nincs tapasztalatom. T-Mobile.

T-Mobile! Talán fanboyosnak hangzik, de nekem akkor is szimpatikus, hogy árulnak iPhone-t, sokakat támogatnak és a minõséggel is meg vagyok elégedve! A Telenor ügyintézése valami szörnyû, a Vodafone-nal nincs tapasztalatom. T-Mobile.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!