Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mikroszkóp vagy (7 db)

Ovu teszt vagy mikroszkop, melyik a jobb?

Legjobb válasz: lh teszt

lh teszt
ovu teszt
szintén ovu
MIndakettõ ovu:)

Melyik a jobb: mikroszkóp vagy ovulációs teszt?

Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: véletlen :) én inkább az ovulácios tesztett ajánlanám,az elég jol bejon nem is drága ... probáld ki mit veszthetsz

véletlen :) én inkább az ovulácios tesztett ajánlanám, az elég jol bejon nem is drága ... probáld ki mit veszthetsz
Szerintem a PG53 mikroszkóp teljesen jól használható, nem drága és csak egyszer kell megvenni. Gyógyszertárban 2300 Ft az ára.

Tapasztalatatok szerint az lh teszt vagy a mikroszkóp a jobb? Melyiket hogy kell használni? Hol lehet venni, és mennyi kb?

Clostyt szedek, és biztos akarok lenni a dologban.

Legjobb válasz: Szia! Én csak az ovu tesztet ismerem. Idén januárban teszteltem elõször, februárban pedig sikerült teherbeesnem. Gabriel ovu tesztet vettem a gyógyszertárban. Az ára kb. 3000-4000 Ft között van.

Szia! Én csak az ovu tesztet ismerem. Idén januárban teszteltem elõször, februárban pedig sikerült teherbeesnem. Gabriel ovu tesztet vettem a gyógyszertárban. Az ára kb. 3000-4000 Ft között van.
A corax ovu teszt is jó, 5 db van egy dobozban és 2400 Ft a DM-ben.Szerintem jó, bár drágább, mint a mikroszkóp, ami szintén ennyibe kerül de csak 1x kell megvenni.
Nekem van minde kettõ mikroszkop is meg lh teszt is de tapasztalataim szerint sokkal jobb az lh teszt!!!Nekem is Gabriel van!


Vettem egy ovulációs mikroszkópot. Ki használt már ilyet? Melyik a biztosabb a nyál? Vagy a hüvelynedv?

Legjobb válasz: Pénzkidobás volt! Én is elszórakoztam vele egy hónapig a férjemmel együtt, de ha volt rajta kenet ha nem akkor is az látszódott= semmi.

Pénzkidobás volt! Én is elszórakoztam vele egy hónapig a férjemmel együtt, de ha volt rajta kenet ha nem akkor is az látszódott= semmi.
A húgomnak bevált a pg53.Asszem a 2. próbálkozásnál összejött nekik a baba.Õ nyálból nézte. Sok sikert!
Én nyálból használtam, elsõ hónapban terhes lettem. De azóta már van ovuteszt, az sokkal pontosabb.
A kérdező hozzászólása: köszike!!!!Már csinálgatom és elvileg mûködik...
Nekem tökéletesen bevált, kicsit gyakorolni kell a használatát. Mindig nyálból néztem, ne legyen habos, elõtte egy ideig ne egyél-igyál, mert bezavarhat. Nagyon szép páfrányaim voltak :) ) 11+4 hetes kismama
19:50 vagyok. Mint korábban írtam, nem mostanában használtam, már nincs is meg. Talán veszek egy újat. Mennyibe kerül mostanában és ugye még gyógyszertárban kapható?
A kérdező hozzászólása: gyógyszertárban lehet venni, és asszem 4300ft körül van, nemtom pontosan mert a férjem vette. :D Sok sikert
Kösz!

Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni reggel vagy este? Melyik a legjobb? és ha az ovu. Mikroszkopon csak sürü vizszintes vonalak vannak az is jelenthet terhességet?

Legjobb válasz: Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.

Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válszt!
Szia!Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld!Akkor a legtöbb a HCG!
mindenképp reggeli vizeletbõl csináld! szerintem páfrányosnak kell lennie a mikroszkópnak, ha sikerült. de nem jelent semmit, csinálj tesztet, de nem érdemes sokkal a mensi elõtt, max 1-2 nap!és érzékeny teszttel!

Teleszkóp vagy mikroszkóp? Melyik áll közelebb a szívedhez, és miért?

Tudom, gyerekes kérdés, de hajt a kíváncsiság.

Legjobb válasz: Ez miért is tudományos kérdés? De ha már ide írtad, a válasz: a kocsimban lévõ teleszkópok állnak legközelebb a szívemhez (mivel mikroszkópom nincsen). Ha beülök a kocsimba, akkor kábé 1 méterre vannak a szívemtõl.

Ez miért is tudományos kérdés? De ha már ide írtad, a válasz: a kocsimban lévõ teleszkópok állnak legközelebb a szívemhez (mivel mikroszkópom nincsen). Ha beülök a kocsimba, akkor kábé 1 méterre vannak a szívemtõl.
Ez nem érzelmi kérdés, kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a hõmérõ vagy a vonalzó tetszik-e jobban
Teleszkóp :) Mert szeretnék egyszer eljutni oda :)
Ez olyan fszság, amibõl az idióta HR-es magukat pszichológusnak képzelõ valakik (mondjuk papírjuk attól még lehet errõl) 5-6 ilyenbõl akarnak elkészíteni egy személyiségprofilt. Vagy amit a 12 éves gyerekek írtak kérdésnek a barátságfüzetükbe, mikor már nem volt jobb ötletük. El nem tudom képzelni, hogy milyen indíttatásból jött az ötlet. Amúgy szerintem egy reprezentatív statisztikában a teleszkópra jönne ki több válasz. De attól még fszság.
inkább a szemehez

Az ovu-mikroszkóp beválhat? Inkább nyállal vagy cervix-szel csináljam? A nap melyik szakában? Reggel érdemes?

Annyi pro és contra érvet hallottam már...

Legjobb válasz: Én is ezt használom,s nekem nagyon jó.Persze aki nem ért hozzá az azt írja róla,hogy nem vált be.Nekem hosszú idõ kellett,hogy kitapasztaljam.Igazából most jöttem rá a valós müködésére.Én most pont abban a szakaszban vagyok,hogy páfrányos már 6.napja.Tehát most van peteérés.Lényeg,hogy elötte jó bõ egy órával ne egyél-igyál,s ne is dohányozz.Tiszta buborék mentes nyál legyen!A b.nõm 2 éve probálkozott,de semmi.Megvette,s az elsõ peteérést ahogy mutatta terhes is lett.

Én is ezt használom, s nekem nagyon jó.Persze aki nem ért hozzá az azt írja róla, hogy nem vált be.Nekem hosszú idõ kellett, hogy kitapasztaljam.Igazából most jöttem rá a valós müködésére.Én most pont abban a szakaszban vagyok, hogy páfrányos már 6.napja.Tehát most van peteérés.Lényeg, hogy elötte jó bõ egy órával ne egyél-igyál, s ne is dohányozz.Tiszta buborék mentes nyál legyen!A b.nõm 2 éve probálkozott, de semmi.Megvette, s az elsõ peteérést ahogy mutatta terhes is lett.
Elfelejtettem:Nekem csak a nyál vált be, s d.e.az-az ilyenkor és este 19 ó.körül ismét megcsinálom.Reggel nekem semmit ......


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!