Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mikroszkóp (12 db)

Melyik a legjobb fajta mikroszkóp márka? Melyiket ajánljátok? Személyes tapasztalatok? Esetleg oldalak?

Szeretnék venni egy jobb mikroszkópot, de sajnos nem értek hozzájuk. Ha valaki tud segíteni, azt szívesen elfogadom. Nem egy kisebb iskolai mikroszkópra gondoltam, hanem valami komolyabbra. A válaszokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Én, amikor még bio-kémia érdeklõdésû voltam (már kiábrándultam fõleg a bioszból, a tanár hülyesége miatt), 3B Scientific mikroszkópokat nézegettem. http://www.3bscientific.hu

Én, amikor még bio-kémia érdeklõdésû voltam (már kiábrándultam fõleg a bioszból, a tanár hülyesége miatt), 3B Scientific mikroszkópokat nézegettem. http://www.3bscientific.hu

30, 31 napos ciklusaim vannak. Honnan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? Mennyire megbízható a mikroszkóp?

30, 31 napos ciklusaim vannak. jan 2-án volt utóljára. most kéne, h peteérésem legyen. meg is néztem az ovú mikroszkoppal, és a nyálból nézve egyenes vonalakat mutatot. kenetet is megnéztem és ott teljesen mást mutatott ki. (kicsi körök). igy hogyan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? ennyire nem megbízható a mikroszkóp?Ez 8.hó h próbálkozunk.pontosra akarok menni.nagyon vágyom a babára,és félek h nem lehet.

Legjobb válasz: Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.

Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.
Ébredési hõmérsékletbõl vezethetsz görbét, az pontosan mutatja a peteérés napját. Jó ötlet a méhszáj és a hüvelyváladék vizsgálata. A peteérés napján megpuhul a méhszájad. Elõtte és utána olyan a tapintása mint az orrod hegye, a peteérés napján meg olyan, mint az ajkad. Sok ötletet találsz itt: http://babatervezok.otthona.net/

Ovu teszt vagy mikroszkop, melyik a jobb?

Legjobb válasz: lh teszt

lh teszt
ovu teszt
szintén ovu
MIndakettõ ovu:)


Melyik a jobb: mikroszkóp vagy ovulációs teszt?

Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: véletlen :) én inkább az ovulácios tesztett ajánlanám,az elég jol bejon nem is drága ... probáld ki mit veszthetsz

véletlen :) én inkább az ovulácios tesztett ajánlanám, az elég jol bejon nem is drága ... probáld ki mit veszthetsz
Szerintem a PG53 mikroszkóp teljesen jól használható, nem drága és csak egyszer kell megvenni. Gyógyszertárban 2300 Ft az ára.

Tapasztalatatok szerint az lh teszt vagy a mikroszkóp a jobb? Melyiket hogy kell használni? Hol lehet venni, és mennyi kb?

Clostyt szedek, és biztos akarok lenni a dologban.

Legjobb válasz: Szia! Én csak az ovu tesztet ismerem. Idén januárban teszteltem elõször, februárban pedig sikerült teherbeesnem. Gabriel ovu tesztet vettem a gyógyszertárban. Az ára kb. 3000-4000 Ft között van.

Szia! Én csak az ovu tesztet ismerem. Idén januárban teszteltem elõször, februárban pedig sikerült teherbeesnem. Gabriel ovu tesztet vettem a gyógyszertárban. Az ára kb. 3000-4000 Ft között van.
A corax ovu teszt is jó, 5 db van egy dobozban és 2400 Ft a DM-ben.Szerintem jó, bár drágább, mint a mikroszkóp, ami szintén ennyibe kerül de csak 1x kell megvenni.
Nekem van minde kettõ mikroszkop is meg lh teszt is de tapasztalataim szerint sokkal jobb az lh teszt!!!Nekem is Gabriel van!

Vettem egy ovulációs mikroszkópot. Ki használt már ilyet? Melyik a biztosabb a nyál? Vagy a hüvelynedv?

Legjobb válasz: Pénzkidobás volt! Én is elszórakoztam vele egy hónapig a férjemmel együtt, de ha volt rajta kenet ha nem akkor is az látszódott= semmi.

Pénzkidobás volt! Én is elszórakoztam vele egy hónapig a férjemmel együtt, de ha volt rajta kenet ha nem akkor is az látszódott= semmi.
A húgomnak bevált a pg53.Asszem a 2. próbálkozásnál összejött nekik a baba.Õ nyálból nézte. Sok sikert!
Én nyálból használtam, elsõ hónapban terhes lettem. De azóta már van ovuteszt, az sokkal pontosabb.
A kérdező hozzászólása: köszike!!!!Már csinálgatom és elvileg mûködik...
Nekem tökéletesen bevált, kicsit gyakorolni kell a használatát. Mindig nyálból néztem, ne legyen habos, elõtte egy ideig ne egyél-igyál, mert bezavarhat. Nagyon szép páfrányaim voltak :) ) 11+4 hetes kismama
19:50 vagyok. Mint korábban írtam, nem mostanában használtam, már nincs is meg. Talán veszek egy újat. Mennyibe kerül mostanában és ugye még gyógyszertárban kapható?
A kérdező hozzászólása: gyógyszertárban lehet venni, és asszem 4300ft körül van, nemtom pontosan mert a férjem vette. :D Sok sikert
Kösz!

Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni reggel vagy este? Melyik a legjobb? és ha az ovu. Mikroszkopon csak sürü vizszintes vonalak vannak az is jelenthet terhességet?

Legjobb válasz: Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.

Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válszt!
Szia!Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld!Akkor a legtöbb a HCG!
mindenképp reggeli vizeletbõl csináld! szerintem páfrányosnak kell lennie a mikroszkópnak, ha sikerült. de nem jelent semmit, csinálj tesztet, de nem érdemes sokkal a mensi elõtt, max 1-2 nap!és érzékeny teszttel!

Mikroszkópot szeretnék vásárolni, de nem tudom melyik lenne a megfelelő? (többi lent)

Sajnos nem értek hozzá, nem volt alkalmam kipróbálni, viszont nagyon érdekel a biológia. El?ször is az alapokat szeretném megtudni hogy mit jelent a nagyítás illetve felbontás. Olyat szeretnék amivel az él? (nem preparátum) dolgokat lehet vizsgálni. Illetve ami rendesen mutatja a baktériumok és vírusok mozgását, alakját, úgy ,hogy akár fel is lehet ismerni azt az adott vírust. Milyet érdemes illetve mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: A vírusok és baktériumok vizsgálata csak többezerszeres és jó felbontású mikroszkóppal lehetséges! Az százezres nagyságrendû árban van:Egy jó kezdõ mikroszkóp pld a Bresser Student ami 1400x-os és jó minõségû 40 ezer Ft körül van.A Makszutov.hu-n van ilyen.Ez a nevében is benne van direkt egyetemisáknak készült, és az alapokhoz nagyon jó alsó felsõ beépített világítása van és kamerája is.

A vírusok és baktériumok vizsgálata csak többezerszeres és jó felbontású mikroszkóppal lehetséges! Az százezres nagyságrendû árban van:Egy jó kezdõ mikroszkóp pld a Bresser Student ami 1400x-os és jó minõségû 40 ezer Ft körül van.A Makszutov.hu-n van ilyen.Ez a nevében is benne van direkt egyetemisáknak készült, és az alapokhoz nagyon jó alsó felsõ beépített világítása van és kamerája is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Teleszkóp vagy mikroszkóp? Melyik áll közelebb a szívedhez, és miért?

Tudom, gyerekes kérdés, de hajt a kíváncsiság.

Legjobb válasz: Ez miért is tudományos kérdés? De ha már ide írtad, a válasz: a kocsimban lévõ teleszkópok állnak legközelebb a szívemhez (mivel mikroszkópom nincsen). Ha beülök a kocsimba, akkor kábé 1 méterre vannak a szívemtõl.

Ez miért is tudományos kérdés? De ha már ide írtad, a válasz: a kocsimban lévõ teleszkópok állnak legközelebb a szívemhez (mivel mikroszkópom nincsen). Ha beülök a kocsimba, akkor kábé 1 méterre vannak a szívemtõl.
Ez nem érzelmi kérdés, kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a hõmérõ vagy a vonalzó tetszik-e jobban
Teleszkóp :) Mert szeretnék egyszer eljutni oda :)
Ez olyan fszság, amibõl az idióta HR-es magukat pszichológusnak képzelõ valakik (mondjuk papírjuk attól még lehet errõl) 5-6 ilyenbõl akarnak elkészíteni egy személyiségprofilt. Vagy amit a 12 éves gyerekek írtak kérdésnek a barátságfüzetükbe, mikor már nem volt jobb ötletük. El nem tudom képzelni, hogy milyen indíttatásból jött az ötlet. Amúgy szerintem egy reprezentatív statisztikában a teleszkópra jönne ki több válasz. De attól még fszság.
inkább a szemehez

Ciklus.hu-n 1-én van peteérésem, ezzel szemben mikroszkóp 26-án volt páfrányos (és 27-én), ja és 26-án volt tojásfehérjeszerű nyákom is, és fájt a cicim (mondjuk az azóta is fáj). Most akkor melyiket kövessem?

Szerintetek ? Mi együtt voltunk 24. 26. 28. 30. Lehet bel?le még baba?

Legjobb válasz: Ha mást nem, kíváncsiságból olvass a Jónás módszerrõl! Google keresõn keresd!

Ha mást nem, kíváncsiságból olvass a Jónás módszerrõl! Google keresõn keresd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!