Találatok a következő kifejezésre: Melyik a mellszívó (41 db)

Medela mini electric elektromos mellszívó vagy Avent elektromos? Melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Nekem Madela elektromos mellszívóm van nem annyira szeretem, mert hangos és olyan mû az egész. Aventesbõl kézi mellszívóm van, azt viszont nagyon szeretem mert a mellszívó részén van egy gumi "masszírozzó" rész és nem olyan mû/rideg/hideg mint a Medela. Hogy elektromosban milyen az Avent azt nem tudom, bár egyik ismerõs azt mondta az is nagyon hangos.

Nekem Madela elektromos mellszívóm van nem annyira szeretem, mert hangos és olyan mû az egész. Aventesbõl kézi mellszívóm van, azt viszont nagyon szeretem mert a mellszívó részén van egy gumi "masszírozzó" rész és nem olyan mû/rideg/hideg mint a Medela. Hogy elektromosban milyen az Avent azt nem tudom, bár egyik ismerõs azt mondta az is nagyon hangos.
nekem medela van (a kézi avent nem jött be, érdekes, mennyire mások vagyunk :) nagyon hangos, az tény, viszont kiszívja az összes tejet, az elején rápróbáltam kézzel is, és nem jött már belõle semmi.
1 vagyok: Hát igen az a jó ha kipróbálod és olyat veszel ami neked kényelmes. De olyan is van aki egyáltalán nem szokott fejni, én azt sem tudom elképzelni magamról. Én fejtem már azért is hogy több tejem legyen és sokszor azért is mert hatalmas volta a cicim és a babám nem szívta ki. Ha tudsz kölcsönkérni mellszívókat akkor próbáld ki neked melyik kényelmes, de lehet kölcsönözni is.

Melyik a legjobb kézi és gépi mellszivó, és melyik a leghatásosabb tejszaporitó homeopátia, tea vagy tabletta?

egyéb praktikákat is szivesen fogadok! az is érdekel h már a korházban elkezditek inni pl a tejszaporitó teát? köszönöm!!!

Legjobb válasz: Kézi Avent mellszívó nekem nagyon bevált! Tea:Igen én már a korházban elkeztem inni de nekem nem nagyon hatott :(

Kézi Avent mellszívó nekem nagyon bevált! Tea:Igen én már a korházban elkeztem inni de nekem nem nagyon hatott :(
Kézi avent, ha nem kell sokat fejned. Gépi:medela mini, ha profibb kell, a medela swing. Tejszaporító csodaszerek:ha nincs tejed, ezektõl sem lesz, sem a fejéstõl, sem semmitõl.Pihenj, igyál sokat, lényegében ennyi a titok.
Medela kézi mellszívó, én az Aventtel nem tudtam mit kezdeni (nagy melleim vannak). Tejszaporításra a mellek kiürítése (=fejés), a gyakori szopi és a sok folyadék az elsõdleges, de nekem ezen felül a Motherlove jött be leginkább.
Gepi avent. Sokat probaltam, kezit is gepit is, messze a legjobb.
Gyakori mellretétel. Még ha nem is ezt kérdezted. De ez a leghatékonyabb - a többi módszer csak ezzel együtt lesz igazán hatásos.

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.

Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
Szia! Egyetértek az elõzõvel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig... De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idõ és szépen kiszívja. Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
A kérdező hozzászólása: Érdekel, csak nem tudom, hogyan irjak privit...:(
A kérdező hozzászólása: A 2.válaszolónak üzenem, hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom, köszi:)
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felõl csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok, hogy kettõ az egyben van:) és cumisüvegbe feji a tejet.


Melyik a legkönnyebben mosogatható elektromos mellszívó?

és ezen kívül jól szív -e?

Legjobb válasz: Bármelyik márkát megveheted, mindegyik fertõtleníthetõ, könnyen mosható, DE tudnod kell, hogy az elektromos mellszívóknak vannak nemkívánatos hatásai is! Legjobb, természetes, ha kézzel fejsz,könnyen megtanulható, a legtisztább, s nem kerül semmibe! Jó egészséget, sok örömöt kívánok!

Bármelyik márkát megveheted, mindegyik fertõtleníthetõ, könnyen mosható, DE tudnod kell, hogy az elektromos mellszívóknak vannak nemkívánatos hatásai is! Legjobb, természetes, ha kézzel fejsz, könnyen megtanulható, a legtisztább, s nem kerül semmibe! Jó egészséget, sok örömöt kívánok!
A kérdező hozzászólása: Milyen nemkívánatos hatások vannak?
Azt nem tudom, de én Medela mini elektriket vettem és nagyon bevált, kevés alkatrészbõl áll, könnyen sterilizálható. Én a mikrosterilizálót használok. Még annyi, hogy vettem kézit is, de az nekem nem vált be.
Ja és jól szív.

Milyen tapasztalaitok vannak a Canpol mellszívóval kapcsolatban? Honnan lehet egyáltalán tudni, hogy melyik a jó mellszívó?

Legjobb válasz: Én azt használtam és elég jó.Az nem tetszett benne,hogy az üveg ami van hozzá egyidõ után megreped.

Én azt használtam és elég jó.Az nem tetszett benne, hogy az üveg ami van hozzá egyidõ után megreped.
én is ezt használtam és teljesen jó volt, nekem bevállt.
Szia! Én ugyan nem próbáltam mást, de a Mamivac easy-rõl csak jót mondhatok.A Mária bababoltban vettem(Pesten, Visegrádi u.25)és nem is drága(5300). 10hetes kislány anyukája
Egyik barátnõm is kipróbált ezerfélét és szerinte a Medela az egyedül használható. Én nem próbáltam, mert csak annyit fejek, amit a tejtesónak elvisznek, az meg megy kézzel is. A lányom meg jól szopizik.
Én is Medelát használtam (kézit) és nagyon konnyen ment vele, ill. ami még jo, hogy rogton uvegbe gyujti a tejet, így konnyen tárolhato.
Én rengeteget fejek mert nagyon sok tejem van.Sok márkát kipróbáltam a pesztonka nekem se vált beSzerintem szar.Egyedül az Aventeset(kézi) tudtam jól használni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hamar lefeji a tejet.

Melyik a legjobb mellszívó készülék? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Ezt nehéz megmondani, inkább az a fontosabb, hogy eldöntötted-e, hogy kézi, vagy gépi mellszívót szeretnél-e használni. Nekem a gépi jobban bevált. Azok kb. 10 és 20 ezer Ft. között vannak, de lehet bérelni is.

Szia! Ezt nehéz megmondani, inkább az a fontosabb, hogy eldöntötted-e, hogy kézi, vagy gépi mellszívót szeretnél-e használni. Nekem a gépi jobban bevált. Azok kb. 10 és 20 ezer Ft. között vannak, de lehet bérelni is.
Szia! Szerintem a legjobbak az Avent termékei, nagyon egyszerûek, a szett, amien a mellszívó van, és két cumisüveg (ha jól emlékszem), ez kb. 13ezer Ft. Szerintem nagyon megéri. Nekem az a kézi mellszívó, amin egy gumilabda van, és annak a segítségével pumpálod, semmit se ért. A másikkal jobban megy, napi 8-10 decit fejtem le a szopik után :-)

Melyik a jobb és miért? A kézi vagy az elektromos mellszívó? Az Avent kézi mellszívóval elegendő tejet le lehet fejni?

Legjobb válasz: Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje ,annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.

Az az igazság, õszinte leszek, hogyha vkinek van teje , annak mindegy h kézi vagy elektromos, akár saját kezûleg is tud fejni. (Sokan egyébként ezt mondják a legjobb módszernek, mert közben át lehet masszírozni vele a mellet). Amíg volt rendesen tejem, kézivel fejtem és meg voltam elégedve vele.
Nekem elektromos van, császárral szültem egy hete, és csak fejek. Ehhez képest ott tartok, hogy 3 óránként már 1 dl jön :-) szóval IGEN! Arra figyelj, hogy a hátsó részekhez nem elég a szívás erõ, ezért a végén kicsit kézzel segíts be!
Elõzõ vagyok, bocs, félreértettem a kérdésed. A kézivel is eleget lehet szívni, ismerõs anyuka ugyanilyen helyzetben csak kézi Aventtel fej, hasonló eredménnyel. Kitartás!
Nekem kézi Avent volt elõször, le lehet vele szívni rendesen a tejet, nagyon jó, de csak akkor jó az, ha csak a szoptatás utáni maradék tejet akarod vele leszívni, mert baromi fárasztó. nekem muszáj volt vennem egy gépit, mert a babám nem szopott, és így napi 7-8x fejtem 10-20 perceket, nem bírta a kezem. A gépi nekem nagyon bejött, be tudod állítani, hogy milyen ritmusban szívja, mint a kisbabád. Arra kell figyelni, hogy van benne 2 db szilikon alkatrész, hogy azok ne sérüljenek, mert akkor nem szív rendesen, amúgy nagyon megbízható, nekem sikerült a vaterán olyat megcsípnem, ami még garanciális is volt, 15ezerért! Nézz körül ott is, utána ugyanannyiért el is tudtam adni még! :-)

Melyik a legeslegjobb mellszívó?

Legjobb válasz: nekem kézi avent volt, és tök megfelelt, bár nem használtam gyakran és sokáig. az elsõ idõben jobb amúgy a gépi, a kórházban használtam, de amúgy kölcsönözni is lehet. ja amúgy a legeslegjobb mellszívó az újszülött babci pici szájacskája. olyan jól - annyit egyik szerkezet se tud szívni, az serkenti a tejet a legjobban :) éjjel-nappal cicin a baba - ez a the best :) :)

nekem kézi avent volt, és tök megfelelt, bár nem használtam gyakran és sokáig. az elsõ idõben jobb amúgy a gépi, a kórházban használtam, de amúgy kölcsönözni is lehet. ja amúgy a legeslegjobb mellszívó az újszülött babci pici szájacskája. olyan jól - annyit egyik szerkezet se tud szívni, az serkenti a tejet a legjobban :) éjjel-nappal cicin a baba - ez a the best :) :)
nekem tommee tippee van, kézi. kétszer használtam , mikor bedurrant a mellem, nagyon szuper!! ha most keresel mellszívót, szerintem csakis kézit válassz!
A kérdező hozzászólása: kszi szépen a válaszokat

Melyik a leghatékonyabb elektromos mellszivó?

Legjobb válasz: Én csak azt tudom mi az ami nem vált be: Medela Mini electric.Pedig sokan esküsznek rá,nekem nem hozott le egy cseppnyi tejet sem.

Én csak azt tudom mi az ami nem vált be: Medela Mini electric.Pedig sokan esküsznek rá, nekem nem hozott le egy cseppnyi tejet sem.
ha nagy igénybevételhez kell (tehát a teljes mennyiséget ezzel fejnéd), akkor érdmes egy komolyabbat kölcsönözni pl.ezek: http://medela.hu/index.php/hol-berelheto (ilyenkor a tejjel érintkezõ részeket meg kell venni, maga a gép kölcsönözhetõ csak.)
Nekem Avent van, elektromos. Nagyon jó, bár elég drága volt. Rengeteget használtam az elsõ 2 hónapban, konkrétan minden szopizás után lefejtem a maradékot, még éjszaka is. Olyan 5 perc alatt szívott le 1, 5-2 dl-t. Ezért éjszaka sem kellett sokáig vacakolnom. Azóta abszolút nem használtam (1 éves a kicsim), de nekem megérte.
Utolsó vagyok. Mindenképp az elektromosat ajánlom, mert a szobatársamnak nem az volt és alig tudott fejni vele pár milit.
A kérdező hozzászólása: már a korházba is vihetted?
Igen, nekem kellett, a férjem akkor vette, amíg bent voltunk és a kórházban volt egy nagyon aranyos, nagyon tapasztalt védõnéni, aki mindennap jött, még meg is "fogdosott" és mondta, hogy fejjem, mert be fog gyulladni. Megmutatta, hogy kell masszírozni is, és hogy fejjem, ha hazamegyünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!