Találatok a következő kifejezésre: Melyik a megoldás: ha (40 db)

Melyik jobb megoldás? Ha egy több profilt működtető vállalkozás profiljainak külön aldomainokon készítek saját weboldalakat, vagy ha a cég weboldalán (domain = cégnév) helyezek el külön klikkelhető tartalmakat?

Ha a cég például a fő építőipari tevékenységei mellett pl. parképítéssel, dísznövény kereskedelemmel, marketinggel és nyomdatechnikai szolgáltatásokkal (névjegykártyák, szórólapok, stb. készítése) is foglalkozik. Szerintem hitelesebb, ha a nagyon eltérő tevékenységek nem kerülnek megnevezésre a cég weboldalán. Megzavarhatja a látogatókat, és talán a SEO is sikeresebb lehet, ha a profiloknak saját külön weboldalt készítek. De milyen domain-on? Esetleg aldomainon? Szerintetek mi a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: Személyes véleményem az lenne, hogy a TÉNYLEG nagyon elütõ dolgok mehetnek aldomainre, de úgy, hogy a fõoldalról kényelmesen el lehessen érni, illetve viszonylag könnyen át lehessen menni egyikrõl a másikra.

Személyes véleményem az lenne, hogy a TÉNYLEG nagyon elütõ dolgok mehetnek aldomainre, de úgy, hogy a fõoldalról kényelmesen el lehessen érni, illetve viszonylag könnyen át lehessen menni egyikrõl a másikra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást.

Gyermekemre szeretném hagyni az ingatlanomat a telket. Érdekelne melyik megoldás javasolt, hogy ne kerüljön pénzbe a dolog sem neki, sem nekem. Van-e ilyen megoldás, ha nincs, akkor melyik az ami a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Amíg élsz közvetlen rokonnak ajándékozás esetén nem kell vagyonosodási járulékot fizetni csak valami minimális illetéket. Ez a legolcsóbb. Ha meghalsz ér örökölnek az már drágább...

Amíg élsz közvetlen rokonnak ajándékozás esetén nem kell vagyonosodási járulékot fizetni csak valami minimális illetéket. Ez a legolcsóbb. Ha meghalsz ér örökölnek az már drágább...
Jelenleg örökösödésnél sincs az ingatlanokra illeték, "csak" a közjegyzõ kezelési költsége van, ami önmagában is eléggé húzos. Most valóban az ajándékozási szerzõdés is illetékmentes egyenesági rokonokra. Azonban ki tudja meddig..

Segítséget kérnék! Kislányom 2 éves és most fog először a nagyszülőknél aludni egyedül. Nem tudom melyik a jobb megoldás, ha én viszem el és ott hagyom, vagy már eleve a nagyszülők jöjjenek érte? Melyik megoldással viselné jobban?

Legjobb válasz: Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?

Nemrég estünk át ezen. :) Elõtte kipróbáltunk egy délutáni ott alvást is, nem volt gond. Az éjszakai alvás úgy történt, hogy olyan 6-7 óra körül vittük el mamáékhoz, hogy még tudjon ott is játszani, ne egybõl alvás legyen. Már itthon mondtam neki, hogy "ma mamával fogsz aludni, Te fogsz rá vigyázni, hogy ne féljen!". :) (Apósom épp dolgozott, anyósom egyedül volt). Megértette, mondta is mamának, hogy majd vigyáz rá, h ne féljen. :) Elköszöntünk.... Másnap mondta anyósom, hogy nem volt semmi baj. Fürdés után vagy 2x emlegette, hogy hazajönne, de anyós mondta neki, hogy most ott alszik, nem jön haza. Megértette, nem sírt. Elaludt, éjszaka is csak vagy 3x kelt inni. (itthon többször szokott) Reggel jól ébredt, nagyon jó kedve volt. Most hétvégén talán összejön még 1 alkalom, h ott aludjon. Muszáj szokatni hozzá, mert júniusban apával le akarunk lépni 3 napra..., + esküvõk is lesznek a nyáron, akkor is anyósom vigyáz majd rá éjszaka. Remélem, nálatok sem lesz semmi gond, könnyen veszi majd az új helyzetet! Megírod majd?
elviszed elmondod neki most itt maardsz és a mamával leszel reggel találkozunk picit játszol vele s elmentek mamáék meg a figyelmet elvonják a játékal
Nálunk is jövõ héten esedékes. Nap közben már sokszor volt a nagyszülõknél nélkülünk, simán aludt délután, nem volt gond. Mi tervezünk egy próbaestét, amikor én is ott leszek, de mindent úgy csinál anyu, mintha nélkülem lennének. Írok majd, mi volt.
mi is 2 éves korában estünk át ezen :) nem vagyok paramami de az elsõ alkalommal én egy 3. variációt választottam és úgy gondolom, így volt a legjobb a gyereknek :) szóval átvittem este, mama megfürdette, etette majd játszottam vele egy fél órát és lefektettem, miután elaludt mentem haza és másnap délutáni alvásra mentem érte :) este nyûgösebb, szerintem akkor nem értette volna, hogy miért nem megyek vissza érte, reggel viszont volt nagy boldogság, hogy meglátta a nagyszülõket :) azóta persze nem csinálunk ilyet, odaviszem, elköszönök, elmondom, hogy mi hogy lesz és integetnek nekem az ablakból :) 2-3 havonta alszik ott és nagyon szereti :)
Mi is most leszunk 2 evesek es valoszinu, hogy mi is hamarosan ateljuk ezt:D Szerintem mindenki maga tudja, hogy melyik a legjobb megoldas a gyermeke szamara. Szerintem enyem pl benne lenne egy olyanban is, hogy eljon mama erte, de ezt csak azert nem valasztanam, mert mamat akarom kimelni. Egyszeruen elviszem majd mamahoz es akar azonnal elkoszonok tole es megyek. Szerencsem van, az en gyerekem nem paras ilyenkor. Vad idegennel elmenne az utcan. Ha kitalalja, hogy o nem arra akar setalni, amerre en, neha eljatszom vele, hogy na szia en megyek, es van, hogy ejt a fejemre, elindul az ellenkezo iranyba:D Nem volt soha az a tipusu gyerek, aki ott szeret ulni az anyja szoknyajan. 1-1.5 eves koraban megis csak ugy tudtam otthagyni mamanal, hogy o ne vegye eszre, hogy en elmegyek. Ha elkoszontem tole, akkor se volt nagy gond, mert csak egy picit pityergett. Aztan, mikor par ora mulva erte mentem, ujjongva fogadott, de azt mondtak a nagyszulok, hogy egy percig nem emlegetett:D Szoval gyereke valogatja, neked kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére a kislányom a bátrabb fajtából való és abból sem volt soha gond, ha a mamánál ott maradt. Elmondtam mindig neki, hogy elmegyek és mikor megyek vissza érte. Nekem egy kicsit még fájt is, hogy nem sírt ilyenkor sose, de ha mentem csak úgy repült. Lányomat ismerve, lehet nekem lesz rosszabb, hogy nem lesz itthon. Attól is tiszta depi vagyok, ha csak napközben viszik el, még nem volt idõm megszokni, mert ez nem túl gyakori. De hát mindkettõnknek edzõdni kell.
Nekünk nagyon bevált, mikor kicsit egyedül akartunk lenni, hogy már elõre be volt lelkesítve a máshol alvásra. Keresztanyumhoz akartuk vinni és egész nap az volt a téma, miket fog este csinálni. Pl hu de jó játék lesz, lehet bunkert építeni székekbõl meg plédbõl, ott van egy frankó játszótér stb. Próbáld azt elérni, hogy akarjon menni! Pl ha valami rosszat csinál, mondogasd neki, hogy na ha még egyszer ilyen lesz, nem mehetsz aludni a nagyihoz. Fordított pszichológia:) ) Még Õ fog jól viselkedni, hogy mehessen. A lények, hogy legyen valami olyan érdekes játék, ami csak ott van és otthon nem lehet olyat, vagy nincs!


Utóbbi.
Ha 1.4-es HDMI kábelt veszel, azon átmegy a 3d is, a hang is digitálisan és az jobb minõséget ad, mint a tv saját lejátszója. Egyszerûbb megoldás, ráadásul a pendrive-nál lehetnek bajok az NTFS/FAT32 miatt, ugyanis nem minden tv kezel NTFS fájlrendszert, FAT32-ben pedig 4 gbnél nagyobb fájl nem másolható.

Milyen kerítés lenne a megfelelő? Vagy gáz, ha két változat ötvöződik? Ha ez a megoldás mely kétválozat ötvözése az ami nem néz ki hülyén?

Lakásunkat tervezgetem hogyan is nézzen majd ki. A kerítéssel viszont gondban vagyok. Ugyanis pl. az utcára szeretnék kilátni. Mert ha olyan helyen vagyok ahol nem, vagy csak éppen ki lehet látni úgy érzem mintha börtönbe zártak volna. Meg úgy gondolom a kutya is jobban tud majd figyelni, nyugodtabb ha látja mi történik a porta körül. Viszont a ház elrendezése olyan lenne, hogy a szomszéd és az utcán elhaladók is rálátnának a "hátsó" teraszrészre. Azt viszont megintcsak nem szeretném, hogy ha kiülünk oda, akkor minden arra járó ott lessen minket még elhalad a porta el?tt, a szomszéddal egyetemben.

Legjobb válasz: Valami átlátható kerítés és a teraszrészt külön "elkeríteni" egy pergolás, növényfuttatásos megoldással? Ha burkolt a terasz környéke akkor nagyobb méretû balkonládákba ültetett növényt (pl. vadszõlõt) is lehet futtatni egy rácsszerezetre.

Valami átlátható kerítés és a teraszrészt külön "elkeríteni" egy pergolás, növényfuttatásos megoldással? Ha burkolt a terasz környéke akkor nagyobb méretû balkonládákba ültetett növényt (pl. vadszõlõt) is lehet futtatni egy rácsszerezetre.
A kérdező hozzászólása: Én most ilyet találtam közben, ki/be is látni meg nem is. Ha meg valaki nagyon el kezd leskelõdni, mivel itt arra lenne szükség, hogy rendesen belásson a kutya úgy is tenne róla, hogy távozzon. Azért köszi neked is és várom a további ötleteket! Fõleg, hogy még azért, hogy ezt találtam semmi nem dölt el, mert tényleg nagyon szép, de gondolom az ára is ott van. http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.kerites-epi..
Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdés. Egy ötletet tudok adni, hogy az egyik barátomnak milyen van. Falécekbõl áll a kerítés (függõlegesen elhelyezve), de a lécek el vannak forgatva. Egy eldöntött dominósorhoz hasonlít. A lényeg az, hogy szembõl egyáltalán nem lehet belátni, mert a lécek fedik egymást. Viszont ha oldalról nézed, akkor ki/be lehet látni, mert a lécek között van szünet. Tehát te vagy a kutyád nyugodtan szemügyre vehettek mindenkit, a járókelõk meg nem fogják venni a fáradtságot, hogy olyan helyet találjanak, ahol jól be lehet látni.

A penészedő falra melyik a jobb megoldás, a belső szigetelés, vagy ha arra a falra is átvezetjük a fűtéscsövet?

Legjobb válasz: Szerintem egyik sem igazán jó megoldás, de a gyereket el kéne költöztetni egy másik szobába, mert gyönyörû asztmát kaphat a penésztõl.

Szerintem egyik sem igazán jó megoldás, de a gyereket el kéne költöztetni egy másik szobába, mert gyönyörû asztmát kaphat a penésztõl.
a szellöztetés a legjobb rá
Nálunk a Ceresit+Szavo jött be. Nem alulról szívja a vizet a fal?... szétnéztem itt a faluban, és minden egyes ház (!) falán lehet látni alul azt a vizes csíkot. Mi feladtuk, majd kétévente festünk belülrõl, mert ledobja a festéket is, egyébként tüneti kezelés és kész. Mit lehet kezdeni a belvízzel?....
A kérdező hozzászólása: Na, akkor most pontosítok.Nem úgy kell elképzelni, hogy totál penész minden.Az egyik fal penészedik alul egy 10 centis magasságban.Bent van 3 Ceresit, az folyamatosan szívja a nedvességet.Azért a gyerekemet nem tartanám veszélyes körülmények között!Nem is igazán értem ezt a megjegyzést...
A kérdező hozzászólása: Ezen a falon soha nem volt diszperzit, csak mész!
Én egyszer lefújtam Szavoval a penészt a szobában, azóta nem jött elõ, pedig ugyanúgy bent teregetek, nyirkosabb a levegõ...
Könyörgöm a penész csak nedvességbõl nem él meg!Ahhoz szerves tápanyag is kell!Szerves a diszperzit nem azzal kellene meszelni festeni hanem mésszel és litoponnal! Ez az egyik legnagyobb baromság amit kitaláltak és a penészedés emiatt van!
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudjuk.Csak az a baj, hogy a ház fele csak a miénk, így nagyobb beruházást nem nagyon akarunk rajta csinálni.Azért gondoltunk erre a megoldásra.Valamit muszáj csinálni vele.
Ha a fal egy része már vizes, azon nem segit a szellõztetés! A belsõ szigetelés is kétes, mert a vizes fal ledobja, vagy külsõ szigetelés kell, az alap egy részétõl vigyázva a hõdidra!
Elhiszem...de nem kell egész nap. Csak sokszor! Mekkor a gyerköc?
A kérdező hozzászólása: Azért a gyerekem szobáját nem tudom egész nap szellõztetni télen...
A kérdező hozzászólása: Szerencsére, a festéket nem dobja le, az oldalfalon nem látsz semmit.De a parketta és a fal találkozásánál azt a 10 centit nem tudjuk teljesen helyre hozni.

Pisilés kérdés! Melyik megoldást válasszam? Melyik lenne a legjobb, ha nem hajlandó wc-be pisilni?

Két és fél éves a lányom, már július óta a bilit használja pisiléskor. Vagy szól, ha pisilnie kell, vagy pedig magától megy, és elintézi. Ez mind szép és jó, nagyon ügyes, a gond csak ott van, hogy mindezt nem hajlandó wc-be. Rá sem mer ülni, pedig már próbáltam bohóckodással is, hogy " húú, nézd anya rá állt a fellép?re, rácsücsült a wc-re, stb....", mutattam, hogy együtt lehúzzuk, már vettünk neki olyan bilit, aminek van teteje, mint egy wc-nek, hasonlít rá, hátha kedvet kap, de semmi. Nem hajlandó ráülni. Nemrégiben egy órás útra indultunk, miel?tt mentünk volna elment pisilni, de nem jött semmi. Útközben szólt, hogy pisi, pisi. Megálltunk, egy puszta közepén, de nem pisilt, pedig szokott kint a f?ben, most mégsem akart. Aztán, mire megérkeztünk, telecsorgatta majdnem a bilit, annyira kellett neki. Ha történetesen ott csak wc van, ahová megyünk, akkor nem fog pisilni seholsem? Sem kint, sem bent, ha nincs bili? MÉgsem vihetem magammal mindenhova, ovi is nemsokára indul neki, szóval nem tudom hogyan szerettessem meg vele. Tudnátok valamit ajánlani?

Legjobb válasz: Valószinü,h az oviban rá fog szokni a WCre,mivel mindenki oda pisil,+ott kissebbek a WCk ,lehet,ez is szimpatikusabb lesz!De tudod,ma még nem pisil WC.-be,holnap már igen! :)

Valószinü, h az oviban rá fog szokni a WCre, mivel mindenki oda pisil, +ott kissebbek a WCk , lehet, ez is szimpatikusabb lesz!De tudod, ma még nem pisil WC.-be, holnap már igen! :)

Középiskolások! Használtok notebookot, vagy tabletet az iskolában, tanuláshoz? Ha igen, szerintetek melyik a hasznosabb, kényelmesebb megoldás?

Sziasztok! Nyolcadikos vagyok és a szüleimtõl egy elektronikai cuccot kérek ballagásomra. Vacilálunk a tablet és a notebook között. Édesapám a notebook felé hajlik, hisz az okosabb, és komolyabb. Én inkább a tablet felé hajlok, hisz kisebb és némelyik tud annyit mint egy notebook.

Legjobb válasz: Notebook

Notebook
Igen nagyon rossz. 3 óra akkuidõ, optimalizálatlan rendszer, nulla support, pedig két hét múlva szervizben kötne ki. Csak a 20 ezres árkategóriában jobb az átlagtól, attól még nagyon szar. Maradj inkább az ipad mini 2-nél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A Concorde Tab Rokee elég lenne nekem, jó teszteket olvastam róla, dicsérik. Akkor annyira csak nem lehet rossz, vagy igen?
Kislányom még csak általános iskolás, de az a tervem, hogy OTTHONRA használatos akár notebookta akár tabletre felteszem a teljes tankönyvkészletének az eletronikus változatát (ami remélhetõleg letölthetõ, de ha kell akkor beszkennelem), hogy a nyomtatott könyveit a suliban hagyhassa, és ne kelljen haza hurcolnia az iskolából semmit, csak azt a 2-3 füzetet amibe írásos házifeladata van, és az ellenõrzõjét. Erre például bármelyik kiválóan alkalmas lehet. Viszont bent az iskolában használatra egyiket sem javaslom!!! - Egyrészt mert alkalmas az órai munka zavarására, és a tanár teljes joggal lesz érte ideges, (az okostelefonok engedély nélküli használatáról is a legkevesebb ami elmondható, hogy szemtelenség, ) - másrészt mindig egy rizikófaktor a legjobb iskolákban is, vagyis ha nem is olyanok a gyerekek, akik esetleg lopnának, de véletlenül is tönkretehetik vagy elhagyhatják, stb, az ilyen károknak meg jellemzõen "nincs gazdája", utólag senki sem tehetett róla, csak az, aki ilyen cuccot hord be az iskolába. (Mondjuk úgy törik el, hogy az egyik osztálytársad kölcsönkéri csak egy pár percre, de miközben használja, egy másik véletlenül kiveri a kezébõl, mert egy harmadik hátulról meglökte...) És az meg nem megoldás, hogy senkinek se adod oda kölcsönbe sem, de még megmutatni sem, és mindenki szemét beképzelt zsugorinak nézzen.
Na akkor azt gyorsan felejtsd el! Nexus 7 (2013) vagy ipad mini 2 a minimum, amit érdemes megvenni komolyabb célokra, tanulásra (inkább az ipad alkalmasabb rá). Vagy talán notebookra is csak 20 ezret szánnál? Száz ezer alatt se tabletet se notebookot nem kapsz félig normálisat se.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én egy Concorde Tab Rokee-ot szeretnék, mi a véleményetek róla?
Én gimis vagyok, egy ipad 4-et használok. Rengeteg hasznos app van tanuláshoz és tényleg segít, én normális helyre járok, ahol lehet kiselõadást tartani tablettel órán (ennek köszönhetem hogy nem buktam meg félévkor föcibõl:) ) de persze csak úgy nem vehetem elõ akármikor. Van itthon szgép, ha kell akkor használom de az elég ritka. Ha van otthon komolyabb gép szerintem jobban jársz tablettel. Az ipad-okat (leginkább a mini 2-t) ajánlom a hasznos szoftverek miatt, ez már kb 100e forint.
#3 vagyok A ctrl+alt+del nem volt komoly... :D Amúgy meg nem értem miért lenne jobb egy tablet egy divattervezõnek. Mondjuk fogalmam sincs mit csinál egy divattervezõ:D De gondolom neki is kell grafikai munkát csinálni és a Photoshop nem túl effektív tableten...:D Kérdezõ, ha technikai szakra mész, ahova kell gép, akkor notebook. Ha nem, akkor vegyél 30ért egy okostelót, tegyél el pár ezret könyvtárjegyre, a maradékot idd el vagy tedd el:D
En hasznalok tabletet tanulashoz, nekem kifejezetten jol jon. Magyarra a konyveket tudom arrol nezni, matekra vannak eleg komoly grafikus alkalmazasok abrazolashoz. Minden tantargyhoz tudnek sorolni valamit, ha kell. Meglennek nelkule is, de ha van akkor mar hasznalom. Notebookot semmikepp nem kernek a helyedben, lehet h van ra word meg hasonlo finomsagok, de ennyi. Gyorsan merul, tablethez kepest nagy, es egy halodo termek a piacon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Természetesen nem venném elõ egyiket sem órán! :D
#3 Ez a ctrl alt delete egy akkora baromság.. Van újraindító kombináció már a 20.000-res tableteken is.. Abban igazad van hogy felesleges ha csak suliba kell, de hát na, de ez szaktól függõ, nem mindegy pl építészethez logikus a notebook, de ha divattervezõnek mész lehet a tablet jobb :"D
"némelyik tud annyit mint egy notebook. " Röviden: lószart tud annyit. Ha mindenképpen kapsz valami, akkor természetesen laptop legyen. Viszont gimnáziumba ez teljesen felelsleges, a könyvek/munkafüzetek teljesen betöltik a szerepüket.
Szerintem a vélemény nyilvánításnak semmi értelme érdemi kritika nélkül. Másrészt mint tizenegyedikes gimis azt mondom, hogy tök felesleges. Tanuláshoz... Jó szöveg:D A suliba bevinni öngyilkosság, elõbb utóbb tuti baleset tárgya lesz. De ha be is viszed, a tankönyveid nem helyettesíti, órán nem használhatod. Az úgy kb 80e ft lehet nem? Na abból évi kb 2e ft egy könyvtárjegy. Ez fedezi minden plusz szükségleted. A maradékot tedd el nyelvvizsgákra, oszt kirándulásra, nem tudhatod, mikor jön egy nehezebb idõszak. De ha mindenképp el akarod költeni... Akkor notebook-ot. Modulárisabb a felépítése, egyszerûbb és olcsóbb javítani, univerzálisabbak a csatlakozók stb. Másrészt egy tabletnek te aligha fogod újratelepíteni az operációs rendszerét, ha épp meguntad/elavult lett az eredeti. Egy tableten nem fogod leütni a CTRL+ALT+DEL-t sem. De ahogy gondolod.
Ha elõveszed az órán a kis kütyüdet, mindegy, hogy tablet vagy notebook úgy leb.sznak, hogy leég a hajad. Még számológépet!!!! sem lehet mindig használni csak ha kifejezetten megengedi a tanár egy egy alkalommal. És az, hogy a tablet tud annyit mint egy notebook háát fuss neki még egyszer. Amúgy a notbookot választanám, de otthonra.
Én egy 13-as MacBook Air-t kaptam ballagásomra. (Nem mi vagyunk a burzsuj g*cik, hanem összejött annyi zsém, hogy a ballagásból és elõtte gyûjtött összegekbòl szülõi támogatással kijött egy jól felszerelt MBA.) Szóval. Nálunk lehet rengeteg órára prezentációkat készíteni, amihez az Apple Keynote-nál még nem találtak fel zseniálisabb programot. Vagy van hogy óra közben forrást kell keresni, esetleg kiguglizni valamit. Ha csak netezek wifin, meg pár egyszerû alkalmazás fut, billentyûzetvilágítás kb. fél fényerõn, akkor a 10-11 óra üzemidõ simán megvan. Mondjuk suliba érthetõ okok miatt még nem nagyon vittem be. Amìg nem lett, én is túlárazott sz*&nak tartottam, de változott a véleménye apukámnak, nekem, mindenkinek aki kicsit is kipróbálta. A Microsoft Office-t lehúzhatod, ott van a Pages és a Numbers, ráadásul 1000x jobb és ingyenes. Amennyiben internetre csatlakozol, csak feldobod iCloudra, és onnan letöltöd iPadre, vagy iPhone-ra. Gondolom nálatok egy ilyen árú gép nem opció, csak gondoltam leírom, hogy mekkora segítség sokszor. De az iWork programcsalád elérhetõ iOS-en is, már csak ezért érdemes elgondolkozni egy -esetleg használt- iPad vásárlásán.
Ezek oszlopvektorok és 3 van belõlük, és ez így jó mert az adott altér az 3 dimenziós.
A kérdező hozzászólása: De R4 alterének 4 dimenziósnak kell lennie. R3 -nak 3 stb...
A kérdező hozzászólása: Ráadásul nem egyezik az elsõ és az utolsó komponens. Tehát 1 0 0 1 != 0 0 1 0


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!