Találatok a következő kifejezésre: Melyik a matrac és (10 db)

Ha összetekered (úgyis meg kell csinálni a futárnak is) becsomagolod, akkor a posta is elviszi!

60-70 ezer Ft-ból lehet venni normális ágykeretet, ágyrácsot és matracot, melyik a legfontosabb a 3 elem közül?

Most költözök saját lakásba és ledöbbentem, hogy milyen árak vannak. Ha mindenből a közepes kategóriát venném, akkor kb. 150 ezerbe kerülne az egész, de ennyi pénzem nincs rá. Viszont félek, hogy ha mindenből a legolcsóbb veszem, akkor nyikorgós, kényelmetlen ágyam lesz.

Legjobb válasz: Mindenféleképpen szeretnék ágykeretet is venni. Megnéztem, a Dr. Dream-ben a legolcsóbb 160x200-as matrac is 52 ezer akcióban, de nekem még ez is sok. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen szeretnék ágykeretet is venni. Megnéztem, a Dr. Dream-ben a legolcsóbb 160x200-as matrac is 52 ezer akcióban, de nekem még ez is sok. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat!

A Novetex matracok nem süppednek be? Melyik a jó minőségű és árban is elfogadható matrac?

Legjobb válasz: A kókuszmatracok nem süppednek be. A miénken 6 évig feküdt a lányom. Most vettem a fiamnak egy névtelent, ugyanolyan jó, mint a Novetex, csak 8000 Ft (140x70). (Nagykõrösi úti babadiszkont)

A kókuszmatracok nem süppednek be. A miénken 6 évig feküdt a lányom. Most vettem a fiamnak egy névtelent, ugyanolyan jó, mint a Novetex, csak 8000 Ft (140x70). (Nagykõrösi úti babadiszkont)


Ti milyen franciaágyat vennétek? Rugós vagy szivacsos legyen a matraca? Melyik jobb, és hosszabb élettartamú? Érveket várok!

Legjobb válasz: Én szivacsosat vennék. A rugó egy idõ után érezhetõ és kényelmetlen, na meg hangos.... Egy jó minõségû szivacsos meg 10 évig is jó.

Én szivacsosat vennék. A rugó egy idõ után érezhetõ és kényelmetlen, na meg hangos.... Egy jó minõségû szivacsos meg 10 évig is jó.
Szivacs. A rugós nyikorog, és ha egyikõtök mocorog akkor a másiok oldalon is lengedezik. Cserélni is sokkal nehezebb. Sszivacsot bármikor kicserélheted másikra ha kényelmetlen vagy elkopott, nem kell miatta kárpitozni stb.
Szivacsos! Az elõzõnek mindenben igaza van, plusz még annyit tennék hozzá, hogy én derékfájós vagyok, és sokáig minden reggel úgy ébredtem a csudaszép, anatómiai matraccal felszerelt ágyrácsos fenyõágyból, mint akit összevertek.Amióta lecseréltem a legegyszerûbb, legolcsóbb, vékonyszivacsos franciaágyra, minden bajom megszûnt, egyszer se fájt a derekam.Ha véletlenül elhasználódik, a fenyõ ágy árából legalább 4x vehetek helyette újat.
A kérdező hozzászólása: tudnátok linkelni nekem, hogy ti milyenre szavaztok?Köszi
A 3-nak igaza van. A lécest vettem én is, hozzá motorokat, jó drágán. Nem tudtam rajta aludni pedig a reklám sok jót ígért. Visszatettem a jól bevált pozdorja lapot rá egy 20 centis szivacsos matracot. Azóta minden rendben. Ha kifeküdjük (bár lehet forgatni) akkor nem sajnálok venni egy másikat, de drágát biztos nem fogok...

Melyik a legjobb matrac és hol lehet olcsóbban de jobb minőségűt venni 160*200-as ágykeretbe Budapest és környékén?

(50-70ezerig, és rugós legyen, mert ánem?tartós az ágy, ezért ezt javasolják inkább)

Legjobb válasz: Mi kókuszosat vettünk és kettõt,mert egybe túl nehéz.És mi olyat vettünk aminek van nyári és téli oldala.Kb.2 éve megvan és elégedettek vagyunk vele.Matrackirályban vettük.Azért jó a kókuszos,mert a rugók nem lyukasszák ki a huzatot könnyen.

Mi kókuszosat vettünk és kettõt, mert egybe túl nehéz.És mi olyat vettünk aminek van nyári és téli oldala.Kb.2 éve megvan és elégedettek vagyunk vele.Matrackirályban vettük.Azért jó a kókuszos, mert a rugók nem lyukasszák ki a huzatot könnyen.
Minden nagyon szép és nagyon jó, csak ennek így semmi értelme nincsen... Nincs olyan, hogy jó matrac. Olyan van, ami neked jó vagy nekem. Matracot próbálni kell többször és több helyen, hogy az ehhez hasonló elfogult vélemények és bújtatott önreklámok ne befolyásolhassanak a döntésben. Próbálni, próbálni, próbálni... A te matracod lesz, olyan 25 000 órát fogsz benne feküdni, így nem árt ha valóban körbenézel mielõtt matracot választasz. Minél több a köret, annál drágább lesz a matrac. Nagyon olcsón nagyon jó matracot úgy sem kapsz, viszont arany árban már rengeteg rossz matrac van a piacon. Üdvözlettel: Pálinkás László MatracGuru BioHome! Alváskultúra.

Melyik a jobb, a bonellrugós matrac vagy a szivacsos? A bonellrugós nem fog nyikorogni pár év múlva? És a mostani szivacsosok milyenek, nem süpped be néhány év használat után?

Legjobb válasz: A bonellrugós sokkal jobb. Tapasztalatból írom, légréteg van közötte és nem penészedik be. A szivacsmatrac három év múlva eldobós.

A bonellrugós sokkal jobb. Tapasztalatból írom, légréteg van közötte és nem penészedik be. A szivacsmatrac három év múlva eldobós.
Én határozottan a szivacsosra szavazok. Négy év alatt három rugósat sikerült tönkretenni a párommal, pedig nem voltak valami olcsók. Ennél egy szivacsos csak jobb lehet. Egyébként még a szüleimnél szimpla szivacsmatracon aludtam, laticel vagy mi, és tíz év alatt se lett gödrös :) Nem hinném, hogy a maiak ennél rosszabbak lennének.
Mi a jysk-ben vettünk akciósan szivacsosat, meg vagyok elégedve vele. Igazából fel sem merült, hogy rugós matracot vegyünk.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a sima régi fajta rugós rossz, ezért kérdezem a bonellt. 2 éve sima rugósat kaptak szüleim, 2 hét használat után már nyikorgott, elõtte sima szivacsos volt, igaz kb. 5-6 évig, de már szinte a fa részén aludtak, mert úgy besüppedt a szivacs, ezért kaptak rugósat, de ez sem jó. Ezért érdekel a bonell, mert ha többen is azt mondanátok, hogy jó, akkor belevágnék.
nekem szivacs matracom van 3 éve, de már eléggé kifeküdtük. rugósra szeretnék váltani, párom is azt vett és sokkal kényelmesebb. ikeában fogom venni, mert jó áron van, van rá 15 év garancia és elég jó a csererendszerük szóval, ha bármi baj van vele elvileg szó nélkül kicserélik.
nekem 10 éve szvacsmatracom van, "ortopéd vákuummatrac", nagyon szeretem! elmúlik tõle a hátfájásom. nagyon jól lehet rajta aludni.
Cardó matrac a legjobb!!!!!Bonellrugós!!!!!!

Melyik és milyen fajta matracot tudnátok ajánlani? Nektek melyik vált be a legjobban?

olyan 30.000 ft körül. Az mostani matracom mérete 110*200. 19/F Köszönöm!

Legjobb válasz: nekünk a Jysk-ös matracok jöttek be. Olcsó és jó és tartós.

nekünk a Jysk-ös matracok jöttek be. Olcsó és jó és tartós.
Dr.Dream matracot vettünk akciós volt és nagyon szeretjük.

Nektek milyen matrac jött be és melyik gyártótól? Vásárlás elõtt állunk, hatalmas a kínálat. Mindketten normál súlyúak vagyunk.

Legjobb válasz: Rottex BSC. Ez egy magyar gyártmányú, kemény bonell rugós kókuszbéléses matrac, téli/nyári oldallal. 8 év után a 130 kilóm már nyomot hagyott rajta, de ezt inkább dicséretnek írom, mert még mindig elég jó állapotú.

Rottex BSC. Ez egy magyar gyártmányú, kemény bonell rugós kókuszbéléses matrac, téli/nyári oldallal. 8 év után a 130 kilóm már nyomot hagyott rajta, de ezt inkább dicséretnek írom, mert még mindig elég jó állapotú.
[link]
Nekem ez: [link]

Melyik matracot részesíted előnyeben, a rugósat vagy a rugó nélkülit és miért?

Ágyat + matracot szeretnénk venni, de iszonyú sokféle van, és nem tudjuk melyik lenne jobb, alapkérdés: legyen benne rugó vagy sem? 180 cm széles lesz a matrac. Van hagyományos bonell rugós meg táskarugós, ezen lívül van a hideghab, bió (latex-kókusz) memory.

Legjobb válasz: Én nem szeretem a rugósat, otthon és a kollégiumban is olyan kemyényebb fajta van, jobb a deréknak, meg közös szórakozásra is alkalmasabb xd

Én nem szeretem a rugósat, otthon és a kollégiumban is olyan kemyényebb fajta van, jobb a deréknak, meg közös szórakozásra is alkalmasabb xd
LAtex-Kókuszt vedd A kókuszréteg kemény.
Nekem rugós van, én a keményet nem szeretem mert sokat forgolódok elalvás elõtt és a rugós annyira jó akkor :D
A rugósat nem ajánlom, mert nem tartotta a testem és fáradtabban keltem, mint feküdtem. Fájt mindenem. Továbbá nem mertem forgolódni, hogy a férjem fel ne ébredjen, ugyanis õ is rugózott volna. Sokszor felkeltettük egymást emiatt. Vettünk helyette habmatrac szerût, nagyon meg vagyunk elégedve.
Én a sima, keményebb szivacsmatracra esküszöm, nem kell, hogy vastag legyen, 8-10 centi. Kényelmes rugóson még nem aludtam.
Nekem rugós van és szeretem, megfelelõen kemény. A húgomnak ugyanolyan márkájú, de pár évvel régebbi rugós matraca volt, de a közepén pár rugó elgyengült és így már tényleg nem volt jó. De szeretnék kipróbálni egy olyan kókusz-matracot is, csak attól tartok, hogy túl drága (persze megnézem majd, ha arra kerül a sor).
nekünk van mindkettõ. az alvós matracunk zsákrugós, nagyon kényelmes. ez nem az a süppedõs, elmerülsz benne típus, hanem kellemesen enged egy keveset, és mégis tart. ikea sultan márkájú. a másik, a kanapénk, szintén ikea (beddinge) ezen habszivacs matrac van, kicsit keményebb, de ha a párom nem alszik itthon, akkor azon alszom. ezt is nagyon szeretem, kicsit más rajta feküdni mint a rugóson, de ugyanúgy kipihenten ébredek. errõl a kettõrõl tudok nyilatkozni, eddig egyikben sem csalódtam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm várom még a válaszokat:)
A rugós az rossz, mert nyikorog! 3 havonta forgatni kell, és nagyon nehéz. A többivel nincs tapasztalatom!
Az igazi táskarugós az nem nyikorog. Rugóssal az a gond, hogy ami igazán jó, az nagyon drága. Minél több rugó legyen benne m2-ként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!