Találatok a következő kifejezésre: Melyik a lemeztöredezettség-mentesítő (5 db)

Egy jó lemeztöredezettség mentesítő programot keresnék. Ami valóban kitörli a felesleget. Melyiket használjam?

Legjobb válasz: Olyan nincs. A lemeztöredezettség mentesítõ, a lemez töredezettséget szünteti meg. Elõbb CCleanerrel törölj mindent, amit nem kell, csinálj egy pucolást is, majd a maradékot rakasd rendbe a lemeztöredezettség mentesítõvel.

Olyan nincs. A lemeztöredezettség mentesítõ, a lemez töredezettséget szünteti meg. Elõbb CCleanerrel törölj mindent, amit nem kell, csinálj egy pucolást is, majd a maradékot rakasd rendbe a lemeztöredezettség mentesítõvel.
Advanced SystemCare Ez minden. Registry Takarító, Lemezterület felszabadító, lemeztöredezettségmentesítõ, rendszer optimalizáló, felesleges fájltöredék törlõ. Ajánlom mindenképp figyelmedbe. http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare-Free/3000-2086_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Melyik a legjobb lemeztöredezettség-mentesítő program?

Legjobb válasz: Én a Pirform Defragglert használom, és nekem bevált.

Én a Pirform Defragglert használom, és nekem bevált.
Perfectdisk professional 11 ;) és képekkel hadd illusztráljam: http://iaro.3dmax.hu/kep/1Vagolap-11.jpg egyszerûen a legjobb program!
A O&O Defrag 10. nekem nagyon bevált!
A diskeeper a legjobb!
Az elsõ hozzászóló idióta. Miért jó válaszolni valamire amihez egyáltalán nem ért? Kérdésre válaszolva: rengeteg létezik. Rendszergazda vagyok, és ebbõl kifolyólag szinte az összeset kipróbáltam már. Véleményem szerint a leghatásosabb, és leggyorsabb az O&O Defrag 10. Sajnos fizetõs, de megéri az árát. (illetve az idõt, ha illegálisan töltöd le MAGÁNHASZNÁLATRA. ;P) Egyetlen hibája, hogy vista alatt nem mindig mûködik jól. XP-hez viszont tökéletes.
Persze, hogy van: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/rendszer.. Ebben a kategóriában többet is találsz. Az Auslogics Disk Defragot-ot használom én. Az elsõ hozzászóló meg ne szóljon olyanhoz, amihez nem ért.
éss amit kihagytam képes boot idejüleg defragmentálni a rendszerfájlokat, amihez nem fér hozzá ha megy a gép :)
Ami rajta van a számítógépeden :) Olyan alapból nincs hogy külön volna rengeteg töredezettségmentesítõ program.Minden gépen van más nincs.Nyisd meg a sajátgépet utána jobb gombal katt a C vagy valamelyik meghajtóra utána rá a Tulajdonságokra.Megjelenik egy kis blak és abban a kis ablakban menj az eszközök-re és utána a töredezettségmentesítésre ott megtalálod.
A kérdező hozzászólása: valahol írták ezen az oldalon, hogy van egy másikfajta ilyen program...
az érdekes, mert nekem lefagy a gépem és magától kikapcsol, ahogy rámegyek a töredezettségmentesítõre. emmévan?

Melyik a legjobb lemeztöredezettség mentesítő program xp-re? Vagy elég a beépített?

Legjobb válasz: http://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8.. Az elsõ pár találat közül bármelyiket ajánlani tudom. Én konkrétan Ashampoot haszálom.

http://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8.. Az elsõ pár találat közül bármelyiket ajánlani tudom. Én konkrétan Ashampoot haszálom.


Üdv! Az lenne a kérdés hogy szerintetek Windows 7-hez melyik a legjobb lemeztöredezettség-mentesítő?

Legjobb válasz: Ami alapból rajta van.Ez nem vicc. A Windows 7nek elég jól sikerült a tûzfala is ;)

Ami alapból rajta van.Ez nem vicc. A Windows 7nek elég jól sikerült a tûzfala is ;)
http://www.piriform.com/defraggler/download Microsoft Windows 7, Vista, XP 2000. (jó 32 és 64-bit re is!) de nagyon jó az Ashampoo Magical Defrag -mentesítõje is http://download.cnet.com/Ashampoo-Magical-Defrag/3000-2094_4.. beállítható, hogy a háttérben automatice dolgozzon, amikor üresjáratban van a gép web: http://www.ashampoo.com/hu/usd/pde/0244/Rendszer-szoftverek/..

Melyik a legjobb lemeztöredezettség mentesítő program?

Legjobb válasz: A legegyszerûbben kezelhetõ az a Defraggler, szerintem megéri kipróbálni

A legegyszerûbben kezelhetõ az a Defraggler, szerintem megéri kipróbálni
Tökmindegy melyik... Windows-os is nagyon joo (eggyikse jobb a masiknal)
O&O PartitionManager Pro 2 ingyenes licenckulcsal! http://www.freeweb.hu/zityisoft/page_11.html 32 és 64 bit változatban is!
bocs! "kicsit" mellényomtam! ez a jó ajánlat: O&O Defrag v.12.5.339.Prof.Edition.32/64-bit 2010-Win7is BUILD v.12.5.339. June 08, 2010 - 32BIT!!!! ***** BUILD v.12.5.339. June 08, 2010 - 64BIT!!!! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html Rendesen beállítva azt csinálja, hogy töredezettségmentesít, míg nem használod a lemezt. Magyar nyelv is van benne.
Ashampoo WinOptimizer
Defragglert ajánlom mert háttérben is tud dolgozni, nem túlzottan erõforrásigényes és viszonylag gyors is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!