Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legvalósághűbb (4 db)

Melyik a legjobb autós szimulátor melyik a legvalósághűbb?

Legjobb válasz: LFSt írt az elsõ válaszoló, nem NFS-t te troll...

LFSt írt az elsõ válaszoló, nem NFS-t te troll...
te bolond vagy?? NFS??? uristen... az nem szimulátor.. DiRT 2 ez az egyetlen aminek olyan grafikája is van, ami tényleg valósághû, és szimulátor... itt egy kis buckának nekimész 250km/h-val, és szarul állítod be a felfüggesztést pl a játékban, nem az mint az NFS-ben hogy mész szépen egyenesen.. itt rendesen ki is driftelhet az autó a pályáról..tehát a válasz egyértelmû: DiRT 2!
Pc-n a live for speed, rFactor, ami említésre méltó, de ezek is elég messze vannak még attól:) rFactornál ahány mód, annyi fizika, meg a többi. Konzolon van 2 féle: A forza motorsport és a gran turismo, ezekben több száz kocsi van, szinte realisztikusan kidolgozva, jónak mondható töréssel és fizikával, bár a fizika itt is hagy maga után kívánnivalót, inkább arcadesek, de erre van igény:) Én már egy olyan szimulátort várok, amiben közel reális a fizika, de azért játszható marad kormány nélkül is, a grafikán egy kicsit még szépítenek, de már manapság se rossz és ami a legfontosabb, hogy valós idõben számolná a törést, bár erre még várnom kell, mivel a mai gépek nem igazán bírják.
A kérdező hozzászólása: loool troll
A kérdező hozzászólása: am az lfs megvan de kössz mindenkinek a választ
Az nem nfs te észlény . AZ Live for Speed és rendkívül jó.

Melyik a legvalósághűbb autószimulátor-game?

Olyanoktól kérdem,akik amúgy a való életben is vezetnek. Melyik játék fizikája áll a legközelebb a valódi vezetéshez/kocsik viselkedéséhez?

Legjobb válasz: Szerintem forma 1-es jatekok ha kiveszel minden segitoeszkozt es manualisan valtasz, igaz meg sosem vezettem forma 1-es autot:)

Szerintem forma 1-es jatekok ha kiveszel minden segitoeszkozt es manualisan valtasz, igaz meg sosem vezettem forma 1-es autot:)
szerintem a SimBin játékai. Õk azok, akik a szimulációra törekedtek, nem a szórakoztatásra. (bár kétség kívül nagyon szórakoztatóak a játékaik)
GTR 2 a legprofibb szimulátor.

Melyik a legvalósághűbb autóverseny szimulátor pc-re?

Arcade-okat ne írjatok (mint pl: NfS). Valami olyasmi érdekelne mint a forza csak pc-re.

Legjobb válasz: Race ON(Egész Simbin család) Rfactor Rfactor2 iRacing Mindegyiknek nagyon jó a fizikája és jó az online kezelõje is.Csak ajánlani tudom õket!

Race ON(Egész Simbin család) Rfactor Rfactor2 iRacing Mindegyiknek nagyon jó a fizikája és jó az online kezelõje is.Csak ajánlani tudom õket!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ


Melyik a világ legvalósághűbb filmje?

Legjobb válasz: Leginkább a dokumentumfilmek között kéne keresni, de szerintem nincs olyan, hogy "leg", mert azért regeteg film van, különbözõ kategóriákban, amit nem feltétlenül lehet reálisan összehasonlítani.

Leginkább a dokumentumfilmek között kéne keresni, de szerintem nincs olyan, hogy "leg", mert azért regeteg film van, különbözõ kategóriákban, amit nem feltétlenül lehet reálisan összehasonlítani.
Szerintem kicsit hiányos a kérdés. Mi értesz az alatt, hogy valósághû?? Bizonyos szempontból minden film (kivéve az animációs filmeket, és a számítógépes effekteket) teljes mértékben valósághû. Hiszen amit felvettek, azt egyszer tökéletes ugyanúgy játszották el a színészek, vagyis teljesen úgy megtörtént a valóságban is, mint ahogy látod a filmen.
2012- Ha eljõ a világvége! Goggleba írd be, hogy 2012 és megtudod miért valósághû!
A leghíresebb ilyen szerintem az Ideglelés.
Sok valósághû film létezik.Szerintem a magyar filmek a valósághûk mert az amerikai filmekben ilyen szörnyek meg robotemberek meg mittudomén még milyen hülyeségek mennek.
Szerintem a Cannibal Holocaust...És még félelmetes is, Vagy inkább undorító? Nem si tudom...De csak az egy, kettõ gagyi..
United 93


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!