Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legszebb időszaka (3 db)

Melyik volt a legszebb időszak az életedben? Miért?

pl egyetemi évek, vagy gimi, vagy házasság stb mondjuk a nagyon gyerekkort mert annál jobb tényleg sose lesz :D

Legjobb válasz: A legszebb idõszak, talán 1-2 éves koromig. Arra nem nagyon emlékszem...

Amikor megismertem a võlegényemet, és az azt követõ fél év (tudom, hogy neki is). Mintha elvarázsoltak volna :) Nem vágyom vissza abba az idõszakba, pont az egyszerisége miatt olyan szép emlék, meg most sok értelemben boldogabb vagyok - de az az idõszak mindig különleges lesz számunkra.
A legszebb idõszak, talán 1-2 éves koromig. Arra nem nagyon emlékszem...
A párommal összejöttem és az elsõ 6 hónap volt a legcsodálatosabb.Nem volt anyagi gondom, a szüleim is boldogan éltek ami azért jó mert apám alkoholista stb... Tényleg a szerelmen kívül semmivel sem kellett törõdni sem idegeskedni.Soha nem volt olyan jó mint akkor.A párommal 3 éve vagyunk együtt, most is dúl a szerelem, összeköltöztünk stb így már van min töprengeni :)
Ciki ha azt mondóm h az apám halálától számítva a jelenig. Olyan volt mint Hitler állandóan rettegtem tõle. Mindig megvert ha olyanja volt vagy ha nem tudtam valamit amit kérdezett, tananyagot például. Anyám ezért is vált el tõle de utána is ilyen maradt. Mi elõtt valaki lepontozna gondoljon bele milyen volt nekem állandó félelemben élni.
Amikor apukámnál vagy a mamáéknál voltam:) mai napig feljönnek az emlékek:) a többi része nagyon rossz volt...
2 évvel ezelõtt volt egy nagyon jó idõszakom. egy olyan férfi mellé sodort az élet, aki inspirált, motivált, h hozzam ki magamból a legjobbat. az önismeret tekintetében is sokat fejlõdtem azidõtájt, és az öltözködési stílusom is kezdett kiforrni. összevetve életem nyomasztó idõszakaival, ez volt a legnagyobb magasság amit ahhoz képest elértem.
Most élem. Csodálatos életem van. Fantasztikus férj, nemsokára megszületik a babánk, tervek a jövõre nézve, minden stabil és boldog :) Sosem volt még ennyire jó minden! :) 30N
Az elsõ házasságom alatt, 18-25 között .
17-18 évesen voltam a legboldogabb, akkor ismertem meg a párom, nem voltam ennyire bekorlátozva. Remélem lesz még legszebb idõszak az életemben.
A kamaszkorom, kb.16 éves koromtól 20 éves koromig.Most már közelebb vagyok a harminchoz, mint a húszhoz, de most is jól érzem magam a bõrömben, viszont azt az idõszakot semmihez sem tudnám hasonlítani, annyira jó és felhõtlen volt.
Most ugy erzem kikotobe ertem. Elvegeztem tobb foiskolat bejartam a vilagot tavaly vegre ferjhez mentem van egy csodaszep gyerekem. Ott dolgozom amirol mindig is almodtam szep hazban lakunk es elvezem az eletet. Ja es vegre van egy kutyam amit mindig szerettem volna es sikerult letenni a jogsit kocsit is vettem magamnak szuper minden.
érettségi elõtt, egy váratlan esemény okán nincs többé anyagi gondunk az életben. Azóta is tart az álomszerû élet, még így 15 év távlatából is nehéz felfogni, hogy ilyen szerencsések vagyunk!
Olyan 16-18 éves koromban nagyon jó volt minden, most 23 évesen szerencsére dolgozom és nincsenek komolyabb gondjaim, viszont a magánéletem egy katasztrófa és így nehéz bárminek is örülni.
A fõiskola 4 éve, akkor még semmi gondom nem volt.
Óvodáskoromban. Még éltek a nagyszüleim (anyai részrõl), imádtam õket, és õk is engem. Anyámék még boldog házasok voltak. A távolabbi rokonsággal is megvolt a kapcsolat, az összetartás, összejártunk még a külföldön élõkkel is. Aztán minden szépen tönkrement, már gyerekként idegroncs lettem, és ez kihat arra, hogy most olyan vagyok amilyen (emberekhez nem kötõdök túlzottan, inkább tárgyakhoz, a kutyámhoz és a macskáimhoz, mert õk sosem okoznak csalódást). 28/N
Amikor megszületett a kislányom. :) Azóta sem tudom, hogyan élhettem nélküle.

Melyik volt a legszebb időszak a gyermeketekkel?

Legjobb válasz: Az elsõ 2 év:) Ezen belül a legjobb 6-8 hónapos kora körül, amikor már felállt, ült:)

Az elsõ 2 év:) Ezen belül a legjobb 6-8 hónapos kora körül, amikor már felállt, ült:)
1-2 éves kora között, nyáron lesz 3 éves....2 éves kora óta borzalom van:(
Eddig az 1-1, 5 éves kora közötti idõszak. Már járt, beszélt, lehetett vele jókat játszani, sétálni, beszélgetni. Aztán utána elkezdõdött a dackorszak, meg a hiszti korszak, és még most is tart, és mivel egyedül nevelem, ez nagyon megvisel.
Most 4, 5 èves. Nekem jobb már ez az idôszak, mert nem hisztizik, értelmes, meg lehet magyarázni neki mindent.
az elsõ 4 év.most 4 éves a fiam.egyszerûen minden idõszakát a legszebbként élem meg.A dac korszakot is elég vidáman viseltem, hála sikerült megtalálnom a hozzá való kulcsot, igy hamar elejét vettük a hisztinek, most meg már csak azt kell alkalmazni és kész.az elsõ 3 év itthon vele, nagyon szép volt, és naponta éltem át, amit az elsõ fiammal sajnos nem tudtam, élveztem, most hogy vissza kellett mennem dolgozni sajnos fáradtabb vagyok, ingerültebb, ez rá is rá ragad, igy elég hamar úgy reagálok, ahogy nem biztos, hogy jó, ezt az idõszakot most annyira nem szeretem, de remélem hamar megszokjuk ezt is és élvezni fogjuk a kis idõt is amit együtt tudunk csak tölteni.

Melyik a terhesség legszebb időszaka?

Legjobb válasz: szia.én 13 hetes vagyok.a tûneteim elmultak ugyhogy ez nagyon szép idõszak szerintem.nem fáj semmim,nem érzem hogy terhes vagyok.:damig nem nõ a hasam és nem kezd el fájni a derekam.:d

szia.én 13 hetes vagyok.a tûneteim elmultak ugyhogy ez nagyon szép idõszak szerintem.nem fáj semmim, nem érzem hogy terhes vagyok.:damig nem nõ a hasam és nem kezd el fájni a derekam.:d
a 2. trimeszter
nekem is a 2. trimeszter volt a legszebb. Olyankor már elmúltak a kezdeti rosszullétek. Már volt pocakom szemmel látható, viszont még nem annyira nagy, hgy kényelmetlen legyen.
Nekem az utolsó pár hét:-) Már nagy a pocim, imádom, mozog a babám , kívülrõl is látszik, ahogy hullámzik, érzem mindig, ülve, állva, fekve, és jól vagyok, nem fáj semmim, elmúltak a keményedéseim is, kitûnõen vagyok. De szeretnék már megszülni, 7.-re voltam kiírva, de állítólag már "torzulok":-) Amúgy az egész szép, fõleg ha tünetmentes. Minden idõszaknak megvan a szépsége:-)
Ezt így nem tudom megmondani, talán miután már elmúlik a reggeli rosszullét, és az émelygés, kb. az után pár héttel, meg mikor kezded érezni, hogy egy aprócska emberke ott mocorog, és él a te szervezetedben, és csak te rád van utalva talán mindenben... Én is most élem át ezt, és szerintem csodálatos érzés, persze ez attól függ, hogy mennyire izgága és rugdosós a baba...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!