Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legszebb (810 db)

Szerintetek melyik a legritkább szemszín? Melyik a legszebb?

Legjobb válasz: legritkább:fekete legszebb:zöld

legritkább:fekete legszebb:zöld
Én vagyok az, aki azt írta, hogy az ismerõseinek nagy része zöld szemû. Ha így vesszük, akkor teljesen tiszta kék vagy barna szemû ember is kevés van.
Igazi zöld szeme, amiben nincsenek kevert kékes-szürkés árnyalatok tényleg csak az emberek 2%-nak van. Valaki írta itt, hogy az ismerõsei 70%-nak zöld. Az biztos olyan zöld, ami ilyen kevert. Nekem is zöld, de nem az a tiszta, igazi zöld.
nekem is zöld a szemem, és én is olvastam hogy csak 2%-nak zöld a szeme :DD
Fekete a legritkább, mint ahogy elõttem is írták. Ahhoz meg, hogy az emberek 2%-ának van csak zöld szeme, csak annyit fûznék hozzá, hogy az ismerõseim 70%-ának zöld szeme van. Szerintem nincs külön legszebb szem, én az ilyen tiszta színeket szeretem, hogy pl. nem barnászöld, hanem teljesen zöld, vagy full barna.
Kék, zöld ami ritka. Szerintem nem szebb egyik sem a többinél, láttam már idegesítõ vizenyõs kék szemet is, meg nagyon szép, mély csokibarnát is.
legritkább: fekete szem legszebb: zöld és fekete szem!*-*
legritkább: fekete, zöld. De érdekes, csak minden 10. embernek van kék szeme is pl. Legszebb: kék
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért kérdeztem, mert azt olvastam, hogy az emberek 2%-nak van csak zöld szeme.(Közéjük tartozom én is)
én kék párti vagyok, abból is a sötét, vagy égszínkék, de szép a szürke is.
legritkább fekete legszebb:tengerkék és a zöld
Legritkább a fekete, legszebb a fekete és a tengerkék. 16/L
Szerintem a legritkább a fekete, ami SZERINTEM a legszebb (ugyanis ízlések és pofonok) az egy mélybarna, vagy az említett fekete.
A legritkább szemszín a piros (albínóknál "normális", illetve az írisz ereinek rendellenesség miatti vérzésekor fordul elõ), a legritkább egészséges embereken elõforduló szemszín viszont a fekete, ahogy azt már elõttem is írták. A legszebb már nehezebb kérdés, nekem mindegyik igazán tiszta szemszín tetszik, fõleg a világosabbak egy markáns sötét külsõ kerettel (kb mint itt a kislány szemei: http://amberocksnews.files.wordpress.com/2010/12/caroline-ja..

Melyik a legszebb, és melyik a legcsúnyább nyelv?

Szerintem a legszebb a Francia, és a legcsúnyább a Német, és a Román.

Legjobb válasz: Legszebb: Angol, Magyar, Román(!!!!!!) Legcsúnyább: Német, Francia, Orosz

legszebb: magyar, olasz legcsúnyább: francia, német
Legszebb: Angol, Magyar, Román(!!!!!!) Legcsúnyább: Német, Francia, Orosz
Szlovák miért legcsúnyább? szerintem: legszebb:angol legcsúnyább:német
legszebb: magyar :) , és még biztos van ilyen szép nyelv legrondább: német
A legszebb idegen nyelv a latin; csúnya nyelvet eddig nem hallottam.
legszebb a magyar legcsúnyább a német
legszebb: magyar legcsúnyább: orosz, ukrán, szlovák, cseh, román, szerb, francia, német, holland
Legszebb:spanyol, portugál, angol, még talán a francia is, és a magyar:) Legcsúnyább:német, román, szlovák, horvát.
legszebb: spanyol, latin. legcsúnyább: román, szerb
Legszebb: orosz Legcsúnyább: német
Legszebb: német, finn, japán
Legszebb: német, finn, japán legrondább: román Tudom, h szubjektív, de miért utálja mindenki a németet? Higgyétek el, ha egyszer egy alpszinten megtanulnátok, rájönnétek, h mennyire gyönyörû. Miért kell lehurrogni, ha nem is beszélitek? Én a fent említett nyelveket mindet beszélem, és így van rálátásom a dolgokra. Ha nem értetek valamihez, meg se szólaljatok! A németnek valóban kicsit katonás a hangzása, és másoknak séti a fülét. De ha tanulod hozzászoksz! Lehet, hogy másnak a finnben a sok i bánja a fülét, és azért találja rondának. De ha valaki mér csak egy hetet komolyan foglalkozik a nyelvvel, rááll a füle, és egybõl nem ronda!
legszebb : magyar, német, spanyol legrondább : román, angol, szláv nyelvek (annak ellenére, hogy a lengyeleket nagyon szeretem, a nyelvüket nehezen tudom csak hallgatni:D)
legszebb angol legcsunyább oláh :D xd
Legszebb: az összes szláv nyelv nagyon tetszik, fõleg az orosz és a lengyel (bizony, még a cseh/szlovák is), plusz talán a spanyol ami még egy szebbnek mondható nyelv, az eszméletlen hadarást leszámítva. Legrondább: messze a német, de a francia is igencsak közel van hozzá ezen a téren. Bónuszként az összes germán nyelvet ide tudnám írni. Jól olvastátok, én az angolt se istenítem. Tudogatom, szóval nem ezért mondom hogy nem tetszik, de hangzásra az abszolút "pfejjderossz" kategória. Érdekes mód, a holland talán az egyetlen kivétel innen, még akkor is, ha olvasatra és hallásra is pont a német, illetve az angol egyvelege.
Legszebb: spanyol, orosz, angol Legcsúnyább: német, román, szlovák
legrondább: cigány, német. legszebb: angol, finn, francia, portugál.
Szerintem (!) a legszebb a magyar és az olasz. A német tetszik legkevésbé.
Legszebb: magyar, angol, spanyol, olasz, orosz, német. Csúnya: cigány nyelvek (elvileg több van), szlovák, szlovén, cseh.
Legszebb: magyar Legcsúnyább: az összes többi.
már miért olyan csúnya a román???
legszebb: román, albán, török legcsúnyább: spanyol, olasz

Szerintetek melyik a legszebb amerikai kertváros?

Várost is és utcát is írjatok:)

Legjobb válasz: Hát nem tudom elég egyen-hangulatúak nekem ezek az amerikai kertvárosok, ennek megfelelõen nem igazán tudok köztük különbséget tenni. Ezért a kérdés számomra kb. olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy melyik a legszebb szovjet lakótelep(tudom, hogy a szovjet lakótelepek sokkal ocsmányabbak, mint az amerikai kertvárosok, de az egymáshoz viszonyított szépségükben kb. ugyannakkora eltérések vannak, mint amerikai kertváros fronton).

Hát nem tudom elég egyen-hangulatúak nekem ezek az amerikai kertvárosok, ennek megfelelõen nem igazán tudok köztük különbséget tenni. Ezért a kérdés számomra kb. olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy melyik a legszebb szovjet lakótelep(tudom, hogy a szovjet lakótelepek sokkal ocsmányabbak, mint az amerikai kertvárosok, de az egymáshoz viszonyított szépségükben kb. ugyannakkora eltérések vannak, mint amerikai kertváros fronton).
elég egyen-hangulatúak nekem ezek az amerikai kertvárosok - ilyet csak olyan ir, aki meg sosem jart az USAban, vagy ha jart is, csak egy allamot latogatott es az alapjan iteli el az egesz orszagot, a 49 masik allamot, a sokmillio nagyvarost es a tobb tizmillio kisebb varost, ahol megannyi kertvaros letezik. Nincs kedvencem, es mivel nem jartam minden allamban, igy csak nehany allambol tudnek valasztani szamomra legszebbet, de Anchorage-ban, Santa Monica-n, de meg Alamagordoban is jartunk olyan varosreszekben/utcakban, ahol ha adnanak egy hazat ingyen, szivesen leelnem az eletem, mert olyan szep/kellemes/hangulatos volt. Szerintem hasznald gugli 'street view'-jat es biztos talalsz olyat, ami a te izlesednek megfelel.
Nekem a Vermont államban található kisvárosok, falvak házai tetszenek nagyon.Ezek azok a tipikus fehérleces házak.Szinte minden államban hasonlók vannak de például Floridába, Kaliforniában ott nagyon sok nem fából van.
Nekem is tetszenek a new englandi fehér kerítéses házak, többek közt Vermont :) A filmekben látott típusú házak inkább Kaliforniában vannak.

Szerinted melyik a legszebb tétel a matematikában? És a legszebb bizonyítás?

Legjobb válasz: Hagy gondolkozzak! Melyik is a legegyszerûbb?

Hagy gondolkozzak! Melyik is a legegyszerûbb?
Nekem például nagyon tetszik a Pitagorasz tétel. Egyszerû és hasznos. De tetszik az irányításelméletben a Pontrjagin tétel is. Az is egyszerû és hasznos. És mindkettõ nagyon mély gondolatokat takar.
Szerintem a számtani sorozat összegképletének bizonyítása nagyon szép. Trivialitáson alapul, mégse gondolna rá senki, ebben rejlik a szépsége.
Egyik legszebb talán a prímszámtétel, pi(x)~x/logx. Egy másik a Cauchy-formula holomorf függvényekre.
Gondolom nem fogok nagyot mondani, de nálam a Newton-Leibniz tétel mindent visz. Bizonyításnak pedig ott van mondjuk a Gauss-integrál értékének meghatározása. De az egyszerû linalgos bizonyításokra is rá tudok csodálkozni igazából.
Én fõleg a geometriát szeretem, és a legjobban a projektív geometria nagy tételei (Desargues, Pappos, stb.) nyûgöznek le. A bizonyításaikat is nagyon szépnek tartom, illetve azt, hogy ezekbõl milyen egyszerûen be lehet bizonyítani az elemi geometria csomó ismert tételét (pl. a Desarguesból az Euler-egyenest, a teljes négyszög tételbõl a magasságpontot, a tizenegy pontos kúpszeletbõl a Feuerbach-kört, stb.).

Melyek a legszebb Weöres Sándor-versek?

Legjobb válasz: A legszebb Weöres-verset keresni olyan, mint a legfinomabb gyümölcsöt. A mûvészetben a legszebb, hogy szubjektív. Kinek mi a szép? :) A teljesség felé nekem mindig ad újat, és számomra szívbemarkoló minden egyes mondata. http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/weor..

A legszebb Weöres-verset keresni olyan, mint a legfinomabb gyümölcsöt. A mûvészetben a legszebb, hogy szubjektív. Kinek mi a szép? :) A teljesség felé nekem mindig ad újat, és számomra szívbemarkoló minden egyes mondata. http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/weor..
A kérdező hozzászólása: Persze, ez igaz. Köszönöm!:)

Szerintetek melyik a legszebb magyar rap szerelmes szám?

Legjobb válasz: Tkyd-Fehér Királynõ a legszebb azok közül amiket eddig hallottam.

Tkyd-Fehér Királynõ a legszebb azok közül amiket eddig hallottam.
Children of dictance: -Ha hallasz - Beforratlan sebek -Másról szólt -Kedves naplóm
FankaDeli - Ezt még szeretném

Melyikük a legszebb?

1.

Legjobb válasz: 2. Selena Gomez a legszebb

2. Selena Gomez a legszebb
3.!
2, 3 legszebb, 4es különleges a 7. szerintem a legcsúnyább
elsõ
Szerintem a harmadik!
szerintem az elsõ, bár nem látni profilból
Az elsõ és az utolsó.
rusnya mind 4, 6 akik vmivel jobbak
4.
a 4. a legszebb, aztán az elsô :)
szerintem a 4. és 5.
Habár rühellem, de közülük 2.Selena Gomez a legszebb (bár õ se egy szépség)....de a többi..egyik rondább mint a másik.
4
3 és 6

Vastag csabának melyik a legszebb dala?

linket

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=msFrTlqP314 ...legszebb:)

egyik se az övé eddig.

Melyek a legszebb 1995 utánni legszebb szerelmes zenék?

Legjobb válasz: 1 legszebbel is elég lett volna :)

A kérdező hozzászólása: 1 legszebbel is elég lett volna :)
Meg egy n-nel az utáni... :D
A kérdező hozzászólása: Egyre jobban közelítünk a kérdés felé
tenacious d fuck her gently
EVANESCENCE - MY IMMORTAL http://www.youtube.com/watch?v=uEfxu-JNxjU

Szerinted melyik a legszebb életév?

Ilyen szexuális/pasizós/bulizós évekre gondolk..:D

Legjobb válasz: 16-20 A legszebb életév, de pasizást sose késõ és sose korai elkezdeni! F/17

16-20 A legszebb életév, de pasizást sose késõ és sose korai elkezdeni! F/17
Szerintem is a 16, mert most annyi vagyok. =D De amúgy a 24-26 lesz az szerintem, amikor anyagilag és életkörülményileg tudja magát rendezni az ember, és tud mire alapozni. Szóval csak rajta múlik, hogy mikor, hova, kivel, hányszor megy. Legalábbis remélem. =D
Az baj h itt csak fiatalok vannak, meg kéne kérdezni egy 60-80 évest, õ mit gondol.
Alap , hogy az egyetemi évek. Már felnött vagy azt csinálsz amit akarsz de mégis segitségedre vannak a szüleid.
A mai világban a 16 már nagyon nem kislány, egyébként attól függ, hogy milyen mentalitása van az illetõnek, én voltam az elsõ kommentelõ is F/17
Én minél idõsebb lettem annál jobb lett :) 31/N
Egyetemi evek :) Na jo, azert nem szeretnek 10 ev alatt vegezni. Ha 6 ev alatt sikerulne, boldog lennek. De hat ki tudja. Egyelore meg nem vesztettem semmit. :D 19/F
18 is the best :D
A halál a legjobb!
16 még nem kislány? :o nem a fenét. inkább 20 a jó 21/L
Én 42 vagyok, 18-20 évesen volt a legjobb az életem.
elsõ másodperctõl a halál elõtti utolsó mp-ig ..
elõzõ vagyok :) korán érõ és késõn elhasználódó típus voltam.. elõzõ életemben is :) Továbi szép napot
Utolsó: Hát szívbõl mondom, hogy ez a legszebb válasz, amit itt valaha is olvastam. =) (Lehet, hogy az adott lelkiállapotom közrejátszik, de akkor is. =)
szerintem nem az évszámokhoz kell fûzni a szépséget mindegy h 100 éves vagy 10 éves vagy ugyanúgy lehet a legszebb életkorszakod ha engem megkérdeznél én annyit felelnék h az egész életem egy gyönyörûség mert ma is felkelhettem stb... és ezt meg kell becsünli! 13/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!