Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legnagyobb rovarja (1 db)

Melyik a világ legnagyobb rovarja?

Legjobb válasz: én a herkules bogarat mondanám.

én a herkules bogarat mondanám.
Hosszúságra, szélességre, vagy szárnyfesztávra? Hosszra: Phobaeticus serratipes 55.5cm, de könnyû. Súlyra: Titanus giganteus 16.7cm Megasoma acteon 13.5cm Megasoma elephas 13.7cm Ezek a legnagyobb ÉS nehezebb bogarak. A legnehezebb: Deinacrida heteracantha 71g(!)
A botsáska kicsi ide. Általában a trópusokon vannak óriási bogarak. Tudomásom szerint a legnagyobb bogár a földön a Góliátbogár.
Szerintem a botsáska már elég nagy, nem?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baja a törpehörcsögömnek?

Ma reggel benéztem a hörcsög ketrecbe, és a hörcsögöm megse mozdul, ki se tudja nyitni a szemét, és néha néha hozzá nyúl az arcához, mintha tüsszenteni akarna.. nagyon lassan veszi a levegőt is. Lényegében olyan mint ha egy mozgó hulla lenne :(:(

28

Hosszúszőrű kutyám van, kinti. Télen nem vágtuk le a szőrét, de mostanra teljesen gubancos. Kutyakozmetikust szeretnék hívni, de félek, hogy felelőtlennek gondol hogy így néz ki a kutyám. Szerintetek?

5

Állatszerető emberek vagytok? Akkor miért esztek húst? !

Az emberek egyes állatokat annyira szeretnek, folyton kényeztetik, vigyáznak, nehogy valami bajuk legyen, nehogy FÁJDALMUK legyen, szaladnak velük hamar az orvoshoz. Ugyanakkor másikokat megesznek, tudják, hogy azért ölték meg őket, hogy ők telezabálják magukat a húsukkal! Azoknak is fájt, ők is FÉLTEK!
Miért van ez a KETTÕS MÉRCE?

53

Homoki sün vagy homoki disznó. Valaki hallott már róla?

Szóval az egyik barátnőm szerint van egy ilyen nevű állat. Ezek a jellemzői: homokban él és tölcsér alakú a kijárata. Úgy kell megfogni, hogy a tölcsér alakú kijáratba bele kell rakni egy hangyát és rá kell fújni. Valamint szürke a színe és kicsi. Ha hallottatok már ilyenről, vagy tudjátok a rendes nevét, akkor légyszi írjatok! köszi :)

3

A pingvin hogyan kakil?

8

Miért tűntek el ennyire a szitakötők?

mostanában szinte nem vagy csak alig látok gyerek koromban pedig rengeteg volt a patak partján vízpartokon ....

2

Mit tudtok a holdszarvú ganéjturó bogárról?

Előfordulása, életmódja, megfigyelése.

3

Mit jelent az elevenszülő?

2

Mi legyen a neve a kacsacsőrű emlősnek?

Adjunk neki nevet, mert csak a kinézete alapján van elnevezve. Várom a javaslatokat. ☺

4

Ez milyen állat koponyája lehet?

http://kepfeltoltes.hu/view/130511/DSC_0047_www.kepfeltoltes..

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!