Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legnagyobb rovarja (1 db)

Melyik a világ legnagyobb rovarja?

Legjobb válasz: én a herkules bogarat mondanám.

én a herkules bogarat mondanám.
Hosszúságra, szélességre, vagy szárnyfesztávra? Hosszra: Phobaeticus serratipes 55.5cm, de könnyû. Súlyra: Titanus giganteus 16.7cm Megasoma acteon 13.5cm Megasoma elephas 13.7cm Ezek a legnagyobb ÉS nehezebb bogarak. A legnehezebb: Deinacrida heteracantha 71g(!)
A botsáska kicsi ide. Általában a trópusokon vannak óriási bogarak. Tudomásom szerint a legnagyobb bogár a földön a Góliátbogár.
Szerintem a botsáska már elég nagy, nem?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a dromedáron tevegelnek, akkor hol ülnek az emberek?

A púp előtt, mögött vagy rajta?

3

A heringet ki lehet fogni tele ikrával?

Vettem olajos hering konzervet, és a halak amik benne voltak, tele voltak ikrával. Ugy tudom ilyenkor nem lenne szabad kifogni őket. Siralmas, kipusztitunk mindent.

1

Miért kezdtem el aggódni azon, hogy már nem szeretném?

A leendő kedvencemről már mindent tudok, tudom hogy meg tudnám neki adni a megfelelő életkörülményeket. Már egy ideje szeretném. De néha pl. egy kép róla már nem hoz annyira lázba mint régen; és ilyenkor belém hasít, hogy mi van ha már nem szeretném igazán? Vagy ha olvasok egy elhanyagolt állatról szóló cikket akkor átfut az agyamon, hogy mi van ha én is megunom? Pedig sose unnám meg (erkölcsi és személyiségbeli akadályai vannak ennek :))! De akkor miért parázok mindenen??? ÉS miért most?

1

Mit tegyek ha nagyon nagyon félek a pókoktol?

Még a minecraft ban is félek tölük

6

Mik az Illatos úti menhely tesztkérdései?

Örökbe szeretnék fogadni egy kutyust de azt mondták hogy sok rá a jelentkező és ilyenkor egy tesztet iratnak mi szokott benne enni?

2

Hogyan oldanátok meg, hogy vigyázzon valaki az állataitokra, a családtagokon kivül, ha nyaralni vagy hosszab utazásra mentek?

2

Viasz molyt hogy lehet kiírtani?

1

Ti milyen állatot szeretnétek házikedvencenek?

9

Féltek valamelyik állattól? Hogy reagáltok, ha találkoztok vele?

6

Mennyiért és hol lehetne ehhez hasonló Plüssöket venni vagy csináltatni?

http://www.clearystoysandnursery.com/images/toy_1266707329_1..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!