Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legmegbízhatóbb légzésfigyelő (2 db)

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb légzésfigyelő? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Hogy melyik jobb azt nem tudom, mert mi egyfajtát használunk: Angelcare 401! Ezzel semmi problémám nincs. Lassan fél éve használjuk, és még egyetlen téves riasztás sem volt!

Hogy melyik jobb azt nem tudom, mert mi egyfajtát használunk: Angelcare 401! Ezzel semmi problémám nincs. Lassan fél éve használjuk, és még egyetlen téves riasztás sem volt!
Nekünk "Álomvirág" van. Számomra nagyon megnyugtató, mert a baba külön szobában lakik. A 2 hónap alatt egyszer beriasztott tévesen, mert a 4 hetes kislányom az éjszaka során kiaraszolt az érzékelõ panelek hatósugarából, és a kiságy legvégében, a sarokban kucorgott.
Akkor ezt az utóbbit, (álomvirág) ne vedd semmiképp. Ugyanis a baba ahogy nõ egyre jobban fog mozogni éjjel. Vagyis lemászhat a lapokról.És hozza rád a frászt. Vannak olyanok amiknél ez nem fordulhat elõ. Nekünk Angelcare van, már 3.baba használja, és egyiknél sem riasztott egyszersem!!! Ez amit mi használunk az angelcar AC100-as. Ez egy régebbi. Csak ajánlani tudom. Tucatszor lemásztak róla...még akkor isérzékel amikor pelenkázón van és pelenkázom. Nagyon érzékeny, és nagyon nagyon megnyugtató.
nekünk is álomvirág van, egyszer sem volt téves riasztás, pedig már8 hónapos a fiam.pedig õ is közlekedik, mégsem mászott le róla.
Nekünk is Álomvirág van, soha nem volt téves riasztás (másmilyen sem szerencsére). Az én fiam is össze-vissza tekereg a kiságyban, de nem tudott még lemászni róla. Három érzékelõ lapja van. Én is gondolkodtam az Angelcare-n, de aztán nem bántam meg, hogy az agyonreklámozott helyett a magyar cucc mellett döntöttem. Ja, és a döntésemben erõsen befolyásolt, hogy a kórházban is ugyanilyen volt a koraszülött osztályon.
baby controll. 2 lapja van, elég nagy, ha a másik sarokban van a baba, akkor is érzékeli. mi 6 naposan kórházba kerültünk, ott volt ilyen, engem ott gyõzött meg.
Nekünk álomvirág van és volt téves riasztás kétszer. Az ágy sarkába volt a gyerek, de mikor bementünk láttuk, hogy lélegzik és érthetõ volt, hogy beriasztott, mert a sarkába volt. Szerintem bármelyikkel lehet téves riasztás, ha utána olvasol ennek akár az is okozhat, ha forgalmas helyen laktok, vagy dübörög a zene a szomszédban. Na meg ha nem tudod mit kell csinálni, ha beriaszt, cseszheted, mert édes kevés hogy mentõt hívsz. Ajánlom, hogy menj el egy tanfolyamra pár óra az egész! Nagyon megéri, kérdés az, ha szükséges van-e lélekjelenlét csinálni mindazt amit ott tanítanak, na ezt nem szeretném megtudni, de én voltam ilyenen. Szóval tök mindegy melyiket veszed téves bármelyikkel lehet, de tudni kell mit tegyél ha éles a riasztás.
most nézem hogy milyen régi a topic :)

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb légzésfigyelő készülék, ami nem kerül egy vagyonba? Az olcsóbbak is jók?

Legjobb válasz: Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.

Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.
Még egy dolog eszembe jutott: Nézz szét az expressz.hu-n is, én ott találtam annak idején annak a hirdetését, akitõl vettem. Újonnan vettem olcsóbban és még késõbb sokáig láttam az illetõ hirdetését, lehet, hogy még mindig hirdet.
Nna, az én válaszaimmal lesz tele, megint valami: ha tudsz, olyat vegyél, amihez van cd, vagy videokazi, ami bemutatja, mit csinálj, ha baj van. Ha Baby Controll-t veszel újonnan, ahhoz jár, az Angelcare-t nem tudom, mert a hugomék használtan vették.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ari vagy. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!