Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legmegbízhatóbb (322 db)

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Melyik a legmegbízhatóbb/legjobb winchester márka?

Nekem Seagate van már jó pár éve, soha nem volt még túlterhelt, tökéletesen mûködik és használtan vettem. Csak tudni szeretném, hogy milyen márkát szabad venni ami ilyen megbízható?

Legjobb válasz: ez kb olyan mint a szerencsejáték.. nincs igazából legmegbízhatóbb márka.. mert az is tönkre mehet persze kisebb eséllyel "elvileg".. Nekem pl van 3 samsung ami évek óta hibátlanul mûködnek. + 2 év alatt meghalt kettõ Toshiba..

ez kb olyan mint a szerencsejáték.. nincs igazából legmegbízhatóbb márka.. mert az is tönkre mehet persze kisebb eséllyel "elvileg".. Nekem pl van 3 samsung ami évek óta hibátlanul mûködnek. + 2 év alatt meghalt kettõ Toshiba..
Azért mert neked megy az a seagate, másnak lehet elromlott több darab is belõle.
nekem van egy 7 éves hitachim. De szerintem nincs ilyen, szinte mindegyik jó.
A kérdező hozzászólása: Tudom, volt WD is, az tönkrement kb 1 év alatt, ismerõsömnek meg már megvan 4 éve.

Melyik a legmegbízhatóbb sms viharjelző szolgáltatás?

Legjobb válasz: Ilyet még nem vettem igénybe, de ha internet közelben vagy, szerintem a legmegbízhatóbb ha megnézel egy radarképet, hogy hol van vihar az országban és merrefelé tart.

Ilyet még nem vettem igénybe, de ha internet közelben vagy, szerintem a legmegbízhatóbb ha megnézel egy radarképet, hogy hol van vihar az országban és merrefelé tart.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, de éppen ez a lényeg, hogy nem vagyok net közelben. Nyáron a munkahelyemen sokszor jól jönne.Egy vendégnek volt tavaly, és pont nálunk volt, amikor kapta a jelzést, hogy 40 percen belül vihar lesz. És lett is.Ezért gondoltam, idén én is megrendelném a nyárra.De honnan, mert nem tudom melyik a legmegbízhatóbb.
Talán érdeklõdj a biztosítódnál, ha van lakásbiztosításod. Nekem a generalinál van, és az küldeni szokott sms-t a vihar elõtt 1-2 órával. Nem országos viszonylatban, hanem a városra vonatkozót, ahol a biztosított lakás van. Idáig mindig igaza volt. Jött is a vihar.
Idõkép!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Melyek a legmegbízhatóbb motormárkák?

Kezd? motoros vagyok, nemrég tettem le e motor-jogsit (16/l) és az lenne a kérdésem, hogy melyek a legjobb/legmegbízhatóbb/nem túl igényes motorok? (robogó, 50 ccm!)

Legjobb válasz: szerintem nincs nagy különbség, ha nincs szétbarmolva, akkor sztem mindegyik japán, olasz jó, ezek kétûtemû relatíve egyszerû szerkezetek... nekem piaggio volt annak idején, yamaha aerox, piaggio NRG, aprilia SR stb. sztem ezek mind jók, illetve a kistestûek közül honda dio és yamaha jog talán a legmegbízhatóbb szerkezet sztem

szerintem nincs nagy különbség, ha nincs szétbarmolva, akkor sztem mindegyik japán, olasz jó, ezek kétûtemû relatíve egyszerû szerkezetek... nekem piaggio volt annak idején, yamaha aerox, piaggio NRG, aprilia SR stb. sztem ezek mind jók, illetve a kistestûek közül honda dio és yamaha jog talán a legmegbízhatóbb szerkezet sztem
ja és léghûtéseset vennék, mert ott van egy ventillátor a fõtengelyre erõsítve, meg egy mûanyag burkolat, ami tereli a levegõt és ennyi, nincs hûtõradiátor, csövezés stb. ami plusz hibalehetõség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Jelenleg melyik a legmegbízhatóbb bank Magyarországon?

Legjobb válasz: Az OTP. Persze ez relatív, a legmegbízhatóbbra sem bíznám rá a kutyámat sem.

Az OTP. Persze ez relatív, a legmegbízhatóbbra sem bíznám rá a kutyámat sem.
Az otthoni széf a falba süllyesztve
#21:29 Attól még maga az MNB megbízható. Orbán nem az... De ezt meg úgyis tudjuk. :-DD
Az OTP-vel ne kezdj. Lehet, hogy megbízható, de a legszarabb az ügyintézése.
1. Milyen banki szolgáltatást vennél igénybe? 2. Mit értesz azalatt, hogy megbízható? A betéteid biztonságát mindenütt az OBA garantálja, amúgy pedig sztem az OTP a legkonstruktívabb - pl. hitelvisszafizetésnél (csak jó tapasztalatom van náluk). A CIB és Cetelem igen szivatós, a KH és az Erste átlagos, máshol nincs tapasztalatom. Ha írsz konkrétumot írok bõvebben is.
Az MNB. De oda minket be se engednek! :-DD
lehetõleg vmilyen külföldi tulajdonú, Reifeisen, Unicredit stb. ha mindenki a spájzban a lekváros üveg alatt tartaná a pénzét, akkor nem forogna a pénz, ez a gazdaság kára.
Legmegbízhatóbb bank a magadnál tartott zseb. Ezt még eddig egyik sem tudta felülmúlni.
Az OTP-t nem fogja az állam engedni bedõlni. Hacsak az állam nem dõl vele együtt. Az osztrák bankok viszont dõlnek ha a magyar állam is, illetve ha az euró dõl.
Volksbank, Raiffeisen bank. De lehetõleg az is a Lajtán túl.
21.41 vok. Nem teljesen értelek. Mi az a takarék? Takarékbetétkönyv? Igen, nyilván van valami díj, de kapsz kamatot is. Nézz körül itt: http://www.privatbankar.hu
A kérdező hozzászólása: ma 21:41 a takarékomat tenném be valamelyik bankba, arra lennék kiváncsi, hogy a takarékra egyáltalán számolnak fel ügyintézést úgy értem, hogy ha beraknám a takarékomat akkor vonnak-e le belõle folyamatosan valamilyen szolgáltatás miatt, vagy nem?
Az MNB biztosan nem. Orbán éppen azt akarja legközelebb lenyúlni. Megbízható bank, az annyi, mint forró hó.
Minden szempontból a Gránit Bank

Melyik a legmegbízhatóbb micro sdhc kártya márka, érdemes a Vateráról rendelni ilyet?

Nem vagyok annyira otthon már vagy 3 éve a számítástechnikában, most cseréltem le a mobilomat és vettem egy tabletet is. Muszáj beszereznem egy 4 gigás és egy 16 gigás micro sdhc kártyát.

Legjobb válasz: ADATA, SanDisk, Kingston, sztem ezek a legmegbízhatóbbak de még van egy pár csak most nem jut eszembe.Viszont a vateráról én nem rendelnék semmit,annyi szemét meg kínai [email protected] van ott hogy nem érdemes.

ADATA, SanDisk, Kingston, sztem ezek a legmegbízhatóbbak de még van egy pár csak most nem jut eszembe.Viszont a vateráról én nem rendelnék semmit, annyi szemét meg kínai [email protected] van ott hogy nem érdemes.
Árgépen elsõ körben találtam 16 gigás Kingstont 4317 ft-ért. Felejtsd el a vaterát, vedd újonnan.

Egy 18 éves lány vagyok most kezdenék el fogamzásgátló tablettát szedni. Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb? ÉS a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Pedig ki kell, hogy ábrándítsalak, de egy NORMÁLIS orvos úgyse írja föl bemondásra. Lehet, hogy a tied igen, de egy tisztességes orvos nem fogja. Az én legelsõ orvosom az éppen aktuális divat szerint mondott be nekem gyógyszert, vizsgálat nélkül és két hét után a sürgõsségin kötöttem ki, mert agyvérzéses tüneteket produkáltam. Nincs olyan, hogy legmegbízhatóbb, mert mindig van olyan nõ, akinél nem válik be és mi van ha éppen a kedves kérdezõ lesz az.

Pedig ki kell, hogy ábrándítsalak, de egy NORMÁLIS orvos úgyse írja föl bemondásra. Lehet, hogy a tied igen, de egy tisztességes orvos nem fogja. Az én legelsõ orvosom az éppen aktuális divat szerint mondott be nekem gyógyszert, vizsgálat nélkül és két hét után a sürgõsségin kötöttem ki, mert agyvérzéses tüneteket produkáltam. Nincs olyan, hogy legmegbízhatóbb, mert mindig van olyan nõ, akinél nem válik be és mi van ha éppen a kedves kérdezõ lesz az.
Az amelyiket az orvos egy vizsgálat után felír neked. NEKED és nem nekem vagy másnak. Ez nem cukorka amit csak úgy szedni lehet.
kb. két napja írtam ezt a választ egy ugyanilyen kérdésre: mindig ugyanezek az emberek ugyanezeket írják... én meg mindig leírom utánuk hogy nyugodtan nézz ki egy fajtát amirõl sokat olvasol fórmukat eztazt és pozitívak a vélemények és kérd hogy azt írja fel, azt fogja felírni. eddigi válaszolók: én elhiszem hogy jól esik más arcába vágni hogy háháá ezt nem te fogod eldönteni kinek hiszed magad stb, de igenis eldöntheti õ. én yasminellet szedtem bár kb egy év utáne elkezdtem tõle hízni úgyhogy abbahagytam, most hüvelygyûrût használok nagyon jó csak kicsit bõvebb a folyásom de ez mindnekinél megvan aki ezt használja, igaz egy picit drágább mint a tabi, kb 1000-1500-zal a háromhavi, de megéri, olyan mintha nem is használnék semmilyen fogamzásgátlót mégis védett vagyok, tök fura.
Nõgyógyászhoz kell menni! Ennyire ne legyetek már ostobák. Orvos írja fel a neked leginkább megfelelõ gyógyszert. Nem ár alapján kell dönteni.
na énmeg téged kell h kiábrándítsalak ugyanis nincsen SZEMÉLYRE SZABOTT GYÓGYSZER. egy vérvételbõl sajnos nemderülki h van e trombózisra való hajlamod, az csak úgy derül ki, ha elmondod az orvosnak h volt már trombózisos a családban, ez esetben te vagy a hibás, h ezt nem közölted az orvosoddal. egyéb módszer a génvizsgálat, de ezt semelyik orvos sem csinál fogamzásgátló felírása elõtt. kérésre csinálnak, pénz ellenében. a vért azért veszi le az orvos, h megnézze a MÁJADAT és h van e vmi gyulladásod/fertõzésed. ennek semmi köze ahhoz h melyik foggátlót fogod megkapni. ezek csak rutinvizsgálatok, és a gép nemfogja kidobni h oké, erre a vérképre a yasminelle való, arra meg a mercilon. vannak különbségek foggátlók között, de annak semmi köze a vérképedhez. megbízhatatlanoknak az egyfázisú való, mertha elfeljtenek egyet bevenni akkor még nincs tragédia. rendszertelen ciklusuaknak a 3 fázisú való, mert az segít beállítani, ellenben ebbõl nemszabad egyet sem elfelejteni bevenni. vannak a kishormontartalmú tabletták, ezek azonban gyakran okozhatnak köztivérzéseket. és ezeknek semmi, de semmi köze a vérképedhez. a májad a fontos h elbírja e a hormonokat, ugyanis a máj bomntja le a foggátlót. ezenkívül gyulladás/fertõzést néz, ami esetleg utánajárást igényelhet, ha foggátlót akarsz szedni. és ENNYI!!!!! mindneki felejtse el, és ne terJessze tovább ezt a személyre szabott fogamzásgátló dolgot, mert ILYEN NINCSEN!!!!!! fontos az orvos informálása a foggátló felírása elõtt, ez a te feladatod. értem ezalatt azt h rendszeres e a ciklusod, kicsitse, vagy nagyon, jár e fájdalmakkal, kicsikkel vagy nagyokkal, pattanásokra hajlamos vagy e, trombózis volt e a családban, ilyenek. és ezek alapján válasxztaht neked egyet az orvos, de
A kérdező hozzászólása: ezzel én is tisztába vagyok, csak a tapasztalatok alapján érdeklõdnék...
nem a vérképed alapján. (véletlenül elküldtem az elõzõt) ha nem közlesz vele infókat, akkor felír egyet, amit másnak is felszokott azaz a "kedvencét" és ennyi.

Melyik Vírus irtót és Tűzfalat és egyéb biztonsági programot használjam, melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: Fizetõsek: Bitdefender, kaspersky, Norton, F-secure Ingyenes: Avira, Avast, AVG, tûzfalnak comodo, vagy Online Armor

Fizetõsek: Bitdefender, kaspersky, Norton, F-secure Ingyenes: Avira, Avast, AVG, tûzfalnak comodo, vagy Online Armor
de ha nem xp-t használsz, akkor a windows beépített tûzfala is megfelelõ védelmet képes nyújtani de ha meg van routered is, akkor a gépen nem is szükséges a tûzfal használata
A kérdező hozzászólása: TP Link - WR340GD ROuterem van és Win7 Ultimate Oprendszerem jah és az kimaradt bocsi hogy kémroboteltávolítók stb ezekból mit használjak?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg Eset Smart Security 5.2 van fent meg egy Spybot
Spybot már sz.rt se ér.Helyette hetente vagy kéthetente, vagy ahogy jónak látod futtasd le a malwarebytest, ha szükséges..
comodo tûzfalat, avast vírusirtót és malwarebytes kiegészítõ védelmet használok évek óta problémamentesen, mindegyikbõl a freet bõven sok legnagyobb részt a felhasználón múlik, nem szabad ész nélköl telepítgetni és minden vacakra rákattintani
nincs legjobb védelem, de én comodo internet securityt ajánlok, de inkább még az 5.9es verziót tösd le mert most jött ki a 6-os, ami többet tud, mint az 5 ös verzió csak még nem tud magyarul a legujabb, még dolgoznak azon, az miatt itt töltsd le a 5 -öst:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/comodo_internet_securit.. de ha még is a 6-ost akorod akkor a honlapjukon...
Agnitum tûzfal plusz MBAM vagy SAS. MBAM még lifetime licencet árul.

Skoda Fabia kombi, Peugeot 206, vagy Renault Clio? Egyik sem eszik sokat, de melyik a legmegbízhatóbb? Ti melyiket vennétek?

Mindhárom normál állapotú, nem túl sok kilométerrel, 1,4-es.

Legjobb válasz: skoda

skoda
FABIA!!! Nekem a munkahelyemen azok vannak. Boldog, boldogtalan hajtja õket mint állat és a kötelezõ olajcseréken kívül semmit nem költenek rájuk. 3 évesek 200 körüli km-el!!!
206
Peugeot 2O6.A Skoda is jó, csak a minõséghez, szerintem, túl drága....
nekem fabiam van, igaz nem kombi, de nagyon meg vagyok vele elégedve. egyik munkatársamnak opelja, másiknak renaultja, harmadiknak peugeotja, negyediknek suzukija van. mindegyikük sorolja a gondokat, kivéve a suzukist, az övé tényleg tipp topp, nem viszem szervizbe, otthon cserélem olajat, 6 éves, 150 e km van benne, és semmi baja motorikusan, féktárcsát, fékpofát cseréltettem, évente elviszem átvizsgálásra és kész. megbízható autó!
Nem kedvelem a francia autókat! ennek ellenére azt mondom 206 õ de corsat is kapsz annyiért és akkor szerintem már az a legjobb!
206. Nekem is van csak 1.1-es motorral és szintén kevés km-el. Kötelezõkön kívül semmi. Ha törõdsz vele meghálálja.

Melyik típust a legérdemesebb megvenni? (melyik a legmegbízhatóbb, melyik a leggyorsabb. ) 1. Aprilia RS 50 2. Yamaha TZR 50 3. Honda NSR 50

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy melyikre van meg a pénzed. Az Aprilia a legdrágább az általad felsorolt gépek közül, viszont a legjobb is, mind gyorsaságban mind megbízhatóságban. Nem kell tõle sajnálni a minõségi olajat (AGIP) és egy örök élet!

Az attól függ, hogy melyikre van meg a pénzed. Az Aprilia a legdrágább az általad felsorolt gépek közül, viszont a legjobb is, mind gyorsaságban mind megbízhatóságban. Nem kell tõle sajnálni a minõségi olajat (AGIP) és egy örök élet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, van rá pénzem csak nem tudtam melyik a legjobb :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!