Találatok a következő kifejezésre: Melyik a leghalkabb (12 db)

Melyiket vegyem meg? Melyik a leghalkabb?

http://www.argep.hu/trend/LGA7/LGA775-huetoe.html

Legjobb válasz: a leghalkabb az, ha nincs. inkább a hûtést lenne érdemes nézni!

a leghalkabb az, ha nincs. inkább a hûtést lenne érdemes nézni!
A kérdező hozzászólása: köszi ezzel sokra mentem :)

Melyik a leghalkabb ház ventilátor?

Legjobb válasz: SANYO DENKI San Ace 109 Ha kapsz még valahol olyat.

SANYO DENKI San Ace 109 Ha kapsz még valahol olyat.
A leghalkabb ha nincs :) Én most ilyet vettem és elég halk, http://www.edigital.hu/Rendszerhuto/Arctic_F12_Pro_12cm_rend.. ebbõl van 8 cm-es is
Nekem ideiglenesen volt a tápban egy ilyen Cooler Master R4, 16 lapátos. Soha nem hallottam még ilyen csendes ventit, szinte hangja sincs. http://images.highspeedbackbone.net/skuimages/gallery/large/..

Melyik a leghalkabb és egyben leghatásosabb női elektromos borotva?

Volt epilátorom és az iszonyatosan hangos volt.. le is cseréltem mert zavart.. borotvára váltottam, de szeretnék elektromos borotvát venni mert a cserélhető fej igencsak drága... 2doboz árából már egy elektromosat veszek..:/ de nem szeretnék olyanra költeni ami hangos és zúg... tudna nekem valaki olyat ajánlani ami csendes, és tényleg sima lesz tőle a bőröm?


Melyik a leghalkabb és leghatékonyabb cpu hűtő?

intel i7 hez kén 1156

Legjobb válasz: http://ipon.hu/webshop/product/noctua_nh_d14/135200 Ez legjobbak közé tartozik, bár egy kicsit nagy.

http://ipon.hu/webshop/product/noctua_nh_d14/135200 Ez legjobbak közé tartozik, bár egy kicsit nagy.
Ez bõven elég a legtöbb mai intel konfighoz, még a tunningõrültek igényeit is kielégíti. http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_freezer_i30/20.. Ez is és az elõzõ is elég magasak, ezért nem árt ellenõrizni a házad szélességét.
A kérdező hozzászólása: Mindenki ezt a NOCTUA NH-D14 ajánlja ennyire jó? nekem megtetszett a corsair h100 de arra mindenki azt mondja hogy nem jó pedig nagyon tetszik benne hogy egyszerû és kis helyet foglal
H100 gyári hibás úgy mint a h60/h70/h80 az összesnek rossz a pumpája és hangossá válik.Viszont ezt ki lehet küszöbölni kis fesz. állítgatással stb..Viszont ezt a jelenséget a h100i/H110-nél már kijavították.H110-en már nagyobb 14-es ventik vannak a nagyobb kapacitás érdekében viszont nagyobb helyet is foglal.Léghûtésben a Noctua/Artic/Be quiet talán a legjobb meg persze az Akasa. Teszt: http://www.youtube.com/watch?v=Afkci0C2OFg
"Viszont ezt a jelenséget a h100i/H110-nél már kijavították" h100i-nek meg az a problémája hogy bizonyos alaplapoknál fél óránként kékhalált okoz egy irányító szoftver miatt, de errõl corsair kussol..
a kékhalált már rég kijavitották de ez tényleg így volt. vnd.youtube:JIiisSLlW4k?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
telóról küldtem és szar a LINK Írd be ezt a Youtube ba: TirexiHD corsair h100i kékhalál Õ ezzel a hûtõvel egy Intel Core I7 3960x et hût XD

Szerintetek melyik a leghalkabb külső szűrő? A mostanit le szeretném cserélni, mert hangos, gagyi, és csak belső.

Legjobb válasz: Az újabb Eheim szûrõk állítólag elég halkak, és azok 20 év múlva is szûrõk lesznek.

Az újabb Eheim szûrõk állítólag elég halkak, és azok 20 év múlva is szûrõk lesznek.
Szerintem 200 literre kelleni fog kiegészítés. A gond ott lenne, hogy ha veszel egy benga külsõt, a túl erõs áramlás kevésbé jó a baciknak, a szimplán erõs pedig a szûrõanyagok miatt nem tud majd elég vízáramot csinálni. Azért egy 200 literes akvárium nem rövid, hacsak nem valami fura alakú. Természetesen az áramlást hátulról az elsõ üvegfal felé is meg lehet oldani, ilyenkor a gond ott van, hogy megfelelõ hosszúságú esõztetõt egyik vödrös szûrõhöz se kapsz. Tehát venni kell egy 1000-1200 liter per órás szûrõt, és ki kell egészíteni egy vízpumpával. Vannak csendesek, akár 3 ezerért is kapsz egy bele valót. Egy szûrõfej nem túl nagy, nem rondítana be neked.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam, csak összekevertem. És akkor milyen teljesítményû külsõ szûrõt vegyek, hogy ne kelljen vízpumpa?
A légpumpa és vízpumpa nagy különbség :) A légpumpa egy csövön keresztül nyomja a levegõt a rá kötött szûrõre, porlasztóra ugye. A vízpumpa egy szûrõfej. Tehát forgatja a vizet, de nincs szûrõtartálya. Akkor kell, ha a külsõ szûrõ nem tud elég áramlást csinálni, ugyanis ahol pangó részek vannak, ott leülepszik a mulm és elkezdhet algásodni. Ha viszont elég erõs külsõ szûrõ mûködik egy akváriumon, akkor nem kell mellé semmi. Az esõztetõ megoldja az oxigénellátást is azzal, hogy hullámoztatja a víz felszínét.
A kérdező hozzászólása: Mittomén. Hogy legyen levegõ. Már 22 órája van aksim, (nálam most van Karácsony)rengeteg dolog van, amivel nem vagyok tisztába. Minél többet olvasok, annál kevésbé. Akkor nem légpumpa, hanem vízpumpa. Egészen eddig meg voltam gyõzõdve róla, hogy majd szépen veszek egy külsõ szûrõt, és kész. Erre írod, hogy vegyek pumpát is. Ez most megint új, de elõbb-utóbb rájövök erre is.
Az akváriumba nem célszerû tenni a légpumpát, inkább azon kívül. :) Mellesleg az minek? Nem muszáj használni.
A kérdező hozzászólása: És légpumpa is volt benne? Mármint az aksiban.
Nekem egy atman cf 800 asom volt és egyáltalán nem volt hangos. benne a szekrényben az akvárium alatt. egy szobába aludtam vele és nem zavart. de 200 litereshez mondjuk az kicsi, ahhoz már vedd az cf 1000-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, bár egy kicsit most megint elvesztem. Mindegy, majd veszek valami minõségit, aztán drukkolok magamnak. Ha én nem is, a halak biztos jól járnak a cserével.
Nem csobog az, csak ha úgy akarod :)
Még ha nem is a szûrõt, de a víz csobogást azért lehet hallani ha már olyan erõs a pumpa benne, mert az egy fajta erõvel löki ki a vizet.
200 literre minimum egy 1200 liter per órás kell, + egy vízpumpa.
Sok Eheim hangos, szóval nem mindegy, melyiket veszed. Nekem TetraTec van, sokak szerint az egyik legcsendesebb. Tanúsíthatom, szinte hangtalanul mûködik.
A kérdező hozzászólása: 200l-hez kéne. Nem akarok belsõt, csak egy külsõt, valami erõset, ami tuti, és nem hallom fent a hálóba, hogy lent megy.
Az Atman AT-3335 az szerintem csendes. Kérdés, hogy mihez, mert pl 112 literesbe kettõt raktam. Most a 80 literest viszi az egyik. 70 literhez is használtam már, akkor is csak 1-et. Egyszer használtam 45 literhez is, hát oda már kicsit erõs volt, de volt vészes.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is valami ilyesmire gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, most már értem.

Melyik a leghalkabb minőségibb 12cm ventilátor?

légyszíves linkeljetek!

Legjobb válasz: egyszer vette 1600 1db és az ugy búgot hogy inkább kivettem valami haldarabot keresek :)

A kérdező hozzászólása: egyszer vette 1600 1db és az ugy búgot hogy inkább kivettem valami haldarabot keresek :)
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_r4_l2r_20ar_r1_s.. Lehet, hogy nem a leghalkabb (de azér nem hangos) de minõségi, és nagyon jól hût.
A kérdező hozzászólása: 5 venti fér a gépemre és nem akarom hogy zavaróan búgjon
4-6k-ért kapsz jókat...

Melyik a legmegbízhatóbb és egyben a leghalkabb-legcsöndesebb tápegység 400w os kivitelben?

Legjobb válasz: Hát mondjuk az nem 400W, de mai napig a Corsair VX450 a leghalkabb nem passzív táp. Persze ott volt az Enermax Cyclops ami olcsó is volt, meg viszonylag halk, de azt már nem kapni sajnos.

Hát mondjuk az nem 400W, de mai napig a Corsair VX450 a leghalkabb nem passzív táp. Persze ott volt az Enermax Cyclops ami olcsó is volt, meg viszonylag halk, de azt már nem kapni sajnos.
Passzív táppal két baj van csak, az egyik, hogy nagyon drága ... a másik meg az, hogy a meleg miatt pár alkatrész olyan hangosan kezd benne ciripelni egy idõ utána, hogy a tulaj sírva emlékszik vissza a ventilátoros tápjára.
Seasonic X400 (fanless) Be Quiet! Straight Power E9 400W pl.
Seasonic x400 al aligha lesz ilyen gondja persze nem olcsó de ahol még kapni ott nem is vészes az ára 35ezer kb. . be quiet e9 400 pedig kb. 21ezer . corsair vx 450 -t árulják újonan most? na meg az nem 400w :P
A kérdező hozzászólása: Én egy CHIEFTEC IARENA 400W GPA-400S8OEM (újonnan:9169ft) illetve egy FSP 400W FSP400-60APN AKTÍV PFC 12CM típusú tápegységet néztem ki.(Újonnan: 10046 ft.)sajna több 10ezer forintot csak tápegységre nem tudok kiadni.A meglévõt gondolnám lecserélni:mercury 300w os van jelenleg.
Akor ne ugy kezd hogy leg - leg :) . Chieftec CTG 400W ezt ved és ne GPA meg GPS t alig drágább anyit szedj öszerá és akor hoszútávon letudtad tápodat és csendes és megbizható típús is (gpa, gps kevésbe ajánlot akor inkáb: inkább FSP APN 400 at ved hát akor ha ezt a ketöt nézted ki de ettöl is FSP Hexa 400W kicsit jobb vétel lene mivel jobbab felszerelt csatlakozók terén (viszont persze ez kb. Chieftec CTG 400W val egyárban van)
"de mai napig a Corsair VX450 a leghalkabb nem passzív táp. " Erre ne vegyél mérget, sõt. "a másik meg az, hogy a meleg miatt pár alkatrész olyan hangosan kezd benne ciripelni egy idõ utána, hogy a tulaj sírva emlékszik vissza a ventilátoros tápjára." Ne a zen legyen már az intõ példa manapság, és persze ne hõkamra legyen az a gépház.

Melyik fajta mechanikai billentyûzet a leghalkabb? (Blue, Black, Red. )

Legjobb válasz: A Blue kattog, mert inkább gépírásra van kitalálava. A Black halk, játékra jó elsõsorban. A Brown a Blue és Black között van. Van azért hangja, de nemolyan hangos. A Red szintén játékokhoz ajánlott, ha lenyomod, jobban érzõdik a végpontja mint a Black.nek, és ez is halk. Összességében a Black és a Red a leghalkabb.

A Blue kattog, mert inkább gépírásra van kitalálava. A Black halk, játékra jó elsõsorban. A Brown a Blue és Black között van. Van azért hangja, de nemolyan hangos. A Red szintén játékokhoz ajánlott, ha lenyomod, jobban érzõdik a végpontja mint a Black.nek, és ez is halk. Összességében a Black és a Red a leghalkabb.

Mely autók a leghalkabbak, illetve legkényelmesebbek 100 km/h feletti tempónál?

Legjobb válasz: A sportautók. Nem kezdem el sorolni õket.

A sportautók. Nem kezdem el sorolni õket.
Sportautók nem komfortról szolnak. De még csak halknak sem nevezném õket. Nagy köbcentis, általában nagytestû autók amit te keresel. Mercedes, Audi, Volvo sok ilyet gyárt.
egyik állítás sem igaz. Nekem a citroen picassom 140-is olyan halk, hogy alig hallom a motort. Halk zene mellett semmit nem hallok a kocsiból, és nagyon kénylemes.
A mai autók általában 100-nál még nem nagyon hangoskodnak. Fõleg a dízelek, 6-os hosszú áttételû váltóval, a motor forog ekkor 1800 körül. Tehát mintha 50-nel haladnál. De ilyen tempónál már a szélzaj és a futómû zaja nagyobb, mint amit a motorból hallasz. De ezt nem nagyon tudod kiküszöbölni egy autónál sem.
Mercedes-Benz-ek messze földön híresek a csendes és kényelmes autóiról. E class, S class
A kérdező hozzászólása: javítanám inkább 130-150 km/h-ra, sokat kell majd utaznom, havi több ezer km
# 4 vagyok és havi 2500-3000 km-t utazok. Igaz csak országon belül, így 150-nel nem nagyon szoktam menni. 130-nál egy az általam fentebb említett paraméterû autó motorja forog 2400 körül percenként. Még órákon keresztül sem mondanám elviselhetetlennek a motorhangot. Ellenben mikor átülök a céges kocsiba, ami 4000-rel majd szét esik 130-nál egybõl feltûnik a különbség.

Melyik a legjobb/legerősebb/leghalkabb/legnagyobb tuningpotenciállal rendelkező HD7850?

Csak kíváncsiságból kérdezem, mert mindenki mást hajtogat. :)

Legjobb válasz: A legerõsebb talán ez: http://www.ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax7850_2gbd5_2.. De ez is jó: http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_r7850_power_edition_2..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Zöld kéz ment! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!