Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legdrágább (67 db)

Melyik a legdrágább gumimárka? (Gyorsasági motor) Tudtok nekem adni olyan linket, ahol a gumi oldalán van felirat, mint pl a versenygumikon!?

Üdv! Szeretnék venni a motoromra olyan gumit, aminek az oldalán fehérrel, vagy valami felt?n? festéssel van felirat! Tudtok képeket küldeni nekem? Arra is gondoltam, hogy gumifestékkel ráfújom! Melyik a legdrágább gumimárka?

Legjobb válasz: A titok egyszerû: ezeket a feliratokat erre a célra kitalált kihúzó tollal színezik ki... Nincs legdrágább. A gumiban a kopás a legdrágább. Tessék versenyszerûen motorozni és rájönni, hogy: 'én ezzel a 40-50 km-t futott gumival nem megyek többet' (pl. 10 körös sprintversenyek a hungaroringen). Ekkor eladod a versenyzõi kedvezménnyel 80 ezres gumit féláron (meg talán minden másodiknál az elsõt is), azaz költséged jó ezer/km csak gumi terén.

A titok egyszerû: ezeket a feliratokat erre a célra kitalált kihúzó tollal színezik ki... Nincs legdrágább. A gumiban a kopás a legdrágább. Tessék versenyszerûen motorozni és rájönni, hogy: 'én ezzel a 40-50 km-t futott gumival nem megyek többet' (pl. 10 körös sprintversenyek a hungaroringen). Ekkor eladod a versenyzõi kedvezménnyel 80 ezres gumit féláron (meg talán minden másodiknál az elsõt is), azaz költséged jó ezer/km csak gumi terén.

Melyik a legdrágább hal amit ismertek?

és mennyibe kerül? kiváncsi vagyok

Legjobb válasz: nekem a legdrágább halaim diszkoszok voltak, régen így nem akarok hazudni, azt hiszem 2-3000ft volt/db 22l

nekem a legdrágább halaim diszkoszok voltak, régen így nem akarok hazudni, azt hiszem 2-3000ft volt/db 22l
Fugu - a gömbhal. 15ezer egy adag étteremben. A halat földi halandó nem veszi, mert ugye a méregfogát csak szakképzett sushis nem tudom hogy hívják tudja kiszedni. Ha ezt elszúrják, akkor gáz van.
Édesviziben is lehet találni jóval drágábbakat mint a Diszkosz de a ritkább tengerik mindent visznek (kissebb cápák, stb)
Tulajdonképpen nem ismerek legdrágább halat... De biztos vagyok benne, hogy a tengeri halak között lehet. Azok eleve drágák. :D
az ebihal
Az konkrétan kb 1500 forint...
A tengeri halak között a népszerû, mutatósabb halak (pl. doktorhalak) 20-30e forint között mozognak. A különleges állatok (pl. kisméretû akvárium-kompatibilis cápák vagy egy yellow dwarf eel - egy citromságra muréna fajta ) százezeres nagyságrendbe is kerülhet. Aztán persze vannak teljesen debill árú élõlények is, de ezek általában nem tarthatóak otthon, sima akváriumba, csak speciális körülmények között.
Amúgy ez egy jó kérdés, mert soha nem azt nézem melyik a legdrágább, hanem hogy melyik olyan olcsó hogy meg tudjam venni :)
A gömbhal az csak 600Ft ha élõt veszel, és ha nem eszed meg nem is harap :)
hát halljátok, ez a csontnyelvû hal még ingyen sem kellene, olyan ronda:S:S nem hogy ennyi pénzért:D
super red/chili red Arowana (ázsiai csontnyelvûhal) $400.00
A kérdező hozzászólása: a bohóchal? az tényleg drága... tizezer forint.. állatkereskedésbe láttam

Melyik a legdrágább, legmárkásabb vodka?

csak úgy érdekelne kíváncsiságból

Legjobb válasz: http://www.bornrich.com/entry/most-expensive-vodkas/ Itt a 10 legdrágább, de ezek luxusmárkák, azaz nem a minõségük kerül ennyibe, hanem azért keresettek, hogy lehessen velük villogni. 10–15 ezer forint fölött már gyakorilatilag nincs mit mutatni vodkaügyben, mert ezt az italt a gyártási elve miatt nem lehet túlbonyolítani. Persze át lehet szûrni gyémánton és legalább 30-40-ért adni, vagy extra csomagolásban még drágábban, de ez már nem minõségi dolog.

http://www.bornrich.com/entry/most-expensive-vodkas/ Itt a 10 legdrágább, de ezek luxusmárkák, azaz nem a minõségük kerül ennyibe, hanem azért keresettek, hogy lehessen velük villogni. 10–15 ezer forint fölött már gyakorilatilag nincs mit mutatni vodkaügyben, mert ezt az italt a gyártási elve miatt nem lehet túlbonyolítani. Persze át lehet szûrni gyémánton és legalább 30-40-ért adni, vagy extra csomagolásban még drágábban, de ez már nem minõségi dolog.
Ajánlom az ukrán Mernaya vodkacsalád Milk's tagját - tejen szûrik át, elképesztõen tiszta és selymes az íze, az üvege nagyon szép és ugyanakkor megfizethetõ, bár valódi különlegesség.
Phoney, félelmetesen felkészült vagy pia fronton, gratulálok! (nem irónia!!!)


Melyik a legdrágább festmény?

Én úgy tudom, hogy a sikoly de a mona lisáról nem találtam még árat.

Legjobb válasz: A legtöbb oldalon a weben úgy határozzák meg, hogy a legdrágábban eladott képeket veszik a legdrágábbnak. Szóval amik nem eladóak, azoknak ilyen értelemben nincs ára, maximum eszmei értéke, ami kb. semmit nem jelent. (Esetleg a biztosításhoz kell.) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_paintings http://www.infoplease.com/ipea/A0921837.html stb.

A legtöbb oldalon a weben úgy határozzák meg, hogy a legdrágábban eladott képeket veszik a legdrágábbnak. Szóval amik nem eladóak, azoknak ilyen értelemben nincs ára, maximum eszmei értéke, ami kb. semmit nem jelent. (Esetleg a biztosításhoz kell.) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_paintings http://www.infoplease.com/ipea/A0921837.html stb.
Leonardo da Vinci festményei.Egyrészt gyönyörûek, másrészt a mûvész tökéletességre törekvése miatt hosszasan dologzot egy-egy képen, nagyon kevés van... (10 és néhány befejezetlen) Rengeteg rajz, tanulmány, mérnöki terv mellett a festményei példátlan kincsei a világnak. Nem is nagyon utaztatják õket, mert kifizethetetlen a biztosítás.. Ha igaz, hogy eredeti, talán ez a szenzációs lelet az egyik legdrágább:) http://www.origo.hu/nagyvilag/20131004-elokerult-egy-leonard..
*dolgozott
A Mona Lisa...úgy emlékszem 600 millió dollárra van biztosítva, de annyiért meg is vennék, ha eladó lenne...
A kérdező hozzászólása: Akkor Da Vinci alkotásai egy külön kategória :D

Melyik a legolcsobb 2es tápszer és melyik a legdrágább? hány grammosak?

Legjobb válasz: Mi Beba-t használunk. Az 600grammos, 2300 Ft receptre, anélkül pedig 3100 körül van.

Mi Beba-t használunk. Az 600grammos, 2300 Ft receptre, anélkül pedig 3100 körül van.
Ezt így nehéz lesz megválaszolni. Csak annyit tudok segíteni, hogy a DM-es 2-es tápszer 1249, -Ft.
Milupa Milumil HA-2 receptre 1980.- 600gr

Melyik a legdrágább magániskola (középiskola) Budapesten?

Legjobb válasz: szerintem az Alternatív Közgazdasági Gimnázium

szerintem az Alternatív Közgazdasági Gimnázium

Melyik a legdragabb alkalmazas android marketen?

Legjobb válasz: magyar térkép.. de ostoba egy kérdésed vannak... legnagyobb bevételnél megtudod nézni

magyar térkép.. de ostoba egy kérdésed vannak... legnagyobb bevételnél megtudod nézni
Pont az, amit leírtál. A címe: The Most Expensive App of all. 42.500 Ft-ba kerül jelenleg. Az app semmit sem tud, csak mutat egy képet egy gyémántról.
persze telefon függõ. mert kinél mit enged a hardver vagy a softvare

Melyik a legdrágább kábítószer?

olyanra gondolok ami azért nem számít nagyon ritkának kokain,heroin,methamfetamin?

Legjobb válasz: Ha grammokra lebontjuk akkor LSD, de LSD-bõl egy gramm az rengeteg. Ezután kokain jön, amibõl már rögtön nem olyan sok az az egy gramm. Utána meg heroin.

Ha grammokra lebontjuk akkor LSD, de LSD-bõl egy gramm az rengeteg. Ezután kokain jön, amibõl már rögtön nem olyan sok az az egy gramm. Utána meg heroin.
Kokain téves, közel sem a legdrágább, tehát akkor heroin.
Alkohol, bazzeg már 120 a sclossmühle nálunk :S
A politikusok igéretei. Ha beveszik az emberek, nagyon ráfizetnek.
Heroin. Jobb helyeken 30 Mátyás egy gramm....persze ezt csak hallottam tõlem távol álljon ez a sok sz*r!!!

Melyik a legdrágább vízinövény? és mennyibe kerül?

az anubias pl mennyi ?

Legjobb válasz: 1200-2000/tõ, anyatövek 4000-5000 ft. Üdv,

1200-2000/tõ, anyatövek 4000-5000 ft. Üdv,
Mért ilyen drágák ezek? Ilyen Crinum calamistratum-ot szerintem láttam a vadonba 2 ezerért. Bár nem biztos hogy az pont az volt. De így nézett ki.

Honda civic 1.5 94 évj. Melyik a legdrágább alkatrésze, és az menyibe kerül?

Legjobb válasz: Ingyen van hozzá minden, mint bármely más autóhoz is.

Ingyen van hozzá minden, mint bármely más autóhoz is.
A kérdező hozzászólása: dejó neked -_-'
Benzin..
Komplett motor - bontva kiló. De egy kerékagycsapágy is 27 000. A Honda BMW kaliberû nem csak a minõséget de az alkatrész árakat tekintve is. Ausztriából alkatrésznek egy egész autót hozhatsz pár száz euróból ha hosszú távra tervezel.
Dehogy BMW!:D 95-ös civicem van. Bármi kell: crxforum.flix.hu ! Rendes arcok, és nem szállnak el az árakkal (éjjel nappal bont mindenki). A kerékagycsapágy valóban húzós, és érdemes újonnan beszerezni, de pl karosszéria elemek fillérekért vannak bontottan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!