Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legbiztosabb, és (4 db)

AZ a kérdésem hogy szerintetek melyik a legjobb és legbiztosabb puskázási módszer?

melyik a legjobb ? sok anyag férjen rá legyen kicsi használható és gyorsan el lehessen rakni ha jön a tanár persze tudom tanulni kell de ha szükségvan jó ha van puskád is

Legjobb válasz: 20-30 perces dogákra egy elég tuti, bár ugyanannyira pofátlan módszer: Mikor tudod, hogy a doga nem lesz egész órás, és üres lapra kell írni, akkor a válaszok helyett csupán ugyanannyi mennyiségû baromságot írsz le a papírra. Amikor a tanár beszedi simán odaadod. Onnantól óra végéig megy a munka: Könyvedbõl ugyanolyan formátummal megírod a hibátlan dogád, mint ahogy beadtad. Csak ez nem 1-es már, hanem 5-ös. Óra végén megdumálod valamelyik haveroddal, hogy hívja oda a tanárt és dumáljon vele valamirõl hosszan. Valaki takar és te a teljesen rossz dogádat közben a tanári asztalról kicseréled a hibátlanra. Nekem eddig kb. 30-szor bevált. Még soha nem buktam le.

20-30 perces dogákra egy elég tuti, bár ugyanannyira pofátlan módszer: Mikor tudod, hogy a doga nem lesz egész órás, és üres lapra kell írni, akkor a válaszok helyett csupán ugyanannyi mennyiségû baromságot írsz le a papírra. Amikor a tanár beszedi simán odaadod. Onnantól óra végéig megy a munka: Könyvedbõl ugyanolyan formátummal megírod a hibátlan dogád, mint ahogy beadtad. Csak ez nem 1-es már, hanem 5-ös. Óra végén megdumálod valamelyik haveroddal, hogy hívja oda a tanárt és dumáljon vele valamirõl hosszan. Valaki takar és te a teljesen rossz dogádat közben a tanári asztalról kicseréled a hibátlanra. Nekem eddig kb. 30-szor bevált. Még soha nem buktam le.
A tanulás. Elvégre az is puska, mivel az anyagot eléd nyomják. Ezt utálom, hogy minden készen eléd raknak... De még megtanulni is lusta vagy.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam h lusta vagyok megtanulni csak kiegészítésnek pl évszámok vagy hasonló dolgok....
Írd a nyelvedre, vagy a belsõ szemhéjadra. Tuti nem fogja a tanár látni.
Én rögzítem, aztán meghúzom a ravaszt.

Melyik a legfájdalommentesebb, legbiztosabb, és a leggyorsabb halál?

Legjobb válasz: Csak nem azért kérded, mert ki akarod próbálni? Egyetértek az elõzõ válaszolóval, öngyilkosság=gyávaság. De egyébként a válasz szerintem: 1. legfájdalommentesebb: két doboz altató 2. legbiztosabb: AIDS 3. leggyorsabb: idegméreg Ha mindhármat akarod egyszerre keverj el egy üveg intravénás altatót ciánnal, és fecskendezd be magadnak egy aidses tûvel. Na? jól hangzik?

Csak nem azért kérded, mert ki akarod próbálni? Egyetértek az elõzõ válaszolóval, öngyilkosság=gyávaság. De egyébként a válasz szerintem: 1. legfájdalommentesebb: két doboz altató 2. legbiztosabb: AIDS 3. leggyorsabb: idegméreg Ha mindhármat akarod egyszerre keverj el egy üveg intravénás altatót ciánnal, és fecskendezd be magadnak egy aidses tûvel. Na? jól hangzik?
Sajnos még nem próbáltam egyiket sem és nem tudom! :P Szerintem ezt senki sem tudhatja biztosan. De gondolom egyik sem valami leányálom
A HÁZASSÁG!!!!
Felkérsz egy bérgyilkost hogy fejezzen le!!! Tuti!Csak legyen rá zséd!
egy gondolat bánt engemet...... ÁGYBAN PÁRNÁK KÖZT HALNI MEG..
A szénmonoxidmérgezés az kínos halál, érzi az illetõ. A legtöbb CO-mézgezettet az ajtó mellett öszeesve találják meg, mert megérzik, amikor nagyon szarul vannak, vhogy eljutnak az ajtóig, de kinyitni már nincs erejük.. 2 doboz altató sem a legbiztosabb, pláne nem a legkevésbé rossz. (lsd gyógyszermérgezés) Én ha meg akarnék halni, elszívnék 2-3 joet, hogy ne legyen kellemetlen, bevennék 10-20 nyugtatót, majd ráhúznék fél üveg pálinkát a biztonság kevéért mindezt valami rohadt magas helyen. Majd 95évesen rákosan parkinson, alzheimer kórosan gyötrõdve elgondolkozom rajta, egyébként a legrosszabb, amit az ember tehet. Honnét lehet tudni, hogy a halál után jobb lesz? Nem olyan, mint elõtte az tuti, de lehet hogy sokkal gyötrelmesebb.
Remelem, nem akarnad kiprobalni egyiket sem.
a(z)vulkáni hamu!!
élsz még?
a szénmonoxidmérgezés jó, elvileg semmit se érzel
Bár valszeg nem a legbiztosabb, de ha elüt egy busz vagy vonat, az elég gyors lehet. De ehhez "szerencse" is kell, enhogy túlélje az ember, mert akkor szívás van. Vagy ha valaki fõbelövi magát...?
Eszedbe ne jusson az ongyilkossag, ez csak kibuvo a problema elol, de nem oldja meg.Ha hiszel a reinkarnacioban, akkor ez a problema a kovetkezo eletedben ujra megismetlodik. A problemak azert vannak, hogy oldjuk meg oket, az ido mindenre gyogyir!
De osztom a véleményem a második válaszadóval, mindenki akkor hal meg, amikor kell. Jobb esetbe
Remélem nem akarod kipróbálni melyik a tuti
Szerintem, a cián jó sok mennyisége vénásan, de honnan jut eszedbe ilyen kérdés?
Gyere ide, és megmutatom!
Remélem, csak viccnek szántad a kérdést, bár nagyon rossz vicc...
A természetes halál!
Nem értek egyet. Próbáltatok már szembe menni egy kamionnal? Én igen. Hogy miért élek még mindig? Mert gyáva voltam. Tehát nem az öngyilkos-jelölt a gyáva, mert végig a torkában dobog a szíve a velünk született életösztön miatt, és a végén félrerántja a kormányt. Bevenni 2 doboz gyógyszert pedig lehet, hogy hatékony, de azért elég "snassz" így kilépni, mivel a gyógyszer levisz minket a tudattalan (hülye) szintre, és pont azt veszi el, ami az öngyilkosság lényege: elegem van, és tiszta tudattal akarok végezni az egésszel, ami körülvesz.
A kérdező hozzászólása: 18 darabom van, és nem akarok lecsúszni a pérõl.
11-12 talán... de szerintem tutibb lenne, ha az elsõ hónapban hõmérõznél, akkor látnád, hogy neked mennyi a luteális fázisod és a következõ hónapban ehhez viszonyítva tudnál ovu tesztelni :)
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet. Sajnos kölcsönadtam a hõmérõm, holnap tudok venni. a ciklusom 7. napján tudom elkezdeni a hõmérõzést. Így valós értéket tud nekem adni? vagy ebben a hónapban már nem érdemes hõmérõzni? A válaszod pedig külön köszönöm!!
nekem 28 napos volt a ciklusom, és a 12. napon kezdtem el, és érdekes módon a 17. napon kezdett erõsödni és a 19. napon volt a jó. sok szerencsét!!
nekem 30-31 naposak a ciklusaim.Mivel nem akartam pazarolni, a köv.képpen számoltam: 30(vagy31)-14:16-17.-e körül várható az ovuláció a biztonság kedvéért 1 nappal elõbb kezdtem, hogy lássam a különbséget. és így is lett a 17. napon lett pozitív.4 A 18. napot reggel egy "kis laza szexel" kezdtünk, és sikerült! tehát a te esetedben: 26-14:12 tehát a 12-13 nap küröl várható az ovuláció. énn a ciklus 10.napján kezdeném ha ez az elsõ hónapod. délután 5 óra a legoptimálisabb, elõtte 2 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt. Fotózd le õket minden nap.és akkor jól fogod látni a változást. ha lesz majd gyakorlatod, akkor már nem kell a 10 napon tesztelned, de amíg "tanulod a technikát" érdemes többet áldozni rá. Én vateráról szoktam rendelni, sokkal olcsóbb, mint a bolti, de nem rosszabb minõségû.SÕT. a wondfo nagyon bevált nekem. sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat


Melyik az a legbiztosabb poz, aminel teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia! Próbáld meg a kutyapózt ill. ha a párod van felül.Mindkét esetben az aktus végén feltartott lábbal, vagy a feneked alá tegyél párnát maradj így min. 20 percet mozdulatlanul!Tuti siker ( az eredmény valszeg fiú baba). Remélem segítettem:)

Szia! Próbáld meg a kutyapózt ill. ha a párod van felül.Mindkét esetben az aktus végén feltartott lábbal, vagy a feneked alá tegyél párnát maradj így min. 20 percet mozdulatlanul!Tuti siker ( az eredmény valszeg fiú baba). Remélem segítettem:)
igazad lehet. a barátnömnek 3 lánya van mindegyik lovagloban jött össze. áén egyszer terhes lettem ebben a pozban.. ez régen volt most meg nem jön a baba 3 éve, lehet megnit felül kéne emelkednem:)
Szia! A póz teljesen mindegy, mert a kis huncutkáknak az a dolguk, hogy odaússzanak a helyükre. Ha felül vagy, akkor is oda fognak érni. Mi a párommal imádjuk a lovaglópózt, sosem feküdtem utána 21 perceket, mégis teherbe estem. Amúgy, ha már ennyire rá vagy görcsölve, hogy pózokat keresel, akkor vágd magad hanyatt, a párod biztos boldog lesz tõle:) :) :) :) Bocsi a szarkazmusért:)
a misszionárius poz párnával a feneked alatt és más fél oráig maradj is igy.. vagy akárhogy is csináljátok, lényeg hogy feküdj mert ha felül vagy kifolyik mire lefekszel..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!