Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legbiztosabb, (23 db)

Melyik a legbiztosabb fogamzásgátló módszer, amelyik nem hormontartalmú?

Ellenérzéseim vannak a tablettával szemben és rossz tapasztalataim is.

Legjobb válasz: A legbiztosabb a mûvi meddõvé tétel - gondolom ezt nem akarod:D Utána a spirál - csak ha már szültél Ha egyik sem, akkor mindenképpen az óvszer. Ha azzal is ellenérzéseid vannak, akkor pesszárium és spermicid EGYÜTT.

A legbiztosabb a mûvi meddõvé tétel - gondolom ezt nem akarod:D Utána a spirál - csak ha már szültél Ha egyik sem, akkor mindenképpen az óvszer. Ha azzal is ellenérzéseid vannak, akkor pesszárium és spermicid EGYÜTT.

Melyik bankra mernétek rábízni 200M forintot? Ergo melyik a legbiztosabb magyar bank?

Legjobb válasz: en szerintem csak akkor tudnek nyugodtn aludni ha a fent emlitett osszeget egy svajci bank kezelne

en szerintem csak akkor tudnek nyugodtn aludni ha a fent emlitett osszeget egy svajci bank kezelne
Õszintén szólva egyikre sem. Én külföldi bankba tenném ezt az összeget.
Egyikre sem. Egy részét talán rábíznám az OTP-re, de valószínûbb, hogy még azt a részt is inkább több magyar bankban osztanám szét. A maradékot pedig mindenképp külföldi bank, lehetõleg svájci.
ha teljes bizonsagra torekedsz tobb bankban tartod es maximum 100 000 eurot tartassz egy szamlan.
A nagyobb bankok közül bármelyikre. Egy nagybanknak 200 millió forint nem tétel.
Bármelyikre, ugyanis MO-n a bankbetétekre az állam garanciát vállal. Másrészt 200M forint egy banknak gyakorlatilag nem tétel.
Csak 100.000 euróig vállal garanciát, de én is rábíznám bármelyik nagy bankra (nem takszövre!)mert ez az összeg valóban semmi egy banknak.

Szerintetek melyik a legbiztosabb fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Ha nem szexelsz!:) De egyébként én óvszerrel és fogamzásgátlóval védekeztem, azóta, hogy élek nemi életet és egyik mellett sem lettem soha nem kívántan terhes.

Ha nem szexelsz!:) De egyébként én óvszerrel és fogamzásgátlóval védekeztem, azóta, hogy élek nemi életet és egyik mellett sem lettem soha nem kívántan terhes.
Mindenkinek más válik be és másra esküszik! Nekem a fogamzásgátló tabletta azon belül a Mercilon vált be! De ami mindenkinek egyformán biztonságos az önmegtartóztatás!:-)
Ha nem szexelsz. :D amúgy meg a tabi+gumi kombó. De szerintem az kettõ közül az egyik is elég egyszerre.
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat!

Melyik a legbiztosabb módszer?

Melyik módszer a legbiztosabb, ha meg akarom ölni magam. Olyan, amit ha elszúrok, akkor is valószínű, hogy nem élem túl.

Legjobb válasz: Az élet. Akkor is belehalsz, ha elszúrod.

Az élet. Akkor is belehalsz, ha elszúrod.

Melyik a "legbiztosabb" nap, hogy baba legyen?

Mensim általában 25 napos, és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik napon van a legnagyob esély a babára??Az ovunaptáram a 9 napra teszi. Szerintetek??El?tte utána mikor?????Segítsetek!

Legjobb válasz: 12. napon , és elõtte-utána 1-1 nap, vagy 2 nap, de akkor elég 2naponta.

12. napon , és elõtte-utána 1-1 nap, vagy 2 nap, de akkor elég 2naponta.
A kérdező hozzászólása: Ezért is tettem fel a kérdést, mivel nekem a ciklus is rövidebb, így elõre esik az ovu napja is...nem késõ nekem a 12 nap??
A következõ menzesz elõtt kb. 14 nappal van az ovu, tehát nálad a 11, nap körül. Akkortájt legyetek együtt.

Melyik a legbiztosabb terhességi teszt?

Legutolsó együttlétnél védekeztünk a párommal, óvszert használtunk, és vhogy elmaradt a gumi vizsgálata, h nem e lyukadt ki:S

Legjobb válasz: Gabriel, kb 800 ft! :))

Gabriel, kb 800 ft! :) )
Nekem a lilly teszt is kimutatta már az elsõ mensi napon, és 2 csik lett.Kb 700ft.

Melyik a legbiztosabb terhességi teszt? Mennyibe kerül? Az elmaradt mensi 2. napján vagyok.

Legjobb válasz: elvileg ilyenkor már mindegyik kimutatja de jó teszt a clearblue, de jó drága 1800 Ft DM-ben

elvileg ilyenkor már mindegyik kimutatja de jó teszt a clearblue, de jó drága 1800 Ft DM-ben
a Hcg nevû teszt is 800 Ft körül mozod és az is jó. drukkolok :)
A Clear Blue elõbb kimutatta a terhességem mint a Gábriel uh nálam a Gabriel nem túl nyerõ.....
én gabriellel teszteltem, és 800-900 Ftért vettem a gyógyszertárban
GABRIEL
Clearblue....1900 ft körül...dm-ben lehet kapni
Gabriel 799, - (25-ös, a legérzékenyebb) Clear Blue 1799, - (50-es, ez inkább késõbb mutatja meg) One Minit 799, - (60-as) Be Sure 899, - (50-es) Ex-epil 549, - (ezt nem nagyon ajánlom) Remélem tudtam segíteni! DM-es dolgozó: Judit
nekem rossz tapasztalatom van a clearblueval! Nem mûködött, és ahhoz drága, amúgy szerintem 25-ös érzékemységû: 25 uml vagy ilyesmi van bele írva... Jó a lilly, (lehet i a vége) és abból van kettes is!

Kb hány hetes terhességet mutat ki egy teszt? Melyik a legbiztosabb, mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem mikor nem jött meg,rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.

Nekem mikor nem jött meg, rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit a teszt, ez nagyjából a nem várt napjaiban van.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek terhes ha a párommal két hete voltam együtt de csak akkor elõször 2honap után mert nem itthon dolgozik...szóval ha én két hete együtt voltam vele és rá 4napra kellett volna megbetegednem de azóta sem az jelenthet terhességet ? a tesztem nagyon de nagyon halvány pozitívat mutat...de nem mindegyik fajta mert több félét is csináltam.lett ilyen is olyan is!
Hány napja késik? Ha nem vagy benne biztos, nyugodtan elmehetsz dokihoz is. Vérvétellel általában biztosat mutatnak ki. Nekem - miután nem jött meg - rá 3 napra csináltunk tesztet. Gabriel nevû tesztet vettünk. Pozitív lett!!!! :) Most vagyok a 37. hétben! :)
Nekem is Gabriel volt, elõször halvány pozitív, majd pár napra rá Clearblue teljesen pozitív.
Ha már picit halványan is látszik, akkor terhes vagy! A csík erõssége semmit nem számít. Bizonyos tesztek azért nem mutatták ki, mert ilyenkor még alacsonyabb a HCG szint a vizeletben, és azok a tesztek csak egy magasabb határ felett "lépnek mûködésbe".
A kérdező hozzászólása: másfél hete késik...soha életemben nem késett még..mindig pontos volt.Nekem is Gabriel nevû mutatta a halvány pozitívot...
Mikor nem jött meg, attól a naptól számítva a 4.-en teszteltem és egyértelmû két csík volt! (Egyszerû Rossmannban vásárolható teszt volt)

Melyik a legfájdalommentesebb, legbiztosabb, és a leggyorsabb halál?

Legjobb válasz: Csak nem azért kérded, mert ki akarod próbálni? Egyetértek az elõzõ válaszolóval, öngyilkosság=gyávaság. De egyébként a válasz szerintem: 1. legfájdalommentesebb: két doboz altató 2. legbiztosabb: AIDS 3. leggyorsabb: idegméreg Ha mindhármat akarod egyszerre keverj el egy üveg intravénás altatót ciánnal, és fecskendezd be magadnak egy aidses tûvel. Na? jól hangzik?

Csak nem azért kérded, mert ki akarod próbálni? Egyetértek az elõzõ válaszolóval, öngyilkosság=gyávaság. De egyébként a válasz szerintem: 1. legfájdalommentesebb: két doboz altató 2. legbiztosabb: AIDS 3. leggyorsabb: idegméreg Ha mindhármat akarod egyszerre keverj el egy üveg intravénás altatót ciánnal, és fecskendezd be magadnak egy aidses tûvel. Na? jól hangzik?
Sajnos még nem próbáltam egyiket sem és nem tudom! :P Szerintem ezt senki sem tudhatja biztosan. De gondolom egyik sem valami leányálom
A HÁZASSÁG!!!!
Felkérsz egy bérgyilkost hogy fejezzen le!!! Tuti!Csak legyen rá zséd!
egy gondolat bánt engemet...... ÁGYBAN PÁRNÁK KÖZT HALNI MEG..
A szénmonoxidmérgezés az kínos halál, érzi az illetõ. A legtöbb CO-mézgezettet az ajtó mellett öszeesve találják meg, mert megérzik, amikor nagyon szarul vannak, vhogy eljutnak az ajtóig, de kinyitni már nincs erejük.. 2 doboz altató sem a legbiztosabb, pláne nem a legkevésbé rossz. (lsd gyógyszermérgezés) Én ha meg akarnék halni, elszívnék 2-3 joet, hogy ne legyen kellemetlen, bevennék 10-20 nyugtatót, majd ráhúznék fél üveg pálinkát a biztonság kevéért mindezt valami rohadt magas helyen. Majd 95évesen rákosan parkinson, alzheimer kórosan gyötrõdve elgondolkozom rajta, egyébként a legrosszabb, amit az ember tehet. Honnét lehet tudni, hogy a halál után jobb lesz? Nem olyan, mint elõtte az tuti, de lehet hogy sokkal gyötrelmesebb.
Remelem, nem akarnad kiprobalni egyiket sem.
a(z)vulkáni hamu!!
élsz még?
a szénmonoxidmérgezés jó, elvileg semmit se érzel
Bár valszeg nem a legbiztosabb, de ha elüt egy busz vagy vonat, az elég gyors lehet. De ehhez "szerencse" is kell, enhogy túlélje az ember, mert akkor szívás van. Vagy ha valaki fõbelövi magát...?
Eszedbe ne jusson az ongyilkossag, ez csak kibuvo a problema elol, de nem oldja meg.Ha hiszel a reinkarnacioban, akkor ez a problema a kovetkezo eletedben ujra megismetlodik. A problemak azert vannak, hogy oldjuk meg oket, az ido mindenre gyogyir!
De osztom a véleményem a második válaszadóval, mindenki akkor hal meg, amikor kell. Jobb esetbe
Remélem nem akarod kipróbálni melyik a tuti
Szerintem, a cián jó sok mennyisége vénásan, de honnan jut eszedbe ilyen kérdés?
Gyere ide, és megmutatom!
Remélem, csak viccnek szántad a kérdést, bár nagyon rossz vicc...
A természetes halál!
Nem értek egyet. Próbáltatok már szembe menni egy kamionnal? Én igen. Hogy miért élek még mindig? Mert gyáva voltam. Tehát nem az öngyilkos-jelölt a gyáva, mert végig a torkában dobog a szíve a velünk született életösztön miatt, és a végén félrerántja a kormányt. Bevenni 2 doboz gyógyszert pedig lehet, hogy hatékony, de azért elég "snassz" így kilépni, mivel a gyógyszer levisz minket a tudattalan (hülye) szintre, és pont azt veszi el, ami az öngyilkosság lényege: elegem van, és tiszta tudattal akarok végezni az egésszel, ami körülvesz.

Melyek azok a legbiztosabb jelek amik azt sugallják hogy barátnõ megcsal?

Legjobb válasz: Pl. Hirtelen HIV-fertõzött lesz ha elõtt mindketten szüzek voltatok.

Pl. Hirtelen HIV-fertõzött lesz ha elõtt mindketten szüzek voltatok.
Mással szexel
tuti jel nincs. van, aki évekig jól titkolja, van, aki sosem bukik le, és van, aki már az elsõ alkalom után lebukik.
Valahogy ezt érzi az ember, ha nincs minden rendben. Gondolom te is ezért kérdezed, bizonytalan lettél, aminek oka lehet. Én is anno az voltam, joggal. Innentõl pedig mindenki saját maga dönt, hogyan tovább. Privátba tudok tanácsot adni, vannak módszerek nyomozón kívül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!