Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt (19 db)

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Hány hetes terhességet mutat ki?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.

A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem a 10-es érzékenységû Qupido teszt 4 nappal a nem várt elõtt esti vizeletbõl egyértelmûen kimutatta! El se akartam hinni... 28 heteske
Nekem a Clearblue teszt rég kimutatta hogy terhes vagyok :) X-epil csak másnapra lett két csíkos:) )) Szerintem az a legjobb!!!És már mensi elõtt is használhatod kb 2 nappal!
Xepil nekem nemvárt elõtt másfél nappal kimutatta.
Szia! A Qupido valóban 10-es, a legtöbb 20-25-ös érzékenységû. De nem érdemes sokak szerint túl érzékennyel tesztelni, akkor még könnyen távozhat egy valamiért nem egészséges terhesség a mensivel. Persze nem kívánom senkinek, ördögöt sem akarok a falra festeni, de a legtöbb orvos szerint olyan 4-5 napos késést érdemes kivárni, és akkor már gyakorlatilag bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Gratulálok nektek.

Melyik a legérzékenyebb terhességi tesz? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet? Miért késhet?

Úgy néz ki a helyzet, hogy 3 napja késik a mensim. Sosem szokott, inkább korábban lep meg. Igaz, hogy gumival szoktunk védekezni, de szeretném kizárni ezt a lehet?séget, miel?tt orvoshoz fordulok. Mi más okból késhet még? Nincs különösebb stressz az életemben(itthon vagyok Gyes-en), nem voltam beteg, semmi panaszom, tünetem nincs, csak hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama

szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama
Én a mensi elõtt 3 nappal a Lillyvel már pozitívat teszteltem. :)

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Vagyis melyik a legpontosabb?

Legjobb válasz: Qupido,vagy Viola korai terhességi teszt.Mindkettõ 10 es érzékenységû,elvileg a menstruáció várt(nemvárt)napja elõtt is kimutatja.A legtöbb teszt 20-25-ös.A Clearblue 50 es.Sok szerencsét!

Qupido, vagy Viola korai terhességi teszt.Mindkettõ 10 es érzékenységû, elvileg a menstruáció várt(nemvárt)napja elõtt is kimutatja.A legtöbb teszt 20-25-ös.A Clearblue 50 es.Sok szerencsét!
A clearblue a legérzékenyebb és sztem a legpontosabb, de nekem menszi elött 1 nappal egy gagyibb is kimutta a 2.csikot igaz halványan.de a clearblue a legjobb sztem és azt tudod a menszi elött 4 nappal is végezni. sok szerencsét!

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt?

Legjobb válasz: Nagyjából mindegyik terhességi teszt ugyanannyira érzékeny és 99%- os biztonsággal jó eredményt mutatnak. A különbség - a gyártón kívül- azt hiszem csak annyi, hogy van olyan, ameliyk CSAK reggeli vizeletbõl mutatja ki, meg van olyan, ami a nap bármely szakában használhazó. Ám ezeknél is a legbiztosabb a reggeli elsõ vizelet.

Nagyjából mindegyik terhességi teszt ugyanannyira érzékeny és 99%- os biztonsággal jó eredményt mutatnak. A különbség - a gyártón kívül- azt hiszem csak annyi, hogy van olyan, ameliyk CSAK reggeli vizeletbõl mutatja ki, meg van olyan, ami a nap bármely szakában használhazó. Ám ezeknél is a legbiztosabb a reggeli elsõ vizelet.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt?

Tapasztalataitok szerint melyiket ajánlanátok, ami könnyen beszerezhetõ? X-Epilt használtam még csak eddig a sikertelen hónapokban, de most már egy hete késik... :) Köszönöm!

Legjobb válasz: Az x-epil jó, de ha terhes vagy, bármelyik 10-es teszt kimutatja, még a gagyinak tûnõ olcsó tesztek is. Ezt tapasztalatból mondom. Drukkolok!

Az x-epil jó, de ha terhes vagy, bármelyik 10-es teszt kimutatja, még a gagyinak tûnõ olcsó tesztek is. Ezt tapasztalatból mondom. Drukkolok!
Nekem az x-epil 2szer is elõbb mutatta mint bármelyik 10-es. Szerintem sokkal érzékenyebb mint ami rá van írva.
Egy hetes késésnél az X-epil is tökéletesen megbízható, nekem is 6 nap késésnél pozi lett egyértelmûen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöld kezek! Akkor maradok az X-epilnél. Ha szombatig nem történik semmi, tesztelek :)

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Ami legkorábban kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: 10-es erösségû tesztek. Neten nagyon olcsó. Boltiból a clear blue de az angyond rága. Én kevesebbért vettem a netrõl 15 db-ot mint amennyibe 1 clear blue kerül.

10-es erösségû tesztek. Neten nagyon olcsó. Boltiból a clear blue de az angyond rága. Én kevesebbért vettem a netrõl 15 db-ot mint amennyibe 1 clear blue kerül.
A qupido teszt. 10 es. és olyan 1300 ft körül van. És nagyon nehéz beszerezni, neten tudsz rákeresni. Nekem a clear blue is pontosan mutatta a digitális.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt, amelyik legkorábban kimutatja a terhességet? Tapasztalatok érdekelnek.

Tudom, hogy elméletileg a 10-es tesztetek mutatják ki legkorábban a terhességet, de engem az érdekelne, hogy ezzel kapcsolatba mik a tapasztalatok, illetve, hogy milyen fajta, milyen márkájú tesztet vegyek, hogy minél hamarabb megtudja van-e baba. Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Legjobb válasz: Egy vetélés után azt mondom, jobb inkább nem túl korán tudni a babaáról. Viszont elõtte én is teszteltem folyton, nekem legkorábban az x epiles 20-as ,mutatta ki. Fényhez tartva már nagyon korán láttam a második csíkot. Aztán sajnos elment. A következõvel csak a nem várt napján teszteltem Lilly 20-as az 14 napon kimutatta.

Egy vetélés után azt mondom, jobb inkább nem túl korán tudni a babaáról. Viszont elõtte én is teszteltem folyton, nekem legkorábban az x epiles 20-as , mutatta ki. Fényhez tartva már nagyon korán láttam a második csíkot. Aztán sajnos elment. A következõvel csak a nem várt napján teszteltem Lilly 20-as az 14 napon kimutatta.
Vaterás 10-es teszt mutatta 11. nappal együttlét után. Nagyon elégedett voltam :) Azóta már hetek teltek el, és jól vagyunk. Amikor nem voltam várandós, sosem lett pozi.
nagyon drága, de nekem a clearblue volt a legegyértelmûbb és legélesebb +
fastest.hu-ról rendeltem 10es one steppet, 4 nappal kimutatta halványan a nem várt elõtt. azóta 11 hós a lányom :) de én is megijedtem, volt már pozi tesztem és 2 nappal nem várt elõtt barnáztam, azt hittem vetélés, de szerencsére csak a hormonváltozástól, 1 tisztasági betétnyit.
Az xepil es a corax is koran es megbizhatoan mutatta
Szia! Én is rendeltem netrõl ( vateráról ) 10-es érzékenységû one step tesztet, nekem szombaton lett nagyon halvány pozitiv, viszont a clearblue egybõl mutatta. Én nagyot csalódtam a vaterás tesztben, nem is vennék többet onnan. Szerintem ugyanolyan erõsségünek kellett volna lennie, mint a másiknak, mert úgye elvileg érzékenyebb tesztrõl van szó.
Elfelejtettem leírni, hogy az együttlét után 13 nappal mutatta ki, a nemvárt mensi elõtt 2 nappal mindkét teszt.

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? És hol lehet azt kapni? Olyan érdekelne ami bolti, nem aukciózós.

Legjobb válasz: Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.

Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.
Én clearblue-t használtam, nálam az vált be nagyon, pár nappal a mensi elõtt kimutatja a terhességet.
A gabriel szerintem nem túl érzékeny, de lehet tévedek. Nekem nem vált be, ahogy a Qupido sem, annak ellenére, hogy 10-es érzékenységû, nem mutatott semmit, amikor a többi teszt igen. Szerintem ez a kettõ azért nem túl jó, mert kazettás, nekem a sugaras tesztek jöttek be leginkább. Én peteérés után 9. napon teszteltem. A Qupido semmit sem mutatott, a ClearBlue és a Corax Be Sure (Dm-ben lehet kapni mindekettõt) halvány második csíkot. A Qupido miatt kicsit elbizonytalanodtam, ezért másnapra beszereztem egy ClearBlue digitális tesztet is, az egybõl kijelezte a pluszt:) Szóval, én ajánlom ezeket a teszteket, de fõleg a digitális tesztet, az nagyon profi és nem kell gondolkodni, hogy most a második csík csík-e vagy miért halvány, stb, hanem egybõl kijelzi az eredményt.
Ja, és a digitális ClearBluet lehetett kapni a Westend gyógyszertárban (tel: 288-0350, meg tudod kérdezni, hogy most van-e nekik), illetve innen is rendeltem: http://www.babaproject.hu, elég gyorsak voltak. De tudom, hogy több gyógyszertárban is lehet már kapni, csak kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen lányok a válaszokat!

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Melyiket javasolnátok?

Legjobb válasz: Én Gabrielt csináltam és azonnal kijött a + eredmény.

Én Gabrielt csináltam és azonnal kijött a + eredmény.
A "mindjárt megjön" érzés meddig tartott, mikor kezdõdött akkor ha terhes voltál és végül nem jött meg?
Én is a Gabrielt csináltam, nekem bejött, szinte azonnal kimutatta a két csíkot. Meg vettem egy másikat vizeletsugarast, (Medilab, de nem vagyok benne biztos), de ott nem kaptam értékelhetõ eredményt.
Nekem a gyógyszertári Gravi HCG teszt kimutatta nemvárt elõtti napon.
Qupido 10-es.
Na? mi lett az eredménye a tesztnek?
A kérdező hozzászólása: a megjön érzés 4 napja van, állandóan rohangálok a mosdóba hogy megjött, de semmi. Ez az érzés estére elmúlik és csak reggel olyan 8 óra körül jelentkezik. Reggel csinálok egy tesztet! Köszi mindenkinek a választ!!
Medstreem nevû teszt.beágyazódás után 1 nappal kimutatja.
10-es acon teszt
Ha már 4 napja érzed hogy megjön, akkor lehet baba a dologban. Legalábbis nekem pont ez lett gyanús és pozitívat teszteltem! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy 4 napja azt érzem én is hogy na most tuti megjött de még mindíg semmi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és sajnálom hogy elment az elsõ babád
2. vagyok Én is aznap amikor meg kellett volna jönnie. Körülbelül, mert nekem 28-33 nap között szokott megjönni, a 33. napon csináltam. De elõtte már folyamatosan éreztem, hogy na most fog megjönni, úgyhogy nem is reménykedtem, hogy + lesz, de az lett.
1. vagyok: Talán 2 nap késés után de az elsõ terhességemnél (ami sajnos nem maradt meg) aznap amikor meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: Mikor csináltad? Vagyis nemvárt elõtt vagy késés után?
Nekem a lilly bevált a nemvárt napján reggel + lett. Medilab téves + eredményt hozott ki. Azt mondják a clearblue jó, de szerintem felesleges annyi pénzt kiadni érte. Lilly dm-ben vagy rossmannban kapható 800 Ft kb, Clearblue dm-ben 1800 Ft körül van.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett, igaz csak mára nem várom. Ha nem jön meg akkor még csinálok egyet a jövõhéten.

Hány nap múlva érdemes tesztelni (még csak 7 nap telt el) és melyik a legérzékenyebb terhességi teszt?

Legjobb válasz: Te szexeltél védekezés nélkül 12-én? Mert akkor még mindig ugyaz a válasz, mint amit eddig 20-szor megírtak neked. Ha nem te vagy az, olvass vissza, ma és tegnap 20-szor megírtuk...

Te szexeltél védekezés nélkül 12-én? Mert akkor még mindig ugyaz a válasz, mint amit eddig 20-szor megírtak neked. Ha nem te vagy az, olvass vissza, ma és tegnap 20-szor megírtuk...
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy , de nem én voltam!
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért válaszolsz ha idegbeteg vagy!Biztos vannak nálad sokkal kedvesebbek is akik szívesen válaszolnának, ez nem kötelezõ!!!!
Szia! Nem tudom, hivatalosan mikor érdemes tesztelni, én három fajtát vettem, ebbõl kettõn az állt, h 4 nap után már kimutatja a hormont, nem is feltétlenül reggeli vizeletbõl.Bocsánat de teljesen elfelejtettem a nevüket:(, az egyiknek a csomagolására emlékszem, bordós- barna. Mikor én beszéltem telefonon az orvossal, akkor 5 napja késett és mindhárom pozitív volt. Tesztelj, amikor úgy érzed, nem olyan drága, hogy pazarlás legyen. Én azért vettem már öt nap után(egyébként is szokott"csúszkálni")mert valami azt súgta, hogy ez most más...és tényleg:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!