Találatok a következő kifejezésre: Melyik a legérzékenyebb (40 db)

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Hány hetes terhességet mutat ki?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.

A legérzékenyebb teszt is csak a 4 hetes terhességet mutatja ki. Tehát a várható menstruáció napja elõtt nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem a 10-es érzékenységû Qupido teszt 4 nappal a nem várt elõtt esti vizeletbõl egyértelmûen kimutatta! El se akartam hinni... 28 heteske
Nekem a Clearblue teszt rég kimutatta hogy terhes vagyok :) X-epil csak másnapra lett két csíkos:) )) Szerintem az a legjobb!!!És már mensi elõtt is használhatod kb 2 nappal!
Xepil nekem nemvárt elõtt másfél nappal kimutatta.
Szia! A Qupido valóban 10-es, a legtöbb 20-25-ös érzékenységû. De nem érdemes sokak szerint túl érzékennyel tesztelni, akkor még könnyen távozhat egy valamiért nem egészséges terhesség a mensivel. Persze nem kívánom senkinek, ördögöt sem akarok a falra festeni, de a legtöbb orvos szerint olyan 4-5 napos késést érdemes kivárni, és akkor már gyakorlatilag bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Gratulálok nektek.

Együttlét után hány nappal érdemes tesztelni? És melyik a legérzékenyebb teszt?

Legjobb válasz: a 10-es érzékenységû a legérzékenyebb. Ha biztosra akarsz menni, akkor együttlét után 16 nappal tesztelj. Ha nem bírod, akkor 14 nappal utána is tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja.

a 10-es érzékenységû a legérzékenyebb. Ha biztosra akarsz menni, akkor együttlét után 16 nappal tesztelj. Ha nem bírod, akkor 14 nappal utána is tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja.

Melyek a legérzékenyebb tesztek?

Nekem nagy érzékenység? teszt kellene. Mit ajánlotok? Honnan tudhatom miben különbözik 2 teszt egymástól?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 5 napos késés után kimutatta a Gravi HCG teszt. A gyógyszertáros azt mondta, hogy ezaz egyik legelterjedtebb és legérzékenyebb teszt. laboratóriumokban a kórházakban is ezt használják. Vagy még a Medilab gyorstesztet.

Szia. Nekem 5 napos késés után kimutatta a Gravi HCG teszt. A gyógyszertáros azt mondta, hogy ezaz egyik legelterjedtebb és legérzékenyebb teszt. laboratóriumokban a kórházakban is ezt használják. Vagy még a Medilab gyorstesztet.
onnan tudod a tesztek közötti különbséget, hogy rá van írva, milyen érzékenységüek.általában 20-25-ös érzékenységüek, de van a qupido, ami 10-es érzékenységü. viszont egyik sem alkalmas arra, hogy még mensi elött jelezze.szóval, várd meg a mensi napját!sok sikert és kitartást.üdv:5-hetes kismami

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Melyiket javasolnátok?

Legjobb válasz: Én Gabrielt csináltam és azonnal kijött a + eredmény.

Én Gabrielt csináltam és azonnal kijött a + eredmény.
A "mindjárt megjön" érzés meddig tartott, mikor kezdõdött akkor ha terhes voltál és végül nem jött meg?
Én is a Gabrielt csináltam, nekem bejött, szinte azonnal kimutatta a két csíkot. Meg vettem egy másikat vizeletsugarast, (Medilab, de nem vagyok benne biztos), de ott nem kaptam értékelhetõ eredményt.
Nekem a gyógyszertári Gravi HCG teszt kimutatta nemvárt elõtti napon.
Qupido 10-es.
Na? mi lett az eredménye a tesztnek?
A kérdező hozzászólása: a megjön érzés 4 napja van, állandóan rohangálok a mosdóba hogy megjött, de semmi. Ez az érzés estére elmúlik és csak reggel olyan 8 óra körül jelentkezik. Reggel csinálok egy tesztet! Köszi mindenkinek a választ!!
Medstreem nevû teszt.beágyazódás után 1 nappal kimutatja.
10-es acon teszt
Ha már 4 napja érzed hogy megjön, akkor lehet baba a dologban. Legalábbis nekem pont ez lett gyanús és pozitívat teszteltem! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy 4 napja azt érzem én is hogy na most tuti megjött de még mindíg semmi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és sajnálom hogy elment az elsõ babád
2. vagyok Én is aznap amikor meg kellett volna jönnie. Körülbelül, mert nekem 28-33 nap között szokott megjönni, a 33. napon csináltam. De elõtte már folyamatosan éreztem, hogy na most fog megjönni, úgyhogy nem is reménykedtem, hogy + lesz, de az lett.
1. vagyok: Talán 2 nap késés után de az elsõ terhességemnél (ami sajnos nem maradt meg) aznap amikor meg kellett volna jönnie.
A kérdező hozzászólása: Mikor csináltad? Vagyis nemvárt elõtt vagy késés után?
Nekem a lilly bevált a nemvárt napján reggel + lett. Medilab téves + eredményt hozott ki. Azt mondják a clearblue jó, de szerintem felesleges annyi pénzt kiadni érte. Lilly dm-ben vagy rossmannban kapható 800 Ft kb, Clearblue dm-ben 1800 Ft körül van.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett, igaz csak mára nem várom. Ha nem jön meg akkor még csinálok egyet a jövõhéten.

A csiklonak melyik a legerzekenyebb resze? Es a huvelyi orgazmust hogyan erhetnem el konnyebben?

Kerlek segitsetek, meg soha nem volt semmilyen orgazmusom es mar 18 honapja elek nemi eletet. Nagyon ketsgbe vagyok esve. (masztizni nem szoktam)

Legjobb válasz: Hat, en azt mondom probald ki a masztit, igy megismered a sajt testedet, hogy a csiklodnak melyik az erzekeny resze, igy tudod majd iranyitani a fiut, hogy jot tudjon csinalni Neked! A pasik erre vagynak, es nem halatlanok ha mi nok elmondjuk, megmutatjuk nekik! De Baby, ha Te magd sem ismered a sajat tested, nem varhatod el egy pasitol sem hogy ismerje. A maszturbalas nem bun, probald ki nagyon is finom dolog, es kozelebb visz a ferfiakhoz is, ha meg el is mondod neki mit csinaltal magaddal, ugy beinditod, hogy orom lesz nezni! Hajra, ne fog vissza magad, van sok technika, probald ki Neked melyik jon be, nem fogod megbanni!

Hat, en azt mondom probald ki a masztit, igy megismered a sajt testedet, hogy a csiklodnak melyik az erzekeny resze, igy tudod majd iranyitani a fiut, hogy jot tudjon csinalni Neked! A pasik erre vagynak, es nem halatlanok ha mi nok elmondjuk, megmutatjuk nekik! De Baby, ha Te magd sem ismered a sajat tested, nem varhatod el egy pasitol sem hogy ismerje. A maszturbalas nem bun, probald ki nagyon is finom dolog, es kozelebb visz a ferfiakhoz is, ha meg el is mondod neki mit csinaltal magaddal, ugy beinditod, hogy orom lesz nezni! Hajra, ne fog vissza magad, van sok technika, probald ki Neked melyik jon be, nem fogod megbanni!
Én 14 hónapja élek szexuális életet, és mébg sem hüvelyi, sem csiklói org-om nem volt. Magamnak sem sikerül az org-t elérni, csak benedvesedem. Próbáltam az intimtornát, pár hónapig, szerintem a szexben nem fog segíteni, nekem sem lett semmivel sem jobb tõle. Állandóan a masztit írják, hogy a párodnak mutasd meg, neked, hogy a jó, hát nekem sem jön be ez sem. Elvileg lazulj el, engedd el magad, csak a szexre gondolj, figyelmed ne terelje el semmi és csak élvezd, ja és ne hajtsd az orgazmust, ne görcsölj rajta. Ezt írják , de nekem sem megy. Próbáld ki, neked hátha bejön. Téged is zavar, idegesít, hogy még nem volt orgazmusod?
ahhoz h hüvelyi orgazmusod legyen végezz hüvelytornát naponta!
A kérdező hozzászólása: Igen engem nagyon zavar, mert szeretem a baratomat es o azt hiszi hogy o a hibas ezert de szerintem nem igy van. De remelem nemsoka ossze tudunk hogyzni 1 jo kis orgazmust. Es en ugy erzem ha lessz is orgazmusom nekem huvelyi lessz sokaknak ez nehez, mint nekem is, de mar tudom hogy nem sok valasztott el a huvelyi orgazmustol, de meg csikloi nem volt, pedig azt mondjak hogy azt konnyebben el lehet erni. Lanyok irjatok meg ti is hogy nektek mi a tapasztalotok, es hogyan lehetne konnyebb.
Hát nekem is ilyen gondom van.:( de az a gáz hogy van mikor még csak be sem nedvesedek. amúgy én sem szoktam masztizni.. de ki tudja az lehet segítene...

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Vagyis melyik a legpontosabb?

Legjobb válasz: Qupido,vagy Viola korai terhességi teszt.Mindkettõ 10 es érzékenységû,elvileg a menstruáció várt(nemvárt)napja elõtt is kimutatja.A legtöbb teszt 20-25-ös.A Clearblue 50 es.Sok szerencsét!

Qupido, vagy Viola korai terhességi teszt.Mindkettõ 10 es érzékenységû, elvileg a menstruáció várt(nemvárt)napja elõtt is kimutatja.A legtöbb teszt 20-25-ös.A Clearblue 50 es.Sok szerencsét!
A clearblue a legérzékenyebb és sztem a legpontosabb, de nekem menszi elött 1 nappal egy gagyibb is kimutta a 2.csikot igaz halványan.de a clearblue a legjobb sztem és azt tudod a menszi elött 4 nappal is végezni. sok szerencsét!

Melyik a legérzékenyebb terhességi tesz? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet? Miért késhet?

Úgy néz ki a helyzet, hogy 3 napja késik a mensim. Sosem szokott, inkább korábban lep meg. Igaz, hogy gumival szoktunk védekezni, de szeretném kizárni ezt a lehet?séget, miel?tt orvoshoz fordulok. Mi más okból késhet még? Nincs különösebb stressz az életemben(itthon vagyok Gyes-en), nem voltam beteg, semmi panaszom, tünetem nincs, csak hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama

szia, nekem a gabriel teszt vált be, az orvos ultrahangon még nem látott semmit, csak vérbõl tudták kimutatni, hogy terhes vagyok de a teszt már jelzett igen határozottan nem csak halvány csík volt. 38 hetes kismama
Én a mensi elõtt 3 nappal a Lillyvel már pozitívat teszteltem. :)

Melyik a legérzékenyebb és legpontosabb terhességi teszt?

S.O.S nagyon sürg?s lenne :)

Legjobb válasz: Az ultrahangos vizsgálat.

Az ultrahangos vizsgálat.
A clear blue nem 50-es, hanem 20-as! Nem mindegy....
Tényleg nem mindegy :) A Clearblue nem 50es hanem 25ös. Bocsi. Xepilt vagy Qupidot próbálj. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, de nincs baba.
Lehet hogy ilyen de valószínû hogy másik teszt még ettõl is erõsebben mutatta volna...
A x-epil nem várt elõtt 5 nappal ilyen lett: http://kepfeltoltes.hu/view/120721/DSCF2018_www.kepfeltoltes..
Nekem pedig az x-epil mutatta a leghalványabban a babát. Még a dm-es one minute is sokkal erõsebb volt az x-epiltõl.
én az xepilt ajánlom. Nekem nemvárt elõtt 6 nappal kimutatta a babát, hiába 25ös. És nem volt korai pém.
Xepil teszt hány napos terhességet mutat ki a legkorábban?
Én mára nem vártam szombaton már pozi volt az X-Epil. Drukk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ClearBluet már csináltam.
Qupido, 10es érzékenységû. Clearblue meg 50es. Nem mindegy. Vegyél mindkettõt, mert úgyis érdemes kétfélét tesztelni. De 10essel kezdj sztem.
Clear Blue, azt hiszem így kell leírni, szerintem ez bár picit drágább mint a többi
A 10-es ecség a leg kisebb?

Az emberi testnek melyik a legérzékenyebb pontja ütésnél?

Legjobb válasz: Mindíg középen függõlegesen

Mindíg középen függõlegesen
A kérdező hozzászólása: köszönöm
ffi térd nemi szerv nõ térd
nõ: mell, férfi: pénisz+herék, mindkét nem: orr, térdek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek
cupido, clearblue.
A clear blue egyáltalán nem érzékeny mert 50-es érzékenységû!!!! A Qupido, Midstream ezek 10-es érzékenyek. Egyébként gondolom azt tudod, hogy a 3 napos terhességi teszt nem azt jelenti, hogy a szex utáni 3 napon már mutat valamit, hanem beágyazódástól számítva 3 nap múlva. Beágyazódás az aktus után 7-10 nappal van erre jön még rá az a bizonyos 3 nap.Tehát aktus utáni 14 napon mutat valós eredményt a teszt. Ha úgy jobban tetszik, elmaradt mensi napja körül. (ezek a 10-es érzékenyek kicsit elöbb is mutathatnak) 31 hetes km
Én egyszerre nagyon korán nagyon sok tesztet vettem és nem bírtam ki. A Qupido korán ha mutat is valamit, akkor nagyon-nagyon halvány és vékonyka csíkot, a Corax Be Sure ekkor bár halványan, de biztosabban már kimutatta, és a Clear Blue is mutatott valamit, atöbbi teszt semmit. Bár nagyon különbözõ az érzékenységük: Qupido 10, Corax nem emlékszem, talán 20-25 és a ClearBlue 50, én azt mondanám, hogy nekem leginkább a Corax és a ClearBlue vált be leghamarabb, és a ClearBlue-ból talán jobb a digitális:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!