Találatok a következő kifejezésre: Melyik a kutyaeledel (3 db)

Melyik a jobb kutyaeledel? BIOplan szárazeledel felnőtt kutyák részére vagy Happy dog vagy Royal Canin

Legjobb válasz: Ennyiért már kapsz taste of the wildot is a zoofast-en az meg mérföldrekkel jobb mindegyiknél, mert nincs benne gabona és magas a hústartalma

Ennyiért már kapsz taste of the wildot is a zoofast-en az meg mérföldrekkel jobb mindegyiknél, mert nincs benne gabona és magas a hústartalma
Szerintem elég drágák, ahhoz képest, hogy tele vannak kukoricával. Ár/Érték arányban amit ajánlok: Brit Brit Care (hipoallergén táp) Josera Cibau stb.. Drágábbak de összetételben jobbak is: Acana Orijen Earthborn Holistic(allati.com -on érdemes venni) Natural & Delicious Blue tápok még nagyon jók, de valahogy már alig lehet kapni :/
http://www.zoofast.hu/taste-wild-m-145.html zoofaston érdemes venni a TOTW-t itt már 12.425 ft/ 13.6 kg High Praire táp. Igaz én nem ezzel etetek.
Ha ebbõl kell választani akkor a Royal. De ha már a Royalt megveszed akkor ott a Brit Care. Abba nincs kukorica.
Azért a totw árban közel nem ugyan az 12kiló 18.000.. A brit care 10.000 12 kiló. Azért nem mind1.
hmm hmm elgondolkoztattál a totw-on 100kilónyi kutyára az havi 30kiló. 4koplaló nappal egy hónapba az 26kiló. Megáll 25000be. A totw az minden életszakaszban etethetõ ugye?
Igen minden életszakaszban adhatóak. Bár én kölyök korban nagytestû kölyköt nem etetnék magas fehérje tartalmú táppal. Igaz a totw tápok között is van alacsonyabb mint pl. a sierra moutain, és a pacific stream.

Melyik a legjobb kutyaeledel?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül az a jó, ami ízlik neki, mert vannak kutyák akik mindent megesznek. a Pedigree nem jó és a chappi, friskies sem ajánlott. Inkább Royal Canin, Eukanuba, Acana, Chicopee, Happy Dogg, Flatazor, Brit, Bosh ilyenek. Tehát a lényeg, ne olyan tápot vegyél, amit sima Tesco boltban is meg tdusz venni, ebben az elõbb felsorolt 3 is benne van. Az a jó, amitõl szép a szõre, nem híg a széklete, nem kakil többet, mint kellene, és jó a kedve is, és szereti, az is fontos persze.

Nem feltétlenül az a jó, ami ízlik neki, mert vannak kutyák akik mindent megesznek. a Pedigree nem jó és a chappi, friskies sem ajánlott. Inkább Royal Canin, Eukanuba, Acana, Chicopee, Happy Dogg, Flatazor, Brit, Bosh ilyenek. Tehát a lényeg, ne olyan tápot vegyél, amit sima Tesco boltban is meg tdusz venni, ebben az elõbb felsorolt 3 is benne van. Az a jó, amitõl szép a szõre, nem híg a széklete, nem kakil többet, mint kellene, és jó a kedve is, és szereti, az is fontos persze.
szerintem az a legjobb ha változatosan kap mindent konzervet , száraz tápot , húst , még esetleg házi kosztot is
Vannak mostmár fajoknak is külön ajánlott tápok. Kis és nagy kutyáknak kölyök és idõs ebeknek.
amelyiket a kutyusod szeret:)
attol függ... kicsiknek inkább joggat de drágábbat nagyobbnak pedig mást... inkább kis korban kell jobbat adni.kicsiknek:junior PEDIGREE, CHEPY, ... nagyoknak:szintén PEDIREE de táp. az a jó ha látod hogy izlik neki
Nyes húst adj a kutyádnak, mert a kutya eredetileg ragadozó, húsevõ állat. De jöhet a húsbolti, vágóhídi nyesedék is, a csont, a csirke- és pulykanyak... Ha ezek hiányában tápot kényszerülsz venni, akkor elsõsorban jó minõségû konzerv-eledelt etessél a kutyáddal. A száraz eledelek csak végszükség esetén jöjjenek szóba, de akkor is adj mellé sok-sok vizet, vagy vizezd, áztasd be. A száraz tápok székrekedést és izületi gyulladást is okozhatnak.
2007-02-02 01:49-es, szerinted ki tud szín tiszta húst venni?-.-
jhaaaaj ebben a korban még nem jelent meg az Acana mánia..:')
szerintem a Joserát nagyon jó minõségû táp teljesen elfogadható áron..
ízületvédõt nagytestûnek mindig kell adni a legjobb a Luposan Gelenkraft vagy a Gf600
josera , aki kipróbálja mindenki csak jót mond róla.
josera.
Elõször is azzal kellene etetni, amivel a tenyésztõ etette, másrészt nekik általában van a tápokra tenyésztõi kedvezmény, így te is olcsóbban hozzájuthatsz rajta keresztül. Mi is így vesszük a tápot. Ha meg szaporítótól van a kutya, akkor az elején mindenképp minõségû tápot kapjon, mivel hajlamos a dp-re.
Josera
Kérdezd meg a tenyésztõt akitõl vetted bár õ alapból mondta volna.Ha szaporítótól vetted sz*ar ügy.
16:3O-as vagyok.Pardon, olyan táp nincs.Ilyennel etetek én:BOSCH.Még egyszer elnézést.
A kérdező hozzászólása: ....háát nem nyugodtam meg, de most már mindegy...ki se cserélném úgy a szívünkhöz nõtt, legfeljebb nem cane corso, hanem kanta korzó. :) Találtam egy helyet ahol feltûnõen olcsó a Josera junior, szerintetek nem gyanús? Tapasztalatok a webshop-ról? A link: http://www.peteledel.hu/kutya-szaraztapok/josera-junior-20-kg
5500 ft a törzskönyv kutyánként, és olyan tenyésztõ nincs, akinél ez opcionális. Ha nem akar a vevõ törzskönyvet, nem kapja meg kutyát, mivel a tk a kutya "személyi igazolványa". Az árban benne van akkor is, ha hobbykutyának veszik a kölyköt. Szaporítók azért jönnek a "törzskönyvvel X ezer forinttal drágább" trükkel, mert legtöbb esetben a vevõ többlet pénzért nem kéri a papírt, és valamiért nem tudnák letörzskönyvezni a kiskutyát. Törzskönyvet egyébként egy szaporító is 5-10 ezerért tud venni, mondjuk elpusztult kutyáét, és azzal mutogatja a szülõket.Ilyen eset nem egyszer elõfordult már. Ha tényleg sok ezret költött eü.szûrésekre, akkor nem spórolna a törzskönyvvel sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Felajánlotta a lehetõségét, hogy letörzskönyvezi, de én családi kutyának akarom, így nem éltem vele. Habár teljesen nem vagyok megnyugodva. ...mondjuk õ a törzskönyvért 11 ezer forint felárat kért volna. Sajnos nem tudom mennyi most egy törzskönyvezés.
Akkor miért nem váltotta ki a kölyköknek az 5500 forintos törzskönyvet? Egyáltalán nem biztos egy szaporítónál, hogy a mutatott papírok valóban a szülõké voltak.
tapfutar.hu és igen a zöldkagylókivonat elég kiegészitõ a jó minõségû táphoz. a tul sok plusz vitamin nem tesz jót nekik, ahogy pl az mebernek sem.
A kérdező hozzászólása: Tudtok olyan webshop-ot ahol Josera tápot a legolcsóbban lehet beszerezni? Még egyszer köszi a válaszokat!
Bosh
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Kiegészítõ vitamint szükséges adni, ha igen milyet? Sajnos szaporítótól vásároltam, de törzskönyvet és dp. szûrést tudott mutatni a szülõkrõl.
Én most rendeltem innen (én is Joserát :D ), minden ok volt. :) 20.000 Ft fölött hozzák csak ki ingyenesen, de még a házhozszállítási díjjal együtt is olcsóbban kijöttem, mintha akárhonnan máshonnan rendeltem volna. Amúgy tényleg jó táp ez a Josera, a mi egyik kutyunk a bárányos rizsest eszi. Remélem azért, minden rendben lesz a kutyáddal. Nem MEOE tagoknak egyébként tényleg 11000 a tk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!