Találatok a következő kifejezésre: Melyik a kotta író (2 db)

Melyik a legjobb kotta író program?

Ingyenes kéne!!! free

Legjobb válasz: nekem van egy noteworthy composer nevû program a gépemen, amit még régen töltöttem le ingyen. fizetõs, de az ingyenes változat és a fizetõs közt annyi a különbség, hogy egy fájlt csak 10szer tudsz elmentei vagy ilyesmi.

nekem van egy noteworthy composer nevû program a gépemen, amit még régen töltöttem le ingyen. fizetõs, de az ingyenes változat és a fizetõs közt annyi a különbség, hogy egy fájlt csak 10szer tudsz elmentei vagy ilyesmi.

Pécs környékén hol adhatnék el 60-70-es években kézzel írt kottákat, melyek nagy részben a szöveget is tartalmazzák?

Kemény borítású kottafüzetekrõl van szó,kb:120 slágerrel füzetenként.(18db füzet) Szinte minden mûfajt tartalmaz, szó szerint kuriózum!!! Gyönyörû kézírás az 1966-os táncdalválogatásoktól kezdve a 70-es évek végéig.

Legjobb válasz: antikváriumok?

antikváriumok?
ha az 1860-70-es években kézzel írt kották lennének, akármelyik antikvárium "kemény pénzt" fizetne érte! de, így csak hirdetõ újságokban meghirdetve, reménykedhetsz abban, hogy vmelyik öreg-zenész vagy rajongó megveszi tõled! (arról nem beszélve, hogy amire készülsz, bõven megsérti a szerzõi jogokat! /zeneszerzõi-szövegírói/ Kimeríti az anyagi haszonszerzés céljából, szerzõi joggal védett termékekkel kereskedés fogalmát...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!