Találatok a következő kifejezésre: Melyik a korpásodásra (3 db)

Melyik a legjobb korpásodásra való sampon?

Kb 2 hónapja voltam fodrásznál, ahol v.mi ócska samponnal mosta meg a hajam. Napokig viszketett hiába mostam aztán néhány napra rá korpásodni kezdett a hajam. De az is lehet hogy allergia?

Legjobb válasz: Sajnos hajfüggõ is, hogy melyik sampont használod...Minden nagyobb márka igyekszik az õ termékét magasztalni, de szerintem ne dõlj be nekik...például én már megjártam így...:( szerintem gyógynövényboltokban keresgélj!!!! Azok természetes gyógynövényekbõl készülnek...

Sajnos hajfüggõ is, hogy melyik sampont használod...Minden nagyobb márka igyekszik az õ termékét magasztalni, de szerintem ne dõlj be nekik...például én már megjártam így...:( szerintem gyógynövényboltokban keresgélj!!!! Azok természetes gyógynövényekbõl készülnek...
Páromnak is borzasztóan korpás, neki a Szulfokol vált be.Azt hiszem, h csak DMben kapható.Nekem a hajpróblémáimat pedig csak a Jonsons Baby oldotta meg. Azok a nagyobb márkák, annyira teli vannak vegyszerrel...pl a zöld gyümis sampon illata csodás, de amit a hajammal tett!2-3 naponta kellett volna hajatmosnom. Ha tényleg a fodrász samponja váltotta ki, akkor én tennék egy próbát valamelyik babasamponnal, mert azok maximálisan kímélik a fejbõrt, és van lehetõsége a természetnek helyrehozni, amit egy vegyszer tönkretett.Az esetleg nem lehet, h ebben a hidegben megfázott a fejed a fodrásztól hazafelé?
Nekem a head and shoulders vált be
Nekem a NEUTROGENA T-GÉL TOTAL vált be! Ára: 2000-2500Ft Bõrgyógyász ajánlotta.
Tényleg hajtípus függõ. Nekem a Nizoral jön be. Nem olcsó 2000 Ft körül van, de szerintem nagyon hatásos.

Korpásodás ellen melyik a legjobb gyógyszertárban kapható sampon? Sajnos ezek az agyonreklámozott samponok nem jöttek be.

Legjobb válasz: Szia fodrász vagyok,ha száraz korpád van akkor öblítsd a hajad almaecettel(1:6 arányban vízzel).Ha viszont zsíros korpád akkor a schauma férfi korpás hajra való samponjával moss hajat.Nekem bevállt.

Szia fodrász vagyok, ha száraz korpád van akkor öblítsd a hajad almaecettel(1:6 arányban vízzel).Ha viszont zsíros korpád akkor a schauma férfi korpás hajra való samponjával moss hajat.Nekem bevállt.
Nekem is a zsírosodásra való van és gyorsan nõ a hajam :)
én zsírosodás ellenit használtam és attol is gyorsan nõtt :P nagyon joooooo
Nekem hajhullásra való van, szintén nõ, mint a gomba :)
Nektek meddig bírja ki egy doboznyi/uvegnyi?Most próbáltam ki eloszor, de iszonyatosan folyik mindenfele...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!