Találatok a következő kifejezésre: Melyik a kielégítés: (4 db)

Melyik a jobb kielégítés: az ujjazás ott benn vagy ha csak a csiklót izgatjuk?

hát szóval melyiknél lehet jobban elélvezni?

Legjobb válasz: Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni,gyakorolni, gyakorolni! :-D

Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :-D
Szerintem meg ez egyén függõ. Ki ezt szereti, ki meg azt. Talán az éppen aktuális barátnõdtõl kellene megkérdezni. Vagy a petting során kitapasztalni, melyik esik jobban neki.
Én spec azt imádom a legjobban, ha mindkettõt. Ha ujjazás közben izgatják a csiklómis, akár nyelvvel, akár kézzel. Mindenki más, mindenki mást szeret. Alapszabály, jó nedves legyen a kezed, különben hamar fájdalmat okozol. Érdemes váltogatni a dolgokat, engem pl a sokáig tertó egyforma izgatás már nem izgat. De ezt észreveszed parnereden, hogy mit tetszik neki és már min nem, figyelj rá. A csikló azért általában érzékenyebb.
Szia! Én például azt szeretem a legjobban ha a pasim ujjai bennem vannak, a tenyere pedig a csiklómhoz lapul és úgy ujjaz!!! Az vmi isteni!!!
Értem én a kérdést, csak ez szerintem valahogy nem így van ahogy gondolod. Vannak nõk akik a hüvely izgatásától is el tudnak élvezni. Nem mindenki, de mindenkinek nagyon jól esik. Minden nõ (akinek nincs valami fizikai vagy pszichés baja) el tud élvezni ha a csiklóját (megfelelõen) izgatják. A kettõ kombinációja (kicsit ez, kicsit az, végül a csikló. Vagy folyamatosan mindkettõ) optimális esetben orgazmushoz vezet. Tapasztalatom szerint vágynak rá, hogy kívül és belül is izgatva legyenek, bár a csikló valóban érzékenyebb. Most akkor melyik a jobb?
Ha a csiKLót izgatod.
A válasz szerintem az hogy egyszerre:DDD

Melyik pózban kényelmes a férfiak kielégítése?

mellett üljek és úgy hajoljak le(én ezt szoktam de nem mindig kényelmes) vagy esetleg ráüljek a hasára/mellkasára esetleg valahogy a lábára? melyik pózban a kényelmesebb ha a fiú fekszik?

Legjobb válasz: 69ez mindkét részrõl jó."francia"

69ez mindkét részrõl jó."francia"
A kérdező hozzászólása: Igen, ismerem ezt a pózt de ha nekem megvan a menszeszem és csak én elégítem ki õt akkor melyik póz a kényelmes?
sztem, ha a pasi fexik, csússz le a lába közé, õ hanyatt, te hason, és csináld úgy, elég kényelmes is mindkettõtöknek (ha épp nem tudtok franciázni), az baromira izgatja a pasit, ha közben látja a nõ arcát, és a szemébe tud nézni..:)
Az a tuti, ha lát téged! Mi pl. imádjuk tükör elõtt. (!!!bármit!!!)

A pasik melyiket élvezik inkább, az orális kielégítést, vagy a rendes szexet?

Legjobb válasz: hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

hol így, hol úgy ... attól függ, hogy ki és hogy csinálja :)

Orál, egymást kézzel való kielégítése vagy maga a szex Melyiket élvezitek a legjobban?

Legjobb válasz: a szexet. a többi körítés, magam részérõl nem is ragaszkodom hozzá.

a szexet. a többi körítés, magam részérõl nem is ragaszkodom hozzá.
én azt szeretem legjobban ha kézzel csinálják ;) 18/L
Attól függ milyen kedvem van.
Igen, ebben a sorrendben. Bár eddig vaginális orazmusom nem volt, de attól még jó együtt lenni. Ha kézzel csinálja mindig van orgazmusom, nyalásnál is.
Elsõ helyen a szex utána pedig ujjazás. Én valamiért nem nagyon élvezem, ha kinyalnak. Orált pedig én is szeretek adni, de az inkább a partneremnek jó, mint nekem. :)
A szeretkezést. Még akkor is azt választanám, ha soha életemben nem jönne össze közben az orgazmus - 3 éve próbálkozunk, de még mindig "csak" orál közben tudok elmenni... Szerencsére az is mindig része a dolognak :) 20/L
nekem az ujjazás a legjobb :)
esetleg a sorrend mindegy :DDD
így sorban :D
a szexet meg az orált ha én kapom :D (persze csinálni is jó)
Kézimunka uber alles! Az oral és a szex holtversenyben a második hely nálam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!