Találatok a következő kifejezésre: Melyik a kapható (262 db)

Tanulashoz melyik memoriajavitot ajanlanatok? bilobil, memolife? Milyenek vannak, melyik a legjobb, es veny nelkul kaphatok-e?

erettsegire szeretnem kihozni magambol a maximumot.

Legjobb válasz: A vény nélkül kapható szereknek nincs.semmi hatása, legfeljebb placebo, igaz az is több mint a semmi. Én a helyedben kiválasztanék egyet, megnézném mi az alapanyaga, és a vitaminboltokban külön, hatóanyagonként vennék belõle. PL a memolife: halolaj kapszula (omega 3), szójalecitin, b-complex.vitamin. Sokkal olcsóbb, sokkal nagyob adagokat tartalmaz. Ha tudsz receptre kaphatót beszerezni, azt próbáld meg, sokkal jobbak.

A vény nélkül kapható szereknek nincs.semmi hatása, legfeljebb placebo, igaz az is több mint a semmi. Én a helyedben kiválasztanék egyet, megnézném mi az alapanyaga, és a vitaminboltokban külön, hatóanyagonként vennék belõle. PL a memolife: halolaj kapszula (omega 3), szójalecitin, b-complex.vitamin. Sokkal olcsóbb, sokkal nagyob adagokat tartalmaz. Ha tudsz receptre kaphatót beszerezni, azt próbáld meg, sokkal jobbak.

Melyik a nálunk kapható legerősebb Kent cigi?

Amúgy milyen a Kent?

Legjobb válasz: Magyarországon már nem kapható hivatalosan Kent.

Magyarországon már nem kapható hivatalosan Kent.

Szerintetek melyik a legjobb patikában kapható multivitamin?

Tudom, a legjobb a vegyes táplálkozás, sok zöldség, gyümi. De azért szeretném tudni.

Legjobb válasz: Nem patikában kaphatók a legjobb (már ha ár/érték arányra gondolsz) multivitaminok.

Nem patikában kaphatók a legjobb (már ha ár/érték arányra gondolsz) multivitaminok.
Ugyan én nem a patikában veszem a multit, de nekem õ az egyik legjobb. http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_Vital_vitallife...

Folyóvízi horgászatnál melyik a fogósabb: a horgászboltban kapható aromák vagy az olcsóbb boltban kapható aromák bekeverve az etetőanyagba?

Melyik jött be nektek jobban?

Legjobb válasz: Én azt mondom felesleges drága etetócuccokat venni. Ha éhes a hal eszik, ha nincs étvágya akkor meg nem.

Én azt mondom felesleges drága etetócuccokat venni. Ha éhes a hal eszik, ha nincs étvágya akkor meg nem.
Mindenképpen a kikísérletezett bolti aromák. Mennyivel? Itt lép be a szerencse a képbe.(meg a pénztárca.D)
Kezdetnek mindenképpen érdemes a bevált etetõanyagokat, aromákat használni. Amikor már megismerted az általad látogatott horgászviz(ek)et, az ottani halak "ízlését", akkor elkezdhetsz kísérletezgetni. Részben egyetértek az elõttem szólóval, ha "eszik" a hal, akkor akár sima kenyérmorzsa, áztatott kenyér, dara stb is jó etetõanyagnak, persze csak akkor, ha körülötted a többi horgász nem használ valami "finomabb" etetõanyagot, mert akkor a te etetésedrõl törvényszerûen lehúzzák a halat. Én is inkább eszek kacsacombot ebédre, mint sóskát. Viszont ha a hal "nem eszik, nem megy", akkor felértékelõdik a szerepe a jó és pontos etetésnek. Ezek a bevált etetõanyagok nem véletlenül lettek kitalálva, és lehet kapni viszonylag jó árban is elég jó minõségû etetõanyagokat, aromákat.

SOS! Melyik a boltban kapható legjobb hamburgerhús?

Az általam készített (darált marhahús, só, bors), nem sült át :(. SOS kéne segítség!

Legjobb válasz: A lidl-ben elég jófajta szokott lenni de azt csak amerikai heteknél árulják. Az egyébként finom, és jófajta és abba tényleg van hús nem csak "mûanyag". Viszont a tescoba is kapható egy jóféle, ízre nem rossz de azok elég vastag darabok és dobozban árulják.

A lidl-ben elég jófajta szokott lenni de azt csak amerikai heteknél árulják. Az egyébként finom, és jófajta és abba tényleg van hús nem csak "mûanyag". Viszont a tescoba is kapható egy jóféle, ízre nem rossz de azok elég vastag darabok és dobozban árulják.
A kérdező hozzászólása: Tudsz nevet vagy márkát is írni? (a Férjem megy majd boltba, és elég macerás elmagyarázni neki másként :) )

Melyik gyógyszertárban kapható a Gólyahír tesztcsík? Ha egyáltalán gyógyszertárban kapható, mert eddig csak webshopon láttam. Használt ilyet valaki?

Legjobb válasz: Szia Hát meg kell érdeklõdni a gyógyszertárba,egyébként ha az érzékenysége miatt szeretnéd akkor a Qupido szintén 10-es érzékenységû.

Szia Hát meg kell érdeklõdni a gyógyszertárba, egyébként ha az érzékenysége miatt szeretnéd akkor a Qupido szintén 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm! Azt is megtaláltam, csak szerintem felesleges a mûanyag része miatt többet fizetni. Meg nekem kényelmesebb mártogatni a tesztet, mint odatartani, vagy tudományos módon rácsepegtetni... Ja, és nagy tételben venném, úgy a 10 db 10-es 2200 pengetõ.

A sima vagy a citromos Absolut Vodka a jobb? Ha már itt tartunk melyik hazánkban kapható Vodka a legjobb?

Legjobb válasz: Én nem szeretem az ízesített vodkákat, így a sima Absolut-ra szavazok.. De messze a legjobb itthon kapható vodka, szerintem, a Ciroc. Sajnos elég drága :(

Én nem szeretem az ízesített vodkákat, így a sima Absolut-ra szavazok.. De messze a legjobb itthon kapható vodka, szerintem, a Ciroc. Sajnos elég drága :(
Royal
A citromos az nagyon gyenge, nem kedvelem amúgysem az ízesített vodkákat, valahogy a gimis koromat idézi A vodkát sem különösebben iszom(már) A Kalinka, Royal stb tõl konkrét hányinger... Egy Abszolut vodkát még legyûrök, de egy Smirnov vodka...nah az vodka

Melyik benzinkúton kapható a legminőségibb benzin?

Arra gondolok, hogy különböz? benzinkutakon más és más min?ség? benzin kapható, ami ugye a fogyasztáson és hosszú távon az autó motorikus állapotán is nyomot hagyhat.

Legjobb válasz: "különbözõ benzinkutakon más és más minõségû benzin kapható" Sajnos rosszak az értesüléseid, Magyarországon MINDEN benzinkút a MOL-tól kapja ugyanazt a minõségû benzint, ez esetleg csak pár nyugati benzinkúton térhet el (OMV), de azt sem veszed észre, annyira nagy eltérés nincs és nem is lehet. Szóval csak a prémiumbenzinek minõsége tér el, abban talán a Shell a legjobb.

"különbözõ benzinkutakon más és más minõségû benzin kapható" Sajnos rosszak az értesüléseid, Magyarországon MINDEN benzinkút a MOL-tól kapja ugyanazt a minõségû benzint, ez esetleg csak pár nyugati benzinkúton térhet el (OMV), de azt sem veszed észre, annyira nagy eltérés nincs és nem is lehet. Szóval csak a prémiumbenzinek minõsége tér el, abban talán a Shell a legjobb.
a fél megye odajár :)
Én is mennék ha tehetném. Ne aggódj lesznek ott még többen is !
„Csak Shellnél tankoljatok! Egy ismerõsömnek a 3 éves Toyota Hiace-át tropáravágta a mólos dízel! Az autószerelõm is mondta akihez 15-20 éve viszem az autóimat hogy mólnál ne tankoljak. Az alpesi dízel az OMV-nél nagyonfasza, de a Shelles prémium gázolaj is bõven jobb. Mindneki akinek jobb kocsija van drágát tankol bele és semmi bajuk, vajon miért:) ” Ez az, jól csinálod, tankold csak a prémium gázolajat a HiAce-be, a többiek meg szívjanak a MOL gázolajjal. Nem is tudom miért nem indítottak már vizsgálatot a MOL ellen, ha a gázolajuk japán gépjármûveket vág simán tropára?!
Elárulom a nagy titkot!!! A Shell is Százhalombattáról kapja az üzemanyagot a MOL-tól !!! Kivétel a mai napig az OMV mivel Ausztriából szállíttatja az üzemanyagot.
"Én az Agip benzinre esküdtem, de mióta kapható a kúton E85 azóta keverik a 95-tel, azóta nem tankolok ott, azóta csak olyan helyen ahol nem lehet E85-öt kapni, azt talán nincs keverve." Miért, talán félsz az E85-tõl? Mi a gondod vele?
az omw a legjobb lukoilnak jó a benyája, de a dízel egy szar
omw? Ennél igénytelenebbül nehéz lenne leírni úgy hogy még értelmezhetõ legyen, de akkor megpróbálom, essünk túl rajta: õnw
mi molnál szoktunk tankolni...igaz hogy drága, de szereti az autó(vároba 9-10liter) régebben tankoltunk egy magánkuton...11-12liter városba(kb ugyan az a vezetési stílusba) teherautónkat meg egy volánkúton szoktuk tankolni...ott meg alap a jó minõség a buszok miatt(talán molos gázolajuk van) meg olcsobb mint a mol... meg, teherautó is szereti(országút 11-13 város 14-16l)
azt felejtsétek el hogy minden benzinkúton egyforma benzint adnak !!!! 5 évig mindig ugyan ahoz a benzinkúthoz jártunk de 1 szer e nap amikor megint mentünk volna oda zárva volt ..elmentünk 1 másik kúthoz és amennyit tankoltunk és ameddig bejárt addig szenvettünk a kocsival mindig leállt nem ment vizes volt vagy nem tudom mi volt benne de ritka szar...annyi a lényeg hogy nem egyforma
Az omw-nél.
:(
Én azt mondom igen is van külömbség szerintem az OMV viszi a pálmát. Ha 0ról teli tankolok mindig oda megyek. Amúgy aki olcsobbra vágyik de azért minõségibre annak az ENVIT ajánlom.
különbség, olcsóbbra, minõségibbre (Remélem segített.)
Sok a tírpák a határon?
Én nem teszek bele ukrán benzint se gázolajat mert a határnál kikészülsz mire hazajösz, régen jártam át de nem éri meg. Nyíregyházi vagyok
OMW
olyan nincs, hogy OMW, tanuljátok már meg!! Az OMV, és mellesleg náluk van szerintem a legjobb benzin. Fõleg itt nyugaton, mivel itt Ausztriából hozzák :) Az autóm és a motorom is carrera 95-tel megy már jó pár éve és semmi gond nincs velük, persze ez nem csak a benzinen múlik
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam hogy jönni fog ilyen válasz is, hogy a Mol szállítja az alapbenyát mindenkinek. Ezt magyarázd meg az autómnak is, mert literekben mérhetõ a vállalatok közötti fogyasztás. Az, hogy az alap ugyanaz, attól még az adalékokat a kutaknál adagolják hozzá.
Engedd meg, hogy ezt kétségbe vonjam: "literekben mérhetõ a vállalatok közötti fogyasztás." Itt mérési, vagy másféle hiba van, ez lehetetlen...
Nem lehetetlen. Mondjuk a noname 95-ös és a méregdrága prémiumok között én is tapasztaltam. Persze ehhez nem árt valami komolyabb motor.
Metro-s vagy Auchan kutas 95-tel is ugyanúgy elvisz A ból B be az autó mint a Carrera95 meg még sok méregdrága benzinnel, lehet a noname benzinbõl 0, 5 vagy 1 literrel többet eszik, de annak literje vagy 25 ft-al is olcsóbb mint a luxusbenziné.
Én az Agip benzinre esküdtem, de mióta kapható a kúton E85 azóta keverik a 95-tel, azóta nem tankolok ott, azóta csak olyan helyen ahol nem lehet E85-öt kapni, azt talán nincs keverve.
A kérdező hozzászólása: 17:50-nek: Ezt teljesen biztosra mondom. Nyugodtam próbáld ki. Ha régebbi autód van akkor is ki tudod számolni, nem kell mindig az elektronikai kütyükre hagyatkozni. Kigyullad a szintjelzõ lámpa, elmész tankolni, lenullázod az órát és ismét addig mész amíg ki nem gyullad. Természetesen ugyan annyit tankolva. Nézd meg melyikkel hány kilométert mész el. Persze tudom lehet eltérés vezetési stílusban és városi illetve országúti használatban is. De ugyan azt az útvonalat megtéve (138 km vegyesen városban és orszagúton) teljesen eltérõ fogyasztást produkált az autó nem beszélve a teljesítmény változásról és a nehézkes alapjáratról.
lukoil :P na jó omv, shell meg esetleg a mol
Én a Metro-kúton szoktam tankolni, teljesen jól megy tõle mindkét autóm. Egyik benzines, másik dízel. Lukoil, Avia, Auchan, stb.-vel sokat fogyasztanak, a dízelem rángatott, a benzinesem erõtlen lett. Shell is Moltól veszi, adalékot meg elvileg megkapja. Az Omv a Moltól veszi egy részét, másik részét osztrákból hozzák, egyébként Metróhoz is az Omv-s cuccot viszik. A kisebb kutak vagy Moltól, vagy pedig Csepelrõl(szabadkikötõ) veszik a naftát, utóbbit Romániából hozzák, és speciál a gázolajuk elég rendesen habzik, és elég ronda színe van...
Csak Shellnél tankoljatok! Egy ismerõsömnek a 3 éves Toyota Hiace-át tropáravágta a mólos dízel! Az autószerelõm is mondta akihez 15-20 éve viszem az autóimat hogy mólnál ne tankoljak. Az alpesi dízel az OMV-nél nagyonfasza, de a Shelles prémium gázolaj is bõven jobb. Mindneki akinek jobb kocsija van drágát tankol bele és semmi bajuk, vajon miért:) 2 literes dízel kocsim sima gázolajjal 6, 5-t eszik országúton és a "jobb" üzemanyaggal 5-5, 5-t én is meglepõdtem :|
"Egy ismerõsömnek a 3 éves Toyota Hiace-át tropáravágta a mólos dízel! Az autószerelõm is mondta akihez 15-20 éve viszem az autóimat hogy mólnál ne tankoljak." persze, hogy tönkrevágta. el ne hidd már...
Mai szemmel inkább úgy tekintek erre a témára, hogy hol van olyan kút még a környékünkön, ahol az árak nem igazán közelítenek a 400Ft/L felé. Aki átjár Ukrajnába tankolni pl.100Ft különbséggel azt érdekli mennyire minõségi a benzin? Indul, megy az autó vele és kész, mit kell még egy benzinnek tudnia? Bárcsak én is határ mellett lakhatnék, nagy ívben lexarnám a kormány általi benzinár emelését mindenkor. Amúgy legtöbb helyen a határon túl is a Mol ugyanolyan benzinnel látja el a kutakat mint nálunk !!!
Hát nekem pont a határ melletti omv nem jött be. Sokat eszik belõle, erõtlen lesz a kocsi tõle. Még a metrós benzintõl is fürgébb, ha lehet ott tankolok mindig. Saját tapasztalat alapján kétségtelenül a Shell a legjobb, bár azt jó árba mérik is..

Melyek a legjobb autohifi kondenzátor márkák, melyek még elérhető áron kaphatók?

Legjobb válasz: Illetve egy 1000W os erõsítõhöz, ami 500W rms mekkora lenne szükséges? 1,2 es elég?

A kérdező hozzászólása: Illetve egy 1000W os erõsítõhöz, ami 500W rms mekkora lenne szükséges? 1, 2 es elég?
Ahhoz jó eséllyel egyáltalán nem kell kondenzátor. Az amúgy is csak a cseresznye a habon. Elsõsorban jó akku, és megfelelõ kábelezés kell.
A kérdező hozzászólása: 70 es aksi van a kocsimba és egy olyan szakember szerelte be nekem a aki többszörös magyar bajnok autohifi építésben. Szóval biztosan nem lesz ezekkel gond. De zenehallgatás közben érzem, hogy a mély kicsit le van maradva és dinamikusabbá szeretném tenni, hátha a kondi megoldja a problémám.
A kérdező hozzászólása: Csak sajnos fogalmam sincs, hogy milyet vegyek.
Egy 500w RMS teljesítményû erõsítõn, ha van rendes betáp (ami feltételezem hogy megvan), nem fog javítani semmi. Nagy eséllyel ennyit tud az erõsítõ. Kondenzátort meg el kell felejteni autóhifiben, parasztvaku. Am. ha már olyan jó szakember szerelte be a szettet a kocsidba, miért nem tõle kérsz segítséget? Miért GYIK-en próbálsz informálódni? :D
A kérdező hozzászólása: Mert egy szerelõt nem akarok ilyenekkel fárasztani, meg gondoltam hátha tudja itt valaki a választ és a kérdésemre nem kérdéssel fognak felelni...
Nem kérdéssel válaszoltam sem én, sem az elõttem szóló. A válasz még egyszer: nem kell bele. Én csak érdeklõdtem, hogy miért nem az állítólagos jó szakembert kérdezed, aki szerintem szívesen segít, egy igent, nemet, márkát esetleg nem esik nehezére kinyögni. De erõsen gyanítom, õ is azt fogja mondani, amit mi.
forditsad meg a melyre meno ± t :)

Melyik cukrászdákba kapható a 2012. Országtortája Szabolcsi Almás Máktorta és a Cukormentes alma torta egressel?

Nekem sajnos nem volt pénzem rá arra meg tudtam volna venni Augusztus 19-20. között Duna parton lév? Ország tortáját árusitó helyen.

Legjobb válasz: Szia. azzal kezdeném, hogy egy szelet 420,-ba kerül. Ha még mindig érdekel, megírom, hol lehet kapni. viszont egy kérdés:melyik megyébe laksz?

Szia. azzal kezdeném, hogy egy szelet 420, -ba kerül. Ha még mindig érdekel, megírom, hol lehet kapni. viszont egy kérdés:melyik megyébe laksz?
A kérdező hozzászólása: Pest megyében lakom várost nem közlöm nem szeretném környezetemben élõk felismernének a kérdésem alapján.
Rendben. :) http://www.tortasziget.hu/ Elég sok helyre szállítanak. De be is mehetsz oda. Én is keresgettem hol lehet venni, de nem veszek az ára miatt...
A Thököly úton, majdnem a Hungáriánál (egy keresztezõdéssel a belváros felé) van egy cukrászda. 390 Ft-ért láttam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!