Találatok a következő kifejezésre: Melyik a kötete a (23 db)

Szerintetek melyik a Naruto manga legjobb kötete?

Legjobb válasz: Én nem kötetet mondanék, inkább arc-ot, az meg mikor Pain megtámadja Konohát és az elõtte lévõ események.

Én nem kötetet mondanék, inkább arc-ot, az meg mikor Pain megtámadja Konohát és az elõtte lévõ események.

Melyik SzJG kötetben van ez a rész?

Asszem Cortezt intrview-olják Kingával és kérdezik C.t?l h van e még olyan lány aki a suliból esetleg szóba jöhetne nála,erre ? azt válaszolja,hogy "Nincs,már nincs." Esetleg még oladalszámot is tudna valaki ? :)

Legjobb válasz: 4.kötetben van.

4.kötetben van.
Nem toom melyik oldalon, mondjuk tuti, hogy valamelyik hónap vége felé, mert a cikket a következõhavi suliújságba csinálják a suli legmenõbb srácával.
ez a 4.ben van, a valentin héten asszem :D bocsi ha nem túl sikat segítettem...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen végre megtaláltám.. :D

Melyik a kedvenc SZJG kötetek és mért?

:)

Legjobb válasz: *kötetetek

*kötetetek
hallottál már a keresõrõl? Ott van fent a jobb sarokban, igazán nem bonyolult a használata.:)
Nekem a 4-es a kedvencem.Indoknak pedig legyen annyi elég, hogy a többi rész olyan nyálas és csöpögõs, ez viszont még vidám és Reni is boldog!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: A 6 válaszolonak köszönöm a töbieknek meg csak igen ismerem a keresõt è CSAK KÈRDEZTEM!kedvesek vagytok .pff
Nekem a 6. a kedvencem. Rengetek poén, még nem görcsölnek a továbbtanuláson, és már Reni is teljesen a csapat tagja!


Mikszáth melyik novellás kötetében jelent meg a bagi uram frakkban c. mű?

Legjobb válasz: A III. novelláskötetben jelent meg a Bagi uram frakkban címû novella.

A III. novelláskötetben jelent meg a Bagi uram frakkban címû novella.

Melyik a legizgalmasabb kötete a Harry Potter könyveknek?

Legjobb válasz: Ez szubjektív szerintem. Nekem az utolsó rész volt a a legizgalmasabb. Annyira, hogy valóban nem tudtam letenni.

Ez szubjektív szerintem. Nekem az utolsó rész volt a a legizgalmasabb. Annyira, hogy valóban nem tudtam letenni.
Szerintem is a legutcsó a legjobb. De ahogy meglenet egy uj, mindig azvolt a legjobb. De a 7. az tényleg szanzációs, érthetõ.
HÁt nekem az összes tetszett/tetszik választani se tudnék, nagyon imádom és minden elismerésem az írónõnek és a filmkészítõknek, alig várom a magyar mozikban a 6. részt :-)valamikor nov vége dec elején
Elég nehéz kérdés, az 5., 6. és a 7. a legizgalmasabb, de nem tudok választani. De ha azért kérded, hogy melyiket olvasd el, egyiket se, szépen haladj végig sorban az 1.-tõl.:)
Szerintem az utolso. En mindegyiket olvastam, es ez volt az a konyv amit meg akkor is elovettem ha csak ot szabad percem volt. :)
5., 6., 7.!! Nem lehet ezek közül egyet is kiemelni. :) Mind nagyon izgi volt. :)
Szerintem egyértelmûen a harmadik rész, Az azkabani fogoly. Úgy van megszerkesztve, ami übereli az összes többit.
Én is úgy gondolom, hogy a 3.rész izgalmas, de nekem a kedvenc a 4.rész marad, annak ellenére, hogy nem tetszett, ahogy megfilmesítették.
Szerintem is a 3. Mondjuk én azt olvastam elõször, lehet kicsit elfogult vagyok... Utána a 7. tetszett a "2. legjobban"...
Mindegyik egyformán izgalmas, de nekem is a 3. tûnt a legbravúrosabbnak! Meg az utolsó, csak annak a vége kicsit összecsapott lett...
Én azt szerettem, hogy a könyvek úgy jelentek meg, ahogy én is gyerekbõl felnõtt lettem. harryvel együtt nõttem fel, és mindig egyre összetettebb, bonyolultabb és izgalmasabb és harry is egyre érettebb, ahogy én is az lettem. mindig az a rész volt nekem való ami épp megjelent x):P az nem tetszik, hogy az ilyen kiadók honlapján a gyerekkönyvek közé van sorolva. az elsõ kettõ után már nem gyerekkönyv. zseniális imádom hp az örök kedvenc :) én is azok közé tartozom akik így váltak könyvmollyá:D
Szerintem a 7.
nekem az utolsó 3 tetszik a legjobban. A 7.-nél viszont hiányzik a Roxfort.
Szerintem a 7., mert ott végre minden kiderül ^^
6. :)
Szerintem a harmadik a legizgalmasabb, egyszerûen imádom. :) Mindegyik résznél számolom, hogy hányszor olvastam el, és a harmadikat 31-szer, de még soha nem éreztem úgy, hogy néhány oldalt lapozni kellene, mert uncsi. :) Imádom!
egyértelmû hogy a 7... [: de talán még a 4 és a 3......
Sztem mind elég izgalmas.. de 3. 7. esetleg 2.
az azkabani
szerintem így megy--->1-->2-->3-->4-->5-->6-->7 mert ahogy fonódnak a szálak egyre izgalmasabb a story :) legalábbis nekem :D
szerintem az azkabani fogoly, de ez szubjektív filmben is az a legpörgõsebb szerintem
Sztem a legjobb a 7., aztán a 6., 4., 2., 3., 1., és nekem az 5. tetszett legkevésbé, bár izgalmas volt, meg minden, meg már kezdett benne kialakulni a vége, de nekem nem tetszett az, h Harry végig szív.
Nekem a hatodik rész eddig :D De a hetedikkel még nem is találkoztam :D De a hatodik, a sok féltékenykedéssel... háhh :D
sztem a 6.ban voltak a legizgalmasabb jelenetek.pl mikor mennek dumbledor-al a barlangba es a vizbol kijonnek azok a zombik.regebben olvastam es mar elfelejtettem h mi is a nevuk.na szerintem az 18 even aluliaknak nem ajanlott
A harmadik és a hetedik...:)
7. a legjobb, de mind nagyon jó
Hát én még nem olvastam a(z) 1, 2, 3, 4 köteteket, de már tervezem, hogy nyáron belekezdek 1-7-ig.A többit már kiolvastam és nekem az 5. kevésbé jött be , mint a(z)6, 7.De azok nagyon jók voltak, szóval még egyszer kiolvasom az összeset.
nekem a 7, 4, 2 de amugy mindegyik
Nekem a Fõnix Rendje (5.) a kedvencem.
a 6. és 7. de inkább a 7.
A sorrendem 1: 7. magasan az elsõ 2: 5. szintén nagy fölénnyel 3: 4. 4: 6. 5: 2. 6: 3. 7: 1.

Melyik a Assassin's Creed könyveknek az elsõ kötete a Reneszánsz vagy a Titkos keresztes háborúk?

Valamelyik nap unatkoztam aztán eszembe jutott hogy ki kéne olvasni az Assassin's Creed trilógiát. Bementem a könyvesboltba és azt mondták hogy a Reneszánsz az elsõ kötet , tök jó mondom elkezdtem olvasni. Ma felmegyek netre itt meg azt írják, hogy a Titkos keresztes háborúk az elsõ. Valaki kitud segiteni mert jó lenne az elsõvel kezdeni mert asszem összefügg a story.

Legjobb válasz: Szerintem a Reneszánsz az jött ki legelõször, meg a Titkos Keresztes háborúk nem kapcsolódik annyira a Ezio történetéhez.

Szerintem a Reneszánsz az jött ki legelõször, meg a Titkos Keresztes háborúk nem kapcsolódik annyira a Ezio történetéhez.
A kérdező hozzászólása: Jó de ha párhuzamosan szeretném játszani ahogy megy a történet a játékkal és az elejétõl szeretném kezdeni nem az a AC 1?
Szia! Játékban az Altairos story az elsõ, de könyvben valóban a Reneszánsz. Ha jól tudom, könyvben nem is maga Altair mesél, hanem valaki más írja le Ezionak, hogy mi-hogy volt. Bár lehet, hogy ez nem így van, de mindenesetre így vannak sorrendben a könyvek: Reneszánsz->Testvériség->Titkos keresztes háború->Jelenések->Árulás
reneszánsz az elsõ
Reneszánsz Testvériség Titkos keresztes háború :) meg ugye a többi.
:) Idõrend szerint a titkos keresztes háború az 1. de ha történetszempontjából akkor a reneszánsz mivel e kötet fõhõse Ezio olvas ( ez 1500 körül van ) késõbb egy hajón Altair történetérõl aki a titkos keresztes háború fõhõse ( õ 1170-80 körül volt ) Remélem válaszom kielégítõ volt :) )

A FEKETE TÕR TESTVÉRISÉG sorozat melyik kötetében található meg az alábbi jelenet?

Z éppen "üldözi" Bellát John szeme láttára. játszanak. aztán bemennek vmi ajtón és kicsit megcsapolják egymást:) azt hiszem elhangzik egy olyan mondat Z szájából, h szereted ha üldöznek?:) na ennyi lenne, rem tudtok segíteni:) meghalok ezért a jelenetért, de fel?lem a 4.-7. részig akárhol lehetne:S

Legjobb válasz: húúú bakker pedig nem régen olvastam a könyveket és tudom, hogy melyik részrõl beszélsz. De nem tudom melyik kötetben volt. De én Életre keltett szeretõ-re tippelek.

húúú bakker pedig nem régen olvastam a könyveket és tudom, hogy melyik részrõl beszélsz. De nem tudom melyik kötetben volt. De én Életre keltett szeretõ-re tippelek.
Ha még mindig aktuális, akkor a 4.-ben van, most olvastam nemrég.:)
Vagyis az 5.-ben bocsi.
A 3. van.
igen
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és ez biztos? :)
tuti :) én is emelt magyart csináltam most két - emelt szinten érettségiztetõ - tanár is azt mondta, hogy ha 'vagy' van, akkor választani kell (homérosz tételnél is vagy az iliász vagy az odüsszeia) de pl petõfi tételnél kell a lírája és az apostol is, mert ott ugye 'és' van :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattál :-)
nekem aki ma volt ismerõsöm nem választhatott..
tegnap az elõttem lévõ csaj homéroszt húzta, és azt mondta, hogy az iliászt választja, a bizottság meg mondta, hogy rendben
A kérdező hozzászólása: nee már :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!