Találatok a következő kifejezésre: Melyik a képszerkesztő program (53 db)

Melyik ez a képszerkesztő program? (lent)

melyik programmal lehet úgy megcsinálni a képet h például az egész kép fekete fehét és csak egy doboz színes. vagy csak egy tárgy és az egész többi kép feketefehér.

Legjobb válasz: Helló! Én is régóta akarok csinálni olyan képet, amirõl beszélsz! De nem hiszem, hogy erre van kifejezeten egy ilyen program. Az én ötletem, amit még nem próbáltam ki, de elméletbe megállja a helyét: -Van egy színes képed. -Azt elmented másnéven fekete-fehér változatba is. -Eztuán letöltesz olyan programot, ami képes rétegeket kezelni (layer), ilyen példul: a photoshop. -Ezután külön rétegekre betöltöd a két képet. -Természetesen a színes kép azon a rétegen legyen, ami alatt van a fekete-fehér változatnak. -Ha ez megvan, egyszerûen ezzel a "lasszós kivágás"-os eszközzel (sajnos nem tudom a nevét :D), körbevágod szépen amit színesen szeretnél látni. PERSZE A FEKETE-FEHÉR RÉTEGBÕL VÁGSZ KI! -És láss csodát, amilyen szépen vágtad körbe, olyan minõségû lesz a munkád is. -Save as / mentés másként és kész is. ui: én még annyit csinálnék, hogy pl. gimp-ben (program)van olyan eszköz ami kicsit el lehet maszatolni a dolgokat. Ez pl. jól jön hogy eltüntesd a körbevágás éles határait, és így természetesebbnek tûnik a kép is. Remélem segítettem. Én így próbálkoznék.

Helló! Én is régóta akarok csinálni olyan képet, amirõl beszélsz! De nem hiszem, hogy erre van kifejezeten egy ilyen program. Az én ötletem, amit még nem próbáltam ki, de elméletbe megállja a helyét: -Van egy színes képed. -Azt elmented másnéven fekete-fehér változatba is. -Eztuán letöltesz olyan programot, ami képes rétegeket kezelni (layer), ilyen példul: a photoshop. -Ezután külön rétegekre betöltöd a két képet. -Természetesen a színes kép azon a rétegen legyen, ami alatt van a fekete-fehér változatnak. -Ha ez megvan, egyszerûen ezzel a "lasszós kivágás"-os eszközzel (sajnos nem tudom a nevét :D), körbevágod szépen amit színesen szeretnél látni. PERSZE A FEKETE-FEHÉR RÉTEGBÕL VÁGSZ KI! -És láss csodát, amilyen szépen vágtad körbe, olyan minõségû lesz a munkád is. -Save as / mentés másként és kész is. ui: én még annyit csinálnék, hogy pl. gimp-ben (program)van olyan eszköz ami kicsit el lehet maszatolni a dolgokat. Ez pl. jól jön hogy eltüntesd a körbevágás éles határait, és így természetesebbnek tûnik a kép is. Remélem segítettem. Én így próbálkoznék.
Bármelyikkel, amivel inverz kijelölést lehet csinálni - pl piros labdát kijelölöd, aztán inverz, és éppen az nem lesz kijelölve, fekete-fehér effect betölt - Photoshop, Gimp 100% hogy tudja. Letöltést gugli megmutatja.
paint.net -el is megtudod csinálni (ingyenes, magyar nyelvû) http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/paint.net_3.5.5__magyar.. használni meg meg kell tanulni, nagy piros ezt akarom gomb egyikben sincs
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) hát tudom h meg kell tanulni kezelni. de azért raktam fel ezt a kérdést h legyen valami amin megtanulom:D
Hello! Kicsit felrázott ez a téma, és hogy bebizonyítsam mûködik az alapelv: http://www.archer.atw.hu/minta.JPG Na igen, kicsit ronda lett a széle, de mit vár az ember 5 perces munkától. :) Ha érdekel részletesebben: [email protected] leírom, hogy mit mivel kell csinálni, ha érdekel.
Sok szerencsét! chris, te meg kapsz egy zöld kezet, mert ez nem csak kettõtöknek volt hasznos leírás. ;)
Ó, hát ezt mindenki megtudja csinálni. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Hali! Még annyit tennék hozzá a leírásomhoz, hogy GIMP 2-vel csináltam és amikor kivágod a fekete-fehér réteget, akkor nagy valószínûséggel egy fehér folt lesz a helyén, és nem látni az alatta lévõ képet. DE a megoldás egyszerû: átmész a másik rétegre, és ugyan az a rész ki lesz jelölve a színesen, amit kivágtál. Jobbklikk, másolás, és a fekete fehér rétegen beillesztés. :)
picasa 3 a héten töltöttem le és nagyon jó kép szerkesztõ program csak ajánlan tudom http://dl.google.com/picasa/picasa3-setup.exe ha ez nem sikerül itt van ez http://programletoltes.com/letoltes/picasa-3

Melyik ingyenes képszerkesztő programmal lehet úgy szerkeszteni egy képet, hogy a képen szereplő személyeket más háttérben helyezem el?

Legjobb válasz: GIMP. Egyszer berakod a programba a háttérképet, csak húzd a programba, majd azt, aminek a hátterét cserélni akarod, ezt fájl/réteg megnyitása opcióval. Ezután bal oldalon látod a két képet, a felsõ képre kattints jobb egérgombbal/rétegmaszk hozzáadása, itt válaszd a fehér (teljesen átlátszatlan)-t, majd egy megfelelõ méretû fekete ecsetet válassz ki a jobb oldalon, és kezdd a hátteret festeni vele. Az eltûnik, és te a változtatott hátteret láthatod. Ezt kellõ pontosságig csinálva teljesen eltüntetheted a hátteret. Igazából ennyi. Ha a háttér egyszínû, egyszerûsítheted a dolgodat azáltal, hogy a varázspálca vagy a színkiválasztó eszközzel egyszerre kijelölöd a hátteret, így gyorsabb.

GIMP. Egyszer berakod a programba a háttérképet, csak húzd a programba, majd azt, aminek a hátterét cserélni akarod, ezt fájl/réteg megnyitása opcióval. Ezután bal oldalon látod a két képet, a felsõ képre kattints jobb egérgombbal/rétegmaszk hozzáadása, itt válaszd a fehér (teljesen átlátszatlan)-t, majd egy megfelelõ méretû fekete ecsetet válassz ki a jobb oldalon, és kezdd a hátteret festeni vele. Az eltûnik, és te a változtatott hátteret láthatod. Ezt kellõ pontosságig csinálva teljesen eltüntetheted a hátteret. Igazából ennyi. Ha a háttér egyszínû, egyszerûsítheted a dolgodat azáltal, hogy a varázspálca vagy a színkiválasztó eszközzel egyszerre kijelölöd a hátteret, így gyorsabb.

Melyik az a képszerkesztő program amivel meglehet csinálni azt hogy egy képen 3 szor is rajta vagy?

Legjobb válasz: Például a GIMP-pel meg lehet csinálni, de van még sok más program is. http://www.gimp.org/

Például a GIMP-pel meg lehet csinálni, de van még sok más program is. http://www.gimp.org/
****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Például a Photoshop
GIMP ez magyar és ingyenes
vagy Picture Collage Maker Pro pl. a beloadról

Melyik az a képszerkesztő program, amelyikkel ilyet lehet csinálni? (lent)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=403715966354920&set=a.. ez tudom,hogy csak egy nadrág,de több képen is láttam már ilyen szerkesztést:))

Legjobb válasz: Képszerkesztõs kérdéseket ha megnézed, mindig a Gimp és Photoshop a válasz, kisebb nehézségûeknél esetleg a Photoscape. Itt az elsõ kettõ valamelyike kell, mivel rétegkezelés, kijelölés, maszkolás is van a szerkesztési mûveletek között. Ha sosem használtad egyik programot sem, akkor kicsi az esélye hogy sikerülni fog, mert egyik sem abból áll hogy lenyomsz egy gombot és kész a hatás. Több kicsi mûvelet adja meg azt a hatást, amivel ilyet elérhetsz. Ha nem megy, akkor rá tudsz a neten is keresni például a maszkolásra.

Képszerkesztõs kérdéseket ha megnézed, mindig a Gimp és Photoshop a válasz, kisebb nehézségûeknél esetleg a Photoscape. Itt az elsõ kettõ valamelyike kell, mivel rétegkezelés, kijelölés, maszkolás is van a szerkesztési mûveletek között. Ha sosem használtad egyik programot sem, akkor kicsi az esélye hogy sikerülni fog, mert egyik sem abból áll hogy lenyomsz egy gombot és kész a hatás. Több kicsi mûvelet adja meg azt a hatást, amivel ilyet elérhetsz. Ha nem megy, akkor rá tudsz a neten is keresni például a maszkolásra.
A kérdező hozzászólása: már mindegyik képszerkesztõt használtam, csak még nem találtam meg a megfelelõ mûveletet, meg hogy egyáltalán melyik képszerkesztõ programon keressem..:)
Keress rá a neten, youtube-on ha nem megy, mert magadtól is rá jöhetsz, bár elég nehézkesen :)

Melyik az a képszerkesztő program ami az Iphone-okon van?

ilyen fekete kerete lesz t?le a képnek amit megszerkesztesz vele és narancs ságra bet?kkel van a keretbe írva hogy rup 100 meg ilyenek.

Melyik az a képszerkesztő program amivel jól lehet retusálni?

Úgyértem hogy mint a rendes tabló képeken meg ilyesmi, mintha egy fotós csinálná köszönöm

Legjobb válasz: GIMP (ingyenes), PS (fizetõs) Természetesen ehhez gyakorlat és tudás is kell.

GIMP (ingyenes), PS (fizetõs) Természetesen ehhez gyakorlat és tudás is kell.
Gimp szinte mint egy photoshop csak kicsivel kevesebbet tud. Ide alkalmas lesz a Gimp is ami ingyenes és nem is nagy a mérete.Videosmarton rengetegtutorialt találsz. (Mellesleg sok hülye használja a fizetõs ps-t mint az ingyenes gimpet és a két progi szinte ugyanolyan.)
Ha nagyon vágod a témát, akkor Photoshop. Ha nem, akkor Microsoft Paint.
A kérdező hozzászólása: Én nem ismerem ezt aGIMP-et jó ?
A kérdező hozzászólása: És a photo shop bol melyik ami ajánlott? :)
A kérdező hozzászólása: és hol tölthetnám le? :)

Melyik az a képszerkesztő program aminek segitségével egy képen töb helyen tudok egyszere lenni?

Legjobb válasz: Gimp, Photoshop, vagy más tetszõleges rétegkezelõ képszerkesztõ. Ez a kettõ biztos tudja, az elsõ ingyenes és tud magyarul is.

Gimp, Photoshop, vagy más tetszõleges rétegkezelõ képszerkesztõ. Ez a kettõ biztos tudja, az elsõ ingyenes és tud magyarul is.
Amelyik rétegekkel dolgozik, pl. Photoshop, Gimp. Vagy a kicsi PicPack.
Ingyenesbõl legjobb a Gimp. Néhány még nem említett: RealWorld Paint, Hornil StylePix, Pixia, FireAlpaca, Paint.NET, MyPaint. A megoldás tehát, mint oly sok esetben, nem annyira a programon múlik, mert az van doszt, hanem rajtad, aki kitalálod, hogy hogyan alkalmazd. Egy módszert itt mutattam be egy régi kérdezõnek: http://tabaki.uw.hu/tobbszorozes/tobbszorozes.php
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Melyik az a képszerkesztő program amelyik hasonlít a photoshopra és ingyenes?

Elfelejtettem a nevét és kéne nagyon..

Legjobb válasz: Gimp gimp.hu

Gimp gimp.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!