Találatok a következő kifejezésre: Melyik a iq-teszt a neten (1 db)

Melyik a leghitelesebb iq-teszt a neten?

Legjobb válasz: A tesztek annyira különbözõek,hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek,aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs,hogy melyik a legmegbízhatóbb.

A kérdező hozzászólása: A tesztek annyira különbözõek, hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek, aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
Hogy a neten melyik a leghitelesebb teszt, azt nem tudom. De azt tudom javasolni, hogy keresd fel a Mensa HungarIQa egyesület valamelyik tesztírását. Itt a honlapjuk: http://www.mensa.hu/cms/netalon.xml?data_id=286
Mindenesetre olyat keress, amiben nincs olyan fajta kérdés, hogy pl. melyik város nem itt meg itt van, vagy ki volt ez meg ez a személy. Tehát amiben úgymond olyan kérdés szerepel, hogy ha megtanultad akkor tudod, egyébként nem, mert az már EQ-t mér, mûveltséget, az IQ mérésének az a lényege, hogy csupán a problémamegoldó-képességet tegye próbára.
Nincs hiteles IQ teszt a neten, mert egy hiteles teszt kialakítása sok sok pénzbe kerül. (sok ezer emberrel kell kitöltetni, kiértékelni) Ezért nagy érték, és jogvédettek is. Amit kitesznek a netre azoknak egy egy kérdése kerül bele majd a "rendes" tesztekbe. Csinálj meg párat, és átlagolj. :)
Ez a legegyszerûbb kérdés, és itt a válasz: http:\\www.iq-teszt.hu ! Sajnos nem ingyenes, bár eléggé olcsó a többihez képest (Csak 1 300Ft-os SMS).
Erre én is kiváncsi lennék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit válasszak technika órára beadandó témára?

Technika órára kell házi dolgozatot írnunk 8 oldalas kiskönyv formájában.Egyetlen megkötés van hogy a technikához kell kötődnie.Lassan el kellene kezdenem de nem tudom eldönteni miről írjak.Szerintetek?

3

Ki tudta a kereszteseket megállítani és legyőzni?

dolgozathoz kellene, sürgős!

2

Roulettbe statisztika alul mit gondoltok?

ugye bár piros/fekete vagy sor vagy tucat lényegtelen ha el megy emeljük a tétet addig amíg be nem jön igen ez már lerágott csont viszont ha belegondoltok ugye bár van egy limit nem lehet végtelenségig emelni mondjuk azt,hogy 9x meg tudod duplázni a pénzt,hogy bejöjjön és csak pirosra raksz elég kicsi az esélye,hogy el megy 9 szer de tegyük fel,hogy elmegy és elbuktad a pénzed(legyen 1000ft) aztán következő alkalommal ugyan annyival kezdesz játszani és mondjuk minden nap addig játszol amíg nem nyersz plusz 1000ret na viszont annak még kisebb az esélye,hogy ha minden nap így játszol hosszabb távon akkor kevesebb nap megy el zsinórba 9x a piros míg össze szednél 1000ft-ot nem?

11

írtam egy történetet verses formában, kinek hogy tetszik? Ez a második "művem" nem nevezném annak mert még amatőr vagyok wasdwasd?

Voltam már boldog énis
a szívem már rátalált
akire én mindíg vártam
s felhők felett rohangáltam

Aztán egy nap úgy elrohant
szó nélkül, némán elszaladt
pedig én szerettem mindig
talán még mostis nemtudom
nem hiszem hogy őt kerestem
pedig ő volt nekem a minden

De még érzem legbelül
a szívem nem marad egyedül
ha mégis akkor sem bánom
mert úgyis rákell találnom
arra kit igazán szeretek
és mindíg mellette leszek

És most itt ülök egyedül
egy tollal a kezemben
elhagyott minden boldogság
elhagyott minden mi jó
s helyette jött oly sok bánat
még mostis érzem hogy fáj
régen még boldog voltam
de ma már nagyon fáj

mostmár semmim sincsen
engem már vár a halál
régen tudtam hogy nemszeretsz
de mégis hittem neked

De én érzem legbelül
a szívem nem marad egyedül
ha mégis akkor sem bánom
mert úgyis rákell találnom
arra kit igazán szeretek
és mindig mellette leszek

De mostmár vége úgytudom
többé nem látom a mosolyt az arcodon
a fátyol rég lehóllt elszaladt
nem tudam hogy ez lesz
de ha én most meghalok
ezt a rózsát hogyom itt neked

Végre vége mindennek
vége a sok szenvedésnek
vele együtt pusztúlt ő is
mikor meghallotta ereit vágta
piros vérével, könnyes szemével
nagyon megbánta.

3

Mi volt a Rákosi kommunista kormány terve egy atomháború esetére?

Tudom, hogy az atomháborút a fejünkben általában a világ végével társítjuk, de gondolom lehet, hogy csak Hirosima-szerű "kisebb" robbantásokra készültek, és nem a totális pusztulásra. Persze nem tudom, igazából érdekelne, hogy nagyjából mi volt a tervük.Hogyan működtették volna az óvóhelyeket, hiszen állítólag a metrót is annak használták volna. Kapcsolatban maradtak volna a Szovjetunióval? És még a többi kérdés, ami itt van a fejemben. Igazából mindig érdekelt a hidegháború, és a magyar nukleáris tervre már régóta kíváncsi vagyok. Persze lehet hogy ma is titkos, én nem tudom. Akár linkeket és könyvajánlásokat is elfogadok, előre is köszi a válaszokat!

10

Klórsav előállítása?

vagy lehet venni valahol? Tudom mit csinálok ! :D 16/F

3

Az Egri Csillagokban Hajvánt Manda bégnek is nevezik. Miért kapja ezt a nevet?

(A Sokszínű irodalom 6. osztályos kiadásának a munkafüzetének a feladata)

3

Hányféleképpen nyerhetsz a hatos lottón, ha hatot választanak ki 45 számból? (az egyes és a kettes nem fizet)

Ez a matek házi feladatom, sajnos nem tudom, hogyan oldjam meg. Segítségeteket előre is köszönöm.

2

Valaki elmagyarázná? Skatulyaelv.

A tankönyvünkhöz kaptunk CD-t, amin a megoldások szerepelnek. Viszont sok skatulyaelves feladathoz csak annyi a megoldás, hogy: A hét napjai, az év napjai...stb. Ezt nem értem. Pl.

Egy osztályba 36 tanuló jár. Igazoljuk, hogy van:
a) legalább hat diák, akinek a szül. napja a 7 ugyanazon napjára esik. skatulyák: A hét napjai...??????

3

Hogy kell ezt a fizika feladatot megoldani?

Segítsetek megoldani ezt a fizika feladatot.
Egy 400N sulyu lada, egy olyan lejton van melynek alapja ketszerese a magassaganak. Hatarozzuk meg az F ero nagysagat, amely egyensulyban tartja a ladat: a) F parhuzamos a lejto sikjaval
b) F vizszintesc) fuggoleges

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!