Találatok a következő kifejezésre: Melyik a iq-teszt a neten (1 db)

Melyik a leghitelesebb iq-teszt a neten?

Legjobb válasz: A tesztek annyira különbözõek,hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek,aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs,hogy melyik a legmegbízhatóbb.

A kérdező hozzászólása: A tesztek annyira különbözõek, hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek, aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
Hogy a neten melyik a leghitelesebb teszt, azt nem tudom. De azt tudom javasolni, hogy keresd fel a Mensa HungarIQa egyesület valamelyik tesztírását. Itt a honlapjuk: http://www.mensa.hu/cms/netalon.xml?data_id=286
Mindenesetre olyat keress, amiben nincs olyan fajta kérdés, hogy pl. melyik város nem itt meg itt van, vagy ki volt ez meg ez a személy. Tehát amiben úgymond olyan kérdés szerepel, hogy ha megtanultad akkor tudod, egyébként nem, mert az már EQ-t mér, mûveltséget, az IQ mérésének az a lényege, hogy csupán a problémamegoldó-képességet tegye próbára.
Nincs hiteles IQ teszt a neten, mert egy hiteles teszt kialakítása sok sok pénzbe kerül. (sok ezer emberrel kell kitöltetni, kiértékelni) Ezért nagy érték, és jogvédettek is. Amit kitesznek a netre azoknak egy egy kérdése kerül bele majd a "rendes" tesztekbe. Csinálj meg párat, és átlagolj. :)
Ez a legegyszerûbb kérdés, és itt a válasz: http:\\www.iq-teszt.hu ! Sajnos nem ingyenes, bár eléggé olcsó a többihez képest (Csak 1 300Ft-os SMS).
Erre én is kiváncsi lennék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mérgező a szintiszta oxigén?

14

1 hektár búzához és rizshez mennyi víz kell?

És ugyan oda miért nem lehet többször búzát ültetni?
Gondolom valamilyen tápanyagból túl sokat használ, de nincs rá gyorsabb módszer a pótlására?

2

Ebben a behelyettesítésben a B érték miért nem mínusz?

(a-b)^3=a^3-3a^2b+3ab^2-b^3

(3a-1)^3=(3a)^3-3*(3a)^2*1+3*3a*1^2-1^3

a B érték: -1, miért nem úgy van, hogy 3*(3a)^2*(-1)

5

Baj-e ha megy a mikro hullamu suto es kozben elmegy a wifi jel?

ma figyeltem fel erre a jelensegre es nem tudom hogy,most a mikro rossz vagy ez termeszetes hogy zavarja a jelet

9

Megválaszolnátok? Részletes választ kérnék! Ne küldjetek linkeket és utalásokat sem! Köszönöm: L. Zoli

Adott egy kör:(x-5) négyzeten+ (y-8) négyzeten és egy egyenes egyenlete: x-2y=-1. Válaszold meg az alábbiakat! A, a kör középpontjának koordinátái és a kör sugara b, az egyenes irányvektora és normál vektora c, az egyenes és a kör közös pontjának vagy pontjainak koordinátái d, a kimetszett húr hossza e, a következő három pontról döntsd el, hogy melyik van a körön, melyik van a körön belül illetve a körön kívül: P (9,11), Q (-2,10), R (12, -3) f, írd fel a körön található pontból, a körhöz húzható érintő egyenletét!

2

Hogyan tudnám meghatározni az éjszakai égbolton egyes bolygók vagy csillagok helyét? Azt a holdhoz kell viszonyítani vagy műszer kell hozzá? Nagyon érdekelne ez!

Nagyon kíváncsi lennék hogy hogy van ez igazából... Állandóan látom az interneten hogy Vénusz, Jupiter, Hold együttállás és sose tudtam hogy honnan tudták ezt hogy az az égitest pont a Jupiter vagy a Vénusz ! Éjszaka mindig látok egy nagyon fénylő égitestet mindig mondom, hogy az vajon nem esetleg a Jupiter vagy a Szaturnusz ?

6

Mitől mosódhatott össze a CD borítom a könyvemmel?

Au új CD-m és az új könyvem, most vettem őket. Egymásra raktam őket, úgy raktam a táskámba. Ki gondolta volna hogy baj lesz belőle? Annyira szomorú vagyok. A papírtokos CDm és a könyvborító érintketése miatt átmosódott a szín az egyikről a másikra. Gondolom a meleg miatt, de eddig sose tapasztaltam ezt, pedig máskor is csináltam má ilyet.

4

Taszító érzés a tenyereim közt, biztos van valami tudományos magyarázat?

Már kicsi korom óta szoktam érezni, hogy a két tenyerem taszítja egymást, és kétlem, hogy bemesélésről lenne szó, mert sosem gondolkoztam ilyeneken. Néha erős a taszítás, aztán egy leheletnyi vonzás, és ismét taszítás. Egyszer olvastam valahol róla valami vacak cikkben, ami természetfelettinek állította be, de én nem hiszek ilyen badarságokban... Biztos van rá valami tudományos magyarázat, mondjuk, hogy feltöltődik sok elektronnal, amik taszítják egymást, bár ez ellen az szól, hogy ilyenkor nem dörzsölés hatására jön elő ez a dolog, sőt dörzsölés hatására megszűnik. Mi a franc lehet ez?

8

Pótvizsgára a felkészülés idejéig nállam lehet a füzetem amiba egész nyáron írtam?

Töri szóbeli pótvizsga.

5

Kémiáról kérdés lent?

Ez mi hogy kell kiszámolni? hidrogén elem 1g*2=2g
ezt hogy kell többi elemnél? a rendszámhoz kell tenni hogy gramm, és szorozni kettővel? nagyon nem értem.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!