Találatok a következő kifejezésre: Melyik a iq-teszt a neten (1 db)

Melyik a leghitelesebb iq-teszt a neten?

Legjobb válasz: A tesztek annyira különbözõek,hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek,aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs,hogy melyik a legmegbízhatóbb.

A kérdező hozzászólása: A tesztek annyira különbözõek, hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek, aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
Hogy a neten melyik a leghitelesebb teszt, azt nem tudom. De azt tudom javasolni, hogy keresd fel a Mensa HungarIQa egyesület valamelyik tesztírását. Itt a honlapjuk: http://www.mensa.hu/cms/netalon.xml?data_id=286
Mindenesetre olyat keress, amiben nincs olyan fajta kérdés, hogy pl. melyik város nem itt meg itt van, vagy ki volt ez meg ez a személy. Tehát amiben úgymond olyan kérdés szerepel, hogy ha megtanultad akkor tudod, egyébként nem, mert az már EQ-t mér, mûveltséget, az IQ mérésének az a lényege, hogy csupán a problémamegoldó-képességet tegye próbára.
Nincs hiteles IQ teszt a neten, mert egy hiteles teszt kialakítása sok sok pénzbe kerül. (sok ezer emberrel kell kitöltetni, kiértékelni) Ezért nagy érték, és jogvédettek is. Amit kitesznek a netre azoknak egy egy kérdése kerül bele majd a "rendes" tesztekbe. Csinálj meg párat, és átlagolj. :)
Ez a legegyszerûbb kérdés, és itt a válasz: http:\\www.iq-teszt.hu ! Sajnos nem ingyenes, bár eléggé olcsó a többihez képest (Csak 1 300Ft-os SMS).
Erre én is kiváncsi lennék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Debreceni Egyetemre járok és most kell felvennem majd a 2. tesimet előző félévben aerobic ot csináltam és most is azt szeretnám ua annál a tanárnál az gáz hogy 2 ua a két félévi tesim mert hallottam ilyet, hogy nem merték többen felvenni már ua -t?

4

12[3]*27[X] = 18[6] X=? (*=szorzás, []=hatványérték)

én nem tudtam

4

Az emberi agynál csak azt tudják meg figyelni hogy melyik terület aktív vagy pontosan azt is hogy sorra melyik neuronok aktiválódnak?

5

A neutron élettartama 15 perc. Mi lesz utána a neutronnal?

2

Valaki tud egy jó bevezetést?

a cím: Nyolcadikos lettem

0

Mikor egy atom fotont bocsát ki akkor mitől függ hogy melyik irányba bocsátja ki? Az összetett fénynél (pl. :nap fény) 1 atom bocsát ki különböző hullám hosszú fotonokat? Az elektron miért lép magasabb elektron héjra mikor fotont nyel el?

1

Valaki le tudja ezt fordítani (a szöveg latin) magyarra?

iane biceps, anni tacite labentis origo,
solus de superis qui tua terga vides!..
quem tamen esse deum te dicam, iane biformis?
nam tibi par nullum graecia numen habet...
disce metu posito, vates operose dierum,
quod petis, et voces percipe mente meas.

1

Megtudnátok nekem írni hogy hány fejezetből áll az Egy egér c. regény?

Előre is köszönöm :)

2

Meddig marad meg a paprikaspray hatása nyílt teruleten kifujva valamire?

Pl ha kifujok belőle valamennyit a betonra akkor ha negyed óra múlva arra megyek akkor még érezhető vagy gyorsan elpárolog?

1

Matematikában jártas személy segitségét kérném - Mikor és mire használjuk az Átlagot?

Tudom alkalmazni, de most nekem meg kellene tudni fogalmazni s akárhogy töröm a fejem, nem megy. Elöre is köszönöm!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!