Találatok a következő kifejezésre: Melyik a iq-teszt a neten (1 db)

Melyik a leghitelesebb iq-teszt a neten?

Legjobb válasz: A tesztek annyira különbözõek,hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek,aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs,hogy melyik a legmegbízhatóbb.

A kérdező hozzászólása: A tesztek annyira különbözõek, hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek, aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
Hogy a neten melyik a leghitelesebb teszt, azt nem tudom. De azt tudom javasolni, hogy keresd fel a Mensa HungarIQa egyesület valamelyik tesztírását. Itt a honlapjuk: http://www.mensa.hu/cms/netalon.xml?data_id=286
Mindenesetre olyat keress, amiben nincs olyan fajta kérdés, hogy pl. melyik város nem itt meg itt van, vagy ki volt ez meg ez a személy. Tehát amiben úgymond olyan kérdés szerepel, hogy ha megtanultad akkor tudod, egyébként nem, mert az már EQ-t mér, mûveltséget, az IQ mérésének az a lényege, hogy csupán a problémamegoldó-képességet tegye próbára.
Nincs hiteles IQ teszt a neten, mert egy hiteles teszt kialakítása sok sok pénzbe kerül. (sok ezer emberrel kell kitöltetni, kiértékelni) Ezért nagy érték, és jogvédettek is. Amit kitesznek a netre azoknak egy egy kérdése kerül bele majd a "rendes" tesztekbe. Csinálj meg párat, és átlagolj. :)
Ez a legegyszerûbb kérdés, és itt a válasz: http:\\www.iq-teszt.hu ! Sajnos nem ingyenes, bár eléggé olcsó a többihez képest (Csak 1 300Ft-os SMS).
Erre én is kiváncsi lennék.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Két egymás mellé helyezett grafén lapot össze lehet illeszteni (kémiai kötéssel)? Ha igen hogyan?

2

Ha veszek egy cégtől részvényt, akkor én is tulajdonos leszek a cégben?

Vagy mit jelent ez, mit veszek meg? Miért jó a cégnek, ha részvényt bocsátanak ki stb?

3

Hogyan kell átírni a Miatyánkot E/1-be?

2

Milyen mélyre kell előfúrni a menetnek a magfuratot?

3

Milyen köze van az Ukránoknak a Kijevi Ruszhoz? Ukrán állam volt-e? Kárpátalja része volt-e a Kijevi Rusznak a magyarok bevonulása előtt (Az Ukrán wikipédián azt írja hogy igen)?

Érdekes információt találtam az ukrán nyelvű wikipédián Kárpátaljáról.Mivel én is Kárpátaljai vagyok foglalkoztat a megye történelme.Észrevettem hogy az ukrán és szláv nyelvű wikipédián még Kárpátalja is úgy szerepel mint egy szláv múlttal rendelkező megye.Meggyőződésem hogy ezek az elméletek csakis politikai alapokon nyugszanak mivel tudomásom szerint Kárpátalja nem tartozott egyetlen szláv államalakulathoz sem a magyarok bevonulása előtt.Ezenkívűl nagyon érdekelne az ukránok államalapító és államfentartó szerepe a Kijevi Ruszban.Sok olyan véleményt hallottam már hogy a Kijevi Rusz inkább köthető az oroszokhoz mint az ukránokhoz,sőt egyesek kizárják az ukrán nép szerepét ebben az államban.Mi a ti véleményetek?Ha tudtok kötni a hozzászólásotokhoz valamiféle linket,tudományos cikket vagy bármely hasznos bővebb információt megköszönném.

5

Ez mely földrajzi név rövid története?

A magyar-osztrák határon lévő tó neve 'sekély állóvíz' jelentésű főnévből ered?
A válaszokat előre is köszi.

3

Mit válasszak technika órára beadandó témára?

Technika órára kell házi dolgozatot írnunk 8 oldalas kiskönyv formájában.Egyetlen megkötés van hogy a technikához kell kötődnie.Lassan el kellene kezdenem de nem tudom eldönteni miről írjak.Szerintetek?

3

Ki tudta a kereszteseket megállítani és legyőzni?

dolgozathoz kellene, sürgős!

2

Roulettbe statisztika alul mit gondoltok?

ugye bár piros/fekete vagy sor vagy tucat lényegtelen ha el megy emeljük a tétet addig amíg be nem jön igen ez már lerágott csont viszont ha belegondoltok ugye bár van egy limit nem lehet végtelenségig emelni mondjuk azt,hogy 9x meg tudod duplázni a pénzt,hogy bejöjjön és csak pirosra raksz elég kicsi az esélye,hogy el megy 9 szer de tegyük fel,hogy elmegy és elbuktad a pénzed(legyen 1000ft) aztán következő alkalommal ugyan annyival kezdesz játszani és mondjuk minden nap addig játszol amíg nem nyersz plusz 1000ret na viszont annak még kisebb az esélye,hogy ha minden nap így játszol hosszabb távon akkor kevesebb nap megy el zsinórba 9x a piros míg össze szednél 1000ft-ot nem?

11

írtam egy történetet verses formában, kinek hogy tetszik? Ez a második "művem" nem nevezném annak mert még amatőr vagyok wasdwasd?

Voltam már boldog énis
a szívem már rátalált
akire én mindíg vártam
s felhők felett rohangáltam

Aztán egy nap úgy elrohant
szó nélkül, némán elszaladt
pedig én szerettem mindig
talán még mostis nemtudom
nem hiszem hogy őt kerestem
pedig ő volt nekem a minden

De még érzem legbelül
a szívem nem marad egyedül
ha mégis akkor sem bánom
mert úgyis rákell találnom
arra kit igazán szeretek
és mindíg mellette leszek

És most itt ülök egyedül
egy tollal a kezemben
elhagyott minden boldogság
elhagyott minden mi jó
s helyette jött oly sok bánat
még mostis érzem hogy fáj
régen még boldog voltam
de ma már nagyon fáj

mostmár semmim sincsen
engem már vár a halál
régen tudtam hogy nemszeretsz
de mégis hittem neked

De én érzem legbelül
a szívem nem marad egyedül
ha mégis akkor sem bánom
mert úgyis rákell találnom
arra kit igazán szeretek
és mindig mellette leszek

De mostmár vége úgytudom
többé nem látom a mosolyt az arcodon
a fátyol rég lehóllt elszaladt
nem tudam hogy ez lesz
de ha én most meghalok
ezt a rózsát hogyom itt neked

Végre vége mindennek
vége a sok szenvedésnek
vele együtt pusztúlt ő is
mikor meghallotta ereit vágta
piros vérével, könnyes szemével
nagyon megbánta.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!