Találatok a következő kifejezésre: Melyik a iq-teszt (2 db)

Melyik a leghitelesebb iq-teszt a neten?

Legjobb válasz: A tesztek annyira különbözõek,hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek,aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs,hogy melyik a legmegbízhatóbb.

A kérdező hozzászólása: A tesztek annyira különbözõek, hogy nem tudom melyikkel tudnám megállapítani a tényleges iq-mat. Vannak olyan feladatsorok amelyekben csak ábrák szerepelnek, aztán vannak egészen vegyes feladatokból álló iq-tesztek is..és még nehézségi szintükben is különböznek. Szóval fogalmam sincs, hogy melyik a legmegbízhatóbb.
Hogy a neten melyik a leghitelesebb teszt, azt nem tudom. De azt tudom javasolni, hogy keresd fel a Mensa HungarIQa egyesület valamelyik tesztírását. Itt a honlapjuk: http://www.mensa.hu/cms/netalon.xml?data_id=286
Mindenesetre olyat keress, amiben nincs olyan fajta kérdés, hogy pl. melyik város nem itt meg itt van, vagy ki volt ez meg ez a személy. Tehát amiben úgymond olyan kérdés szerepel, hogy ha megtanultad akkor tudod, egyébként nem, mert az már EQ-t mér, mûveltséget, az IQ mérésének az a lényege, hogy csupán a problémamegoldó-képességet tegye próbára.
Nincs hiteles IQ teszt a neten, mert egy hiteles teszt kialakítása sok sok pénzbe kerül. (sok ezer emberrel kell kitöltetni, kiértékelni) Ezért nagy érték, és jogvédettek is. Amit kitesznek a netre azoknak egy egy kérdése kerül bele majd a "rendes" tesztekbe. Csinálj meg párat, és átlagolj. :)
Ez a legegyszerûbb kérdés, és itt a válasz: http:\\www.iq-teszt.hu ! Sajnos nem ingyenes, bár eléggé olcsó a többihez képest (Csak 1 300Ft-os SMS).
Erre én is kiváncsi lennék.

Melyik szó illik a felsorolásba? ( Való Világ IQ teszt)

sztriptíz, elegy, határ, kötél, ribillió..

Legjobb válasz: Szerintem a hétfõ,mert mindegyik szóban benne van egy szám,a hétfõben a 7-es szám.

Szerintem a hétfõ, mert mindegyik szóban benne van egy szám, a hétfõben a 7-es szám.
Ha van ará idõ, hogy az ember elgondolkodjon rajta, akkor persze, hogy ki tudja választani a jót. Nekem se siekrült 15 másodperc alatt rájönni.
Ó, hát persze!
A kérdező hozzászólása: Jujj tényleg, köszi... de ki jönne rá vagy 15 mp alatt miközbe kitölti a tesztet.. :) mikor kitöltötted már akkor tudtad, vagy utólag?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!