Találatok a következő kifejezésre: Melyik a internet szolgáltató Magyarországon (4 db)

Melyik a legjobb internet szolgáltató Magyarországon?

Sziasztok!

Legjobb válasz: egyrészt, az olcsó és a jó az jellemzõen kizárja egymást. másrészt tudni kellene (legalább hozzávetõlegesen), hogy hol fogsz lakni, mert nem mindenhol szolgáltat mindenki, sõt jellemzõen régiónként más és más szolgáltatók vannak, az igazán nagyokat leszámítva.

egyrészt, az olcsó és a jó az jellemzõen kizárja egymást. másrészt tudni kellene (legalább hozzávetõlegesen), hogy hol fogsz lakni, mert nem mindenhol szolgáltat mindenki, sõt jellemzõen régiónként más és más szolgáltatók vannak, az igazán nagyokat leszámítva.
NYÍREGYHÁZÁN A GIGANET! Többi kalap [email protected] :) olcsó, GYORS és megbízható :P
Radioweb60 ?? nem is hallottam ilyenrõl még, és ilyen drága és lassú???? A Telenor sokkal többet ér :D
Nálunk Radioweb60 van 256 kb/s 3000 Ft, néha még többel is megy mint amit fizetünk... de a feltöltés nagyon gáz, 3 kB/s ha szerencsém van!!! Felhívtuk õket erre rögtön elterelték a témát :S 1 ki****ott félórás videót feltölteni 12-14 óra :@
Egyet biztosan ne: NE Datawlan NE! Miután elõfizetõ lettél már nem számítasz ! Se hibaelhárítás, se ügyfélszolgálat, néha net sem.
*márahol van
Diginet
Nekem UPC van (10/1 mbit), évente körülbelül 2 olyan alkalom van mikor problémázik, legalábbis én így tapasztaltam, gyors, alacsony ping, viszont nem a legolcsóbb... ha Budapestre, Dunaújvárosba, Miskolcra, Székesfehérvárra, Pécsre vagy Veszprémbe költöztök, akkor meg feltétlen Diginet, ez tényleg olcsó és jó (kár, hogy nálunk nincs ilyen :( ) http://www.digikabel.hu/Internet.html
nekünk GTS datanet van 3780 Ft.nincs vele semmi gond.-)elég gyors.
Nálunk (Fót) Rubicom van, alap ADSL 3700 Ft/hónap. Ha nem akarsz videókat letölteni, csak web + email, akkor az alap ADSL elég.
Nekem "Chello Bronze" 2048/1024 Mbit van havi 5000 -ért. - UPC.hu - Meg vagyok elégedve.
Nekem kábel tv-én keresztül van mindenki ezt ajánlotta, mert gyors és olcsó is, de maradjunk meg az olcsónál mert gyorsnak nem mondanám, néha talán a csiga is gyorsabb. Ja és TV NETWORK a szolgáltató.
A Fibernet olcsó, de néha szarakodik (sok a leállás, mikor viszont mikor rendesen megy a net, akkor elég gyors).
T-Home van itt de olyan fos hogy nem bírja a kábel a 3 megát így 5 megát fizetünk és csak 1.5 jön át, eddig 2 jött de valamiért lefokozták :/

Melyik a legjobb internet szolgáltató Magyarországon?

Lassan lejár a h?ségnyilatkozat! Általában torrentezni szoktam, úgyhogy a fel sebességnek kellene jó lennie! Ebben szeretném kérni a segítségeteket! Most a fibernetnél vagyok, nincs vele bajom, csak nem kapok semmit, és k sokat fizetek! :/

Legjobb válasz: Nem tudom melyik a legjobb, de nem az UPC az biztos! Különösebb bajom a sebességgel nincs, viszont folyamatosan megszakad, napi többször is, és több upc-s ismerõsöm is szokott erre panaszkodni. Szóval nem ez.

Nem tudom melyik a legjobb, de nem az UPC az biztos! Különösebb bajom a sebességgel nincs, viszont folyamatosan megszakad, napi többször is, és több upc-s ismerõsöm is szokott erre panaszkodni. Szóval nem ez.
Digi.
Digit használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
hát most mondanám hogy a digi, de ha nem nagyvárosi panelban laksz akkor nem sokat érsz vele... miután nem mondtad hogy hol laksz így nagyon segíteni sem lehet... azért nézzél itt szét: http://tantusz.nhh.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bács megyében, Baján lakok egy családi házban szerintem oda nem is jönnek ki a Digitõl! :/

Melyik a legjobb és legolcsóbb internet szolgáltató Magyarországon?

nekünk t-home-val van szerződésünk 2 évre 1mb/s de torrenten átlag olyan 100kb/s -.-" minden rendben van cmd-ben lefuttattam a vizsgálatokat a moden/router tökéletesen kommunikál dns címeket is néztem másikat,akkor néha jó volt 600kb/s jah de csak kb 30 percig utána megint a za szar van hogy egy 3 perces vidit nme birok megnézni youtuben és lerakja 144p-be és akkor is megáll :@@@.Szóval szerintem csak a szolgáltatóval lehet a baj ti mit ajánlotok?

Legjobb válasz: A T-home-ra sok a panasz, és drága is. Vezetékesek közül az egyik legdrágább. UPC jó ár/érték, ha jó csomagot ki tudsz alkuni, vagy fogni. De ott a DIGI is pl. ami bagóért adja a széles sávot. Kérdés, hogy nálatok lehet e válogatni.

A T-home-ra sok a panasz, és drága is. Vezetékesek közül az egyik legdrágább. UPC jó ár/érték, ha jó csomagot ki tudsz alkuni, vagy fogni. De ott a DIGI is pl. ami bagóért adja a széles sávot. Kérdés, hogy nálatok lehet e válogatni.
kérjetek több adatforgalmat.. és akkor gyorsabb lesz is lesz viszont drágább is de nem olyan nagyon sokkal..nekem 10mb/s sebességû én ezt ajánlanám neked..
A kérdező hozzászólása: elvielg lehet megnéztem a régiókat msot thome-net-tv-teló van ami kb 6 ezer az a baj h apám ehez hüyle és õ csak azt tudja h internet az internet miért fizessen többet ha így is kap -.-" persze h lassabbat és szarabbat és most kötötte meg a 2 éves hûséget -.-..... akkor már m1 mire újat lehet rendelni én még fõsulin/1etemen leszek szal tök 8


Melyik internet szolgáltató a legjobb Magyarországon?

Tiszakécskei vagyok és szeretnék valami olcsó és jó internetet.Ti melyiket tudnátok ajánlani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!