Találatok a következő kifejezésre: Melyik a internet szolgáltató (34 db)

Melyik Tv+Internet szolgáltató/csomag szerintetek a legjobb ár/érték arányban?

Nektek melyik van, mennyiért? És mennyire vagytok vele elégedettek?

Legjobb válasz: sya! Mi a férjemmel a UPC szolgáltatásaival nagyon meg vagyunk elégedve! Bár nem sok helyen van még UPC kábel,de ahol van ott számunkra az ISTEN! Voltunk már T-Home nál és Diginél is,de nekünk nem vált be egyik sem!

sya! Mi a férjemmel a UPC szolgáltatásaival nagyon meg vagyunk elégedve! Bár nem sok helyen van még UPC kábel, de ahol van ott számunkra az ISTEN! Voltunk már T-Home nál és Diginél is, de nekünk nem vált be egyik sem!
UPC!!!! [email protected]@ gyors net!!!!


Melyik a legolcsóbb internet? Olyanra gondolok ami korlátlan? Szeretnék szolgáltatót váltani.

Legjobb válasz: Itt nézz körül, szinte minden szolgáltató szerepel: http://www.szelessavkereso.hu/ Saját irányítószámod beírásával választhatsz!

Itt nézz körül, szinte minden szolgáltató szerepel: http://www.szelessavkereso.hu/ Saját irányítószámod beírásával választhatsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Egyet biztosan ne: NE Datawlan Ne!

Melyik a legjobb internet szolgáltató Magyarországon?

Sziasztok!

Legjobb válasz: egyrészt, az olcsó és a jó az jellemzõen kizárja egymást. másrészt tudni kellene (legalább hozzávetõlegesen), hogy hol fogsz lakni, mert nem mindenhol szolgáltat mindenki, sõt jellemzõen régiónként más és más szolgáltatók vannak, az igazán nagyokat leszámítva.

egyrészt, az olcsó és a jó az jellemzõen kizárja egymást. másrészt tudni kellene (legalább hozzávetõlegesen), hogy hol fogsz lakni, mert nem mindenhol szolgáltat mindenki, sõt jellemzõen régiónként más és más szolgáltatók vannak, az igazán nagyokat leszámítva.
NYÍREGYHÁZÁN A GIGANET! Többi kalap [email protected] :) olcsó, GYORS és megbízható :P
Radioweb60 ?? nem is hallottam ilyenrõl még, és ilyen drága és lassú???? A Telenor sokkal többet ér :D
Nálunk Radioweb60 van 256 kb/s 3000 Ft, néha még többel is megy mint amit fizetünk... de a feltöltés nagyon gáz, 3 kB/s ha szerencsém van!!! Felhívtuk õket erre rögtön elterelték a témát :S 1 ki****ott félórás videót feltölteni 12-14 óra :@
Egyet biztosan ne: NE Datawlan NE! Miután elõfizetõ lettél már nem számítasz ! Se hibaelhárítás, se ügyfélszolgálat, néha net sem.
*márahol van
Diginet
Nekem UPC van (10/1 mbit), évente körülbelül 2 olyan alkalom van mikor problémázik, legalábbis én így tapasztaltam, gyors, alacsony ping, viszont nem a legolcsóbb... ha Budapestre, Dunaújvárosba, Miskolcra, Székesfehérvárra, Pécsre vagy Veszprémbe költöztök, akkor meg feltétlen Diginet, ez tényleg olcsó és jó (kár, hogy nálunk nincs ilyen :( ) http://www.digikabel.hu/Internet.html
nekünk GTS datanet van 3780 Ft.nincs vele semmi gond.-)elég gyors.
Nálunk (Fót) Rubicom van, alap ADSL 3700 Ft/hónap. Ha nem akarsz videókat letölteni, csak web + email, akkor az alap ADSL elég.
Nekem "Chello Bronze" 2048/1024 Mbit van havi 5000 -ért. - UPC.hu - Meg vagyok elégedve.
Nekem kábel tv-én keresztül van mindenki ezt ajánlotta, mert gyors és olcsó is, de maradjunk meg az olcsónál mert gyorsnak nem mondanám, néha talán a csiga is gyorsabb. Ja és TV NETWORK a szolgáltató.
A Fibernet olcsó, de néha szarakodik (sok a leállás, mikor viszont mikor rendesen megy a net, akkor elég gyors).
T-Home van itt de olyan fos hogy nem bírja a kábel a 3 megát így 5 megát fizetünk és csak 1.5 jön át, eddig 2 jött de valamiért lefokozták :/

Melyik a legjobb internet szolgáltató?

Legjobb válasz: Nekem a t-online vált be idáig a legjobban ár tekintetében, bár vagy 3 másik szolgáltatóhoz is volt szerencsém, de azokra sem volt panaszom.

Nekem a t-online vált be idáig a legjobban ár tekintetében, bár vagy 3 másik szolgáltatóhoz is volt szerencsém, de azokra sem volt panaszom.
Szerinte a K-BELL
"Melyik a legjobb internet szolgáltató?" Magyarországon , vagy nálatok kérdezed, mert akkor írd ide, hogy miket lehet elérni ott ahol netet szeretnél, és segítünk kiválasztani a legjobbat.
Szerintem a habdák net
Azt nemtudom de hogy nem a mi Rubicomunk az hót ziher.
Digi

A 29-es körzetbe mely a legjobb internet szolgáltató?

Beszeretném kötni a internetet, de nem tudom hogy a 29-es körzetben / Nagykátán / melyik a leg inkább megfelel?.

Legjobb válasz: Iratkozz be elõször egy nyelvtan órára. Remélem a magyar tanárod nem olvasta el, tuti sírógörcsöt kapna. Felmész a szolgáltatók honlapjára, és beírod Nagykáta irányítószámát, és megkeresed.

Iratkozz be elõször egy nyelvtan órára. Remélem a magyar tanárod nem olvasta el, tuti sírógörcsöt kapna. Felmész a szolgáltatók honlapjára, és beírod Nagykáta irányítószámát, és megkeresed.
Tényleg komolyan tudsz írni...

Melyik a legjobb Internet szolgáltató?

Olcsó!Nagy szélssávban adják az internetet!Nem akadozik,

Legjobb válasz: Melyik településen laksz?

Melyik településen laksz?

Internet szolgáltatót szeretnék váltani, de nem tudom, hogy milyenek és hogy melyikbe menjek? Olyat kéne írni ami tud még televíziót és vezetékes telefont szolgáltatni, és a felsoroltaknál melyiket ajánljátok.

Legjobb válasz: Neked meg olyan kérdést kellene írni, ami legalább ad egy támpontot, mert hiába mondom, hogy menj a Digihez, ha Csajábaröcsögén ahol élsz, nem elérhetõ.

Neked meg olyan kérdést kellene írni, ami legalább ad egy támpontot, mert hiába mondom, hogy menj a Digihez, ha Csajábaröcsögén ahol élsz, nem elérhetõ.
Kérdezõ: nekem mindegy, végül is engem nem érdekelnek az elérhetõ szolgáltatások. Viszont minél lassabban tudod behatárolni, hogy hova is kellene szolgáltatás, annál lassabban fogod megtudni a választ. Ha neked ez mindegy, akkor miért is tetted fel a kérdést?
A kérdező hozzászólása: A garantált letöltésem 10 Mbit/s, sebesség mérõvel lemértem és csak 5.1 Mbit/s volt. A letöltési sebességem, miért a garantált alatt van és hogy ilyenkor mi a teendõm? Érdemes szolgáltatót váltani és ha igen akkor melyikbe és melyik csomagba? T-home-os internetem van otthon. NetMánia M-es internet csomagban vagyok. http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok Budapesti 3. kerületi lakos vagyok. (az internetelérése miatt)
Ilyenkor fel kell menni a T-home tesztszerverére (http://192.168.9.1/), le kell futtatni egy 2048Kb-os tesztet és ha hiba van, akkor a teszt alján lévõ azonosítóval tudsz rá hivatkozni egy emailben vagy akár telefonon. Érdemes naponta többször is letesztelni.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam.: Akkor ebbõl mi derül ki? Eredmények Letöltési sebesség teszteredmények Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte) Letöltési idõ: 3.15 sec Sebesség: 5214 kbit/sec (5 339 136 bit/sec) Vonali sebesség: 6112.00 kbps Feltöltési sebesség teszteredmények Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte) Letöltési idõ: 31.08 sec Sebesség: 527 kbit/sec (539 648 bit/sec) Vonali sebesség: 640.00 kbps
Hát ez egy 5 Mbit-es netnek felel meg. A sebességet kell nézni. 5 Mbit letöltés és 0, 5 Mbit a feltöltés. Ha ettõl nagyobbra vagy elõfizetve, akkor fel kell hívni õket, bejelenteni a hibát és bediktálni ennek a mérésnek a hivatkozási számát. Azért még elõtte néhány mérést csinálj!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi. Szerinted 2 év hûségidõvel 4690 Ft az milyen ár ilyen netért? Van olyan szolgáltató amelyik olcsóbb és jobbat ad?
Nekem is ennyit tud a netem és 3.600-at fizetek érte havonta az Altanet-nél. Most jár le a hûségem februárban és már meg is rendeltem a Digi Stratnet csomagját (20/10Mbit). Három hónapra vállalták a bekötését, majd meglátom milyen lesz. Ja, és 2.700 a havidíja.
A kérdező hozzászólása: Én is néztem a Diginek a honlapját, csak az a baj ahol én lakok 3.kerületben ott szerintem nem elérhetõ a Digi szolgáltatása, ahogyan néztem. Most ilyenkor mit csináljak?
Hívd föl õket és kérdezd meg! A mi utcánk sem szerepel a listájukban a honlapjukon, de láttam, hogy az oszlopra behúztak egy kábelt és szereltek egy digis dobozt, ezért felhívtam õket. Telefonon keresztül egybõl meg is tudtam rendelni. Egyébként a 2 éves hûségidõd lejárt már?
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor felhívom õket. A hûségidõ már lejár szerencsére, azért is érdeklõdöm ennyire. Ha tv szolgáltatást is szeretnék akkor te melyiket ajánlod mellé analóg, digitálist vagy mûholdast?
Bár nem használok kábel tv-t, de szerintem a digitális a megfelelõ. Én csak a földi digitális adást nézem (ingyen van), mert nem vagyok hajlandó a sok reklámért még fizetni is. Ha filmet akarok nézni, egyszerûen leszedem a netrõl. Egyébként milyen neted van? ADSL, vagy kábel? Csak azért, mert a T-home, most egész jó áron adja a kábelnetet! 20/10Mbit, 3.190/hó egy év hûséggel.
A kérdező hozzászólása: Vazeratti privát üzenetbe is beszélhetünk? Mert akkor kérdeznék... :)
K.: mivel közöm nincs Pesthez nem tudok segíteni. Az infóval én nem tudok mit kezdeni, de ha ide is kiírod, akkor talán valaki hamarabb segít.
A kérdező hozzászólása: Budapestre kéne.
GTS HUNGARY VOLT INTERWARE
Milyen jó, hogy BP olyan kicsi, mennyivel nehezebb lenne behatárolni, ha még kerületekre is lenne osztva :D
A kérdező hozzászólása: Vazeratti-nek.: Mondtam, hogy Budapestre kéne a szolgáltatás, azon belül nem mind1, hogy melyik részére? Az 1. és a 8. kerületben is gondolom ugyan olyan jól ellehet érni egy szolgáltatást nem?
A kérdező hozzászólása: Olyan helyen lakon ahol közel 400 találatot adott ki a szelessavkereso honlap, csak azt nem tudom hogy közülük melyik a megbízható olcsó és jó. ?
A kérdező hozzászólása: olyan szolgáltatót írjatok ami tud internetet, televíziót, vezetékes telefont szolgáltatni és ami olcsó, jó, és megbízható.
Az egyik legjobb mostanság a Digi. Menj fel a honlapjukra, indíts el egy kábelnet megrendelést és az adatok megadásánál (utca, házszám) meg fogod látni az elérhetõséget.
A kérdező hozzászólása: Rendben, megnézem a Digi honlapját. A kábel neten kívül még milyen net van? A mûholdas?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek, de valaki írhatna valamilyen információt, segítséget. Vazeratti neked meg írtam privátba amit szerettél tudni, de még válasz nem érkezett tõled.
A kérdező hozzászólása: Mi a különbség a digitális és az analóg között? Mert az analogot ingyenesen bekötik, de a digitálist már pénzért meg kell venni egy készüléket vagy bérelni lehet. Mert ugyebár van még az SD meg a HD digitális adások is de annak még drágább az ára, de miben különböznek ezek? A netem ADSL-es. Miben különbözik az ADSL a kábel nettõl? Küldesz linket, mert én most nézem a t-home honlapját, de én drágábban láttam.? Köszi az eddigi sok segítséget is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!