Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ingyenesen használható tűzfal (2 db)

szerintem a gyári.
Én Tiny Personal Firewall-t használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Felinstallálása után minden neki új akcióra rákérdez, hogy tényleg akarom-e, de ha ezt megtanulta, onnantól már nincs vele gond, tényleg csak akkor jelez, ha valami szokatlan történik. Beállítható, hogy Windowsos dolgok miatt is riasszon, vagy csak a kívülrõl jövõ hatásokra.
Én a Zone Alarm Free-t használom és szerintem jó.
Csak is a Zone Alarm! (ZoneAlarm Pro version:7.0.337.000) van nekem és mindent megfogott ami be akart jönni kopopgtatás nélkül. Ha már az egész Windows egy nagy kémprogram, hogy is lehetne pont a saját tûzfalában megbízni???
szerintem a semmi tûzfal. nemhasználok semmit :D azis csak visszafogja a gépet nem kicsit. meg vannak olyanok is amik imitálják a vírus találatot/irtást.és akkor fertõz v nemtudom . nekem nemkell semmi adatok elmentve opot meg bármikor felütök
Szerintem teljesen fölösleges:) ha vírusos akar lenni, úgyis az lesz, legföljebb nem tudsz megnézni néhány oldalt, sõt, letölteni se nagyon tudsz:)
ingyenes hát... az olyanis általába, nincs mibõl fizetni a frissítést stb. és ha egy olyan vírust kapsz ami leállítja a CPU hûtést és túlpörgeti a CPU-t akkor semmire nem mész a lementett adatokkal :)
ha win7 szerintem a gyári de én még tetem fel egy Kaspersky Internet Security 2011 és annak is be van kapcsolva
Vicces, hogy a válasz megírása után 2-3 évvel is válaszolnak a régebbi kérdésekre. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!