Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ingyenesen használható (9 db)

Szerintetek melyik a legjobban használható, grafikus (WYSIWYG) típusú weblapkészítő program? Hogy ingyenes vagy fizetős az mellékes!

Legjobb válasz: Macromedia Dreamweaver, FrontPage(Ez olyan mint az office word, ugyanúgy kell benne szerkeszteni.) Szerintem ez a két legismertebb. Elég egyszerû, jól használható programok.

Macromedia Dreamweaver, FrontPage(Ez olyan mint az office word, ugyanúgy kell benne szerkeszteni.) Szerintem ez a két legismertebb. Elég egyszerû, jól használható programok.
egyértelmûen az Adobe Dreamweaver
website x5 evolution 8 , fizetõs progi ( 2, 5 hónapja láttam a zalaegerszegi Media Markt-ban 8000 Ft.-ért) . Szerintem könnyû használni, egeres-kattintós megoldás. Sok mindent tud. Ha jól kinézõ oldalt akarsz készíteni, vagy az alapokat gyorsan akarod elkészíteni, és egy másik szerkesztõvel akarsz rajta dolgozni, akkor is ajánlani tudom. Én jó pár oldalt elkészítettem vele, eléggé rugalmas a beállítási lehetõségei, alapban van sok sablon, de a magadét is beágyazhatod ( sok ingyenes sablon van fent a honlapjukon is) . Teljesen optimalizálja a weboldalakat , ha kéred, fel is tölti a megadott tárhelyre . (Ugyanazt a weboldalt készítettem el vele, mint ami a munkahelyemen volt -fõnöki kérésre-. A munkahelyi 52 Mb. ezzel a progival 14 Mb lett. És teljesen ugyanúgy mûködik, teljesen azonos kinézet és ugyanaz a tartalom.)

Melyik a legjobb ingyenesen használható hírlevélküldő szoftver?

Legjobb válasz: googlegroups-nak van ilyen beállítási módja(hogy bárki regisztrálhat rá, és csak bizonyos személyek küldhenek levelet)

googlegroups-nak van ilyen beállítási módja(hogy bárki regisztrálhat rá, és csak bizonyos személyek küldhenek levelet)
Az IncreiMaillel csak az a baj, hogy a sok dekoratív háttér és figura többszörösére növeli a levél méretét. Egy hírlevélküldõnél ez súlyos szempont. Nem mindegy pl., hogy ha 200 embernek elküldesz egy levelet, az 200 kB, vagy 3 GB. Én például a sima levelezéseimet is inkább nem HTML-ben, hanem sima szövegben küldöm.
Szerintem a legjobb az IncredMail, könnyen kezelhetõ, bárhonnann ingyen letöltjetõ és aanyos figuráj vannak benne :P
hirlevelmanager.hu Egyszerû, könnyen kezelhetõ. Készséges az ügyfélszolgálat.
Én a http://www.jomagam.hu oldalról töltöttem le a hírlevélküldõ progit. Teljesen ingyen lehet használni, Excell kompatíbilis (oda-vissza). Könnyû kezelni. Ha kifizeted a teljes verziót, akkor nem teszi a végére a saját webcímét. Én nem fizettem, így totál jól mûködik. Bár volt aki azt hitte, én vagyok a "Jómagam", én készíettem a programot. Egy baj van ezzel, idõnként a Citromail visszadobja a levelet, mert spamnek minõsíti. De ez sem állandó jelenség. Nekem már évek óta bevált.
A kérdező hozzászólása: a mailchimb-el mi a helyzet?
Igaz nem szoftver hanem egy online oldal https://madmimi.com/ de én szeretem igaz csak 100 mail címig ingyenes... de nagyon jó van benne tracking azaz látod h ki nyitotta meg a hírlevet stb remélem segítettem
Szvsz jó és ingyenes nem nagyon van. Ez viszont igen jó: http://www.webgalamb.hu/ Szerintem megéri az árát. Ha feltétlenül ingyenes kell és a különféle hátrányaiba beletörõdsz, akkor használj Joomla-t és valamelyik ingyenes hírlevélküldõ bõvítményét! http://extensions.joomla.org/extensions/content-sharing/news..
A kérdező hozzászólása: hírlevélküldõ szoftvert keresek, nem tudom a Google Groups hogyan lenne erre alkalmas
hirlevelkuldoszoftver.hu 60 napos ingyenes próbaidõ, de akár ingyenesen is használható tovább is! Profi rendszer!


Melyik a legjobb, de egyszerűen használható és ingyenesen letölthető képszerkesztő program?

El?re is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Én Photoshop Cs4-et használok, szerintem nagyon jó, könnyen kezelhetõ. Sajnos linkelni nem tudok, mert bátyámnak meg volt a progi, tõle kaptam... de ha találok valamit, elküldöm.

Én Photoshop Cs4-et használok, szerintem nagyon jó, könnyen kezelhetõ. Sajnos linkelni nem tudok, mert bátyámnak meg volt a progi, tõle kaptam... de ha találok valamit, elküldöm.
A Photoshoppal csak a gond, hogy nem ingyenes. GIMP kell neked. Mindent tud, nem olyan bonyolult és teljesen ingyen van.
Egyszerût kért, se a PS, se GIMP nem egyszerû, ha az ember nem használta még. De ott van például a népszerû Paint.NET. http://www.getpaint.net/download.html
Hát, én magyarul használom a ps-t. És amúgy szerintem mindennel kísérleteznie kel, hogy rájöjjön, hogyan mûködik... amúgy meg crackelni kell, és akkor ingyenes. Nekem így van sony vegasom.
"amúgy meg crackelni kell, és akkor ingyenes" Így viszont minden ingyenes és nem lenne értelme az ingyenes szónak. Ingyenes az, ami legálisan ingyenes, gondolom a kérdezõ is erre gondolt... http://techline.hu/cimke/ingyenes+k%C3%A9pszerkeszt%C5%91
szerintem a gyári.
Én Tiny Personal Firewall-t használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Felinstallálása után minden neki új akcióra rákérdez, hogy tényleg akarom-e, de ha ezt megtanulta, onnantól már nincs vele gond, tényleg csak akkor jelez, ha valami szokatlan történik. Beállítható, hogy Windowsos dolgok miatt is riasszon, vagy csak a kívülrõl jövõ hatásokra.
Én a Zone Alarm Free-t használom és szerintem jó.
Csak is a Zone Alarm! (ZoneAlarm Pro version:7.0.337.000) van nekem és mindent megfogott ami be akart jönni kopopgtatás nélkül. Ha már az egész Windows egy nagy kémprogram, hogy is lehetne pont a saját tûzfalában megbízni???
szerintem a semmi tûzfal. nemhasználok semmit :D azis csak visszafogja a gépet nem kicsit. meg vannak olyanok is amik imitálják a vírus találatot/irtást.és akkor fertõz v nemtudom . nekem nemkell semmi adatok elmentve opot meg bármikor felütök
Szerintem teljesen fölösleges:) ha vírusos akar lenni, úgyis az lesz, legföljebb nem tudsz megnézni néhány oldalt, sõt, letölteni se nagyon tudsz:)
ingyenes hát... az olyanis általába, nincs mibõl fizetni a frissítést stb. és ha egy olyan vírust kapsz ami leállítja a CPU hûtést és túlpörgeti a CPU-t akkor semmire nem mész a lementett adatokkal :)
ha win7 szerintem a gyári de én még tetem fel egy Kaspersky Internet Security 2011 és annak is be van kapcsolva
Vicces, hogy a válasz megírása után 2-3 évvel is válaszolnak a régebbi kérdésekre. :D

Melyik a legjobb, legmegbizhatobb ingyenesen hasznalhato levelezo program?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz államtitkokat küldözgetni (nézd meg a gmail szerzõdését), akkor a gmail :)

Ha nem akarsz államtitkokat küldözgetni (nézd meg a gmail szerzõdését), akkor a gmail :)
A Gmail, és az az egyik legjobb is.
Ha a szolgáltatóra gondolsz, akkor a gmail egyértelmûen.Van még azért más jó is(asszem pl a yahho az nem rossz), de ilyeneket, hogy freemail, citromail, hotmail röhögve lever.Próbáld ki a gmailt, biztos vagyok benne, hogy maximálisan meg leszel vele elégedve.Minden szempontból megfelelõ, nem akarom most ezt részletezni. Ha levelezõ kliensre, akkor mindegyik ingyenes:) Mindenbõl van feltört.Én azt nem használok, de állítólag az outlook nem rossz, annak ellenére, hogy microsoft.Meg a mozilla thunderbirdöt is mindenki dícséri.Az tényleg teljesen ingyenes, szabadon terjeszthetõ.
A kérdező hozzászólása: Gondolok itt a freemail, gmail, citromail, yahoo, msn, stb-re.
Mozilla Thunderbird... Ha szolgáltatóra gondoltál akkor még1 voks a GMail mellett
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt hiszem átpártolok a gmailhoz
baratsagfuzet.hu
Én is a Gmail-t használom, nagyon megbízható. Csomó cucc van a Labs-ben, s hangulatodnak megfelelõ témát állíthatsz be. Nem beszélve a Zümm-rõl, és a további apróságokról! :) Ajánlom én is.
Húú én is gmail párti voltam a mai napig. De kiderült, hogy a google fiók, ami ezzel egyszerre létrejött egy csomó minden infót összeszedett rólam az elmúlt évek során. És ma véletlenül megnéztem ezeket. Még azt is tudja, hogy milyen mobilom van és melyik szolgáltatónál. Azt is tudja, hogy mikor használtam utoljára a mobilom. Tudja az összes elõzményemet évekre visszamenõleg annak ellenére, hogy idõnként ezeket töröltem. Tudja az összes youtube elõzményem és youtube keresésem. Kb azt is tudja, hogy mikor megyek wc-re. Szóval kicsit dühös lettem és egy laza mozdulattal töröltem magam az összes honlapról. És mától bojkottálom a googlet és a gmailt! Valaki tud ajánlani a gmail helyett egy másik szolgáltatót, ahol új címet csináltathatok?

Msn messengert akarnék az LG kp500-as telefonomra tenni, lehetőleg olyat, ami ingyenes, és bármikor használhatom. Melyik oldalról lehet letölteni ezt a programot?

Legjobb válasz: Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Melyik ingyenesen is használható hangátalakító program tud olyat, hogy én felveszem a hangom, és ő átalakítja egy olyan ember hangjává, akit én adok meg?

pl. én felveszem ezt a szöveget: "Szeretem a nutellát" :D Azután megmutatom a programnak mondjuk egy politikus hangját. A program átkonvertálása után pedig a politikus hangja fogja azt mondani hogy "Szeretem a nutellát".

Legjobb válasz: Ilyen program szerintem nem létezik.

Ilyen program szerintem nem létezik.
Nincs ilyen. Akkor ezzel lenne tele a média, hogy melyik politikus milyen hülyeségeket beszél... Mondjuk így is ez van, de ez nem a program miatt :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de a politikust egyébként csak példának írtam :D
Értem én. Én is csak példának írtam. Nincs mert ennek a végrehajtása nagyon bonyolult dolog lenne...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!