Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ingyenes vírusírtó (35 db)

Melyik a legjobb vírusírtó a market-ről amelyik ingyenes?

AntiVirus FREE, Lookout Security & Antivirus, Free Antivirus, avast! Mobile Security, vagy valamelyik más?

Legjobb válasz: meg amúgy nincs olyan,hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem ,de van olyan is,hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed,hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg,avira,avast,comodo,mse,panda cloud

meg amúgy nincs olyan, hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem , de van olyan is, hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed, hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg, avira, avast, comodo, mse, panda cloud
dr.web az egyik legjobb
Dr. Web antivirus light ingyenes és jó és nem foglal el sok helyet és ramot sem.

Melyik magyar ingyenes vírusirtó a legjobb?

Vagy te mit használsz? mert nekem ESET NOD32 Antivirusom van és elvileg trójait kaptam de nem jelez semmit :D

Legjobb válasz: Heh, nekem 1 GB RAM van, de nem is észlelni az avast!-ot.Ha fizetõs akkor VIPRE Premium AntiVirus.Mostanába a Virus Bulletin-en rengeteg díjat nyert:) Én is azt használom, nem lehet észrevenni, még akkor is ha keresés fut rajta.Ha ingyenes, akkro avast!:D

Heh, nekem 1 GB RAM van, de nem is észlelni az avast!-ot.Ha fizetõs akkor VIPRE Premium AntiVirus.Mostanába a Virus Bulletin-en rengeteg díjat nyert:) Én is azt használom, nem lehet észrevenni, még akkor is ha keresés fut rajta.Ha ingyenes, akkro avast!:D
avast! (nem magyar, de magyar nyelvû) átlagfelhasználónak tökéletes, ingyenes.
Avast sem a legjobb védelem, mellette is ugyanúgy begyûjthetsz olyasmit mint nodnál.
Ja és az avast magyar!
Avastot tök tök nem ajánlóm xD Már meg szívtam vele párszor én is..
A kérdező hozzászólása: igen bocsi úgy értettem h magyar nyelvü :D csak az avast nagyon lelassítja a laptopom 3 GB RAMom van
15:24. Elsõ vagyok. Az avast nem magyar, hanem cseh szoftver. Még akkor is az ha lefordították magyarra...
Avast.
Hááát, ízlések és pofonok...
Kinek melyik, szinte mindenki másra esküszik.
Vírusirtónak Avast, de valamelyik 4.x-es verzió (az 5-ös még nem tud magyarul), kémprogramok ellen a Spyboot Search and Destroy.


Melyik a legjobb vírusirtó ami ingyenes?

Eddig Avast-ot használtam de valamiért nem tetszik a Win7-nek. Regisztrálok s pár nap után elvész a 300 valamennyi nap s a trial verzió lép a helyére...

Legjobb válasz: Vagy annak mi lehet az oka hogy elvész a 300 valamennyi nap? Segítsetek nekem! Köszönöm! :)

A kérdező hozzászólása: Vagy annak mi lehet az oka hogy elvész a 300 valamennyi nap? Segítsetek nekem! Köszönöm! :)
Ha biztos vírusirtó kell: Windows Defender! A Win8-ban alapprogi és ha valamilyet ráteszel, az letiltja... Utánna nyavajog, hogy le van tiltva és a másik nem elég jó!
NOD32.

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Honnan lehet letölteni? Fizetőst is ajánlhattok, ha nem kerülnrk sokba.

Legjobb válasz: A "legjobb" nem igazán találó szó, mert az ismertebb ingyenes vírusirtók a legtöbb felhasználó számára megfelelõek.A választás már legtöbbször azon múlik, milyen a szoftver kezelõfelülete, tud-e magyarul, az ismerõsöknél ( vagy Fórumokon utánaolvasva, rákérdezve ) okozott-e problémát a használata vagy sem ? Ennek figyelembe vételével talán az Avast az egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtó ingyenes vírusirtó. Magyar nyelvû, évenként kell regisztrálni. http://www.avast.com/hu-hu/index A továbbiak: AVG ( magyar - javaslom a Toolbar mellõzését ), Avira, Bitdefender ( kis gépigény), Comodo ( magyar, van vírusirtó része, tûzfala és a kettõ együtt is - Internet Security - használható --> viszonylag nagy a gépigénye ), 360 Internet Security 2013. Fizetõs, magyarul is tudó, bár erõsebb gép kell hozzá: Kaspersky ( 3 gépes licenc 1 évre 18 000 forint, akövetkezõ évben csak megújítást kell venni 12 000-ért. ) Nem tud magyarul: Bitdefender ( évek óta - a Kaspersky-vel együtt - a leghatékonyabbak között van. )

A "legjobb" nem igazán találó szó, mert az ismertebb ingyenes vírusirtók a legtöbb felhasználó számára megfelelõek.A választás már legtöbbször azon múlik, milyen a szoftver kezelõfelülete, tud-e magyarul, az ismerõsöknél ( vagy Fórumokon utánaolvasva, rákérdezve ) okozott-e problémát a használata vagy sem ? Ennek figyelembe vételével talán az Avast az egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtó ingyenes vírusirtó. Magyar nyelvû, évenként kell regisztrálni. http://www.avast.com/hu-hu/index A továbbiak: AVG ( magyar - javaslom a Toolbar mellõzését ), Avira, Bitdefender ( kis gépigény), Comodo ( magyar, van vírusirtó része, tûzfala és a kettõ együtt is - Internet Security - használható --> viszonylag nagy a gépigénye ), 360 Internet Security 2013. Fizetõs, magyarul is tudó, bár erõsebb gép kell hozzá: Kaspersky ( 3 gépes licenc 1 évre 18 000 forint, akövetkezõ évben csak megújítást kell venni 12 000-ért. ) Nem tud magyarul: Bitdefender ( évek óta - a Kaspersky-vel együtt - a leghatékonyabbak között van. )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Eset Smart Security6 havonta újságkóddal. A http://www.eset.hu oldalról letöltöd a 30 napos prõbaverziót, regisztrálsz. Küldenek Trial kódot. Beállitod jó erõsre a tûzfalát, a Windows-ét kikapcsolod, van benne játékos üzemmód is. Ha lejár a 30 nap, újságkóddal használod.
Én nem használok semmit! Szerintem Avast az nagyon jó!

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó és tüzfal?

Legjobb válasz: Igen? Ingyenes? Dobj már egy linket, ahonnan le lehet tölteni ingyen a teljes verziót! Attól hogy szerzel hozzá kódot, még nem ingyenes. Ilyen alapon az összes fizetõs vírusírtó ingyenes, csak kódot kell hozzá szerezni.

Igen? Ingyenes? Dobj már egy linket, ahonnan le lehet tölteni ingyen a teljes verziót! Attól hogy szerzel hozzá kódot, még nem ingyenes. Ilyen alapon az összes fizetõs vírusírtó ingyenes, csak kódot kell hozzá szerezni.
"Melyik a legjobb INGYENES vírusírtó és tüzfal?" Szerintem ez egyértelmû. Részemrõl lezártam a témát.
Nagy kár hogy nem ingyenes. A Comodo viszont az. http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-s..
ezt a sok marhaságot amit itt lehet olvasni az hihetetlen :D aki hülye az miért nem érti meg hogy ne adjon tanácsokat?
Semmiség=)
Olyan nincs hogy legjobb. De olyan viszont van hogy jó. Mert nem lehet tudni melyik a legjobb mindközûl. Mindenki mást fog mondani úgyis. Én eset smart securyit-t használok. Tökéletesen jó. És ingyenes.
5.6. Valami iszonyat hülyét. Nem ingyenes? Áh tényleg nem. Csak már évek óta azt használom. És kóddal együtt. Pff. Nem kéne hülyeséget írni ha nem értetek hozzá. Szánalmasak.
A tûzfal meg lényegtelen. Semmiben nem segít. Az addig jó míg egy újratelepített gépre nem raksz fel legelsõnek a leggyorsabban egy vírusírtót:D Nekem ki van kapcsolva a win tûzfal.
8. Inkább nem vitázok, mert nincs értelme. Sajnos a kérdezõ nem tette fel úgy a kérdést, hogy arra egyértelmûen lehessen válaszolni. De természetesen nem õt hibáztatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Az igen! Ha tudom hogy ekkora vitát váltok ki, akkor inkább nem is írtam volna :) Azért köszönöm a hozzászólásokat.
Fú mi van itt... Elõször is, 33%-os, az eset nem ingyenes! Attól hogy újságos kóddal, vagy törten vagy ilyen-olyan trükkökkel te ingyen használod, az még marhára nem ingyenes! Olyan sincs hogy "legjobb" vírusirtó. Van ami ebben jó, a másik meg abban, ahány teszt annyi eredmény. Vannak jobbak, meg gyengébbek, de egyértelmûen legjobb nincs. Kérdezõ, ha ingyenes komplett Internet Security kell, akkor a Comodo Inetrnet Security vagy a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall ami jó. Ha nem muszáj hogy komplett legyen, akkor össze lehet legózni pl Comodo tûzfal + avast vírusirtó párost is. De ha értesz is hozzá, és ésszel netezel, nem warezolsz meg kattintgatsz mindenre, még az alap Windows tûzfal is elég egy egyszerû vírusirtóval (pl MSE). Én így hazsnálom régóta (csak már Win8 alatt Defender nem MSE, de lényegében ugyanaz) és semmi gondom vele. Kiegészítõ védelemnek még esetleg feltehetsz a rezidens vírusirtó mellé egy MBAM Free-t, amit néha lefuttatsz. Ami még fontos, hogy a Windows normális legyen, ne valami tákolt Pistike edition, és a frissítéseket mindig telepítsd. Ha Vista vagy újabb, akkor az UAC maradjon bekapcsolva. Ne nyiss meg ismeretlen leveleket, ne kattintgass mindenre ami elõugrik, kerüld a veszélyes ismeretlen oldalakat, ne töltögess le minden vackot, meg tört programokat stb... Plusz jó lenne ha nem rendszergazdai fiókból használnád a gépet, hanem lenne egy korlátozott sima felhasználói fiók is. Ha ezeket betartod, nagyon kicsi az esélye hogy megfertõzõdj, akármilyen vírusirtó is van fent.
A kérdező hozzászólása: Ez korrekt válasz volt. És megfogadom a tanácsokat. Nagyon köszönöm!
A fizetõseket is veri a Comodo Firewall, és a Panda Cloud.A Windows tûzfalat, meg az MSE-t meg el lehet felejteni.Legalább is nálam ezek beváltak.

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Te melyiket használod és miért?

Legjobb válasz: Comodo Internet Security Ingyenes Magyar nyelvû Tûzfal Vírusirtó Statisztikák szerint is jó.

Comodo Internet Security Ingyenes Magyar nyelvû Tûzfal Vírusirtó Statisztikák szerint is jó.
Én javasoltam a Outpost Security Suite FREE vírusírtót hogy a legjobb de azóta már a Panda Cloud Antivirust használom sokkal kisebb a gépigénye és az eicar test file oldalon ugyanúgy bejelez ha vírust talál .Ezek a tulajdonságai "A Panda Cloud Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Cloud Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására. Védelmet nyújt böngészés, munka vagy játékközben." Ami még a legjobb hogy fölteszed és el is lehet felejteni.És még Magyar nyelvü is inkább ezt használjátok :)
Szerintem a legjobb vírusirtó Outpost Security Suite FREE a tulajdonsága "A Firewall, Anti-Malware, Anti-Leak, Anti-Spam moduljaival véd minket a hálózat felõl érkezõ támadásokkal szemben, vírusokkal, rosszindulatú programokkal és levélszeméttel szemben. Proaktív technológiája segítségével mindenféle, a Windows rendszerben történõ változást figyel és engedélyez, figyelmeztet vagy automatikusan megakadályoz, folyamatosan tanulva, mi jó, mi nem jó nekünk. Több mint 10 éve fejlesztik a készítõi, negyvennél is több díjat nyert eddig, és megkapta a VB100-as minõsítést, ami azt jelenti, hogy a Virus Bulletin tesztjén 100%-ban megtalálta, leállította, karanténba helyezte rosszindulatú programokat, illetve folyamatokat, registry bejegyzéseket, stb… Eddig már sokat kipróbáltam Avast Comodo Iternet Security AVG Zone Alarm . Ha nem zavar hogy Angol nyelvü ezt a vírusirtót ajánlom a gépigénye 450 MHz CPU (x86-/x64-/multi-core), 256 MB RAM, 200 MB szabad lemezterület.Telepítés közben mikor a Licence Agreementet elfogadjuk lent, ha gondoljuk vegyük ki a pipát a Help Agnitum improve this program. … kezdetûbõl, így nem osztunk meg információkat a fejlesztõ céggel. Telepítés utáni elsõ indulás közben regisztrálnunk kell, ez csak egy felhasználói név és e-mail cím megadásából áll, a megadott e-mail címre kapjuk a kódot, amit ezután az Enter Key…-re kattintva kell megadnunk. Így egy évig használhatjuk a programot, egy év után kérni kell egy új kulcsot, szintén ingyen. És még le is tesztelheted ha a böngészõdbe beírod hogy Eicar test file utánna tölthetsz le teszt vírusokat.
a link le maradt bocsi http://vipre.hu/VIPRE-virusirto
bocsi utazgatni
én a VIPRE Antivirus Premiumot használóm hogy mért torrentezem és oda kell a jó védelem de a laptopon az van mert szoktam útagatini és soha nem lehet tudni milyen wifit találni
Nincs olyan hogy legjobb vírusirtó, csak jók és rosszabbak vannak. Az egyik ebben jobb, a másik abban, egyértelmû gyõztes nincs. Én most ESET Smart Security 5-öt használok, de volt már fent avast, AVG, Comodo IS, MSE, és egyikkel sem volt bajom, vírusom nem volt egyik mellett sem. Persze ésszel netezem.
Én csak a tûzfalat használom a Comodo-tól, mellé Avira Personal Free. Miért, mert nekem bevált. Aki ész nélkül netezik, annak tök mindegy melyik, úgy is szív, akinek meg van esze, bármelyikkel biztonságban lehet (persze tökéletesen semmivel).
nekem az avast bevált

Szerintetek melyik a legjobb ingyenes vírusírtó program? Most akarok választani mert még a gépen nincs.

Avira?

Legjobb válasz: Avast - talán a legteljesebb védelmi szolgáltatást nyújtja az ingyenesek közül ( tûzfal nélkül ). Avira. AVG - ! a Secure Search Toolbar nélkül ! Panda Cloud - felhõalapú, talán a legkevésbé hardverigényes. Microsoft Security Essentials - az utóbbi idõben nem igazán vannak jó véleménnyel róla, de ha valaki nem kattintgat össze-vissza, nem mászkál veszélyes helyeken, annak megteszi. Comodo Internet Security - tûzfal + vírusirtó.Lehetõség van kizárólag a tûzfal telepítésére is, más védelmi szoftver mellé. BitDefender Free - a fizetõs változata a legjobbak között van.A Pandához hasonlóan nem hardverigényes.

Avast - talán a legteljesebb védelmi szolgáltatást nyújtja az ingyenesek közül ( tûzfal nélkül ). Avira. AVG - ! a Secure Search Toolbar nélkül ! Panda Cloud - felhõalapú, talán a legkevésbé hardverigényes. Microsoft Security Essentials - az utóbbi idõben nem igazán vannak jó véleménnyel róla, de ha valaki nem kattintgat össze-vissza, nem mászkál veszélyes helyeken, annak megteszi. Comodo Internet Security - tûzfal + vírusirtó.Lehetõség van kizárólag a tûzfal telepítésére is, más védelmi szoftver mellé. BitDefender Free - a fizetõs változata a legjobbak között van.A Pandához hasonlóan nem hardverigényes.
Nekem igen, Avira, de sok más jó is van.

Windows 7-hez melyik ingyenes vírusirtót ajánljátok, és melyik tűzfalat? Nektek melyik vált be a legjobban? Előnyök-hátrányok?

Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Comodo internet security premium elõny: ingyenes, még a fizetõsök között is jónak számít hátrány: elsõ pár héten sokat kérdezget...

Comodo internet security premium elõny: ingyenes, még a fizetõsök között is jónak számít hátrány: elsõ pár héten sokat kérdezget...
Nekem a Kaspersky Internet security a hackerek nem tudják áttörni mert mikor belépnek a parncskodjába és parancsot adnak neki hogy engedjék át ezt a bemenõ-t akkor letilt automatikusan mert a parancs nem a gépedrõl jön spam-ek ellen is jól véd. elõtte avastot és nod 32-t használtam a kasperskyt feltelepítettem egybõl talált a windows mappában 32 trójai falót és 15 féreg vírust szóval a Kaspersky a király a többi csak a vírusok jó barátja. Pandát is ki próbáltam de itt meg a progik felét nem tudtam elindítani mert blokkolta mivel azt hitte hogy vírus.
Eltekintve attól, hogy a Kaspersky mondjuk nem az ingyenes kategória, a kérdésben pedig az szerepel... Én is használtam régebben, nem volt vele gond. Viszont most az ingyenes Avira Personal Free megy Comodo Firewall-lal, és most sincs gond. Tök fölösleges a fizetõseket ajnározni.
Egyébként a 7 tûzfala egyáltalán nem gáz, akár használhatod is.
a windows 7 tûzfala egy hulladék 10 másodperc alatt feltöröm.
Hajrá! :)
az én tûzfalamon nem lehet bejönni.... muterom keverte a májtert hozzá ( 6lapát cement + durva sóder + víz) öcsém olyan tûzfal lett, hogy a kömûves kelemen nem csinált jobbat az asszonyából!
Én a Windows 7 saját tûzfalát használom + a routerét, valamint a MS Security Essentials-t. Ingyen van (jogtiszta Windwoshoz). Persze ésszel netezek, valamint böngészõben nem mentek semmi jelszót és felhasználói nevet, sem pl. a Filezillában.
router jól bekonfigolt tûzfala mellé minek még soft fw? totál felesleges. ja és térj át linuxra akkor 1. nem kell antivirus 2. nem gond a tûzfal-linuxban alapból aktív és jobb mint az összes soft fw winre 3. nem gond hogy ingyenes vagy fizetõs. minden ingyenes.
szerintem az avast
Én is az Avast-ot javasolnám. http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10.. Esetleg egy NOD32 próbaverziót. http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32
Cseresznyézzgess: /független tesztoldal/ http://chart.av-comparatives.org/chart1.php Ez az a kérdés amit számtalanszor feltesznek és mindig sok eltérõ válasz érkezik. Nézz teszteket, a döntés a tied!
Szerintem is az avast!
A NOD32 hazavágta a gépem
A NOD32 vágta haza a géped, vagy a vírus amit talált (esetleg módosított rendszerfájl) és törléssel megtisztított?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!