Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ingyenes (367 db)

Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítõ?

Legjobb válasz: Kapcsolódó kérdések Melyik a legjobb weblapkészítõ? Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítõ oldal, ahol sokféle szerkesztési lehetõség van és ahol a legtöbb látogatót lehet szerezni? Ingyen, saját weblapot szeretnék létrehozni, NEM üzleti céllal. Melyik a legjobb weblapkészítõ oldal (pl tárhelyet figyelembe véve, vagy hogy mennyire nyomják tele reklámmal)? Melyik a legjobb weblapkészítõ oldal? Melyik a legjobb INGYENES weblapkészítõ? Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítõ?

Kapcsolódó kérdések Melyik a legjobb weblapkészítõ? Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítõ oldal, ahol sokféle szerkesztési lehetõség van és ahol a legtöbb látogatót lehet szerezni? Ingyen, saját weblapot szeretnék létrehozni, NEM üzleti céllal. Melyik a legjobb weblapkészítõ oldal (pl tárhelyet figyelembe véve, vagy hogy mennyire nyomják tele reklámmal)? Melyik a legjobb weblapkészítõ oldal? Melyik a legjobb INGYENES weblapkészítõ? Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítõ?
blog.hu blogger wordpress.com, sok jó van egyébként, de nekem a blog.hu a szimpatikus, szinte azonnal megjelenik az új cikk a keresõben és reklámmentes ha regisztrációnál azt jelölöd be.
A Notepad++
Nem teljesen mindegy. Úgy sem fogod tudni használni. A Google-t, a Gyakori Kérdéseket sem tudod. Gondolom már fel is tetted itt a következõ kérdésedet: "Mi legyen a témája a weblapomnak, mi legyen a címe, mirõl írjak, ja és hogy legyen ismert?"
En a webnodeot hasznalom ingyenes egyszeru...en elegedett vagyok :)

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó és tüzfal?

Legjobb válasz: Igen? Ingyenes? Dobj már egy linket, ahonnan le lehet tölteni ingyen a teljes verziót! Attól hogy szerzel hozzá kódot, még nem ingyenes. Ilyen alapon az összes fizetõs vírusírtó ingyenes, csak kódot kell hozzá szerezni.

Igen? Ingyenes? Dobj már egy linket, ahonnan le lehet tölteni ingyen a teljes verziót! Attól hogy szerzel hozzá kódot, még nem ingyenes. Ilyen alapon az összes fizetõs vírusírtó ingyenes, csak kódot kell hozzá szerezni.
"Melyik a legjobb INGYENES vírusírtó és tüzfal?" Szerintem ez egyértelmû. Részemrõl lezártam a témát.
Nagy kár hogy nem ingyenes. A Comodo viszont az. http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-s..
ezt a sok marhaságot amit itt lehet olvasni az hihetetlen :D aki hülye az miért nem érti meg hogy ne adjon tanácsokat?
Semmiség=)
Olyan nincs hogy legjobb. De olyan viszont van hogy jó. Mert nem lehet tudni melyik a legjobb mindközûl. Mindenki mást fog mondani úgyis. Én eset smart securyit-t használok. Tökéletesen jó. És ingyenes.
5.6. Valami iszonyat hülyét. Nem ingyenes? Áh tényleg nem. Csak már évek óta azt használom. És kóddal együtt. Pff. Nem kéne hülyeséget írni ha nem értetek hozzá. Szánalmasak.
A tûzfal meg lényegtelen. Semmiben nem segít. Az addig jó míg egy újratelepített gépre nem raksz fel legelsõnek a leggyorsabban egy vírusírtót:D Nekem ki van kapcsolva a win tûzfal.
8. Inkább nem vitázok, mert nincs értelme. Sajnos a kérdezõ nem tette fel úgy a kérdést, hogy arra egyértelmûen lehessen válaszolni. De természetesen nem õt hibáztatom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Az igen! Ha tudom hogy ekkora vitát váltok ki, akkor inkább nem is írtam volna :) Azért köszönöm a hozzászólásokat.
Fú mi van itt... Elõször is, 33%-os, az eset nem ingyenes! Attól hogy újságos kóddal, vagy törten vagy ilyen-olyan trükkökkel te ingyen használod, az még marhára nem ingyenes! Olyan sincs hogy "legjobb" vírusirtó. Van ami ebben jó, a másik meg abban, ahány teszt annyi eredmény. Vannak jobbak, meg gyengébbek, de egyértelmûen legjobb nincs. Kérdezõ, ha ingyenes komplett Internet Security kell, akkor a Comodo Inetrnet Security vagy a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall ami jó. Ha nem muszáj hogy komplett legyen, akkor össze lehet legózni pl Comodo tûzfal + avast vírusirtó párost is. De ha értesz is hozzá, és ésszel netezel, nem warezolsz meg kattintgatsz mindenre, még az alap Windows tûzfal is elég egy egyszerû vírusirtóval (pl MSE). Én így hazsnálom régóta (csak már Win8 alatt Defender nem MSE, de lényegében ugyanaz) és semmi gondom vele. Kiegészítõ védelemnek még esetleg feltehetsz a rezidens vírusirtó mellé egy MBAM Free-t, amit néha lefuttatsz. Ami még fontos, hogy a Windows normális legyen, ne valami tákolt Pistike edition, és a frissítéseket mindig telepítsd. Ha Vista vagy újabb, akkor az UAC maradjon bekapcsolva. Ne nyiss meg ismeretlen leveleket, ne kattintgass mindenre ami elõugrik, kerüld a veszélyes ismeretlen oldalakat, ne töltögess le minden vackot, meg tört programokat stb... Plusz jó lenne ha nem rendszergazdai fiókból használnád a gépet, hanem lenne egy korlátozott sima felhasználói fiók is. Ha ezeket betartod, nagyon kicsi az esélye hogy megfertõzõdj, akármilyen vírusirtó is van fent.
A kérdező hozzászólása: Ez korrekt válasz volt. És megfogadom a tanácsokat. Nagyon köszönöm!
A fizetõseket is veri a Comodo Firewall, és a Panda Cloud.A Windows tûzfalat, meg az MSE-t meg el lehet felejteni.Legalább is nálam ezek beváltak.


Melyik a legjobb ingyenes torrent oldal?

Legjobb válasz: Mindegyik ingyenes,teracod is.. Az már más tészta,hogy melyikre lehet regisztrálni csak úgy :)

Mindegyik ingyenes, teracod is.. Az már más tészta, hogy melyikre lehet regisztrálni csak úgy :)
Annyi támadás, és jogi herce-hurca után hamvaiból is még mindig: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Mindegyik torrentoldal ingyenes kivéve a teracod o.O
isohunt meg piratebay

Melyik a legjobb vírusírtó, amit lehet használni ingyenesen vhogy?

eddig eset smart security-m volt sg fórumos kódokkal, de csomó vírust nm talál meg pl: <[link]

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy legjobb. Sok jó víruskeresõ van. Én pl. az Avast ingyenes verzióját használom. Ingyenes verziók vannak még pl.: -Avira -AVG -stb.. Több nem jut eszembe

Olyan nincs hogy legjobb. Sok jó víruskeresõ van. Én pl. az Avast ingyenes verzióját használom. Ingyenes verziók vannak még pl.: -Avira -AVG -stb.. Több nem jut eszembe
Én avast prémiumot használok..Az a jók közé tartozik, de valóban nincs legjobb:)
A kérdező hozzászólása: kitömörítettem, és úgy ellenõriztem a mappát, és nem talált semmit :)
A beállításokban be kéne kapcsolni a futtatás közbeni tömörítõk ellenõrzését, és a kiterjesztett heurisztikát. További infó itt: [link] Illetve gondolom a legfrissebb 7.0.317.4 verzió van fent a gépeden. Ha nem akkor frissítsd.
A kérdező hozzászólása: nem rossz példa :) , most az elõbb ellenõriztem le a kedvedért, de nézd meg magad (ha nem csomagolod ki, és nem indítod el semmi bajod nem lehet) [link]
Amit linkeltél azt pont felismeri az ESET, szóval rossz példáz hoztál fel.
A kérdező hozzászólása: utolsó 2nek köszönöm!!!!, úgy csinálom ahogy javasoltátok
Én is ESET-et használtam, sosem volt vele bajom, heti 1 Malwarebytes futtatás mellé ahogy írták. Vagy ingyen Avast.
Minden védelemnek van olyanja, hogy nem talál meg xy-t.Nincs legjobb védelem így. ESET jók közt szerepel, szerintem maradj csak annál, az erõsebb mint például az Avast, persze ingyenesek közt Avast a legkiemelkedõbb.. Kiegészítésként bármit is használsz hetente vagy ahogy jónak látod érdemes lefuttatni egy Malwarebytes Free-t.
+1 az Avastra
A kérdező hozzászólása: az anti-malware sem talált benne semmit, pedig specifikusan ráküldtem, még ki is csomagoltam neki, h könnyebb legyen

Melyik a legjobb ingyenes Office szoftver?

Legjobb válasz: Állítólag a LibreOffice. Illetve kérdés, hogy mit értesz ingyenes alatt. Legálisan ingyenest, vagy ingyen beszerezhetõt, mert utóbbi esetben nyilván az MS Office kalóz változata.

Állítólag a LibreOffice. Illetve kérdés, hogy mit értesz ingyenes alatt. Legálisan ingyenest, vagy ingyen beszerezhetõt, mert utóbbi esetben nyilván az MS Office kalóz változata.
Notebookon Linuxos gépen, asztali gépen, Windows alatt is ez fut nálam, kiváló. Innen letöltheted. Mind a két fájl kell. http://hu.libreoffice.org/termekbemutato/ http://hu.libreoffice.org/letoeltes/
A LibreOffice tökéletesen megfelel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A legálisan beszerezhetõre gondoltam ingyenes alatt :)
a libreofice az tökéletes erre a feladatra, de én céges környezetben is ezt használnám
http://hu.libreoffice.org/termekbemutato/ "A LibreOffice teljesen ingyenes, tetszõleges célra felhasználható, legyen az magánfelhasználás, oktatásban, kormányzatnál, közigazgatásban felhasználás vagy üzleti célú felhasználás – ezenfelül szabadon terjeszthetõ, pl. családtagoknak, barátoknak, diákoknak, alkalmazottaknak".

Melyik a legjobb ingyenes víruskereső?

Eddig eset nod32-t használtam, de a 64bites új verziónál mindig kér emailt amikor felrakom a próbaverziót, és egy emailt csak egyszer lehet használni. Ezért azt már nem nagyon tudom használni mivel csak 3emailom van, és nem akarok mindig újat csinálni

Legjobb válasz: Évente újra letölthetõ az ingyenes avast. Néhány éve tesztekben az Avira volt a legjobb. Van neki is ingyenes változata, csak állandóan felugrált a megvételre felhívó oldal, és kicsit unalmas lett egy idõ után, ezért letöröltem.

Évente újra letölthetõ az ingyenes avast. Néhány éve tesztekben az Avira volt a legjobb. Van neki is ingyenes változata, csak állandóan felugrált a megvételre felhívó oldal, és kicsit unalmas lett egy idõ után, ezért letöröltem.
Talán az Avast, de a legjobb ha nem töltesz le minden hülyeséget kétes eredetû oldalakról, és nem is lesz szükség vírusirtóra.
Én évig ingyenes avastot használok, semmi panaszom nincs. Elõtte avg-t és avira-t id használtam. Az avira nagyon jó volt akkor, csak állandóan felugrált egy vásárolj meg reklám, és meguntam, legyalultam.
Szia Mikor megvettem a gépem nod32 volt rajta (akkor még az antivirus4), nem igazán tetszett, úgyhogy váltottam Avastra, (meg kell hagyni, nagyon jó vírusirtó), de lejárt a liszencem, ezért felraktam a Nod32 Security Essentails 5-öt, az meg nem engedett netezni, nameg a gépem se túl jó, úgyhogy fagyasztotta is... A legjobb választás szerintem a Microsoft Security Essentails. -Ingyenes, -Gyors, -Microsoft fejleszti, ami ugye "jól ismeri" a Windows-t, -És nem olyan túl bonyolított, mint a nod, -Lassú gépeken is jól fut, nem lassítja annyira mint az avast és a nod...

Melyik a legjobb vírusírtó a market-ről amelyik ingyenes?

AntiVirus FREE, Lookout Security & Antivirus, Free Antivirus, avast! Mobile Security, vagy valamelyik más?

Legjobb válasz: meg amúgy nincs olyan,hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem ,de van olyan is,hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed,hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg,avira,avast,comodo,mse,panda cloud

meg amúgy nincs olyan, hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem , de van olyan is, hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed, hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg, avira, avast, comodo, mse, panda cloud
dr.web az egyik legjobb
Dr. Web antivirus light ingyenes és jó és nem foglal el sok helyet és ramot sem.

Melyek a legjobb ingyenes hirdetési portálok? Főleg ingatlan ügyében! express.hu n kívül

Legjobb válasz: Azt nem tudom melyik a legjobb, de az Ingatlan Depót NEEEE használd, mert 1 év mulva küldik a csekket 80.000Ft-ról, ahogy nekem is, meg másoknak is, mivel a hirdetésed 1 hónap után fizetõsség válik, hiába az ingyenes villog. Erre figyelj oda!!! Olvass csak utánna, ingatladepo károsultak közössége is van már.

Azt nem tudom melyik a legjobb, de az Ingatlan Depót NEEEE használd, mert 1 év mulva küldik a csekket 80.000Ft-ról, ahogy nekem is, meg másoknak is, mivel a hirdetésed 1 hónap után fizetõsség válik, hiába az ingyenes villog. Erre figyelj oda!!! Olvass csak utánna, ingatladepo károsultak közössége is van már.

Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítő?

html-hez, php-hez meg ilyesmikhez nemértek szóval ilyen atw-t meg hasonlókat ne írjatok..

Legjobb válasz: ÕÕmm igen :) 8 éve készítgetek portálokat és nekem az mlap meg a lapunk.hu meg az ilyen szarok nem nagyon jöttek be :S:S ha rámhallgatsz akkor gportált csinálsz az elsõ azthiszem 2 hét ingyenes utánna egy smst kell küldeni,megvan adva hogy melyik számra és örökre tied lehet a portál :) Ez lenne a legjobb választás :) De ha gondolod írj privátba és segítek^^

ÕÕmm igen :) 8 éve készítgetek portálokat és nekem az mlap meg a lapunk.hu meg az ilyen szarok nem nagyon jöttek be :S:S ha rámhallgatsz akkor gportált csinálsz az elsõ azthiszem 2 hét ingyenes utánna egy smst kell küldeni, megvan adva hogy melyik számra és örökre tied lehet a portál :) Ez lenne a legjobb választás :) De ha gondolod írj privátba és segítek^^
blogspot, gportál
Rengeteg weblapkészítõ rendszer van, de az, hogy _neked_ melyik a legjobb, attól függ, mi vele a célod, mire kell, milyen elemek a fontosak. Nincs egyetlen, abszolút legjobb! Nézz körül pl. itt van pár kipróbálható rendszer http://cmsaward.hu/ . Vannak webhely, ahol van ingyenesen használható rendszer pl. Drupal, de ha van tárhelyed, akkor aztán válogathatsz a rengeteg opensource keretrendszer közül. Az pedig, hogy a jelenlegi lapotokat sz*rnak gondolod, valószínûleg nem az alap rendszertõl függ :)
jajj te az a neveldés gyógyegér vagy nem?XD Mellesleg ingyenes weblapkészítõ mi?! Program? netes felület?
hmmm... Google a barátod.
A kérdező hozzászólása: neveldés gyógyegér? az meg milyen? kikérem magamnak...amúgy ha elolvasnád az apró betûs részt józan paraszti ésszel kitalálhatod hogy honlapról van szó..lapunk.hu-n letiltottak valamiért:S oda nemtudok regisztrálni..mlap meg nem jó...kellene valami jó fajta..
blog.hu
A LEGJOBB AZ UCOZ!!!!! írj e-milban nekem ha valamit nem értesz rajta!!! [email protected]
Én 4 éve használom a Lapunk.hu rendszerét! Semmi bajom nem volt vele, és nagyon könnyû használni, valamit nagyon jó kis oldalakat lehet vele létrehozni!! :-)
én utálom a lapunk hu mert én még nem csináltam semmit de mégis ezt teszik velem Tiltva vagy, te nem regisztrálhatsz! Ha érdekel fizetõs megoldás tiltásod feloldására
Én a mlap.hu-t használom és szerintem jó az is...gportálra regisztráltam és fizetném is de Romániai vagyok ezért nem lehet -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!