Találatok a következő kifejezésre: Melyik a időpont, (33 db)

2012.12.22
2012 karácsony
A fizika jelenlegi állása szerint a világnak soha nem lesz vége, mert az információ nem vész el csak átalakul. De, ha az emberiség korszakának végére gondolsz, az bármikor eljöhet, mert annyira aprók és sebezhetõek vagyunk ebben a hatalmas világban.
2013-ban a Napkitörések elpusztítják a Földet.Ebben mondjuk van igazság.
A jóslatok szerint már évtizedek óta folyamatosan csak pár hónap van hátra a világ végéig...
2013.jan.1. Amikor majd felkelek buli után.
egy világvége , a házassággal kezdõdik: :)
2013.13.13.
Anyagot gyûjtesz a mûsorhoz Szaniszló? Mindegy azért válaszolok a kérdésedre: A Szovjet Unió és a Szanszkrit Birodalom mindent megsemmisítõ küzdelme, vett véget a világnak... Az ütközet Bé.k. 3854-ben a 98-adik holdciklus negyedik másodpercében a északészakkeltrõl a negyedik merõleges univerzumban. A háborút mi magyarok fogjuk megnyerni és megalapítjuk a Hét Karéj Kenyér dicsõ országát. László jósnõ
7 Nem is tudtam, hogy 2010-ben kitört a 3 vh.
Notredámusz egy troll volt.
2012. 12. 31.
Abban egyetérthetünk, hogy olyanokat Nostradamus soha nem mondott, amiket itt #7-es belinkelt. Ha ezt a nagy halom badarságot Nostradamus olvasná, biztosan forogna a sírjában. Pedig - igaz, ami igaz - õ is elég sok mindent összezagyvált. De a dec. 21-i világvégének nem is Nostradamus jóslata az alapja, hanem az ötödik maja korszak vége! Márpedig ismerve a maja naptárt azt is tudjuk, hogy egy maja korszak kb. 5125 év. Tehát 5125 év múlva várható újra maja világvége!
2013.03.21.
valahol írtak , hogy 3000 után is van : Nostredamus jóslat.
Toll a fületekbe.
"2013.13.13." ráadásul ez péntek lesz. 13 óra 13 perc és 13 másodperc. ééééés bummm!

Melyik a leghatékonyabb időpont edzésre fogyókúra szempontjából és mennyi idő? Pl ellipszistréneren?

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy mikor csinálod csak az lényeg, hogy rendszeres legyen. Nem muszáj pihenõnap.És legalább 40percig csináld, és érdemes idõvel emelni.

Tök mindegy, hogy mikor csinálod csak az lényeg, hogy rendszeres legyen. Nem muszáj pihenõnap.És legalább 40percig csináld, és érdemes idõvel emelni.
de, számít, a legjobb reggel, eves elõtt, vagy ha csak napközben van rá lehetõség, akkor már 3-4( inkább 4) órával elõtte ne egyél. Ha a glukogén raktárak üresek, hamarabb beindul a zsírégetés. Alkalmanként legalább 35-40 perc legyen, de ha most kezded, akkor kezdd csak 20-25perccel, és fokozatosan emeld az idõt.

Ha ma pozitív az ovu tesztem, akkor melyik a legideálisabb időpont az együttlétre?

A tüsz?repedés általában reggel van, lehet hogy akkor kellene, vagy mindegy melyik napszakban?

Legjobb válasz: Ma és holnap. Nekünk így sikerült a baba. sok sikert.

Ma és holnap. Nekünk így sikerült a baba. sok sikert.

Pár hónapja próbálkozunk a babával. Még nem sikerűlt sajnos. Ha szeretnék a nődokimhoz menni, egy kisebb kivizsgálásra, melyik a legjobb időpont? Menzikor, menzi után, ovulációkor, vagy peteéréskor? Mikor tud a legjobban megvizsgálni?

Menzikor, menzi után, ovulációkor, vagy peteéréskor? Mikor tud a legjobban megvizsgálni?

Legjobb válasz: hát menseskor azért mégse mennék, amúgy szerintem tök mindegy. amíg nem peteérést néz stb. addig nincs jelentõsége.

hát menseskor azért mégse mennék, amúgy szerintem tök mindegy. amíg nem peteérést néz stb. addig nincs jelentõsége.
Nincs különösebb jelentõsége mikor mész, én az arany középutat mondanám, tehát a félidõt. Érdemes lenne összeírnod az elmúlt mesniket pontosan (hány napig, milyen erõs, egyébb középidõs tünetek, és hõgörbéket magaddal vinni ha vezeted. Nekem nem jött be a hõgörbe, de sokan dicsérik, érdemes kipróbálni (több hónapon keresztül) veszíteni valód nincs. És szeretném elmondani, hogy egy teljesen egészséges párnak is 6-12 hónap átlagosan mire jön a baba.
én is ebben a cipõben vagyok, voltam nõdokinál 2 vérzés között pont elkapta a peteérésemet így megmérte a méhnyálkahártyám vastagságát is egyúttal
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igen tudom, hogy még az elején vagyunk, csak gondoltam egy két kisebb vizsgálat nem árthat. Szerintem várok még egy hónapot, és májusra bejelentkezek, úgyis aktuális lesz egy rákszûrés! :)

Melyik a leghamarabbi időpont az esetleges terhesség kimutatására teszttel?

Tehát, ha tételezzük fel, a ciklus legelején megtörtént a megtermékenyítés, akkor pl. 2 hét múlva nem mutatná már ki egy teszt? Tehát még a (nem)leend? menzesz megjövetele ELÕTT? Hiszen - elvileg - akkor már akár 3 hetes terhes is lehet, nem ?

Legjobb válasz: De ezt írtad: "Igy a legkoràbban 3-4nappal a szex utàn mutatható ki a terhesség." Ez abszolút helytelen. Ne haragudj, ha megbántottalak volna.

De ezt írtad: "Igy a legkoràbban 3-4nappal a szex utàn mutatható ki a terhesség." Ez abszolút helytelen. Ne haragudj, ha megbántottalak volna.
Abszolút egyet értek az 5-ös választ adóval, Sansacica sokszor olvastam már a válaszod, több kérdésnél is, és van amikor elég nagy baromságokat írsz.. Nem bántás, de.. Néha jobb hallgatni.. bocsi az Off-ért. Amúgy az aktus után a 14. napon, de Én a helyedben megvárnám, a mensit, mert akkor már biztosabb eredményt kapsz ha nem jön meg. :)
Drága Sansacica, olvasgass még biológia könyvet. Megtermékenyülés után 5-7 napig vándorol a petesejt a méh felé, majd ott további 3-5 nap, míg beágyazódik. Utána kb a 2. napon van annyi HCG a szervezetben, hogy azt a teszt kimutassa. Ezért legkorábban a 10.dpo után lehetséges a halvány +, de inkább a 14.
A legtöbb terhességi teszt a gonadotropin hormonra jelez, ami beàgyazódàskor kezd nagy mennyiségben termelõdni. A megtermékenyített petesejt 2napig simân 'ellebeg' a méhben, mire beàgyazódik. Igy a legkoràbban 3-4nappal a szex utàn mutatható ki a terhesség, de a biztos eredményhez legalàbb egy hetet vàrni kell.
14 nappal az aktus után lehet tesztelni, tehát elvileg kimutatja már menstruáció elõtt is, ha tényleg korán volt peteérésed
De van ilyen teszt, gyógyszertárban lehet kapni. Hiába keresem a nevét, egyszerûen nem találom. Még keresem, ha megtalálom, akkor írom! Azt hiszem, hogy menstruáció elõtt 4 vagy 5 nappal már lehet vele tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Kösziiiii!!!!:-)
Ja én nem szàmoltam bele azt az idõt, amíg zigòta és mèg a méh felé halad. Azért nem kell lekezelõnek lenni.

Egy reklámstúdiónál dolgozok, és az a feladatom, hogy telefonáljak és próbáljak meg cégeket meggyőzni, hogy velünk reklámozzák magukat, hány órakor hívjam őket, melyik a legaktuálisabb időpont erre?

A nap melyik órája a legalkalmasabb egy telefon lebonyolítására? Délel?tt amikor még éber és nincs ebédid?? Vagy délután amikor már teli a pocak de kicsit fáradtabbak az emberkék? Melyik a legjobb id?pont arra, hogy felkeressem ?ket telefonon? Akár mobilon, vagy akár vezetékes telefonon.

Legjobb válasz: Teljesen mindegy! Mivel céget hívsz, számolj vele, hogy az egy munkahely. Mondd meg, ki vagy, honnan, és van-e pár perce? Ha nincs, mikor hívhatod? Gondolj bele: épp be van havazva, ki se lát a munkából, hát sza.rik bele, mit akarsz neki eladni, csak az érdekli, hogy minél elõbb megszabaduljon tõled. Akit érdekel pár szó után a dolog, az adni fog egy idõpontot, amikor hívhatod, vagy rögtön meghallgat. Akit nem érdekel, azt meg tökéletesen mindegy, mikor hívod. Kora reggel, ebédidõben, és zárás elõtt a legkisebb az esélyed.

Teljesen mindegy! Mivel céget hívsz, számolj vele, hogy az egy munkahely. Mondd meg, ki vagy, honnan, és van-e pár perce? Ha nincs, mikor hívhatod? Gondolj bele: épp be van havazva, ki se lát a munkából, hát sza.rik bele, mit akarsz neki eladni, csak az érdekli, hogy minél elõbb megszabaduljon tõled. Akit érdekel pár szó után a dolog, az adni fog egy idõpontot, amikor hívhatod, vagy rögtön meghallgat. Akit nem érdekel, azt meg tökéletesen mindegy, mikor hívod. Kora reggel, ebédidõben, és zárás elõtt a legkisebb az esélyed.
mind1 mert úgy is lecsapják a telefont, mivel már mindenkinek van reklám felülete meg "reklám cége" :) egy honlap vagy bármi vagyis teljesen értelmetlen még extrába pénzt kidobni
mind1 mert úgy is lecsapják a telefont, az ilyen rátukmálós meló nem menõ

Melyik a legideálisabb időpont a fogamzásgátló beszedésére?

Az rendben van, hogy közel azonos id?pont, de szerintetek mikor a legideálisabb (reggel, délben, este?) és miért?

Legjobb válasz: Már elég sok ilyen kérdés volt. Én barátnõm este 8ra állítja be a telóját, hogy figyelmeztesse. Hétköznap ilyenkor már nyugi van, ebben az idõpontban már ráér mindenki bevenni (nem felejti el a nagy rohanásban), már vacsiztunk, és ilyenkor egy el zuhanyozni, mosakodni. Hétvégente is optimális, mert 8kor még nem megyünk el bulizni, még csak iylenkor kezd készülõdni. Reggel nemjó, mert rohanás van (suli vagy munka) és elfelejtheti, délben munkahelyen vagy iskolában körülményes a dolog. Szerintem este 7-9 közt érdemes. 22/f

Már elég sok ilyen kérdés volt. Én barátnõm este 8ra állítja be a telóját, hogy figyelmeztesse. Hétköznap ilyenkor már nyugi van, ebben az idõpontban már ráér mindenki bevenni (nem felejti el a nagy rohanásban), már vacsiztunk, és ilyenkor egy el zuhanyozni, mosakodni. Hétvégente is optimális, mert 8kor még nem megyünk el bulizni, még csak iylenkor kezd készülõdni. Reggel nemjó, mert rohanás van (suli vagy munka) és elfelejtheti, délben munkahelyen vagy iskolában körülményes a dolog. Szerintem este 7-9 közt érdemes. 22/f
Én mindig reggel veszem be, mert még akkor eszembe van, este egy fárasztó nap után már nem biztos! Emelett nekem az este nem jó, mert nem mindig vagyok otthon addigra, mire be kellene vennem!
Én este 6-fél 7 között szoktam bevenni. Ezt ahhoz is igazítottam, hogy sokat buszozok, ne a buszra rohanás/utazás közben kelljen bevenni. A reggeleim elég kuszák, változatosan más idõpontokban kelek. Este 6 óra hétvégén is ideális.

Milyen lesz a 4D-m 30. hetesen? Jól fogjuk látni, vagy már nagyon nagy? Melyik a legjobb időpont, amikor már szép babát látunk?

Legjobb válasz: 30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.

30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.
Az elsõ válaszoló vagyok. Én 18, 26 és 32 hetesen voltam 4D-n. A 26 hetesen még úgy ahogy benne volt, de még nem kezdett el kikerekedni nem látszott igazán a kis pofiján hogy milyen lesz, úgyhogy szerintem a 32 hetes volt a legjobb még akkor is ha nem láttuk a képen egybe az egész babát. Olyan kis szép pofijuk van már akkor és ennek ellenére az egész babát végignézitek csak "részleteiben".
Szia. A 27-32 hét között a leglátványosabb, és ekkor még belefér a képbe.
szia, én kaptam egy lelettartó dossziét, azon ez szerepel: Mikor érdemes 4D-s uh vizsgálatra menni?: 13. hét - Nagyon látványos idõszak. A baba rendkívül aktív, sokat mozog. Már megállapítható a neme. Ekkor látszik utoljára teljes egészébe a baba teste. 18-20. hét - A baba gyakran ásít, mozgatja a kéz- és lábujjait. Jól kiegészíti az ekkor esedékes genetikai ultrahangot. 28-32. hét - A 28. héttõl a baba lefelé fordul, így az ultrahang vizsgálattal jól látható azarca, tisztán kivehetõ a mimikája. A bõr alatt lerakódó zsírréteg miatt már igazán bbás a külseje. Van egy link, ahol minden héten meg tudod nézni, hogy épp hogy néz ki a baba. Az alapján el tudod szerintem dönteni, hogy mikor menj. Ott nagyon jó fotók vannak. A 30 hetes uh-n így fog látszódni a baba : http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=30 Ha érdekel több 4D-s uh fotó, akkor itt találsz még szuper jókat. Nemcsak arcokat, de kukacot, nunit, ikreket, stb., stb. Nagyon jó, érdemes bejelentkezni!!! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fotogaleria.php?VALASZTA.. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor csak részletekben látni majd? Akkor mikor lenne érdemes, hogy hasonlítson is de még azért ha nem is egészében, de nagyrésze benne legyen?
A kérdező hozzászólása: koszönöm :) ) megnéztem nagyon édesek már

Melyik a legkorábbi időpont, amikor ultrahanggal ki lehet mutatni a terhességet?

Egy operaciot kellet vegrehajtani rajtam, mivel az orvosok nem tutak megallapitani az esetleges mehen kivuli terhesseget,a terhesseg koraisaga miatt. Mennyi idos lehet a baba?

Legjobb válasz: Általában 5 hetes terhességet lehet UH-val biztonsággal kimutatni. Elõtte még azért bizonytalan, mert amíg nem tapad meg a megtermékenyített petesejt, addig általában méhen kívüliként diagnosztizálják, ami életveszélyes állapot. Ahogy telik az idõ, úgy válik láthatóvá a terhesség a méh üregében.

Általában 5 hetes terhességet lehet UH-val biztonsággal kimutatni. Elõtte még azért bizonytalan, mert amíg nem tapad meg a megtermékenyített petesejt, addig általában méhen kívüliként diagnosztizálják, ami életveszélyes állapot. Ahogy telik az idõ, úgy válik láthatóvá a terhesség a méh üregében.
A barátnõmnek 4 hetes terhességét már kimutatta a sima ultrahang. Persze értõ nõgyógyász is kell hozzá. Én 7 hetes voltam amikor elõször voltam ultrahangon és már nagyon klasszul látszott.

Melyik a legideálisabb időpont a lefekvéshez?

Hány órakor altassam el, hogy átaludja az éjszakát?(1éves)

Legjobb válasz: Hát attól függ, hogy milyen a napi program, mennyit és hányszor alszik napközben stb. Ahány baba, annyi féle. Olyan is van, hogy 1 évesen már egyáltalán nem hajlandó napközben aludni és olyan is aki még délelõtt és délután is alszik 2-2 órát. Az én lányom 15 hónapos, de már 1 évesen is kb. így nézett ki a napirend: reggel 7-8 között ébred 12-kor déli alvás este 8-kor fürdés és fél 9-9 körül fekvés Persze +/- 1-másfél óra eltérés is lehet a napirendben, attól függõen, hogy beteg-e pl, vagy mennyire fárasztó volt az aznapi program (pl. ha egész nap a levegõn vagyunk és tele van programmal és élményekkel akkor este kidõl már 8 órakor, de ha egész nap bent kell lennünk pl. rossz idõ miatt akkor este 9-kor is pörög még mint a búgócsiga)

Hát attól függ, hogy milyen a napi program, mennyit és hányszor alszik napközben stb. Ahány baba, annyi féle. Olyan is van, hogy 1 évesen már egyáltalán nem hajlandó napközben aludni és olyan is aki még délelõtt és délután is alszik 2-2 órát. Az én lányom 15 hónapos, de már 1 évesen is kb. így nézett ki a napirend: reggel 7-8 között ébred 12-kor déli alvás este 8-kor fürdés és fél 9-9 körül fekvés Persze +/- 1-másfél óra eltérés is lehet a napirendben, attól függõen, hogy beteg-e pl, vagy mennyire fárasztó volt az aznapi program (pl. ha egész nap a levegõn vagyunk és tele van programmal és élményekkel akkor este kidõl már 8 órakor, de ha egész nap bent kell lennünk pl. rossz idõ miatt akkor este 9-kor is pörög még mint a búgócsiga)
Amikor álmos:-) Kisfiam 20 hós koráig nem aludta át az éjszakát. Addig 1-2x kelt és szopizott. Utána meg vízért kelt/kel 1x , ha szomjas. Kisfiam 8 körül mindég beájult, tovább nem bírta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
szerintem a kettõ nem függ össze...Az én lányom is egy éves...Akár 10-kor fekszik, akár fél 9kor, nálunk fix idõpontokban ébred éjjel 2szer szopizni.. Szóval én is azt mondom, h amikor álmos:)
Én 1 évesem 4 hós kora óta fél9-9 körül fekszik lesz és másnap fél10 körül kel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!