Találatok a következő kifejezésre: Melyik a hajvasaló, (90 db)

Melyik fajta hajvasalók a jók 5-6000 dinár értékben?

Legjobb válasz: én vateráról rendeltem.3ezer volt postaköltséggel együtt.a hajvasaló meg önmagában 1700ft körül. Nagyon megérte,kerámialapos,könnyen kezelhetõ,gyors felmelegedés,praktikus,és a mérete se nagy bumszli.Szal sztem vegyél vatrán ha még van ebbõl a hajvasalóvól.írd részletes keresõbe hogy hajvasaló és legfölsö ár mondjuk 3000ft.vadi új hajvasalókat találsz fönn...:)megéri

én vateráról rendeltem.3ezer volt postaköltséggel együtt.a hajvasaló meg önmagában 1700ft körül. Nagyon megérte, kerámialapos, könnyen kezelhetõ, gyors felmelegedés, praktikus, és a mérete se nagy bumszli.Szal sztem vegyél vatrán ha még van ebbõl a hajvasalóvól.írd részletes keresõbe hogy hajvasaló és legfölsö ár mondjuk 3000ft.vadi új hajvasalókat találsz fönn...:) megéri
A kérdező hozzászólása: És ezt honnan tudod?Lehet, hogy épp olyanok írtak, akik odavalósiak mint én és dinárba gondolták, mert végül is minek van kiírva a dinár ha senki nem veszi figyelembe!?Szerintem itt zárjuk is le a témát!Akinek esetleg még nem lenne biztos benne, azért írtam ki hogy 5-6000 dinár, mert dinárra gondoltam, nem forintra, de gondolom ez nem bonyolult...csak egyeseknek.
17:35 ezzel tisztába vagyok de ha 5-6000 dinár értékben érdekel akkor az 18 ezer forint kb.és itt mindenki úgy válaszolt mintha 5-6 ezer FORINTot kérdeztél volna (Y)
Figyuez nem hajvasalótól függ. Nekem ha elalszom akkor göndör egyébként hullámos megszárítva. Ha nem jól vasalod akkor nem marad egyenes...Ha jól vasalod akkor sok esélyed marad. Viszont ha hajad mindig kiugrik az egyenes tartásából vehetsz 20.000 forintos hajvasalót az se fogja kiegyenesíteni több óra hosszára!
A kérdező hozzászólása: Nem csak Magyarországon élnek emberek, akik tudnak magyarul! -, -"
miért dinár? nem forintba érdekel?
A kérdező hozzászólása: És nektek kb milyen vasalás nélkül a hajatok?Meddig marad egyenes a hajatok, mikor kivasaljátok?
Szia! Nekem Remingtonom van 3 éve, a legegszerûbb típusa. Most olyan 4-6000 FT. Nagyon megérte, szuper. 21/L
REMINGTON most 6000körül van a Média Markban..Legjobb szerintem 3éve ilyenem van:) és most néztem pont..
A kérdező hozzászólása: Jól van, Köszi szépen, csak azért kérdeztem, hogy biztos legyek benne.:) Mégegyszer köszi!
1.válaszoló vagyok.ettöl se hullámosodik be. van több hajvasalóm.Csak tippet mondtam neked olcsón ami jó.De akkor vegyél 17ezerért egy Belissimát...Van egy Remingtonom is az kb 6ezer volt.Anyum fodrász és azért van ennyi vasalóm!!
GAMA
A kérdező hozzászólása: Jó, de nekem olyan vasaló kell, amitõl nem hullámosodik be a hajam 1-2 óra után, nekem ugyanis hullámos, néha göndör hajam van.
A kérdező hozzászólása: 09:40-tõl kérdezem: hát szerintem meg a hajvasaló az oka, mert pl amikor fontos helyre mentem és teljesen egyenes hajat akartam volna majdnem egy óráig vasaltam a hajam és nem hiszem, hogy végig rosszul csináltam volna, meg hát egy hajvasalónál azt sem hiszem, hogy nagyon el lehet rontani, mert csak egyenesen kell huzni, de azért elmagyarázhatod, hogy mire gondoltál!

Melyik a legjobb hajvasaló, ami göndörít is?

A Remingtonnak van ilyen? Vagy csak a Babyliss-nek és az Imetec-nek van?

Legjobb válasz: Bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én azért elmondom :) Amikor én akartam olyan hajvasalót venni ami göndörít is, akkor a fodrászom azt mondta, hogy ne vegyek soha olyan hajformázót, ami több funkciót is betölt, mert azok soha nem hoznak majd olyan eredményt, amilyet pl egy egyszerû hajvasaló hozna. Végül egy Remington hajvasalót vettem 4 éve, és a mai napig azt használom, annyira jó.

Bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én azért elmondom :) Amikor én akartam olyan hajvasalót venni ami göndörít is, akkor a fodrászom azt mondta, hogy ne vegyek soha olyan hajformázót, ami több funkciót is betölt, mert azok soha nem hoznak majd olyan eredményt, amilyet pl egy egyszerû hajvasaló hozna. Végül egy Remington hajvasalót vettem 4 éve, és a mai napig azt használom, annyira jó.
én fodrászom azt mondta, hogy bármelyik hajvasalóval lehet göndöríteni, csak más hullámot csinál attól függõen, hogy milyen széles a vasaló része. az enyémnak elvileg nincs ilyen funkciója, de fodrászom ötletén felbuzdulva kipróbáltam, és láss csodát, sikerült. nem mondom, gyakorolni kell vele, de ha frissen mosott hajamon csinálom, 2-3 napig is hullámos marad.
GHD, van benne DVD is, amin kulonbozo frizurak elkesziteset is bemutatjak.
Remingtonnak van s1051, s1052, s1031, s1032. Szerintem ezek közül az s1051 a legjobb. De minddel van dvd is amin vannak még frizura ötletek

Szerintetek melyik a jobb hajvasaló a felsoroltak közül? Nektek melyik vált be?

Remington S2880

Legjobb válasz: Nekem Remington CS5002 hajvasalóm van és nagyon bevált.Gyorsan felmelegszik,és egy simitásra sima lesz a hajam akár napokig is.

Nekem Remington CS5002 hajvasalóm van és nagyon bevált.Gyorsan felmelegszik, és egy simitásra sima lesz a hajam akár napokig is.
Hát ezek közül nem tudom, de nekem ImetecE10 100-am van és az nagyon jó, szerintem:D
cs5002-m van nekem is és nagyon jó :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! (:
Szerintem az S1005-ös ^^


Melyik a legjobb/legolcsóbb Remington hajvasaló?

Most veszek el?ször hajvasalót és nem tudom melyik legyen. A márkája Remington az biztos de így els?re csak 5000 körüli árat szánok rá. Egy Remington CS5002 vagy egy Remington S2002-re gondoltam. Ezek jó árban vannak. Szerintetek jó választás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem S2002-es volt és teljesen elégedett voltam vele! Talán 3évig volt meg,de én napi szinten használtam! Még most is mûködik. Én nagyon szerettem,jobban mint a mostanit(ami korszerûbb). Nagyon praktikus tulajdonsága az a fém talpszerû izé,így nem borul el! A mostanin nincs és nagyon hiányzik:( Szerintem elsõ hajvasalónak tökéletes.Kézre esik,jó árban van, jól melegszik és strapabíró(elég sokszor leejtettem és semmi baja nem lett).Szerintem a másik is hasonló lehet,ha olyat találsz azzal is jól jársz! Viszont szerintem a Remington nagyon jó márka maradj ennél a márkánál(esetleg még bellissima,vagy ami komolyabb amit a fodrászok használnak). Vannak üzletek ahol a kezedbe tudod venni a hajvasalókat.Javaslom próbáld ki ,hogy-hogy esik kézre! Remélem tudtam segíteni!

Szia! Nekem S2002-es volt és teljesen elégedett voltam vele! Talán 3évig volt meg, de én napi szinten használtam! Még most is mûködik. Én nagyon szerettem, jobban mint a mostanit(ami korszerûbb). Nagyon praktikus tulajdonsága az a fém talpszerû izé, így nem borul el! A mostanin nincs és nagyon hiányzik:( Szerintem elsõ hajvasalónak tökéletes.Kézre esik, jó árban van, jól melegszik és strapabíró(elég sokszor leejtettem és semmi baja nem lett).Szerintem a másik is hasonló lehet, ha olyat találsz azzal is jól jársz! Viszont szerintem a Remington nagyon jó márka maradj ennél a márkánál(esetleg még bellissima, vagy ami komolyabb amit a fodrászok használnak). Vannak üzletek ahol a kezedbe tudod venni a hajvasalókat.Javaslom próbáld ki , hogy-hogy esik kézre! Remélem tudtam segíteni!
Még annyi, hogy nézd meg a Rossmann-ban , mert karácsony után nagyon olcsón vettem ott egy rem.-os hajvasalót és múltkor néztem, hogy még mindig van! Volt Bellissima is 5000ft-ért és más boltba 10körül van! A rem.osat 3500ért vettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettél:)
Szia! Találtál?

Melyik a legjobb fajta hajvasaló?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] ez szerintetek milyen??

Legjobb válasz: én 7 éve vettem egy remington hajvasalót, és még mindig tökéletesen vasalja ki a hajamat. Szerintem érdemes egy jobbra beruházni, mert az ilyesmim fél évig birta aztán felata a szolgálatot.

én 7 éve vettem egy remington hajvasalót, és még mindig tökéletesen vasalja ki a hajamat. Szerintem érdemes egy jobbra beruházni, mert az ilyesmim fél évig birta aztán felata a szolgálatot.

Melyik a legjobb hajvasaló? 5000 felett 10. 000 alatt.

Maximum 11-12.000

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/hajvasalo-c4209/ bármelyiket választhatod mert nagyon jó minõségûek, nekem az elsõ van. De a legjobb választás volt.

http://www.arukereso.hu/hajvasalo-c4209/ bármelyiket választhatod mert nagyon jó minõségûek, nekem az elsõ van. De a legjobb választás volt.

Melyik a legjobb REMINGTON hajvasaló?

Kinek melyik vált be legjobban?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a linkeket:) Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy az elsõ linket nem tudom sajnos megnyitni:( Remington S1051 Sleek & Curl Hajvasaló-én erre gondoltam, hogy ezt kérem karácsonyra. Errõl van valami véleményetek, tapasztalatotok?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a linkeket:) Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy az elsõ linket nem tudom sajnos megnyitni:( Remington S1051 Sleek & Curl Hajvasaló-én erre gondoltam, hogy ezt kérem karácsonyra. Errõl van valami véleményetek, tapasztalatotok?
http://www.remington-europe.com/hu/haircare/straighteners/s9.. most a legújabb, ezt nagyon nyomatják mindenhol.Remingtonos hostessek hajat vasalnak vele, meg ilyenek... http://www.remington-europe.com/hu/haircare/straighteners/s7.. Ilyenem lesz karácsonyra, azt hallottam, h tényleg nagyon tartósan vasal.(nekem ez a lényeg, nem a vizesen is vasalhatom a hajam dolog)
Ezzel pedig nagyon szépen lehet göndöríteni. http://www.remington-europe.com/hu/haircare/straighteners/s6.. elsõ voltam.
Annyira bírom, mikor azok okoskodnak, akiknek semmi tapasztalatuk e téren. 1.: Ha még nincs is hajvasalód, honnan a jófenébõl tudnád, hogy melyik a legjobb? Mert nagyon nem az a 3 a legjobb :P Az elsõ és harmadik amit linkeltél, azok nagyon újak, és felkapottak [fõleg az elsõ], a második meg régebbi, de nem tartozik a Remington legjobb hajvasalói közé. A legjobbak a Remington s9000 és a Remington s9810, de ezeket már nem lehet megvenni, vagy a Remingtonshop-ról lehet rendelni s9810et, de s9000et már nem, pedig messzemenõleg az volt a legjobb! :) ui.: nem, a fent említett 2 hajvasaló közül egyik sem áll a tulajdonomban, Remington 1051-em van :)

Melyik remington hajvasalót válasszam? Egyáltalán jó választás a remington?

s8002 azért tetszik, mert nedves hajra is használható. s2014 azért tetszik, mert tartósabb bevonatú (leírás alapján), antisztatikus, gyorsan felmelegszik. s9950 meg azért, mert ápolja is a hajat. Szeretnék venni vmilyen hajvasalót, de félek t?le, hogy a kerámia bevonat lekopik róla. Az egyik ismer?sömnek pont remingtonja van és már alig van rajta a kerámia bevonatból, mert lekopott. Én nem szeretnék így járni. Amúgy meg azt mondják a remingtonra,hogy jó márka. Biztos jó választás lenne? Nem s?r?n vasalgatnám a hajam, nem szeretném, ha még jobban eltöredezne. Melyik lenne akkor a legjobb választás? Max. olyan 10 000 ft-ot szeretnék rá költeni.

Legjobb válasz: akármelyik remington jó választás az meg, hogy egy idõ után lejön róla a kerámiabevonat, hát na nem tart örökké, a hajad a lényeg mind1 milyen hajvasalót választasz kerámialapos legyen

akármelyik remington jó választás az meg, hogy egy idõ után lejön róla a kerámiabevonat, hát na nem tart örökké, a hajad a lényeg mind1 milyen hajvasalót választasz kerámialapos legyen
Nekem is Remington van, és tökre meg vagyok vele elégedve. Amúgy minden hajvasalóról lekopik a kerámiabevonat (ha nem vigyázol rá) márkától függetlenül. Miután kihûlt a hajvasaló töröld le vmi nedves ruhával. Ha ezt minden hajvasalás után megteszed, tuti nem fog lekopni róla a bevonat. Amúgy hõvédõ spray-vel (kb. 2000 ft, de hidd el, megéri egyet beszerezni) meg tudod óvni a hajad a töredezéstõl. Szerintem a s2014-et válaszd, mert a nedves hajra valóval nem fogsz sokra menni (gondolj bele, mennyi ideig kéne vasalgatnod a hajad, hogy megszáradjon, ráadásul szerintem ennyi hajvasalás nem is tenne jót a hajadnak), ha meg ápolni akarod a hajad, arra ott van egy csomó féle hajápoló szer (azt írtad, hogyse használnád sokat, szóval így felesleges). Jó hajvasalást!:)

Szerintetek melyik a jobb hajvasaló? A Remington Pearl S9500 vagy a Remington Frizz Therapy S8510?

Tud valaki véleményt mondani? :)

Legjobb válasz: nekem az elsõ van én is a kettõ között vaciláltam és õt választottam,nem bántam meg! Hihetetlen jól vasal,nem kell 5x áthúzkodnom,pár másodperc alatt felmelegszik,hosszú kábel,és nem is égeti el a hajam úgy mint más hajvasaló. Én ajánlom nagyon!

nekem az elsõ van én is a kettõ között vaciláltam és õt választottam, nem bántam meg! Hihetetlen jól vasal, nem kell 5x áthúzkodnom, pár másodperc alatt felmelegszik, hosszú kábel, és nem is égeti el a hajam úgy mint más hajvasaló. Én ajánlom nagyon!

Melyik a legjobb hajvasaló? Hogy kell használni? Tényleg a Remington a legjobb?

Lehet vele hajat göndöríteni is? tudnátok nekem linkelni videókat? El?re is köszönöm! :)))(bocsi a sok kérdésért:)

Legjobb válasz: Igen, tényleg a remingtonok a legjobbak(: hát úgy használod, hogy beteszed a két lap közé a hajad, és kihúzod... ennyi:D és igen, göndöríteni is lehet vele, ha ügyes vagy.:) és még egy jótanács: mindenképp teflonos hajvasalót vegyél, mert az kevésbé roncsolja a hajad(: itt egy videó a göndörítésrõl: http://www.youtube.com/watch?v=feF8nZBvYO0&feature=related 1:15-tõl kezdõdik:D http://www.youtube.com/watch?v=hruwowEkJ4Q&feature=related ez pedig egy egyenesítés(:

Igen, tényleg a remingtonok a legjobbak(: hát úgy használod, hogy beteszed a két lap közé a hajad, és kihúzod... ennyi:D és igen, göndöríteni is lehet vele, ha ügyes vagy.:) és még egy jótanács: mindenképp teflonos hajvasalót vegyél, mert az kevésbé roncsolja a hajad(: itt egy videó a göndörítésrõl: http://www.youtube.com/watch?v=feF8nZBvYO0&feature=related 1:15-tõl kezdõdik:D http://www.youtube.com/watch?v=hruwowEkJ4Q&feature=related ez pedig egy egyenesítés(:
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi! Szerinted a Belissima Hajas Laci-tól az jó?:)
nekem bellissima van és nagyon jó.. ugyan úgy lehet vele göndöríteni és egyenesíteni is mint a remingtonnal.
Nekem Belissima van, szerintem nagyon jó, egyszer áthúzom a hajamat és már rögtön sima is :) Hullámos hajam van..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!