Találatok a következő kifejezésre: Melyik a hajhosszabítási módszer (2 db)

Melyik a legjobb hajhosszabítási módszer?

Legjobb válasz: Az hogy nem vágod le és megnöveszted, ennél jobb nincs, nekem is így lett derékig érõ, ráadásul én fiú vagyok :P

Az hogy nem vágod le és megnöveszted, ennél jobb nincs, nekem is így lett derékig érõ, ráadásul én fiú vagyok :P
Hajnövesztõ ampullák!
Gondolom a varrásra és a tincsesre gondolsz. Nekem varrva van, megvan ennek is az elõnye és a hátránya egyaránt. Nagyon szép dús, meg is lehet szokni, de elég furi, hogy ott vannak a sorok a fejemen. Pláne mikor ismerkedem pasival és odanyúl...A keratinos módszert láttam, nem próbáltam. A fodrinál láttam, hogy mikor fésülte a fodri a csaj tincses haját, a tincsek szépen potyogtak. A tresszelt haj kevésbé hullik, a tincsest hamar elhagyják a lányok és akkor oda van a fele. Szóval a varrás talán jobb. Én ki fogom próbálni fejtetõn a tincses dúsítást is.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ írónak köszi, de van egy hossz ami után már nem nõ a hajam, ez genetikai, na meg a túlzott igénybevétel.
A kérdező hozzászólása: Egyik volt osztálytársamnak varrva volt a haja, de gyakran kilátszott és nem volt vmi túl szép látvány, de az a legkimélõbb módszer. Hallottam már én is h tincsesnél potyog..de kipróbálnám ezt a kreatinos hõillesztést, csak fogalmam sincs honnan tudjam , hogy megfelelõ a haj illetve a fodrász elég ügyes e !???
A keratinos a tincses hosszabítás. A hajtincsek keratinnal vannak összefogva és illesztve a saját hajhoz. Tulajdonképpen a keratin olyan, mint a gyanta. Szóval ez potyog. A varrás nem látszik, nem szabad látszania! Azt hogy melyik fodri milyen ügyes, háááát... Érdeklõdj, avgy próbáld ki, mást nem tudok. Ja, én írtam az elõzõ választ is.
Szia!Én kipróbáltam az afro frizurát, olyan hosszú lesz, amilyet szeretnél de nem mindenkinek áll jól!

Betegség miatt kihullott a hajam nagyrésze, de nõl már vissza. Szeretném meghosszabítattni a kinõtt részt. Melyik hajhosszabítási módszert válasszam?

Sajnos foltos hajhullásom van és emiatt hullott ki. Valaki tud segíteni a hajhosszabbítást illetõen? kb 4-5 cm-es hajam nõtt ki.

Legjobb válasz: Most nézem, néhány helyen elgépeltem. Bocsi a hibákért!

A kérdező hozzászólása: Most nézem, néhány helyen elgépeltem. Bocsi a hibákért!
Kizárt, hogy így meghosszabbítsák a hajad, vagy legalábbis normális fodrász nem vállalja el. Hosszabbítani csak és kizárólag egészséges, erõs hajat lehet, egy kicsit várj még ezzel.
Elsõnek igaza van. Normális, szakmájához értõ fodrász soha nem vállalná el. De persze lesz olyan pénzéhes aki majd azt mondja õ gond nélkül csinálja meg. Tényleg ne vállald, minden hajhosszabbítási mód valamennyire károsítja a hajat, már a póthaj súlyából kiindulva is, nem beszélve a ragasztóról, vegyszerrõl, fonásról stb. Hagyd a hajad regenerálódni és örülj neki, hogy kinõtt újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!